FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 21 nov 2012, 19:43

edo07 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Iako u CL igramo ispod nivoa zavrsicemo kao prvi u grupi sto je odlika velikih ekipa.Bez obzira kako ova sezona zavrsi JH nece ostati na klupi, kao moguceg naslijednika vidim Pepa ili Kloppa.

Sto se tice Martineza momku treba dati vremena evidentno je da se jos nije adaptirao, promjena sredine i velika cijena za koju je dosao ostavlja veliki pritisak na njega pa se onda svaki njegov potez docekuje na noz.
kao moguci kandidat da naslijedi Juppa, sve se cesce spominje Mirko Slomka..sto ja iskreno ne bih volio :/ on kao trener nije los al mislim da se ne bi mogao nositi s pritiskom vodjenja Bayerna...
Slomka ni pod razno,valjda je bilo dosta eksperimenata sa Magathom i Klinsmanom.Bayi je potreban renomiran strucnjak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 nov 2012, 19:47

Centre forward je napisao/la:@deenniiVCF,uz duzno postovanje prema nasem jeziku i tebi kao članu naše zajednice i tebi toplo preporučujem rječnik jer yebemu belaj kaže se sumNJam a ne sumLJam.Ne bih da ti morališem,držim predavanja.kenjam i tome slicno.OK.E sad bih se mog'o ovako heterogeno obratiti tebi i drugu @M4kaveli-ju.Shvatam vašu ljubav prema klubovima iz Španije.Prava šteta je sto je to platonska ljubav.Kao prvo i osnovno Valencija(uz veliko postovanje) nije Evropski gigant sto se fudbala tiče,iako je lat. Valentia snaga.Kazati da Bayern pored Reala i Barse ne bi ništa osvojio(u Primeri) odmah dolazim do zaključka da je limitirana osoba u pitanju i da to ništa ne može promijeniti,bilo kakav argument,stih il' neka pametna.I Katalonac,ako već kritikuješ nekog onda navedi ko je to,a ne grupu ljudi u kojoj sam i ja,i naprosto sam mor'o da reagujem.Valencia je mogla bit rastavljena na proste faktore,a nije.Valencia je mogla do tri boda ali nije i na kraju dobijemo jedan gospodski rezultat.Da sam ti prije tekme rek'o da ce Celtic da pobijedi Barcu il' bilo kojem članu pdf-a na Primeri,naprosto bih bio ismijan i sta sve još.A Celtic,pobijedi.U tome je jedini štos.Što bi reko Djole princip je isti sve su ostalo nijanse.Živjeli obojica. ;)
1. Grijesis
2. Aj sad nadji post gdje sam to rek'o.
Nemoj mi stavljat rijeci u usta ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2012, 20:26

Ama prijatelju :)
ako grijesim priznajem.Kvalitetnu kritiku svakako prihvatam.Štaviše lajkam za to.To bi bilo pod jedan.
A pod dva o5 si treb'o da procitas cijeli post.Dio Bayo-Real-Barca(baj de vej red klubova iskazuje njihovu veličinu) nije uopšte upućen tebi nego dečku simpatizeru Valensije.Eh et.Ak si Đe blizu Tuzle il si otamokare neđe oko kakije brda :) navrati na pivu il' sokiČ da te nasjetujem da nađeš seb' kak'e hanume da sva ljubav pripadne njoj a ne tamo negdje nekoj Barci.Ha ja,Msm Barcu ne možeš nag.uzit,ima Bayo za to :P ,ha ja.Hajmo sad gledat majstora Džeksona na djelu 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2012, 23:45

Saurman je napisao/la:
Slomka ni pod razno,valjda je bilo dosta eksperimenata sa Magathom i Klinsmanom.Bayi je potreban renomiran strucnjak.
Ma šta imaš protiv Mirkeca Saurmane?? :D :D Ne bi on bio eksperiment, nego pun pogodak. Iz prostog razloga što bi se okanili ovog peglanja i vucaranja lopte i igrali direktnije i konkretnije prema naprijed. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 22 nov 2012, 00:23

don_burza je napisao/la:Trenutno ne mogu da se sjetim al jel moze neko da ubaci link naseg zadnjeg gola iz kornera :?
Dobro pitanje. :?
Jbt zivot ja sam nesto malo statistike gledao i napravio sam neku tabelu. Ako ima gresaka slobodno me ispravite.

slika

U prosjeku Bayern u odnosu na svoje protivnike ima pojed lopte oko 62% naprema 38%. Daleko vise slobodnih udaraca uputi, daleko vise kornera ali opet nam je statistika jadna!

U zadnjih 26 utakmica, Bayern je izveo 195 kornera iz kojih je samo jednom pogodio mrezu.
Bayernovi protivnici su izveli 74 kornera, i od tih 74 ubacaja su 3 puta pogodili mrezu sto opet nije tolko losa statistika u odnosu na nas. Sve bi to bilo ok, da mi na te iste kornere nismo izgubili LP prosle godine, a Bgm i Bundeligu jer nam je i Dortmund u onoj odlucujucoj zabio nakon kornera koliko se sjecam. :lol:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 nov 2012, 00:48

Bilall je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Trenutno ne mogu da se sjetim al jel moze neko da ubaci link naseg zadnjeg gola iz kornera :?
Dobro pitanje. :?
Jbt zivot ja sam nesto malo statistike gledao i napravio sam neku tabelu. Ako ima gresaka slobodno me ispravite.

slika

U prosjeku Bayern u odnosu na svoje protivnike ima pojed lopte oko 62% naprema 38%. Daleko vise slobodnih udaraca uputi, daleko vise kornera ali opet nam je statistika jadna!

U zadnjih 26 utakmica, Bayern je izveo 195 kornera iz kojih je samo jednom pogodio mrezu.
Bayernovi protivnici su izveli 74 kornera, i od tih 74 ubacaja su 3 puta pogodili mrezu sto opet nije tolko losa statistika u odnosu na nas. Sve bi to bilo ok, da mi na te iste kornere nismo izgubili LP prosle godine, a Bgm i Bundeligu jer nam je i Dortmund u onoj odlucujucoj zabio nakon kornera koliko se sjecam. :lol:
:o :twisted: :(
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 nov 2012, 02:15

schweinsteiger je napisao/la: @proFCB
jos uvijek ne mogu da razumijem koga vise mrzis BVB,ili njihove navijace na ovom forumu
Vid kao prvo ja ne mrzim niti BvB niti navijace BvB-ea (cak sta vise moj najbolji jaran navija za BvB), ja u globalu volim sve njemacke klubove i uvijek sam govorio,da je Bayernu potrebna jedna ekipa koja ce praviti iskorake u evropi bas kao sto to mi cinimo,i Bog mi je svjedok dosao je dan,odnosni dani kada njemacki klubovi sa dostojanstvom igraju u evropi.
Druga stvar je sa njima,oni ne vole Bayern u Bundesligi,a ne vole ga ni u evropi i tako ce velika vecina njih (BvB-ovaca) navijati kontra Bayerna kako u bundeski tako u evropi (bio sam svjedok toga)!!!
Reci ti meni je li to komplex????
schweinsteiger je napisao/la:@kraljttbvb nije nista slagao,mi smo,ruku na srce,imali i vise ocekivanja od Martineza i ja ih jos uvijek imam i nadam se da ce ih poceti i ispunjavati ubrzo
naravno da smo imali vise ocekivanja,suludo bi bilo reci da smo zadovoljni sa njegovom igrom.
Paz jednu stvar, ovdje svi gledaju samo pravo poput mazgi,mi svi znamo da je realna cijena Martineza daleko ispod 40miliona €,ali se svi prave budale i spominju cifru od 40milona, i pocinju taj transfer predstavljati kao jedan flop slican brenu,sosi,ottlu....
Martinez je placen 40miliona i od tog se ne moze pobjeci i nece se pobjeci,ali da je kojim slucajem placen realnih 20tak milona ne bi se dizala tolika polemika oko njega.

Je li vidis da se sva njihova poredjenja svode na pricu mi doveli za sicu (Kagawa), mi doveli za kikiriki (Gundogan)i osvojili bundesku,osvojili kup, a vi razrijesujete kesu i nish ne osvajate...
Oni ili ne mogu ili ne zele shvatiti,da Bayern sebi ne moze priustiti da dovede nekog igraca od 18, 19 ili 20 godina za nekih 500 000 eura i da na njemu temelji ekipu. BvB je to uradio i imao je uspjeha,da kojim slucajem nisu imali uspjeha ne bi se dizala hajka,kakva bi se digla kod Bayerna, a nesto slicno smo prozivjeli jednom cini mi se kada su Gorlitz, Ottl, Lell, Rensing i kompanija igrali.
schweinsteiger je napisao/la: i nema potrebe za vrijedjanjem i takvim vidom rasprave,@proFCB razumijem ja tvoju ljutnju,ali ljudi su 2 puta za redom prekucali Bundesligu i osamarili nas u finalu kupa,kako god ti na to gledao,njihova politika se isplacuje.
Ako se neko slucajno nasao uvrijedjenim,neka oprosti,nije bila namjera.
Jesu osvojili su,ocitali su nam lekciju u 5 susreta zaredom,kapa dole do poda. Ova njihova politika,kupi za sicu,ako uspije se sta napraviti odlicno je,ako ne boze moj... je jedina moguca bila u njihovoj situaciji.
I zato sam ja rekao da mi sebi mozemo priustiti igraca od 40miliona € pa da "bude najgori na terenu" jer je Uli godinama krv pisao da klub dovede na takvu poziciju na kakvoj je sada,a oni to nisu u mogucnosti sada uraditi,a cisto sumnjam da ce biti u mogucnosti za nekoliko godina.
Imamo poprilicnu moc da mozemo rizikovati sa igracem, kojeg platimo 40miliona €, a citava Njemacka pa i sire znaju da on ne vrijedi tolike pare.

A naravno da Uli nije Perez ili neki šeik koji okolo samo baca novac,ali ovi zutalji vrebaju svaku gresku da se nesto dizu i prave pametni samo zato sto su aktuelni njemacki prvaci i osvajaci kupa.

Dosta od mene,budite pozdravljeni, laku noc :D
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 nov 2012, 10:47

gerdmuller je napisao/la:Subota 15:30 Eurosport 2 prenosi Bayern-Hannover 8-)
WTF :shock: , pa Hannover igra veceras, nece imati ni dva cijela dana da se regenerisu. Nevjerovatno. :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 nov 2012, 12:03

Hare_BvB je napisao/la: WTF :shock: , pa Hannover igra veceras, nece imati ni dva cijela dana da se regenerisu. Nevjerovatno. :roll:
da ne bi bilo Kobasičar aka Rumenko (Uli) sve naštimao i Bayern je isto igrao kad je bila EL prije 4 godine ...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 nov 2012, 12:11

thulkazal je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la: WTF :shock: , pa Hannover igra veceras, nece imati ni dva cijela dana da se regenerisu. Nevjerovatno. :roll:
da ne bi bilo Kobasičar aka Rumenko (Uli) sve naštimao i Bayern je isto igrao kad je bila EL prije 4 godine ...
Ma niko i ne sugerise to. ;) Ovo je fakat nedopustivo, cudi me pa se vodstvo H96 nije pobunilo. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 nov 2012, 12:19

Hare_BvB je napisao/la: Ma niko i ne sugerise to. ;) Ovo je fakat nedopustivo, cudi me pa se vodstvo H96 nije pobunilo. :?

bunio se Uli ali džaba ... iz DFL kao da ne žele više učesnika u evropskim takmičenjima ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 nov 2012, 12:30

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Slomka ni pod razno,valjda je bilo dosta eksperimenata sa Magathom i
Klinsmanom.Bayi je potreban renomiran strucnjak.
Ma šta imaš protiv Mirkeca Saurmane?? :D :D Ne bi on bio eksperiment, nego pun pogodak. Iz prostog razloga što bi se okanili ovog peglanja i vucaranja lopte i igrali direktnije i konkretnije prema naprijed. ;)
Naprotiv, cijenim Mirkeca :-D ali njegov maximum su klubovi koji su ispod nivoa FCB-a.Istina da bi promjenio stil igre koji se i meni osobno svidja ali ne vjerujem da bi napravio rezultat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 nov 2012, 15:14

http://www.****/sport/fudbal/nisu-me ... m-u-bayern" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 nov 2012, 17:17

zdravo momci jel ima ko informaciju hoce li igrati roben sutrea.hvala :D

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 nov 2012, 17:44

I mene interesuje :) znam samo da se Boa vratio treninzima i sa ekipom je :) to je bitno..
I da se ja pitam sutra bi i Mandzo i Gomeznjak bili u spici, ili bar nek krene Gomez :):)
Ne igra im Ya Konan, al treba se cuvat onog naseg Schlaudraffa i ovog sto bira mame :P
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 nov 2012, 20:26

Mislim da Arjen ne igra sutra :(

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2012, 20:54

Robben kao i Gustavo su van stroja, dok su svi ostali na raspolaganju.

Iskreno, sutra ocekujem pobjedu i popravljanje dojma od neku noc, a jedan od glavnih razloga bi mogao biti umor Slomkinih pulena s obzirom da ce odmarati tek dva dana, sto nije bas prema fair play pravilima, ali sta mozemo.

Bayern je takodjer svojevremeno igrao utakmice ovim tempom, pa su na kraju izdrzali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 nov 2012, 21:05

I ja sutra ocekujem pobjedu ak Bog da , i eto 9 bodova vise od Dortmunda, prosle godine smo brzo prokockali ono vodstvo i visak bodova, ali mislim da ove godine to nece biti slucaj.

Pobjedom protiv Hannovera i u srijedu isto tako se nadam pobjedi na teskom gostovanju kod Freiburga, i onda da to 15 kolo docekamo Dortmund :):) Realno gledajuci bio bi zadovoljan pobjedom protiv Hannovera, remijem protiv Freeiburga i pobjedom protiv Dortrmunda :) to bi bilo odlicno :) Al otom potom idemo redosljedom..

Sutra se nadam da ce Gomez zaigrat i da ce dat koji gol, u 5 utakmica zadnjih na nasem terenu i to ovim redom.
2-1 3-0 7-0 5-1 3-0 :):) jojj kad se sjetim ove od 7-0 strahoticaa :):)
FC Bayern !!!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 nov 2012, 23:26

Sutra ce mo ponovo da gledamo onaj Bayern kao protiv Schalketa , HSV-a, Werdera ... jednu sigurnu igru sa 2-3 gola bez primljenog, ipak trebaju se neke stvari vratiti Hanofru, mada mi je jako simpatican klub al sutra pada na areni ;)
VOLIM BAYERN

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 nov 2012, 00:33

Rutinska pobjeda sutra, sve ostalo razočarenje :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.