FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 nov 2012, 19:17

Evo upravo dodoh kuci sa stadiona... Necu puno komentarisati jer zaista nema potrebe. Prvo poluvrijeme zaista dosadno, oni u svojoj standardoj igri anti-nogometa. Drugo poluvrijeme kao da gledamo totalno drugog Zelju. Prvenstveno hvala momcima na ovoj predstavi, odigrali ste za 10. Prvenstveno mi je drago, sto sam se sada uvjerio, a to je da mozemo igrati dva stila nogometa, ili u prevodu dvije formacije a dam nam se ne odbije od glavu, sto do sada nije slucaj bio. Zaista ovo drugo poluvrijeme je bilo odradeno maksimalno, naravno, zahvaljujicu Olimpicu kojeg smo natjerali da se otvori, i da prestane igrati anti-nogomet. ;)

Oni koji su protiv Jamaka, mogu se sada komonto poklopiti. I da nije postigao dva gola, opet se pozete poklopiti jer ocigleno ne viditi koliko znaci njegova prisutnost u ovoj formaciji koju Amar igra. ;)

Ne znam, nekako mi je drago sto je Siroko prosao, cisto iz razloga sto ljudi igraju nogomet. (Bez uvrede) Tu smo iskreno bara, bara sa njima, ali tu tko bude zaista bolji, pobijet ce. Nekako sa ovim Celikom uvijek je to vise glupa prica o sudenju, navijacima, dizanje bezpotrebnih tenzija i na kraju ode sve u tri pm, a mi postanemo stalna prokletinja u njihovim ustima, radi njihovom glupog razmisljanja. Vako Siroki, pa tko koga...

BRAVO MOMCI, SVI NA GRBAVICU U NEDJELJU......

EDIT: Zanima me kakve se opet navijacka sranja dogadaju? Pa zar nam opet trebaju problemi. Pored ovoga navedenog, moram pohvaliti i jug prvenstveno za dobro navijanja, a takoder radi postenja prema klubu. (Leotar pa Olimpic, mecevi bez baklji. Znaci moze se, kada se hoce) ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 nov 2012, 19:20

Jamakova noc, jos kad bi svaku utakmicu ovako odigrao.
NO PYRO NO PARTY

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 nov 2012, 19:25

DzoleZeljo je napisao/la:
BRAVO MOMCI, SVI NA GRBAVICU U NEDJELJU......

EDIT: Zanima me kakve se opet navijacka sranja dogadaju? Pa zar nam opet trebaju problemi. Pored ovoga navedenog, moram pohvaliti i jug prvenstveno za dobro navijanja, a takoder radi postenja prema klubu. (Leotar pa Olimpic, mecevi bez baklji. Znaci moze se, kada se hoce) ;)
cini ti se, stede se za sirokog :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 nov 2012, 19:25

Odprilike 1000 ljudi koji su danas bili na tekmi su mogli prisustvovati jednom od najboljih poluvremena Zelje u zadnje tri godine.. Gol Jamaka prelud.. Kvesa i Zola fascinantni.. Kada bi ovako igrali svaku tekmu bilo bi nas 10.000 u prosjeku ali i da smo deseti na tabeli posjeta od 1.000 ljudi je bruka za nas navijace koji toliko isticemo ljubav prema Zelji i dicimo se njegovim rezultatima.. Radi zvizduka mi je drago sto je bas Jamak zabio dva.. Nadam se slicnoj igri protiv Sirokog..

KUP JE NAS !!!
BUDI ŽELJO !!!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 21 nov 2012, 19:28

Oceli biti snimak na Tv Vogosca,da pogledam to svemirsko drugo poluvrijeme?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 nov 2012, 19:31

Bravo Zeljo, bravo Amare, bravo Jamak, bravo ekipa.
Treba svakodnevno dokazivati da smo ubjedljivo najbolja ekipa u drzavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2012, 19:36

Nakon prvog poluvremena zasluzeno su ispraceni zvizducima u svlacionicu, ali u nastavku totalno druga slika i na kraju ubjedljiva i zasluzena pobjeda Zelje. Fejzic je Olimpic spasio potopa....

Sta mislite je li Osimu bila upucena ona Jamakova reakcija nakon prvog gola ? Ja nisam bas najbolje vidio, a vecina oko mene je govorila da je bilo upuceno ka Osimu.

Da nam je jos u Nedjelju ponoviti drugo poluvrijeme ove utakmice i otici na zasluzen odmor.

PS: Takodjer bih volio vidjeti Tomica na jednoj utakmicu u prvih 11, jer momak uvijek odigra odlicno kada mu se pruzi prilika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 21 nov 2012, 19:58

Buu je napisao/la:Jamakova noc, jos kad bi svaku utakmicu ovako odigrao.
pa dobro brate veceras je bio fantastican ali imao je jos dobrih utakmicagdje je bio dobar u nekim drugim stvarima, a naravno imao je i u kojim je bio katastrofa ali opet ja vjerujem u Osima i ako on misli da mu on treba u prvih 11 ja se s tim slazem jer niko od nas na ovom forumu ne moze znati bolje od njega...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 21 nov 2012, 20:00

Jamak dominator, drugi njegov gol je za špice 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 nov 2012, 20:06

Izvjestaj:

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... ar-olimpic" onclick="window.open(this.href);return false;

Rutinski odradjeno, Jamak ;) Bekric ;) SVE NA NIVOU, IDEMO DALJE, SLJEDEĆA STANICA DOLINA ĆUPOVA ŽELJEZNIČAR vs listica... i veliki jubilej nase grupe...

Da se hoce Jamak prodati uhh

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2012, 20:51

Manijaci ima li gdje na internetu naruciti dresova od Zelje, vjerovatno da ima, ali gdje??Nisam ni blizu Sarajeva ili kojeg veceg grada(iz Kladuse sam), te nikad prije nisam narucivao jer nisam bas nesto ni pratio nasu ligu..ali to se promijenilo u zadnje 2-3god i Zelju pratim sve vise, prvenstveno zbog Zebe :) eto imate jos jednog navijaca na forumu, haj mi sad odgovorite na prethodno pitanje :P

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 nov 2012, 20:52

Ne moze se protiv tradicije moj Veldine, vakat je da se nauci!
Poslije onog drugog gola Jamak trazio zamjenu da zauzme u Tuborgu mjesto :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 nov 2012, 21:01

Vidis smajli na kraju, jebote ne mozes se ni našalit, a da neko ne "objasni" stvari...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Ikos

Post Postao/la Ikos » 21 nov 2012, 21:12

Snimak na Vogosci trenutno

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 21 nov 2012, 21:22

nime_tm87 je napisao/la:Izvjestaj:

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... ar-olimpic" onclick="window.open(this.href);return false;

Rutinski odradjeno, Jamak ;) Bekric ;) SVE NA NIVOU, IDEMO DALJE, SLJEDEĆA STANICA DOLINA ĆUPOVA ŽELJEZNIČAR vs listica... i veliki jubilej nase grupe...

Da se hoce Jamak prodati uhh
samo da mi je vidjeti klub koji ce dati pare za njega,jedan od najlosijih igraca zelje u poslijeratnom periodu.cestitke na danasnjem pogodku ali kad se sjetim zadnje sezone ocajan fudbaler. vecerasnjim pokusajem da se obrati klupi dokazao da je pravi mahalac a ti isti su ga nazor pokusavali vratiti u fudbalski svijet gdje je on zalutao.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 nov 2012, 21:29

enobarca je napisao/la:Manijaci ima li gdje na internetu naruciti dresova od Zelje, vjerovatno da ima, ali gdje??Nisam ni blizu Sarajeva ili kojeg veceg grada(iz Kladuse sam), te nikad prije nisam narucivao jer nisam bas nesto ni pratio nasu ligu..ali to se promijenilo u zadnje 2-3god i Zelju pratim sve vise, prvenstveno zbog Zebe :) eto imate jos jednog navijaca na forumu, haj mi sad odgovorite na prethodno pitanje :P
originalni još ne možeš, međutim, u izradi je online Fan shop, do tad čekaj da ti neko kupi i pošalje ako ima zainteresovanih...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 21 nov 2012, 21:30

Naki Turci u loži gledali Kvesu valjda,možda uzmu i Jamaka 8-)
Einigkeit und Recht und Freiheit

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 nov 2012, 21:32

domorocki je napisao/la:Naki Turci u loži gledali Kvesu valjda,možda uzmu i Jamaka 8-)

nemoj ih kod turaka, pa da cekamo na pare ko za Šehu... jedino ako su Galata ili Fenjer u pitanju

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 nov 2012, 22:06

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 21 nov 2012, 22:26

Jer si jedini jer si nepobjedivi !!! VOLIM TE ŽELJO !!!
Vjerujem da će raja uživat u pobjedi , da neće srat kao i obično . :D
Volim te Željo:))
:D
Brkica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, NazorUso i 30 gostiju.