FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ljudi moj haj kad se vodi rasprava o navijacima pa neke sitne zezancije u par postova se može i pratit al ovo smaranje u ovom gradu ima ovo u onom drugom nesto drugo, i ostale gluposti. Hajde normalno da se prica dosta je više sranja svim mi iz svih dijelova kantona imamo prijatelje i to dobre iz raznih krajeva i niko nikog ne mrzi. Samo eto ovdje se pravi neka slike rivalstva između carsija a to uopste ne postoji. Bolje i ne pisati neg smarat ostale glupostima
- SultanSulejman
- Kontakt:
Kad čujem/pročitam ovo osipam se„**** vam majku Tuzlansku“, „Ovo su Živinice“, „Ošidaj ih“

I takav neko dođe da meni/nama pametuje

A.C.A.B.
- Probisvjet
- Kontakt:
esprit je napisao/la:Vidim da ti je furka omega itako to ali bede mooj jadni da vidis kako lijepo ljudi ziveharry_90 je napisao/la:Znaci komentari su VRH .. Od pojedinih me i ne cudi obicni kompleksasi nista vise..danas pljuju Tuzlu sutra se ovdje skoluju,al hajd.. njihova posla,kad su u Tz ne smiju pisnuti cim se dohvate tastature onda iskale sav svoj bijes.. bem ti dan kad im je glavni cilj popit kafu u Omegi na cetvrtom spratu![]()
Evo sad ce i McDonalds da se otvori ocekujem navalu iz okolnih mjesta da se pojede hamburger ili chiken..
bez omege i ostalih kokosarskih sranja .. kompleksasi jel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jadna majko jest vam krivo sto ste na nivou Lukavca a za paksu se pojdoste jadni ne bili![]()
![]()
![]()
![]()
al valja jos duuuuuugo igrati okolo jer pl necete ugledati jos nazalost vasu duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo pa eto probajte osnovati vaterpolo klubu saradnji sa nacelnikom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zadnje upozorenje!Probisvjet je napisao/la:esprit je napisao/la:Vidim da ti je furka omega itako to ali bede mooj jadni da vidis kako lijepo ljudi ziveharry_90 je napisao/la:Znaci komentari su VRH .. Od pojedinih me i ne cudi obicni kompleksasi nista vise..danas pljuju Tuzlu sutra se ovdje skoluju,al hajd.. njihova posla,kad su u Tz ne smiju pisnuti cim se dohvate tastature onda iskale sav svoj bijes.. bem ti dan kad im je glavni cilj popit kafu u Omegi na cetvrtom spratu![]()
Evo sad ce i McDonalds da se otvori ocekujem navalu iz okolnih mjesta da se pojede hamburger ili chiken..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jadna majko jest vam krivo sto ste na nivou Lukavca a za paksu se pojdoste jadni ne bili![]()
![]()
![]()
![]()
al valja jos duuuuuugo igrati okolo jer pl necete ugledati jos nazalost vasu duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo pa eto probajte osnovati vaterpolo klubu saradnji sa nacelnikom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:esprit je napisao/la:Vidim da ti je furka omega itako to ali bede mooj jadni da vidis kako lijepo ljudi ziveharry_90 je napisao/la:Znaci komentari su VRH .. Od pojedinih me i ne cudi obicni kompleksasi nista vise..danas pljuju Tuzlu sutra se ovdje skoluju,al hajd.. njihova posla,kad su u Tz ne smiju pisnuti cim se dohvate tastature onda iskale sav svoj bijes.. bem ti dan kad im je glavni cilj popit kafu u Omegi na cetvrtom spratu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooh drug ovo malo i autobiografskih radoova

- SaltCityAttack
- Kontakt:
SultanSulejman je napisao/la:Kad čujem/pročitam ovo osipam se„**** vam majku Tuzlansku“, „Ovo su Živinice“, „Ošidaj ih“![]()
I takav neko dođe da meni/nama pametuje![]()
A.C.A.B.
ma staces brate sad ce glavni odgovorni morat ostati bez posla barem nekoliko mjesec uvjeren sam u to, a znam desavlo nam se kazem jednom isto gdje je drot bio suspendovan na 6 mjeseci.. ove treba jos vise odgovorne postoje dokazi snimci i td .
Samo gledam kako su nam skockali Karaca na preskoferenciji

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo ću ovo da kvotujem, jedino je u zadnjih 10 komentara vrijedno čitanja ovdje.TRUST je napisao/la:dosta je više sranja svim mi iz svih dijelova kantona imamo prijatelje i to dobre iz raznih krajeva i niko nikog ne mrzi. Samo eto ovdje se pravi neka slike rivalstva između carsija a to uopste ne postoji.
I naravno sanacija travnjaka, palac gore za to!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde ba pustite ovog sto pise ja vidim citirate g a, a ja ga jos nisam ni procitao osim malih detalja sto ovako ucocim..da je ko normalan nebi pisao o kojekakvom kupusu, janjetini i td... dajte vi da mi o nama, jer sad se treba pojacat i nekako pokusati dostici tih 10 bodova prednosti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
DUBOKI potko pametuje iz Amerike o Slobodi o NFL o NBA o NHL sve on zna kako je DUBOK.....SaltCityAttack je napisao/la:hajde ba pustite ovog sto pise ja vidim citirate g a, a ja ga jos nisam ni procitao osim malih detalja sto ovako ucocim..da je ko normalan nebi pisao o kojekakvom kupusu, janjetini i td... dajte vi da mi o nama, jer sad se treba pojacat i nekako pokusati dostici tih 10 bodova prednosti
Dosta vise komentara na temi FK Sloboda Tuzla... ( znam da sam i ja napiso, digo mi je zivac jer bez razloga spominje Lukavac.Imamo svoju temu, tamo cemo nastavit o nasem klubu Radnickom)
Kako mi idete na k u r a c svi redom. Prvo ovi moji tuzlaci koji nisu svjesni da Tuzla nije nikakva čaršija (nekada jeste bila) i da nove generacije ne žive za ovaj grad, nego se trude svoje guzove što više preturati po lokalnim kafićima. A samo par stotina tuzlaka interesuje Sloboda i sport, obraz i ponos grada. Kad sve to shvatite pokrite se dekom, i sakrite što bolje možete.
Na šta bi to prosječan čovjek iz gradića u TK trebao biti ljubomoran svega vam, kakvi kompleksi, neki od nas imaju komplekse prema Sarajevu, ali j e b i g a, šta ćeš može im se, i meni je krivo kad vidim kako Mejdan vapi za repkom, a igra se u praznoj sali u Sarajevu. Ali to nisu krivi oni, nego tuzlanska pasivnost.
A zašto se sve ovo dešava, zbog onih priča "seljačine", "šta hoćete ovdje", upravo ovo što sad demonstrirate ovdje na forumu. Umjesto da ovog momka iz Živinica lijepo pitate zašto navija za Sarajevo, šta je to presudilo. Možda je ova "propaganda", u medijima što se tiče Sarajeva i Želje, od oca, ili nešto treće. Ja apsolutno shvatam odakle taj gnjev prema Tuzli i tuzlacima, ne podržavam ga, ali ga shvatam.
Tako da je ovo priča u prazno, jer neke stvari nikada neće biti shvaćene, ne zato što se ne može, nego zato što se ne želi.
Na šta bi to prosječan čovjek iz gradića u TK trebao biti ljubomoran svega vam, kakvi kompleksi, neki od nas imaju komplekse prema Sarajevu, ali j e b i g a, šta ćeš može im se, i meni je krivo kad vidim kako Mejdan vapi za repkom, a igra se u praznoj sali u Sarajevu. Ali to nisu krivi oni, nego tuzlanska pasivnost.
A zašto se sve ovo dešava, zbog onih priča "seljačine", "šta hoćete ovdje", upravo ovo što sad demonstrirate ovdje na forumu. Umjesto da ovog momka iz Živinica lijepo pitate zašto navija za Sarajevo, šta je to presudilo. Možda je ova "propaganda", u medijima što se tiče Sarajeva i Želje, od oca, ili nešto treće. Ja apsolutno shvatam odakle taj gnjev prema Tuzli i tuzlacima, ne podržavam ga, ali ga shvatam.
Tako da je ovo priča u prazno, jer neke stvari nikada neće biti shvaćene, ne zato što se ne može, nego zato što se ne želi.

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 20 nov 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Potpis laveVolimTz je napisao/la:Kako mi idete na k u r a c svi redom. Prvo ovi moji tuzlaci koji nisu svjesni da Tuzla nije nikakva čaršija (nekada jeste bila) i da nove generacije ne žive za ovaj grad, nego se trude svoje guzove što više preturati po lokalnim kafićima. A samo par stotina tuzlaka interesuje Sloboda i sport, obraz i ponos grada. Kad sve to shvatite pokrite se dekom, i sakrite što bolje možete.
Svaka na mjestu

Eh da je bogdom vise takvih diskutabilnih ljudi na ovom forumu,gdje bi mi bili

Dilamo CRNI UGALJ !
Dva trajna bana sam udijelio, a biće ih još kamara na ovoj temi... čini mi se.
Od sada svako lokalno prepucavanje (Tuzla, Lukavac, Gračanica, papci, čaršija, seljaci, građani...) sankcionišem trajnim banom. Isto vrijedi i za druge oftopičare, a posebno ono što bi htjeli pričati o tučama isl.
Od sada svako lokalno prepucavanje (Tuzla, Lukavac, Gračanica, papci, čaršija, seljaci, građani...) sankcionišem trajnim banom. Isto vrijedi i za druge oftopičare, a posebno ono što bi htjeli pričati o tučama isl.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jesi skonto da nama ni u drugoj ligi nije dosadnoadmin je napisao/la:Dva trajna bana sam udijelio, a biće ih još kamara na ovoj temi... čini mi se.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nego imal kakvih prica(makar carsijskih) ocel doc ko novi 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Cumurasu....veci dio Tuzle se napaja vodom iz Stupara,a Mosnik cijeli rat, i danas dan pije stuparsku vodu !!!CuMuRaS je napisao/la:@trojan5
kad smo vec kod modraca...velis bara,a tuzla pije modrac....
ps: ne nadajte se dzaba premijer ligi,nemate nikakve sanse realno
budite sretni i ako zavrsite drugi...![]()
pozz iz CUMURGRADA
a ti se uhvati Dajca, cumura i bukvara usput, pa na teren,..Cumurasu

Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- SultanSulejman
- Kontakt:
Sve lovačkeKapellen je napisao/la:nego imal kakvih prica(makar carsijskih) ocel doc ko novi

- Probisvjet
- Kontakt:
I ribarskeSultanSulejman je napisao/la:Sve lovačkeKapellen je napisao/la:nego imal kakvih prica(makar carsijskih) ocel doc ko novi

druze saltcity je navijac slobode kako ja znam za njega,zajedno smo isli na utakmice one posleratnePaljetkas je napisao/la:DUBOKI potko pametuje iz Amerike o Slobodi o NFL o NBA o NHL sve on zna kako je DUBOK.....SaltCityAttack je napisao/la:hajde ba pustite ovog sto pise ja vidim citirate g a, a ja ga jos nisam ni procitao osim malih detalja sto ovako ucocim..da je ko normalan nebi pisao o kojekakvom kupusu, janjetini i td... dajte vi da mi o nama, jer sad se treba pojacat i nekako pokusati dostici tih 10 bodova prednosti
96,97,98...god.
momak se razumije i zna vise o Slobodni nego nas 99% ovdje koji zivimo,samo sto je nekad 2002 otisao iz BiH,jer ima oca tamo koji zivi, skoro 30 god.
al saltcity je prisutan svakog momenta ako je FK Sloboda u pitanju..
tako da nemas razloga da pises kojekakve potoke itd..
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.