FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dijalog
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dijalog » 21 nov 2012, 08:11

shaqiri mora dobivati više šansi...
momak je gladan igre... a uz to i igračina.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 nov 2012, 10:07

drugovi i drugarice,
amidza mora biti realan i rec da je ovo sto goni trener hupp(e) ravno goloj qrcini :twisted:
bili su bolji dok je valensija igrala sa 11 (ne)ljudi.
cim su dobili crvenka, nama je i bayo ukopo.
ono je sramota i gola nula.
guru kloponja se jednom zayebo u onom superkupu i svojim muridima popustio dizgine...
vjerujem da nije lud da isto njesta ponovi dvaput.
dakle, vratice se staroj dobroj taktici u kojoj ce bayo biti taj koji ce jalovo napadat, dok ce domuzasi biti ti koji ce zabijat.
dakle, jupp mora napolje :!:
prosto me boli dusa kad vidim da se najkvalitetnija momcad na dunjaluku kilavi protiv tamo nekih domuza i malih valensija.
ps.
koji mu je qrac da tjera riberija u odbranu :twisted:
valjda je jasno da se mora znat ko kosi a ko vodu nosi.
jadni riberi u prvom sahatu ispuse ko dusica, pa se u zadnjih po sahata gega ko trudna zena.
qrac bi mesi i rona radili ono sto rade da non-stop moraju spartat ko sto riberi mora.
jos jenoc: jupp hejnkes mora vanka :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 nov 2012, 10:25

Kakva je povreda Robbena,mislim koliko ce odsustovati? Koliko god Martinez bio skupo placen,ja ga ne zelim gledati,dok zaista ne pocne pruzati 100% svog umijeca, do tad imamo Gustava koji je masinerija trenutno za ovog i nema potrebe nista mijenjati.
Po prvi put cu se i ja sa secerom sloziti po pitanju trenera,da mora se traziti zamjena,ali tu zamjenu ne zelim vidjeti u obliku nekog Magatha, Klinsmanna koji ce nakon sezone i po dobiti nogu.
Zelim vidjeti neko dugorocno rijesenje, da li je Guardiola i dalje kandidat neznam.
No u svakom slucaju ukoliko Bayo osvoji titulu ili dvije poprilicno sam uvjeren da ce se Juppu produziti ugovor na minimalno godinu dana, nisu oni davali bezveze one izjave kako nista jos nije odluceno.
Stern des Südens

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 nov 2012, 12:04

Gustavo je juče imao operaciju prepone tako da sumnjam da će biti oporavljen do drugog dijela sezone ...

Klare

Post Postao/la Klare » 21 nov 2012, 12:36

effe_sa je napisao/la:Što se Martineza tiče, moram reči da je večeras odradio dosta dobro posao, bilo je tu zaustavljenih napada, bio je aktivan koliko toliko i prema naprijed, par finih pasova. Jedan solidan nastup
[youtube][/youtube]
Hare_BvB je napisao/la:Samo, zar je taj Martinez tolika flopina? :?
Teška :!: ,
eto biću toliko iskren da je ovo najslabiji igrač ikada zaigrao u Bayernu otkako ga pratim.
Pazi ovo, pri realizaciji transfera govorkalo se o tome kako je on zamišljen kao ta mobilna šestica, može igrati sve, i Bastia i Gustava, tako je zamišljen.
E sad kada je pokazao koliko (ne)zna odjednom se prebacuje na to da je ustvari on taj razbijač, ali kako znamo ovdje su protiv tih staromodnih šestica, dakle njihovo vrijeme prošlo(mada se ne bih skroz složio o tom pojmu, šestica naravno, jer dovoljno je vidjeti braću Bender ;) ).
Eh dalje, isključićemo ga iz svih tih varijanti što se napada tiče, jer lik ne zna, ne zna odigrati pas prema naprijed, a ljudi zar je teško shvatiti da su kod nas i Badstuber, te Dante veći kreativci od ovog.
O prenošenju lopte da ne pričamo, lik povesti loptu ne zna.

Dolazimo do defanzivnih zadaća, spor kao oni spuž, Mendes, Kalou, Feghouli..., tipa igrača koji ga prolaze kao da ga nema, preagresivan, loptu bez faula uzeti ne zna, lutanje, nije nešto ni inteligentan, za 3 mjeseca nije uspio pohvatati ni 1%Bayernove igre...
Skok igra na vrhunskom nivou.

I dakle yebena skok igra za jednog veznog fudbalera,
doduše ima i 90%pasova, vau what a fuck :shock: , naravno ko se oslanja samo na te statističke podatke, pa
Harisone valjda znamo i mi sa 2-3 metra pogoditi igrača u noge.

Pa zar treba biti puno pametan pa sagledati te utakmice u kojima je on bio starter,
čisto golo,
Lila smo razvalili, ali zna se čija je sve tu inspiracija bila na vrhunskom nivou.

OK, neki će me ružiti, reći će ima potencijala,
ali zašto ga još ne sačekati, ima boljih,
zar nije rizično s njim ulaziti u ove teške mečeve.

I još jednom da zacrtam, gonite ga iz ove ekipe, vratite nam Ottla,
od ovog pavijana nikad igrača biti neće.
A sada da Urutiji ponudimo zamjenu za one milione, evo odgovora:"what a fuck"
anelbavarac je napisao/la:Sigurno najbolja partija Martineza od kako je dosao,nadam se da ce te se sloziti sa mnom.
Sinko, nada zadnja umire. ;)

I vidiš ti ovo, kao fol Bayern ovo-ono, a budale ne znaju da je Gustavo out do januarskih priprema. :roll:
Timko je posljednji spas, a ukoliko Hejnkes nastavi da forsira gabora loše nam se piše,
jer valjda je doveden i na njegovu inicijativu, izmeđšu ostalog :? ,
i usput poželjeću mu jednu cipelu,
tako da se nadam novom treneru, koji će reći:"What a fuck is this?" :shock:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 21 nov 2012, 12:52

treba imati malo strpljenja sa martinezom, najbolje je sačekati dok prođu zimske pripreme i dok krene drugi dio sezone pa onda suditi. Velika je promjena u ligama, treba proći još određeni dio adaptacije.

Sjetite se samo Gundogana i period koji je njemu trebao da počne pružati odlične partije, a čovjek uopće nije mijenjao ligu. ;)
Agieren statt reagieren

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 nov 2012, 14:53

Sreca pa imamo tu bodovnu prednost u odnosu na pratioce u bundesligi,et Robben se povrijedio, Gustavo operisan tu je jedina dobra stvar sto ce sad Martinez igrati stalno,pa mozda se i pokaze da nije dzaba dosao...
Samo nek nam dragi Bog Ribery-a cuva...
Stern des Südens

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 nov 2012, 15:23

@klare
nazalost,za sinocnju predstavu sto se tice Martineza,moram se s tobom slozit.

posle Riberya i donekle Kroosa,Martinez najgori na terenu.
radovalo me kako je krenuo u mec,posebno sam ga pratio bas zbog @klare-a :D
bilo je lijepih pasova,ali od trenutka kad smo imali igraca vise na terenu,pad igre kod svih u nasoj postavi.

ponasali su se kao da su vec dobili mec,samo zato sto imaju igraca vise,odbrana je bila presmijesna.
ne mogu vam opisati koliko sam bio isfrustriran i koliko su me nervirali,PA IMAMO IGRACA VISE,A VALENCIA NAPADA :twisted: :twisted: :twisted:

ljudi s igracem manje napravili vise izglednijih prilika od nas :shock:

izgledalo je kao da mi imamo 2 igraca manje,a ne oni jednog...

Ribery nije imao svoju noc,a Feghouli na drugoj strani briljirao i mislim da je zato Ribery i zakazao,jednostavno nije 100% bio spreman,a Feghouli je igrao odlicno i sve ga je islo,na kraju krajeva,proglasen je igracem utakmice.

Mandzukic promasio glavom praznu desnu stranu gola Valencije,samo stativa bi...ne znam ko vise nije mogao da vjeruje da je ono promasio,on ili ja :D
niko ga nije cuvao,neometano je mogao pospremit'.
Gomeza cuvat' k'o oci u glavi,on onakve stvari iza sna posprema u gol...kad smo kod Gomeza,sjajno propustio loptu za Mullera.

sinoc sam procitao da je Bayern u zadnjih 255 kornera postigao samo 1 gol i to onaj Realu,ali nisam zapamtio od kojeg datuma se broje ti korneri.

i ako se broji taj gol Realu kao gol iz kornera,jer neko je prvo pokusao da izbaci loptu,ona je dosla do Riberya i on je nogom dao,zasto se ne broji ona sto smo dali Furthu na otvaranju sezone?
sjecam se da je Dante skocio i glavom na gol,eh ne sjecam se je li bila precka ili je neko s linije skinuo i onda je lopta dosla do Mullera koji ju je zakucao u gol..

ali opet,porazna statistika za nas.
#miasanmia

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 nov 2012, 15:36

Nekako mi pretjerano pljucate po Martinezu, da je svabo imao bi jos prostora za prilagodbu, 3 mjeseca nije puno,ali takvi smo mi navrli da spanac nevalja i gotovo :mrgreen: , Joj velicate to propustanje kroz noge :D ,a Javi 90 min na terenu se muci i na kraju on kriv , pa imate li dusu, Gomo ga pusti kroz noge i glavna faca :D . Spanac sinoc i nije bio tako los kako zna biti, ja ga ne bi jos otpisivao jer je suvise rano , a upitanju je igrachina od 40 milki, mora on nesto pokazati ako nista makar nekom nogu slomiti :o :) .
VOLIM BAYERN

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 nov 2012, 16:46

Pale_Companion je napisao/la:treba imati malo strpljenja sa martinezom, najbolje je sačekati dok prođu zimske pripreme i dok krene drugi dio sezone pa onda suditi. Velika je promjena u ligama, treba proći još određeni dio adaptacije.

Sjetite se samo Gundogana i period koji je njemu trebao da počne pružati odlične partije, a čovjek uopće nije mijenjao ligu. ;)

Kako se Domingez uklopio u M'Gladbah tako brzo? Ni on nije prosao zimske pripreme, a co'ek ponekad i zabije iako je stoper...

Gundo se gubio jer je sa 10-ke pomjeren na sesticu i od ofanzivnog veznog "klesan" u, ako se moze tako reci, defanzivnog kreativnog veznog. Plus sto je Gundo kupljen za kikiriki u odnosu na ovih 40 milki. Pa za 40 milki se ocekuje da nosis dvojicu igraca na ledjima i da opet budes medju najboljima na terenu :)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2012, 16:46

@deenniiVCF,uz duzno postovanje prema nasem jeziku i tebi kao članu naše zajednice i tebi toplo preporučujem rječnik jer yebemu belaj kaže se sumNJam a ne sumLJam.Ne bih da ti morališem,držim predavanja.kenjam i tome slicno.OK.E sad bih se mog'o ovako heterogeno obratiti tebi i drugu @M4kaveli-ju.Shvatam vašu ljubav prema klubovima iz Španije.Prava šteta je sto je to platonska ljubav.Kao prvo i osnovno Valencija(uz veliko postovanje) nije Evropski gigant sto se fudbala tiče,iako je lat. Valentia snaga.Kazati da Bayern pored Reala i Barse ne bi ništa osvojio(u Primeri) odmah dolazim do zaključka da je limitirana osoba u pitanju i da to ništa ne može promijeniti,bilo kakav argument,stih il' neka pametna.I Katalonac,ako već kritikuješ nekog onda navedi ko je to,a ne grupu ljudi u kojoj sam i ja,i naprosto sam mor'o da reagujem.Valencia je mogla bit rastavljena na proste faktore,a nije.Valencia je mogla do tri boda ali nije i na kraju dobijemo jedan gospodski rezultat.Da sam ti prije tekme rek'o da ce Celtic da pobijedi Barcu il' bilo kojem članu pdf-a na Primeri,naprosto bih bio ismijan i sta sve još.A Celtic,pobijedi.U tome je jedini štos.Što bi reko Djole princip je isti sve su ostalo nijanse.Živjeli obojica. ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 nov 2012, 17:08

kraljttbvb je napisao/la:Kako se Domingez uklopio u M'Gladbah tako brzo? Ni on nije prosao zimske pripreme, a co'ek ponekad i zabije iako je stoper...

Gundo se gubio jer je sa 10-ke pomjeren na sesticu i od ofanzivnog veznog "klesan" u, ako se moze tako reci, defanzivnog kreativnog veznog. Plus sto je Gundo kupljen za kikiriki u odnosu na ovih 40 milki. Pa za 40 milki se ocekuje da nosis dvojicu igraca na ledjima i da opet budes medju najboljima na terenu
Sta si ti sad doaso ovdje odglumiti velikog analiticara, a zapravo glumis budalu i pokusavas isprovocirati...
Kada vi kupite igraca za 40miliona (ako Bog da da nekad mognete) onda cete vi i ocekivati da nosi dvojicu na ledjima i da bude medju najboljima na terenu,a mi, citaj, MAŠINERIJA mozemo si priustit takav luksuz da platimo igraca 40miliona € i da on bude medju najgorima na terenu. Je li ti sta jasnije???
Stern des Südens

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 nov 2012, 17:12

proFCB je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Kako se Domingez uklopio u M'Gladbah tako brzo? Ni on nije prosao zimske pripreme, a co'ek ponekad i zabije iako je stoper...

Gundo se gubio jer je sa 10-ke pomjeren na sesticu i od ofanzivnog veznog "klesan" u, ako se moze tako reci, defanzivnog kreativnog veznog. Plus sto je Gundo kupljen za kikiriki u odnosu na ovih 40 milki. Pa za 40 milki se ocekuje da nosis dvojicu igraca na ledjima i da opet budes medju najboljima na terenu
Sta si ti sad doaso ovdje odglumiti velikog analiticara, a zapravo glumis budalu i pokusavas isprovocirati...
Kada vi kupite igraca za 40miliona (ako Bog da da nekad mognete) onda cete vi i ocekivati da nosi dvojicu na ledjima i da bude medju najboljima na terenu,a mi, citaj, MAŠINERIJA mozemo si priustit takav luksuz da platimo igraca 40miliona € i da on bude medju najgorima na terenu. Je li ti sta jasnije???

Ko ti drma kavez?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 21 nov 2012, 17:36

kraljttbvb je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:treba imati malo strpljenja sa martinezom, najbolje je sačekati dok prođu zimske pripreme i dok krene drugi dio sezone pa onda suditi. Velika je promjena u ligama, treba proći još određeni dio adaptacije.

Kako se Domingez uklopio u M'Gladbah tako brzo? Ni on nije prosao zimske pripreme, a co'ek ponekad i zabije iako je stoper...

Gundo se gubio jer je sa 10-ke pomjeren na sesticu i od ofanzivnog veznog "klesan" u, ako se moze tako reci, defanzivnog kreativnog veznog. Plus sto je Gundo kupljen za kikiriki u odnosu na ovih 40 milki. Pa za 40 milki se ocekuje da nosis dvojicu igraca na ledjima i da opet budes medju najboljima na terenu :)

A čuj, sve je to od igrača do igrača nema sad ovdje nekih pravila, ali ipak rijetki su oni koji se odmah prilagode. Dominguez je bo jako loš tek kad je došao, pa sjećaš se samo kako je imao lošu partiju protiv vas na westfalenu, kriv za dva gola, ali u zadnjih mjesec dana se izuzetno popravio i pruža zaista dobre partije. Zabija golovo jer smo mi izuzetno jaka ekipa iz prekida 8-) . Ali opet vjerujem da Dominguez može još bolje i to će i biti slučaj nakon zimskih priprema.

I opet složit ćeš se sa mnom drugačija je filozofija igre pozicija stopera i šestice odnosno samim tim mislim na prilagodbu, jer 6-ica mora dobro da izuči sistem igre ekipe da bi se uklopila, kako defanzivno tako i ofanzivno. kod stopera je nešto malo drugačija situacija.
Agieren statt reagieren

Klare

Post Postao/la Klare » 21 nov 2012, 17:41

@kraljtbvb je rekao sve kako treba, pa se vi htjelili ili ne složiti s njim, svaka mu je na mjestu. ;)
isakovich je napisao/la:Nekako mi pretjerano pljucate po Martinezu, da je svabo imao bi jos prostora za prilagodbu, 3 mjeseca nije puno,ali takvi smo mi navrli da spanac nevalja i gotovo :mrgreen: , Joj velicate to propustanje kroz noge :D ,a Javi 90 min na terenu se muci i na kraju on kriv , pa imate li dusu, Gomo ga pusti kroz noge i glavna faca :D . Spanac sinoc i nije bio tako los kako zna biti, ja ga ne bi jos otpisivao jer je suvise rano , a upitanju je igrachina od 40 milki, mora on nesto pokazati ako nista makar nekom nogu slomiti :o :) .
:roll: Ne znam šta da kažem.
Pod prvo da taj Martinez nije igrao ova utakmica bi bila ubjedljivo na našoj strani,
a pod drugo da Gomez nije ušao doživjeli bi poraz.
Mariano nije pustio loptu, nego je na jedan izvanredan, nesvakidašnji način uz nadljudski osjećaj smirio, ostavio za Mullera, onakvo nešto dugo, dugo na fudbalskem terenima nismo vidjeli.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 nov 2012, 17:49

Sto nasijedamo na price o Martinezu?? :lol:
Onaj ko je poceo da pljuje po njemu, on ce pljuvati po njemu uvijek, neovisno kako Spanac bude igrao. Jednostavno se ne pecajte na takve postove i mirna Bosna..... a i Hercegovina Bgm :mrgreen:
Ne treba nam to, da konstantno pljujemo po jednom te istom igracu posle svake utakmice.
Pale_Companion je napisao/la:treba imati malo strpljenja sa martinezom, najbolje je sačekati dok prođu zimske pripreme i dok krene drugi dio sezone pa onda suditi. Velika je promjena u ligama, treba proći još određeni dio adaptacije
Mah, dzaba je to objasnjavati nekome ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 nov 2012, 18:25

kraljttbvb je napisao/la:
proFCB je napisao/la:

Ko ti drma kavez?
@proFCB
jos uvijek ne mogu da razumijem koga vise mrzis BVB,ili njihove navijace na ovom forumu :D

@kraljttbvb nije nista slagao,mi smo,ruku na srce,imali i vise ocekivanja od Martineza i ja ih jos uvijek imam i nadam se da ce ih poceti i ispunjavati ubrzo :)

sam Jupp je rekao da trenutno mozemo biti zadovoljni Martinezom,ali moramo zaboraviti cifru kojom smo ga doveli,a i u timu su uvidjeli da je Martinez ono sto nam je trebalo.

ne mozemo ocekivati od defanzivno orijentisanog igraca da zabija,da pravi prevagu na utakmicama samo zato sto smo ga platili 40 mil €
ocekivati od njega u prva 2 mjeseca da bude neki playmaker,kombinacija Gustava i Schweinsteigera.
mi ne igramo kao Athletic Bilbao,imamo bolje igrace,brzu igru i u svaku utakmicu ulazimo ciljem da pobijedimo.
Martinezova fizicka snaga se vidi,spremnost na igru,odlucnost kojima ulazi u duele,ali njegov kvalitet ne moze doci do izrazaja,jer takticki,on jos uvijek nije na nivou Bayerna.
treba malo bolje upoznat' igrace,njihov nacin igre.
momak je tek napunio 24 godine,pored njega imamo mlade Badstubera,Boatenga,Alabu,Mullera,Kroosa,Cana,Weisera,Shaqirija i ako dodamo Neuera koji ce biti jos dugo u Bayernu,s njima ce Martinez da dere gu'zove :)

i nema potrebe za vrijedjanjem i takvim vidom rasprave,@proFCB razumijem ja tvoju ljutnju,ali ljudi su 2 puta za redom prekucali Bundesligu i osamarili nas u finalu kupa,kako god ti na to gledao,njihova politika se isplacuje.

i Bayern nece dovesti igraca za 40 mil € da bude najgori na terenu,mozda imamo takav luksuz,ali Uli nije Fiorentino Perez i da tako popunjava roster nekim wannabe zvijezdama.
imali smo i mi gresaka s Ottlom,Sosom,Brenom,...,ali vjerujem da je bilo imalo sumnje u Martinezove mogucnosti,da ga ne bi platili tolike pare.
#miasanmia

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 nov 2012, 18:51

Pale_Companion je napisao/la:A čuj, sve je to od igrača do igrača nema sad ovdje nekih pravila, ali ipak rijetki su oni koji se odmah prilagode. Dominguez je bo jako loš tek kad je došao, pa sjećaš se samo kako je imao lošu partiju protiv vas na westfalenu, kriv za dva gola, ali u zadnjih mjesec dana se izuzetno popravio i pruža zaista dobre partije. Zabija golovo jer smo mi izuzetno jaka ekipa iz prekida 8-) . Ali opet vjerujem da Dominguez može još bolje i to će i biti slučaj nakon zimskih priprema.

I opet složit ćeš se sa mnom drugačija je filozofija igre pozicija stopera i šestice odnosno samim tim mislim na prilagodbu, jer 6-ica mora dobro da izuči sistem igre ekipe da bi se uklopila, kako defanzivno tako i ofanzivno. kod stopera je nešto malo drugačija situacija.

Domingez mi je pao na pamet jer je dosao u tvoju Borusiju i posto vidim da bas pratis Gladbah, zbog toga sam ti ponudio blizak primjer ;)
A za losu partiju na Westfalenu ne mozes samo njega kriviti. U onoj tekmi je citav Gladbah podbacio.
Nije lako ni stoperu, ipak se treba uigrati sa drugim stoperom, mada se slazem da se teze uigrati "mozgu" veznog reda, da treba skontati kada kome dati pas, a kada presijeci koju loptu.

schweinsteiger je napisao/la:@kraljttbvb nije nista slagao,mi smo,ruku na srce,imali i vise ocekivanja od Martineza i ja ih jos uvijek imam i nadam se da ce ih poceti i ispunjavati ubrzo :)

ne mozemo ocekivati od defanzivno orijentisanog igraca da zabija,da pravi prevagu na utakmicama samo zato sto smo ga platili 40 mil €
ocekivati od njega u prva 2 mjeseca da bude neki playmaker,kombinacija Gustava i Schweinsteigera.

Kad covjek malo bolje razmisli ovi od 40-ak miliona ispadnu ko najveci macci (mackovi :mrgreen: ) u vreci. Nekako znas da za 15-20 miliona mozes dovesti solidnog igraca, ali nije bas ubica, dok za 60+ miliona dovedes killera (Falcao), masinu koja asistira, zabija, jednostavno melje. Ispade da su ovi od oko 40 miliona nekako nedoreceni. Mozda bi se gradjevinski moglo reci da su beton igraci, ali sa slabijom armaturom :mrgreen:

Ovo mi pade na pamet nakon sto sam vidio da ce PSG najvjerovatnije prodati Pastorea Milanu za 25 miliona, a doveli su ga za 43 miliona (18 miliona ce zijaniti na njemu). Mislim da su i Pastore i Martinez preskupo placeni igraci, mada ovaj vas ima jos fore da dokaze da na njega nisu uludo bacene pare... Tek je tu nekoliko mjeseci.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 nov 2012, 19:10

Iako u CL igramo ispod nivoa zavrsicemo kao prvi u grupi sto je odlika velikih ekipa.Bez obzira kako ova sezona zavrsi JH nece ostati na klupi, kao moguceg naslijednika vidim Pepa ili Kloppa.

Sto se tice Martineza momku treba dati vremena evidentno je da se jos nije adaptirao, promjena sredine i velika cijena za koju je dosao ostavlja veliki pritisak na njega pa se onda svaki njegov potez docekuje na noz.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 nov 2012, 19:16

Saurman je napisao/la:Iako u CL igramo ispod nivoa zavrsicemo kao prvi u grupi sto je odlika velikih ekipa.Bez obzira kako ova sezona zavrsi JH nece ostati na klupi, kao moguceg naslijednika vidim Pepa ili Kloppa.

Sto se tice Martineza momku treba dati vremena evidentno je da se jos nije adaptirao, promjena sredine i velika cijena za koju je dosao ostavlja veliki pritisak na njega pa se onda svaki njegov potez docekuje na noz.
kao moguci kandidat da naslijedi Juppa, sve se cesce spominje Mirko Slomka..sto ja iskreno ne bih volio :/ on kao trener nije los al mislim da se ne bi mogao nositi s pritiskom vodjenja Bayerna...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.