Cestitke.po'marke je napisao/la:Zasluzen prolaz Sloge. Dobra utakmica. Sloga promasen penal i jedno 3-4 100% prilike koje je morala da iskoristi. Sada lagano 1/2 nije bitan protivnik, mi smo svoje odradili!
KUP BiH za sezonu 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: KUP BiH za sezonu 2012/13
Evo na txt prijenosu na ss.ba pise navijaci Zeljeznicara skandiraju Palestina...Palestina...Palestina...
Pa i ja bi skandirao palestina da su me izraelci onako guz... dvije godine za redom!

Pa i ja bi skandirao palestina da su me izraelci onako guz... dvije godine za redom!
bekicamir je napisao/la:Evo na txt prijenosu na ss.ba pise navijaci Zeljeznicara skandiraju Palestina...Palestina...Palestina...
Pa i ja bi skandirao palestina da su me izraelci onako guz... dvije godine za redom!![]()
![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nadam se da će ih kazniti zbog skandiranja
tome nije mjesto na stadionima
dijalog je napisao/la:nadam se da će ih kazniti zbog skandiranja
Željeznicar za život cijeli !
civilima ok, ali onim teroristama, hamasu i ostalim **** FUJ
sajo10 je napisao/la:bekicamir je napisao/la:Evo na txt prijenosu na ss.ba pise navijaci Zeljeznicara skandiraju Palestina...Palestina...Palestina...
Pa i ja bi skandirao palestina da su me izraelci onako guz... dvije godine za redom!![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisi skontao ili sto vec!
idemo do krajaaaa
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kad je zdrijeb???
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Polufinale:
- Zeljo
- Sloga
- Zrinjski
- Siroki
- Zeljo
- Sloga
- Zrinjski
- Siroki
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Polufinale:
- Zeljo![]()
- Sloga
- Zrinjski
- Siroki
Zeljo-Siroki
Sloga - Hsk Zrinjski
Za dalje cemo vidjeti!
Ako je kao i protekle sezone bice negdje u Februaru ili pocetkom Marta. Utakmice 1/2 finala bi se igrale u prvoj i trecoj sedmici Aprila, dok bi se finale igralo u drugoj i posljednjoj Srijedi u mjesecu.Android je napisao/la:Kad je zdrijeb???
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa kada se orijentises prema posljednjoj sezoni, barem pravilno uradi.amerosm je napisao/la:Ako je kao i protekle sezone bice negdje u Februaru ili pocetkom Marta. Utakmice 1/2 finala bi se igrale u prvoj i trecoj sedmici Aprila, dok bi se finale igralo u drugoj i posljednjoj Srijedi u mjesecu.Android je napisao/la:Kad je zdrijeb???
Ako idemo paralelelno sa proslom sezonom, izvlacenje parova za polufinale ce biti 05. marta 2013.. Utakmice polufinala bi se prema tome igrale 13. marta i 03. aprila 2013., dok bi se finale igralo 24. aprila i 15. maja.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo - Olimpic 3:0 - Izvještaj
Željo - Olimpic 3:0 - Izvještaj
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- djoleprijedor
- Kontakt:
Provjerena informacija pretpostavljam...djoleprijedor je napisao/la:Široki uzima kup ove godine...
DRUG NEBI TI PUNCA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zbog kvaliteta ekipe ili zbog necega drugog?djoleprijedor je napisao/la:Široki uzima kup ove godine...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ko će osvojiti KUP, teško je sada prognozirati. Izvlačenje je na proljeće 2013. godine i mnogo toga će zavisiti od samog žrijeba i forme klubova u to vrijeme. Gledajući iz sadašnje perspektive, šanse za osvajanje KUpa su slijedeće:
5% Sloga iz Doboja; 27% Zrinjski; 33% Široki i 35% Željo.
Sve je još daleko.
5% Sloga iz Doboja; 27% Zrinjski; 33% Široki i 35% Željo.
Sve je još daleko.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- djoleprijedor
- Kontakt:
Prognoza...nije uvjek kvalitet ekipe presudan,a naročito ne u Kupu.Stole iz Bora je napisao/la:Zbog kvaliteta ekipe ili zbog necega drugog?djoleprijedor je napisao/la:Široki uzima kup ove godine...
Mens sana in corpore sano.
- ficobahtic
- Kontakt:
Mene samo zanima da li ce nam pehar pobjednika kupa biti urucen sad nekad ubrzo, ili ce se mozda čekati da se odigraju jos ove neke utakmice!?

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.