Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ciza
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ciza » 21 nov 2012, 00:35

grgr je napisao/la:
ciza je napisao/la:Edin DZeko je najbolji napadac na svijetu trenutno
izvor: sportsport.ba/forum
Ma nije kakvi ispred njega borrielo , vukcinic , firmino , jelavic ... itd on je mozda medju 1000 napdaca i to je negdje izmedju 950 tog i 1000 og
ja sam ga svrstao medju 15 najboljih napdaca,a ti da je bolji od ibrahimovica,rooneya, itd na sta cu ti se grohotom nasmijat

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 nov 2012, 00:49

Ako pricamo samo o napadacima ja ne mogu naci ni 5 koji su bolji od njega znaci cisti CF , Ibra , Falcao , Cavani ( iako mislim da je dzeko bolji od njega ali trenutno nije ) benzema , RVP i bla bla ali po meni je medju top 10 . Dok vukcinic nije nista osim prosjecnog igraca sto pokazuje konstanto ali eto haman dajes 2 gola u juventusu i bolji si od dzeke , jelavic je dobar igrac da se razumijemo ali nema te kvalitete koje dzeko ima jednostavna stvar. I nemojte mi mjesat u raspravu Ronalda messija iniestu i sve ljudi koji su kadri da zabiju gol . Ja govorim o centarforima nema smisla poredit dzeku sa valencijom nanijem itd. EDIT necu ovu temu komentarisat dok dzeko ne promjeni klub jer ste vi bolesnici **** koji ne postujete nista sto dolazi iz ove drzave a nije stvar u tome ja ga ne dizem u nebo jer je nas realno govorim dzeko je medju top 10 napadaca sto posto i to kad bi bio u nekoj ekipi sigurno bi mogao biti medju top 5 ima taj kvaltiet dok vukcinic to nikad nece moc kao ni jelavic jednostavna stvar vukcinic ima jednu dobru sezonu onu prije 3 godine u romi kad je dao 15 golova od tad je vazda oko 10-12 - 3 nije ni dzeko briljirao prosle godine dao je samo 20 ali opet vukcinic nikad do kraja karijere nece imat 47 golova kosto je dzeko imo , kome to nije jasno treba da se preispita i da si trazi pomoc jer subjektivnost ne mozes unosti u rasprave ja npr volim asamoah gyana i meni je on prejak igrac i fkt sam misli oda ce uspjet u premier ligi ali nije i sta ja sad trebam pricat kako je i on bolji od dzeke al to nikad nije pokazao... Dok dzekina statistika govori sve o njemu cak i ova u cityu...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 21 nov 2012, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 nov 2012, 00:54

E čuj Jelavić, pa Vučinić?

Ne mogu da vjerujem da se Edin uopšte stavlja u istu rečenicu sa ovom dvoj'com.
Tjerate me da lajem pred spavanje. :mrgreen:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 nov 2012, 00:56

grgr je napisao/la:Ako pricamo samo o napadacima ja ne mogu naci ni 5 koji su bolji od njega znaci cisti CF , Ibra , Falcao , Cavani ( iako mislim da je dzeko bolji od njega ali trenutno nije ) benzema , RVP i bla bla ali po meni je medju top 10 . Dok vukcinic nije nista osim prosjecnog igraca sto pokazuje konstanto ali eto haman dajes 2 gola u juventusu i bolji si od dzeke , jelavic je dobar igrac da se razumijemo ali nema te kvalitete koje dzeko ima jednostavna stvar. I nemojte mi mjesat u raspravu Ronalda messija iniestu i sve ljudi koji su kadri da zabiju gol . Ja govorim o centarforima nema smisla poredit dzeku sa valencijom nanijem itd.
Kako može četvrti napadač City-ja biti bolji od prvog napadača Juventusa? kao prvo u Cityju ima 3 bolja napadača od njega, da ne idemo dalje. To što smo mi (vi) previše subjektivni ne opravdavo to da ti napišeš da je naš Edin bolji od Cavanija, što je zaista smiješno i pomisliti, a kamoli napisati.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 nov 2012, 01:00

muXmania je napisao/la:
grgr je napisao/la:Ako pricamo samo o napadacima ja ne mogu naci ni 5 koji su bolji od njega znaci cisti CF , Ibra , Falcao , Cavani ( iako mislim da je dzeko bolji od njega ali trenutno nije ) benzema , RVP i bla bla ali po meni je medju top 10 . Dok vukcinic nije nista osim prosjecnog igraca sto pokazuje konstanto ali eto haman dajes 2 gola u juventusu i bolji si od dzeke , jelavic je dobar igrac da se razumijemo ali nema te kvalitete koje dzeko ima jednostavna stvar. I nemojte mi mjesat u raspravu Ronalda messija iniestu i sve ljudi koji su kadri da zabiju gol . Ja govorim o centarforima nema smisla poredit dzeku sa valencijom nanijem itd.
Kako može četvrti napadač City-ja biti bolji od prvog napadača Juventusa? kao prvo u Cityju ima 3 bolja napadača od njega, da ne idemo dalje. To što smo mi (vi) previše subjektivni ne opravdavo to da ti napišeš da je naš Edin bolji od Cavanija, što je zaista smiješno i pomisliti, a kamoli napisati.
Kolko si ti glup frajer pa pogledaj klupu sitija pogledaj klupu juventusa , a da sam to napiso prije 3 godine kad je iz 52 utakmice imo 47 golova cisto sumnjam da bi ikad tako nesto napisao. Odgovorno tvrdim ako predje i bilo koji drugi klub da ce komotno imat 30 + golova a zivi bili pa vidjeli vas ostavljam da raspravljate o fantasticnom vukcinicu koji je ove sezone zabio 2 gola aleeeee EDIT sem toga vukcinic sa klupe u cityu ne bi davao nikako gol a kamoli bio prvi strijelac ekipe... :D

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 nov 2012, 01:10

kao prvo ne znaš ni napisati tačno ime, ili postoji neki "Vukcinic" za kojeg svijet nije čuo, pa šta se onda ima čovjek raspravljti s tobom o fudbalu?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 nov 2012, 01:14

muXmania je napisao/la:kao prvo ne znaš ni napisati tačno ime, ili postoji neki "Vukcinic" za kojeg svijet nije čuo, pa šta se onda ima čovjek raspravljti s tobom o fudbalu?
Vucinic isti **** sem toga ne zanima me ta spodoba od 30 godina koja nije u stanju da igra glavnog nadapaca u juveu koji je prvak italije i da zabije vise od 10 golova sta se ja tu imam raspravljat . Njega poredit sa dzekom je smijesno da si barem nasao nekog drugog ... ali hajde ti si vrsni znalac dzeko je 4 ti napadac baloteli je daleko bolji u 500 min nije dao go niti koji vrag ali opet je bolji .

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 21 nov 2012, 01:16

ja mislim da je bendtner isto bolji od dzeke al ne moze da se izbori za mjesto u juventusu pored sve silne konkurencije a kako bi i mogao kad je tamo glavni napadac vucinic zaista steta covjeka propada a bolji od dzeke

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2012, 02:04

muXmania je napisao/la:
Kao prvo i zadnje da bi neko bio bolji strelac ili napadac za to su ti potrebni golovi.Pricamo o Cityju,znaci na startu upadas,jer nemoj da pocnemo brojati ko je koliko golova zabio i plus sa kolikom minutazom ove sezone.Jer ne da tu upadas vec si donji sa pretankom konstatacijom.Jedino ako ne kontas k'o Srancini.
A Italijanska liga je toliko ojacala da su od jacine izgubili i cetvtog ucesnika u LP.
Znaci ne radi se o subjektivnosti ili objektivnosti,vec o poglupom razmisljanju da bi se ko fol dokazalo nesto sto se dokazati u biti i ne moze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2012, 08:38

muXmania je napisao/la:kao prvo ne znaš ni napisati tačno ime, ili postoji neki "Vukcinic" za kojeg svijet nije čuo, pa šta se onda ima čovjek raspravljti s tobom o fudbalu?
Stani, je l' ti stvarno misliš da je Vučinić bolji od Edina?
Quagliarela, Matri, Vučinić, Bendtner i Giovinco (mada je on polušpic) su slabiji igrači od Edina i u ovakvoj konkurenciji bi Džeko odigrao svih 38 ligaških utakmica.
Pa od ovih top klubova, Juventus ima najslabiju navalnu liniju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 nov 2012, 08:43

Ja sve kontam da se ovaj @muX za'ebaje, kad jok, on fakat ozbiljan. :mrgreen:

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 nov 2012, 08:49

džeko nije ništa bolji od vučinića. vučinić je puno korisniji ekipi jer nije statičan i ne trebaju mu saigrači sve napraviti da bi zabio. puno je pokretljivi i više sudjeluje kako u gradnji napada, tako i u defanzivi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2012, 09:00

dijalog je napisao/la:džeko nije ništa bolji od vučinića. vučinić je puno korisniji ekipi jer nije statičan i ne trebaju mu saigrači sve napraviti da bi zabio. puno je pokretljivi i više sudjeluje kako u gradnji napada, tako i u defanzivi.
Je li?
Vučinić, prvi Conteov izbor u napadu, prošle sezone zabio 9 golova u Serie A. :mrgreen: Kad kažem prvi izbor, to znači neuporedivo više minuta u odnosu na ostale (Qua je bio povrijeđen, Matri ( :lol: ) imao gol više). Šta ti to govori?
Pored veznog reda Pirlo, Marchisio i Vidal nije potrebno "sam igrati i kreirati prilike". :mrgreen: A, opet Vučko samo zabio devet golova. Daj. :mrgreen:
Da se razumijemo, Džeku ne gledam kao najboljeg na svijetu (daleko od toga), ali je za Vučinića doktor.
Btw, jesi li gledao Vučinića u defanzivi? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 nov 2012, 09:01

pa džeko da je prva mancinijeva opcija zabio bi možda 1-2 gola jer bi to značilo da igra cijelu utakmicu, a znamo šta to znači kod edina.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2012, 09:11

Pa Vučko bi se u Cityju naigrao kao Scott Sinclair ili John Guidetti. :mrgreen:

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 nov 2012, 09:13

Monolog je napisao/la:Pa Vučko bi se u Cityju naigrao kao Scott Sinclair ili John Guidetti. :mrgreen:
jbg, uvijek su bolji igrači dobivali minutažu, zato i igraju aguero i tevez, a ne edin.
vučinić bi bio isto 4. napadač kao edin, sa sličnom minutažom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2012, 09:15

Ne bi.
Vučinić bi igrao kao Guidetti. Dakle, bio bi na posudbi u nekom drugom, slabijem klubu.
Ja u ovim postovima ne poredim Džeku sa Aguerom i Tevezom, već isključivo sa Vučinićem. Ako to nisi u stanju shvatiti - onda je to do tebe. ;)

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 21 nov 2012, 09:18

vjerovatno si tako mislio i za nastasića, pa mali igra pet puta više od edina.
vučinić bi bio vrlo dobar backup, no mislim da će mancini prije dovesti jovetića kao što je i najavljivao... mislim da je jovetić bolji i od vučinića i od džeke.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 21 nov 2012, 09:20

Monolog je napisao/la:Pa Vučko bi se u Cityju naigrao kao Scott Sinclair ili John Guidetti. :mrgreen:
A eto kao Dzeko se naigrao. Vucko je klasa za Dzeku. Pa vi pricajte sta hocete, a za Cavania da i ne govorim.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2012, 09:24

Koliko City ima stopera? :roll: Slobodno računaj i Kolo Tourea kojeg Mancini ne može motkom otjerati, jer bi se Bjelokoščanin morao odreći nekoliko miliona funti godišnje plate. :mrgreen: Računaj i povrijeđenog Lescotta.
Dakle, imaš Kompanyja iii... :mrgreen:
Eto ti razlog zašto Nastasić igra ovoliko utakmica. :mrgreen:
Ne kažem da nije kvalitetan, ali objektivno je on treći stoper Cityja. Treći od ukupno četiri koliko imaju. :mrgreen:
Eh, sad bih te molio da porediš Džeku sa Pantilimonom, a da zatim pređemo na veznjake poput gorenavedenog Sinclaira.
Vidim da ti ne ide od ruke čitanje s razumijevanjem, jer si sad otišao i na Jovetića. Pitam se šta je sljedeće. U stvari, ne pitam se. Ne zanima me.
Što se mene tiče, ovdje završavam ovu raspravu. Očekujem javljanje mog prike @Muxmanie, jer sam se isključivo zbog njega javio na ovu temu.

@Aless,
Jes', klasa je. Nema šta. Kao prvi napadač svog tima zabiti 9 golova je hvale vrijedan podatak. No, tebe i razumijem. Ti navijaš za Juventus, stoga i ne možeš biti objektivan u ovoj situaciji. Btw, je l' moram vaditi postove svih navijača Juventusa kada je Džeko bio "na pragu" prelaska u Juve? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, meecko, perun, zgembo89 i 39 gostiju.