FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 20 nov 2012, 23:14

Jeste li nezadovoljni? Jeste? E onda super! E onda sam ja presretan!!!

slika slika slika slika slika slika

Možda bi bili zadovoljniji, da u zadnjem kolu igramo utakmicu i neovisimo sami o sebi popitanju prolaska dalje, poput Chelsea? Ili možda da se nalazite u poziciji u kakvoj je City? Ne znam samo pitam....

Cilj je bio biti prvi u skupini bez obzira kako i mi ćemo biti prvi! Ćemu razlog za nezadovoljstvo onda?

Nezadovoljni ste sa igrom? Ja sam prije tekme bio spreman potpisati remi, što znači odigrati u egalu sa našim protivnikom. Tako je i bilo i nemam se razloga plakati. Bitan je samo cilj, a ne sredstvo...Mislio sam da ste iz prošle sezone tu pouku naučili...

Mi tak i onak loše u studenom igramo i sve dok to nebu KRIMINALNO utjecalo na naše rezultate ja bum bio zadovoljan. Kritike se mogu uputiti, no ja se nadam da kad se dogodi ovakva tekma i tekma protiv Nurnberga da će navijači shvatiti da Bayern može odigrati loše, odigrati remi pa i nezasluženo izgubiti utakmicu. Nismo nepobjedivi i nemremo svaku tekmu odigrati kako Bog zapovijeda.

Još da budem sretan kad igramo protiv takvih etično-moralnih **** poput Valencie (Španjolaca), kad nam daju gol, pa nisam sa marsa pao! Dobro da nisam monitor razbio kad sam vidio zbog ćega je cigan od Webba sudio prekršaj protiv Dantea iz koje je akcija na kraju pao gol!

Inaće Dante je za mene igrač tekme, dok me Šhaqiri oduševio i nadam se da će slijedeću tekmu protiv Hannovera zapoćeti!

slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 nov 2012, 23:16

Dosli smo po bod i prvo mjesto u skupini,to smo i ostvarili,a sad vi pisite sta hocete do mile volje :x
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 nov 2012, 23:22

Bilall je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:A i vi ste pisali kako ce Bayern rasturiti Valenciu na proste faktore.
Klasicno podcijenjivanje jednog evropskog giganta koji je igrao poprilicno oslabljen ( neigranjem jednog od boljih igraca ) i plus jos crveni karton.

Dobra stvar je sto prolaze obje ekipe ..
Kade se nekome obratis sa VI, onda si se obratio mnozini.
Sledeci puta kada hoces tako nesto da izneses na forum, onda bi dobro bilo da citiras one koji su to pisali ;)
Ma sta kazes? Boli me ona stvar za tvoje misljenje tako da...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 nov 2012, 23:52

anton 1983 je napisao/la: Cilj je bio biti prvi u skupini bez obzira kako i mi ćemo biti prvi! Ćemu razlog za nezadovoljstvo onda?
Prvo da ti kazem, da mi je drago sto si zadovoljan veceras.
Da, tacno je da nas ima nezadovoljnih, zbog prikazanog na terenu naravno. Prvi smo u skupini na jadite jade jer smo veceras tako i odigrali protiv ekipe kojoj smo uzeli i loptu i teren, i koja je igrala sa igracem manje a opet je bila opasnija od Bayerna. Trebam biti zadovoljan zbog toga?
Dotakao si se Chelsea i Citya, napravio si neko poredjenje sa tim klubovima u LP pa cu ti naravno odgovoriti i na to.
Ja se nebih usudio porediti City i Chelsea sa Bayernom kada su u pitanju plasmani u LP. Bayern ima konstantnost i historiju staru preko 35 godina u tom takmicenju za razliku od ta dva kluba. :?
Medjutim, i sa njima da smo igrali veceras ovako, nebi izvukli ni bod. Ali eto, imas pravo biti zadovoljan. 8-)

anelbavarac je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:A i vi ste pisali kako ce Bayern rasturiti Valenciu na proste faktore.
Klasicno podcijenjivanje jednog evropskog giganta koji je igrao poprilicno oslabljen ( neigranjem jednog od boljih igraca ) i plus jos crveni karton.

Dobra stvar je sto prolaze obje ekipe ..
Kade se nekome obratis sa VI, onda si se obratio mnozini.
Sledeci puta kada hoces tako nesto da izneses na forum, onda bi dobro bilo da citiras one koji su to pisali ;)
Ma sta kazes? Boli me ona stvar za tvoje misljenje tako da...
Sta ti mene citiras tu? Citiraj M4kavelija.
Sta je tebi bolan?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 nov 2012, 00:12

Subota 15:30 Eurosport 2 prenosi Bayern-Hannover 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 nov 2012, 00:20

@M4kaveli,dečko dragi uzmi si fino rječnik pa nadji značenje riječi podcjenjivanje i gigant,da ne lupaš k'o Maxim po diviziji,zaglupljujes svojom intel. limitiranošću cijeli Bayin pdf.Svi koji osjecaju isto imate tamo teme (uglavnom) španskih timova,jedno veliko kindergarden,pa se tamo fino prosipajte k'o pirinač. No dobro,novi red :arrow:
iskren da budem očekiv'o sam ovako nešto.Zabrinjava malo ta njihova nezainteresovanost za cijeli meč,olako su shvatili Valenciju(sto bi reko kolega-fudbalskog giganta).Nekako je i najrealniji ovaj ishod s obzirom na vruć gostujuci teren.Malo sam se prepo,ustv. malo više nakon onog starta nad Alabom.Bitno da se sve dobro zavrsilo,ispratit Bate sa +6 komada kuci i gospodski prvi zavrsit' u grupi,bome kako se i naviklo.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 21 nov 2012, 00:33

Centre forward je napisao/la:@M4kaveli,dečko dragi uzmi si fino rječnik pa nadji značenje riječi podcjenjivanje i gigant,da ne lupaš k'o Maxim po diviziji,zaglupljujes svojom intel. limitiranošću cijeli Bayin pdf.Svi koji osjecaju isto imate tamo teme (uglavnom) španskih timova,jedno veliko kindergarden,pa se tamo fino prosipajte k'o pirinač. No dobro,novi red :arrow:
iskren da budem očekiv'o sam ovako nešto.Zabrinjava malo ta njihova nezainteresovanost za cijeli meč,olako su shvatili Valenciju(sto bi reko kolega-fudbalskog giganta).Nekako je i najrealniji ovaj ishod s obzirom na vruć gostujuci teren.Malo sam se prepo,ustv. malo više nakon onog starta nad Alabom.Bitno da se sve dobro zavrsilo,ispratit Bate sa +6 komada kuci i gospodski prvi zavrsit' u grupi,bome kako se i naviklo.

To nisu giganti ? Pogledaj samo uspjehe od 1998-2005,jbg finacijska kriza uhvatila klub,i ode sve u pm,al opet valencia stvara strasne igrace,iz godine u godinu,to ti pokazuje moc kluba,jbg nemaju budzete ko bayern,city,real,manchester,pa da lahkocom dodjeu do cetvtfinala il polufinale lige prvaka,a da ne spominje La Ligu,pored Reala i Barce ,sumljam da bi i Bayern nešto osvojio..
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 nov 2012, 00:44

Bayernovci digli glas kontra ghnoja i krtoljenja!! :o :lol: Ode i ovaj dunjaluk u helac. :lol:

Cilj ostvaren, cestitke. Samo, zar je taj Martinez tolika flopina? :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 nov 2012, 00:57

Bilall Greska jbg. U afektu ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2012, 00:58

Losa igra Bayerna, no na kraju su uzeli taj jedan bod koji znaci prolazak u 1/8 finala. Jos preostaje da se protiv BATE-a u posljednjoj utakmici ovjeri prva pozicija...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 nov 2012, 01:02

anelbavarac je napisao/la:Bilall Greska jbg. U afektu ;)
Ma nije problem, samo mi bilo nejasno :?
Nema frke Bavarac, ;) budi pozdravljen.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 nov 2012, 01:05

Centre forward je napisao/la:@M4kaveli,dečko dragi uzmi si fino rječnik pa nadji značenje riječi podcjenjivanje i gigant,da ne lupaš k'o Maxim po diviziji,zaglupljujes svojom intel. limitiranošću cijeli Bayin pdf.Svi koji osjecaju isto imate tamo teme (uglavnom) španskih timova,jedno veliko kindergarden,pa se tamo fino prosipajte k'o pirinač. No dobro,novi red :arrow:
U cemu je problem ako mozes objasniti .. >?

Neki su na ovoj temi ( a bilo ih je ) prije utakmice sa Valenciom pisali kako ce ih Bayern rastaviti na proste faktore.
Jel to podjecnjivanje ?
I jel Valencia gigant ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2012, 01:11

Mogao bi Mandzukic proslavu gola protiv Nürnebrga skupo platiti. Tuziteljstvo u Nürnbergu je pokrenulo postupak protiv Mandzukica koji ima za zadatak da utvrdi imali u njegovoj proslavi gola osnova Hitler-ovog pozdrava.

http://www.bild.de/sport/fussball/mario ... .bild.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 nov 2012, 01:19

**** ti tito majku od koga smo mi izgubili finale :cry:

a ovo veceras **** mater ako igraci nisu isli na x **** im on mater

pa imamo kontru 6 na 3 i Basti nesto baljezga umjesto da za pet sekundi stignemo u gol sansu mi se postavimo tako da moramo organizovat napad protiv bunkera

Uzgred svaka cast Sismisima kako su odigrali sa igracem manje
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 nov 2012, 01:25

Imam osjecaj da smo usli previse opusteni u ovu utakmicu,no isto tako mislim da je bila potrebna pobjeda od 3gola razlike da bi je i ostvarili...
Nemojte mi samo govoriti o nekoj krizi remi sa nurnbergom i remi sa Valenciom. Ovdje nema govora ni o kakvoj krizi,budite uvjereni u to.
Martinez,hmmm, previse cudno i nevjerovatno mi djeuluje,da se momak toliko gubi na terenu, to je pomalo i zastrasujuce...

Drago mi je vidjeti Gomeza u igri,respect,svaka cast majstore,ocekujem i tvoj doprinos u nastavku sezone,mozda je BvB tvoja musterija???
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 nov 2012, 01:28

Bilall je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Bilall Greska jbg. U afektu ;)
Ma nije problem, samo mi bilo nejasno :?
Nema frke Bavarac, ;) budi pozdravljen.

Takodje kolega :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 nov 2012, 01:49

Trenutno ne mogu da se sjetim al jel moze neko da ubaci link naseg zadnjeg gola iz kornera :?
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 nov 2012, 02:01

@don_burza: Naš zadnji gol nakon kornera u Ligi prvaka je bio protiv Reala u Munchenu, kada je Ribery zakucao nogom onu loptu koja se do njega odbila. U prvenstvu se sad ne mogu tačno sjetit, trebao bi rovit (a sad ne mogu :lol: :lol: ).

Što se večerašnje utakmice tiče, jednostavno igra nije valjala nikako, bila je prestatična, a razultat je ok. Plasman dalje obezbjeđen, te dosta je sigurno da ćemo biti prvi. Međutim, jasno je da s ovakvom igrom ne možemo pobijedit Hannover, da ćemo iamti muka i u Freiburgu i posebnih problema s BVB-om. S ovakvom igrom će tu biti prosipanje bodova. Ali, ali....Nadamo se naravno da ovako nećemo igrati i da ćemo opet dostići onu svoju lepršavost i nivo od prije kojeg kola. S tom igrom ćemo naredne protivnike savladat. Ne trebam puno ponavljat šta večeras nije valjalo (to će ionako najbolje znati kolege forumaši Stefan Effenberg i secko.....Suvišno je više ponavljat... :) )

Što se Martineza tiče, moram reči da je večeras odradio dosta dobro posao, bilo je tu zaustavljenih napada, bio je aktivan koliko toliko i prema naprijed, par finih pasova. Jedan solidan nastup, al on može još bolje... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 nov 2012, 02:10

Sigurno najbolja partija Martineza od kako je dosao,nadam se da ce te se sloziti sa mnom.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 nov 2012, 02:16

don_burza je napisao/la:**** ti tito majku od koga smo mi izgubili finale :cry:

a ovo veceras **** mater ako igraci nisu isli na x **** im on mater

pa imamo kontru 6 na 3 i Basti nesto baljezga umjesto da za pet sekundi stignemo u gol sansu mi se postavimo tako da moramo organizovat napad protiv bunkera

Uzgred svaka cast Sismisima kako su odigrali sa igracem manje
od sudbine :cry:
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.