Kako su samo to zakljucili,ajde da nismo igrali sa vama ali ako u prve dvije utakmice nisu pokazali da su bolji i kvalitetniji tim kojom se oni logikom vode,.Al hajde,moze vam se ili ne moze,ce da vidimoSkaut1 je napisao/la: Spremno dočekujemo utakmicu u Zenici ovog popodneva. Momčad čvrsto vjeruje u prolaz, jer smo bolji i kvalitetniji od Čelika. Igrači to znaju i samo to još moraju potvrditi u današnjoj utakmici na Bilinom polju.
Sretno!
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pozicija na tabeli govori da su kvalitetniji i bolji od vaschily-rz je napisao/la:Kako su samo to zakljucili,ajde da nismo igrali sa vama ali ako u prve dvije utakmice nisu pokazali da su bolji i kvalitetniji tim kojom se oni logikom vode,.Al hajde,moze vam se ili ne moze,ce da vidimoSkaut1 je napisao/la: Spremno dočekujemo utakmicu u Zenici ovog popodneva. Momčad čvrsto vjeruje u prolaz, jer smo bolji i kvalitetniji od Čelika. Igrači to znaju i samo to još moraju potvrditi u današnjoj utakmici na Bilinom polju.
Sretno!
Za zivot cijeli!
I WBA je ispred Arsenala na tabeli,to znaci da su kvalitetniji ? Ili Atletiko Madrid od Reala ? Govorim o onome sto sam vidio a gledao sam nase dvije utakmice ove sezone i ni po cemu nisu pokazali taj kvalitet vise u odnosu na Celik..
samo sto je u nasem slucaju siroki za nas zadnjih 10 godina i arsenal i real,mada danas celik iam vece sansechily-rz je napisao/la:I WBA je ispred Arsenala na tabeli,to znaci da su kvalitetniji ? Ili Atletiko Madrid od Reala ? Govorim o onome sto sam vidio a gledao sam nase dvije utakmice ove sezone i ni po cemu nisu pokazali taj kvalitet vise u odnosu na Celik..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kolega s postom povise ovoga ti je sve objasnio. Zamijenio si ti tu malo uloge.chily-rz je napisao/la:I WBA je ispred Arsenala na tabeli,to znaci da su kvalitetniji ? Ili Atletiko Madrid od Reala ? Govorim o onome sto sam vidio a gledao sam nase dvije utakmice ove sezone i ni po cemu nisu pokazali taj kvalitet vise u odnosu na Celik..
Danas pametno i cvrsto krenuti u susret, Široki jest objektivno na papiru kvalitetnija ekipa, sad, to sto joj predstoji smjena generacija i sto ne pruzamo dobre partije u kontinuitetu je druga stvar, nije nitko zadovoljan pokazanim do sada, sto je i razumljivo s obzirom na sve, no pomalo ide na bolje, ali ne vidim da je ista lose ili neobjektivno receno u tome da smo bolja momcad, odnosno da mozemo i moramo puno bolje od onoga sto smo pokazali u prvom susretu, ne samo protiv Celika.
Sad, da li ce se to desiti i na terenu, to je druga stvar, naravno da Celik ima velike sanse da ide dalje i sigurno da ne bi bilo nezasluzeno i ja im prvi cestitam u tom slucaju, ali nema smisla opravdavati se unaprijed s nase strane ili ne uci u utakmicu kao realni favorit, nase ambicije i kadar to zahtijevaju. To bi bila cijela poanta napisanog.
...Život za Široki...
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;realno je napisao/la:moze li neko da postavi link ,ako ima, kup utakmice sa celikom,,hvala
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Koja je uloga ovih sudaca iza gola kad ne vide sa pola metra cist crveni karton?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- Barney Stinson
- Kontakt:
Da ubiju dnevnicu.. Smiješno..bogbatina je napisao/la:Koja je uloga ovih sudaca iza gola kad ne vide sa pola metra cist crveni karton?
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
6 "eVropskih" sudaca, tv kamere, pa dadni mu crveni pi*** mu materina ionako nasi nece gol dat.Barney Stinson je napisao/la:Da ubiju dnevnicu.. Smiješno..bogbatina je napisao/la:Koja je uloga ovih sudaca iza gola kad ne vide sa pola metra cist crveni karton?
Ono je bio čisti crveni a i fali vam i malo sreće ,prečka ,pa Kordić kasni za korak ....ali ima još vremena ,jedan gol mjenja sve.bogbatina je napisao/la:6 "eVropskih" sudaca, tv kamere, pa dadni mu crveni pi*** mu materina ionako nasi nece gol dat.Barney Stinson je napisao/la:Da ubiju dnevnicu.. Smiješno..bogbatina je napisao/la:Koja je uloga ovih sudaca iza gola kad ne vide sa pola metra cist crveni karton?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
bravo siroki,cestitam
nadam se da cemo se srest tek u finalu
barisic ko da mu je 30 godina,hladan
nadam se da cemo se srest tek u finalu
barisic ko da mu je 30 godina,hladan
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Čestitam na prolazu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Lištica se samo rijeka zove.
Svaka cast momci, a i nek smo ga ovom komentatoru Šuki šuknuli.
Svaka cast momci, a i nek smo ga ovom komentatoru Šuki šuknuli.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
BILOBRK, LUKA.
Nije uvjerljivo, ali prolaz je, ocekivano, ipak tu.
Eh, kad stasaju jos mrvicu Barisic, Maric, kad se vrati Kozulj, prikljuce Buhac, Corluka...
Nije uvjerljivo, ali prolaz je, ocekivano, ipak tu.
Eh, kad stasaju jos mrvicu Barisic, Maric, kad se vrati Kozulj, prikljuce Buhac, Corluka...
...Život za Široki...
Bravo Siroki, cestitke !
Uhh,presretan sam,volio bi nas i Zrinju u finalu,koji bi to spektakl bio 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
cestitke na prolazu
siroki i zrinja u finalu - ludilo

siroki i zrinja u finalu - ludilo
to mozes samo sanjati..mada se to ni u snovima ne moze desitinate je napisao/la:cestitke na prolazu![]()
siroki i zrinja u finalu - ludilo![]()
Siroki moze do finala...ali ne i Zrinjski...osim ako dobiju Slogu iz Doboja
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 21 nov 2012, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
I Maric i Barisic su unjeli zivost u drugom djelu , mislim da je vrijeme da im se daje sto vise prilika uz Zlomu,Corica,Markovica,ova ekipa ima perspektive nakon dugo vremena.Cestitke momcima na prolazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.