Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
To ti je bas dobra usporedba bh liga, BRAVO!
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 nov 2012, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Nail for Real
- Kontakt:

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja kad nešto priželjkujem to tako i bude, prošle godine sam želio Baya i dobili su Baya, sad želim Mančazizu1991 je napisao/la:@ legendo, to bi bio užitak gledati

Juve ili Bayern kad bi došli Real bi ispao, tako daj Manchester, a poslije bi se žrijeb otvorio, a ja više ne mogu da čekam ti LP, evo deset godina prođe

E čuj mandraxa slušaju oko kladionice, pa to dovoljno govori o vašem kladioničarskom umijeću, pa on je subjektivan kad je Real u pitanju, đećet njemu vjerovati

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iskren da budem nisam sad nesto zadovoljan igrom. Igralo se do gola i malo nakon toga ili mozemo reci prvo poluvrijeme. Kasnije prilicno slabo, razumijem da nije bilo neke velike potrebe da se napada jer je rezultat bio povoljan ali mora ono puno bolje. Sudija kod recimo 6-7 situacija ispadao smijesan, bilo je par grubih startova koji cak nisu svirani niti kao prekrsaj.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 21 nov 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Eno ga de, sad i kladionica odlučuje o jačini lige.
Bila je kvota na Realu protiv Getafea 1.30, pa šta se desi?
Šta ćemo sad sa tim? 
@legendo, ti da si odigro' večeras na ovu tekmu 1X2, ista bi se odgodila.

Bila je kvota na Realu protiv Getafea 1.30, pa šta se desi?

@legendo, ti da si odigro' večeras na ovu tekmu 1X2, ista bi se odgodila.

- legenda reala
- Kontakt:
ps1 ja odigro 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nikad nisi znao, čuj ps1 - 1.45 kvota, pa ja ne bi mogo' od sramote to odigrat', na tu kvotu ...legenda reala je napisao/la:ps1 ja odigro

De, dosta off topica

Iduće kolo Betis u gostima? Divno, očekujem kiks.

- legenda reala
- Kontakt:
Pa idi vidi s kakim se kvotama fali naš hodža

Ma samo da je Bayern i Juventus izbjeći u narednoj rundi, Primeri ionako ja nikad nisam pridavao neku pažnju

Ma samo da je Bayern i Juventus izbjeći u narednoj rundi, Primeri ionako ja nikad nisam pridavao neku pažnju

Jose Mourinho: Samo sam dva puta u grupnoj fazi završavao na drugom mjestu. U tim sezonama sam osvajao Ligu prvaka.

Iako je veceras zabar pogurao zabara,plasticna ekpa nije uspjela pobijediti,ovog Rokija treba udaljit da nesudi LP odredjeno vrijeme covjek se gubi za nepovjerovat...
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 nov 2012, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
2005-2006:FKKC1932 je napisao/la:Jose Mourinho: Samo sam dva puta u grupnoj fazi završavao na drugom mjestu. U tim sezonama sam osvajao Ligu prvaka.
1. Liverpool
2. Chelsea
3. Betis
4. Anderlecht
Finale Barcelona-Arsenal 2-1.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma šta ti znaš.
i to ispo od barceHenderson je napisao/la:2005-2006:FKKC1932 je napisao/la:Jose Mourinho: Samo sam dva puta u grupnoj fazi završavao na drugom mjestu. U tim sezonama sam osvajao Ligu prvaka.
1. Liverpool
2. Chelsea
3. Betis
4. Anderlecht
Finale Barcelona-Arsenal 2-1.

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji remi na Etihadu

5 za Modrića, evo šta Mou o tome misli

5 za Modrića, evo šta Mou o tome misli

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tyler durden
- Kontakt:
Bas me zanima kolika bi kvota bila na BArcu protiv tih klubova iz najjace lige svijetaEmirSioux89 je napisao/la:Najjaca liga na svijetu se ne odredjuje preko 3-4 tima sto je situacija u Spaniji a to su Barsa,Real,Atl.Madrid i recimo Valensija ali dzaba kada igra Barsa-Atl.Madrid kvota na barsu 1,35 a na Atl.Madrid 5 dajem prijmjer dzaba sto je Atl..Madrid drugi ili treci svejedno dok je stvar u Engleskoj obrnuta svaki tim moze da iznenadi tu je United,Celzio,Siti,Everton,Arsenal,Liverpool,Totenham puno ekipa gdje moze pobjediti svako svakog to je car Engleskog nogometa radi toga je Engleska liga najjaca na svijetu a ne po odredjivanju jednog tima nego ukupno citave ligemandraX je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ovu tekmu Real nije dobio, znači jebbeno nemogu da vjerujem.![]()
Neko gore reče', pa sam Khedira im je mogao hat-trick zabit'.![]()
Jao sile i goffana od prvaka Engleske, inače najjače lige na svijetu.![]()
![]()
![]()
Penal je, blago rečeno, smiješan..

Jer kako vidim Real je uvijek favorit protiv tih istih . sta je tek s Barce

Nije mi samo jasno haj sto laze - al kako drugi nasjedaju na te lazi to mi nije jasno. I onda se ubjede da je to istina.barca_87 je napisao/la:i to ispo od barceHenderson je napisao/la:2005-2006:FKKC1932 je napisao/la:Jose Mourinho: Samo sam dva puta u grupnoj fazi završavao na drugom mjestu. U tim sezonama sam osvajao Ligu prvaka.
1. Liverpool
2. Chelsea
3. Betis
4. Anderlecht
Finale Barcelona-Arsenal 2-1.,ronaldinho se igro sa njima
[youtube][/youtube]

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- raul-zakon
- Kontakt:
A ko nama garantuje da ovo nije samo još jedna @Namiksova loše osmišljena laž?
Cause, you know, he's a big fat liar...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma ja ako manipulacija ne prodze - onda je sala. E moj raulraul-zakon je napisao/la:A ko nama garantuje da ovo nije samo još jedna @Namiksova loše osmišljena laž?

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 22 nov 2012, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Poklonio novac od svoje Zlatne kopačke
Cristiano Ronaldo pomaže palestinskoj djeci! Respect kralju.

Cristiano Ronaldo pomaže palestinskoj djeci! Respect kralju.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- raul-zakon
- Kontakt:

Dečko, smiri se, ja nigdje nisam rekao da je Jozo to stvarno rekao, tako da...bparena je napisao/la:Ma ja ako manipulacija ne prodze - onda je sala. E moj raulraul-zakon je napisao/la:A ko nama garantuje da ovo nije samo još jedna @Namiksova loše osmišljena laž?
Cause, you know, he's a big fat liar...Al opet mogu skontat - kakav trener takav i klub. Kako god - rezultati se pisu i tu nema prevare. 10 god je mnogo godina posta...
I ne pada mi na pamet da ulazim u neku raspravu s tobom...meni ova "izjava" od početka zvuči izvještaćeno i namontirano, a ustalom, ima nas još koji smo gledali tu utakmicu 2005/06, nije to bilo 1982.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.