pa zar nisu i prosle godine navijali za siroki brijeg?samir_tm87 je napisao/la:onaj osjecaj kad pitara natjeras da navija za siroki brijeg
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Jedne godine su vise pratili Borac nego svoj klub prosle Siroki ma njima je zanimljivo kako god okrenesThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa zar nisu i prosle godine navijali za siroki brijeg?samir_tm87 je napisao/la:onaj osjecaj kad pitara natjeras da navija za siroki brijeg
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://gamers.ba/galerija/61-28667.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; mora se ovaj trans ispostovati, pa cak i pod cijenu navijanja za siroki ili boracCARSON je napisao/la:Jedne godine su vise pratili Borac nego svoj klub prosle Siroki ma njima je zanimljivo kako god okrenesThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa zar nisu i prosle godine navijali za siroki brijeg?samir_tm87 je napisao/la:onaj osjecaj kad pitara natjeras da navija za siroki brijeg

Za zivot cijeli!
Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod kona, koga su dobili u Kupu ?

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ali znas sta mi je sega uvijek imaju neke teorije
prve godine smo dogovorili sa Borcem nama titula njima kup drude godine Borcu titula nama Kup pa oni su nas prosle godine natjerali svojim teorijama da sve osovjimo osim naravno Hasetovog turnira ove godine su ipak napredovali tako da bodre dva kluda Sarajevo i Siroki
ali i mi se sad kurcimo da nam nije Amara bili bi gori od njih duplo.-
prve godine smo dogovorili sa Borcem nama titula njima kup drude godine Borcu titula nama Kup pa oni su nas prosle godine natjerali svojim teorijama da sve osovjimo osim naravno Hasetovog turnira ove godine su ipak napredovali tako da bodre dva kluda Sarajevo i Siroki
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
+1CARSON je napisao/la:Ali znas sta mi je sega uvijek imaju neke teorije
Za zivot cijeli!
@socrates
Ti si nadahnuti brko, a grozna je istina.
Nije tvoje vrijeme i to boli, a jedanaest trofeja je proslo...?
Godine prolaze , pusta ARHIVA, vazno je ucestvovati, onda smjeh..
S 1/2 gasa.Dobro poluvrijeme, situacija je odlicna, u nedjelju SPEKTAKL .
Ti si nadahnuti brko, a grozna je istina.
Nije tvoje vrijeme i to boli, a jedanaest trofeja je proslo...?
Godine prolaze , pusta ARHIVA, vazno je ucestvovati, onda smjeh..
S 1/2 gasa.Dobro poluvrijeme, situacija je odlicna, u nedjelju SPEKTAKL .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- storm_raider
- Kontakt:
Hahaha, kako me je nasmijaozeljocity je napisao/la:Sinoc je bilo dosta suteva iz daljine? Slucajnost ili ne? Mislim da je bila namjera jer se bunkr mora nekako probit. Uglavnom drugo poluvrijeme je bilo jako dobro " onclick="window.open(this.href);return false; a komentator me nasmijao samo tako na 2:46.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sport je lijek za tijelo i duh.
- ficobahtic
- Kontakt:
[quote="zeljocity"]Sinoc je bilo dosta suteva iz daljine? Slucajnost ili ne? Mislim da je bila namjera jer se bunkr mora nekako probit. Uglavnom drugo poluvrijeme je bilo jako dobro " onclick="window.open(this.href);return false; a komentator me nasmijao samo tako na 2:46.[/quote]
Odlicna igra sinoc, prvi dio nesto losije (mozda i u malom grcu se igralo) a u drugom rano postignuti gol(ovi) i onda rapsodija i totalna dominacija! Nadam se da su igraci shvatili da se ne mora usetati sa loptom u gol, vec da se golovi postizu i sa "vecih" udaljenosti! Protiv Širokog cemo vidjeti jel' ovo poluvrijeme bio samo bljesak, a moje mišljenje je da se ekipa napokon trgla iz letargicnosti jer su uvidjeli da su nam ove dvije poslednje utakmice daleko najvaznije u polusezoni! U nedelju bi trebala biti jedna lijepa fudbalska predstava, jer mi porazom ne mozemo puno izgubiti a pobjedom mozemo mnogo toga dobiti!? Mozda jedan jako interesantan (bitan) podatak od sinoc, gdje se zaista nije znalo ko kome vise asistira, (Zebe nije bilo da njemu dodaju) pa su onda i ostali morali da pokazu svoje fudbalske kvalitete, (sto asistiranjem, sto sutevima sa distance)!
Odlicna igra sinoc, prvi dio nesto losije (mozda i u malom grcu se igralo) a u drugom rano postignuti gol(ovi) i onda rapsodija i totalna dominacija! Nadam se da su igraci shvatili da se ne mora usetati sa loptom u gol, vec da se golovi postizu i sa "vecih" udaljenosti! Protiv Širokog cemo vidjeti jel' ovo poluvrijeme bio samo bljesak, a moje mišljenje je da se ekipa napokon trgla iz letargicnosti jer su uvidjeli da su nam ove dvije poslednje utakmice daleko najvaznije u polusezoni! U nedelju bi trebala biti jedna lijepa fudbalska predstava, jer mi porazom ne mozemo puno izgubiti a pobjedom mozemo mnogo toga dobiti!? Mozda jedan jako interesantan (bitan) podatak od sinoc, gdje se zaista nije znalo ko kome vise asistira, (Zebe nije bilo da njemu dodaju) pa su onda i ostali morali da pokazu svoje fudbalske kvalitete, (sto asistiranjem, sto sutevima sa distance)!

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Nisam nesto pratio ove zadnje utakmice, vidim nema Zebe medju asistentima i strijelcima, igra li ili je povrijedjen, o cemu se radi, znam da ga je ono Amar izveo jednom....
- champions1921
Povrijedjen..juveboy je napisao/la:Nisam nesto pratio ove zadnje utakmice, vidim nema Zebe medju asistentima i strijelcima, igra li ili je povrijedjen, o cemu se radi, znam da ga je ono Amar izveo jednom....
BUDI ŽELJO !!!
Vratili smo trku.Bilo nas je i lijevo i desno i tuklo se prema golu iz svih pozicija.Ali i prije svega držali smo tempo a kad je pao prvi go odnosno kamen sa srca onda nam je u glavama bilo lakše i rezultat nije mogao izostati..Trka i psiha i u evropi daju rezultat a kamoli neće ovdje.
Širiteeeee!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da cemo unistiti Sirokog. Ova igra ce se sada ponoviti u oba poluvremena u nedjelju..
BIce ludilo... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dosta 1-0Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da cemo unistiti Sirokog. Ova igra ce se sada ponoviti u oba poluvremena u nedjelju..BIce ludilo...
Na tribini će biti...Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da cemo unistiti Sirokog. Ova igra ce se sada ponoviti u oba poluvremena u nedjelju..BIce ludilo...

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
olimpic uspjesno apsolviran, idemo dalje, nedelja, 19:00, spektakl!
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... ki-nagrada" onclick="window.open(this.href);return false;
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... ki-nagrada" onclick="window.open(this.href);return false;
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!
.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 22 nov 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Čini mi se da su rekli da će biti protiv Širokog oproštajna bakljada, ostaje da se vidi...
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Blackwargreymon, Grbavica786, Hrammm1921, maho_sa, NerminFatic i 95 gostiju.