ili bolje rečeno iz penalaL_blancos je napisao/la:Veliki broj golova Hierro je postigao igrajuci u veznom redu.Dzoni je napisao/la:Odbrambeni igrači Real Madrida s najviše postignuti golova:
1. Hierro (101)
2. Roberto Carlos (68)
3. Sanchis (40)
4. SERGIO RAMOS (37)
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
On je to namjerno uz inat Messiju jer su Palestinci gazali Messijev dresDzoni je napisao/la:Ne bitno jel prodao nesto il nije...ne bitno je i to jel pomogao (na bilo koji nacin) il nije...al je ludilo kako bilo koja vijest koja dodje o Ronaldu bude docekana "na noz".![]()
Da je rijec o Mesiju,mislim da bi bila prica: ma mozda i jest on ima tih nagrada viska.

Donirao je 24000 eura od prodaje svoje sportske opreme Palestinskoj deci i skolama u Gazi.Takodje je donirao 3 miliona eura deci u Somaliji.Da bi mogao da bude dobrovoljni davalac krvi,nikada se nije istetovirao.Ne pije alkohol jer ga podseca na bolest od koje mu je otac umro.Potice iz siromasne porodice.Ispunio je ocev san i bio najbolji fudbaler sveta 2008 god.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
zabijao je Hierro i iz slobodnjaka.azTer je napisao/la:ili bolje rečeno iz penalaL_blancos je napisao/la:Veliki broj golova Hierro je postigao igrajuci u veznom redu.Dzoni je napisao/la:Odbrambeni igrači Real Madrida s najviše postignuti golova:
1. Hierro (101)
2. Roberto Carlos (68)
3. Sanchis (40)
4. SERGIO RAMOS (37)
Sve ok i za svaku pohvalu, al vala laže da ne pije alkoholD10S je napisao/la:Donirao je 24000 eura od prodaje svoje sportske opreme Palestinskoj deci i skolama u Gazi.Takodje je donirao 3 miliona eura deci u Somaliji.Da bi mogao da bude dobrovoljni davalac krvi,nikada se nije istetovirao.Ne pije alkohol jer ga podseca na bolest od koje mu je otac umro.Potice iz siromasne porodice.Ispunio je ocev san i bio najbolji fudbaler sveta 2008 god.
jeste, ali nebrojeno više puta je zabijao sa bijele tačke.
uzalud prijatelju,uzalud...Raul7 je napisao/la:To je to, sve je recenoDzoni je napisao/la:Ne bitno jel prodao nesto il nije...ne bitno je i to jel pomogao (na bilo koji nacin) il nije...al je ludilo kako bilo koja vijest koja dodje o Ronaldu bude docekana "na noz".![]()
Da je rijec o Mesiju,mislim da bi bila prica: ma mozda i jest on ima tih nagrada viska.
Ma znam da jest,al eto onako pisem...doduse i naigrao se pa je bilo i penala jbg.azTer je napisao/la:jeste, ali nebrojeno više puta je zabijao sa bijele tačke.
No sve u svemu 101 gol za Real,nije mala stvar.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/cristi ... /121120159
ako je ovo tacno, respekt, kapa do poda, uprkos svima, pokazao je kakva je ljudina
ako je ovo tacno, respekt, kapa do poda, uprkos svima, pokazao je kakva je ljudina
ajde ukomponuj mu ime sa imenicom penal, propali reperuazTer je napisao/la:jeste, ali nebrojeno više puta je zabijao sa bijele tačke.
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za duel na Etihadu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
najjače što imaju i jedni i drugi, očekujem dobru utakmicu sa barem tri gola.
Ne propustite Real na kladionici po kvoti 2.35, poklon.
Sve osim dvice na Real je van svake pameti i logike, to ide vecers 2/2...trpanje u oba poluvremena.
Ni protiv Levantea nije bilo 2/2ripper je napisao/la:Sve osim dvice na Real je van svake pameti i logike, to ide vecers 2/2...trpanje u oba poluvremena.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
De ba , katalonci ima da ureknu posteno 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
Uzivajmo u deranju vjestackog kluba vcrs! Madrid <3
Uzivajmo u deranju vjestackog kluba vcrs! Madrid <3
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Večeras Benz zabija 

SAF posjetio hotel gdje su madridiste smještene,sutra u usrannoj Marci naslov: "Ferguson dogovorio povratak Cristiana u M.United "

Inače SAF gospodin sa stilom,old school,respectujem ga maximalno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
lijepi žvake pod stolovemadridist je napisao/la:
SAF posjetio hotel gdje su madridiste smještene,sutra u usrannoj Marci naslov: "Ferguson dogovorio povratak Cristiana u M.United "![]()
Inače SAF gospodin sa stilom,old school,respectujem ga maximalno.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.