VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- >>barcelonista<<
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg

niko nije osporio njegove igracke kvalitete 

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Pogledaj kako se zove ovaj topic.>>barcelonista<< je napisao/la:koga briga za grafitea ??
Nije problem u Graffiteu, već u Vehu, koji ne zna da drži stvari pod kontrolom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
lijeci se>>barcelonista<< je napisao/la:koga briga za grafitea ??
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- rob do bagro
- Kontakt:
ja tog grafitea ne mogu nikako podnijet,on jest dobra igrac al opet kazem ne djeluje mi nekako timski na terenu,samo gleda kako ce on zabit a za ostale ga boli kita
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- >>barcelonista<<
- Kontakt:
[
, a da dzeko ima napadaca kao kanutea a ne sebicnog grafitea bio bi jos bolji 
sad ce ti pokemoni19TM87 je napisao/la:lijeci se>>barcelonista<< je napisao/la:koga briga za grafitea ??

Grafite poručio Vehu
"Nisam balavac, zahtijevam poštovanje!"
Brazilski napadač Wolfsburga Grafite (30) bjesnio je na svog trenera Armina Veha nakon rane izmjene u 8. kolu njemačkog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Bochuma.
Foto: ReutersSubotnja utakmica je završila podjelom bodova 1-1, a najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone bio je nezadovoljan što ga je trener zamijenio već u 52. minuti.
- Prolazim kroz teško razdobolje. Ovo je već peta utakmica u kojoj sam zamijenjen. Ovaj put već u 52. minuti. Pet minuta igre u drugom poluvremenu nije mi dosta. Nisam više dječak, imam svoju historiju u ovom klubu – grmio je Grafite koji je ove sezone u osam prvenstvenih utakmica zabio dva gola.
Novi trener aktuelnog njemačkog prvaka se nije libio odgovoriti brazilskom napadaču.
- Ne zanima me da li je on dobre volje ili nije. Ni ja nisam dobre volje danas. Stavio sam ga u igru od početka, iako u posljednje vrijeme ne igra dobro - izjavio je Veh, čija ekipa nakon osam kola za vodećim Bayer Levekusenom kaska sedam bodova, te se nalazi na šestom mjestu na bundesligaškoj tabeli.
"Nisam balavac, zahtijevam poštovanje!"
Brazilski napadač Wolfsburga Grafite (30) bjesnio je na svog trenera Armina Veha nakon rane izmjene u 8. kolu njemačkog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Bochuma.
Foto: ReutersSubotnja utakmica je završila podjelom bodova 1-1, a najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone bio je nezadovoljan što ga je trener zamijenio već u 52. minuti.
- Prolazim kroz teško razdobolje. Ovo je već peta utakmica u kojoj sam zamijenjen. Ovaj put već u 52. minuti. Pet minuta igre u drugom poluvremenu nije mi dosta. Nisam više dječak, imam svoju historiju u ovom klubu – grmio je Grafite koji je ove sezone u osam prvenstvenih utakmica zabio dva gola.
Novi trener aktuelnog njemačkog prvaka se nije libio odgovoriti brazilskom napadaču.
- Ne zanima me da li je on dobre volje ili nije. Ni ja nisam dobre volje danas. Stavio sam ga u igru od početka, iako u posljednje vrijeme ne igra dobro - izjavio je Veh, čija ekipa nakon osam kola za vodećim Bayer Levekusenom kaska sedam bodova, te se nalazi na šestom mjestu na bundesligaškoj tabeli.
- majestic24
- Kontakt:
Od stare slave se nemoze zivjeti. Jest Grafite u losoj formi,al je glavni krivac za lose rezultat Armin Fe!!! Pa Wolfsburg je prosle godine igrao nogomet...ove godine...ma oni se pate,ubijaju se... Misimovica koristi drugacije,a niko osim njega nezna namjestiti gol. On je mozak...njega mora drugacije koristiti ako zeli rezultate s ovim klubom kao sto je imao magath!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vrlo vjerovatno da ce brzo i izletiti.lejla je napisao/la:sta god mu smeta, odmah trci i place novinarima,,, takvim igracima nije mjesto u timu!rob do bagro je napisao/la:kako ga nije stid to izjavit...bezobraznik jedan,mjesto da se slazu i budu u dobrom odnosu on njega sad napada,djabe njemu golovi i driblinzi kad nije LJUDINA kao DZEKO
Samo sto je i onaj Obafemi mozda cak i gori.Hem je isto skrt do bola a vala nije ni kvalitetniji od Grafonje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nadam se da će ga danas ako Bog da Džekinho zabiti, a Miske imati koju asistenciju, pa možda i on zabije.
Sta ovo Dzeko kaze da osijeca jake bolove u misicima i pod upiznikom je
ako istrici na teren nije 100%...da se samo nepovredi jer misicni problemi su jako zajebani i brzo uzrekuje povrede.......

ima li gdje utakmice na TV... ??
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od 70 miliona Turaka niko od njih nije u stanju da prenese barem jedan polupristojan stream na internet od tekme Wolfsburg-Besiktas.
Pa nije ni cudo sto nece ici na svjetsko prvenstvo sledece godine
Pa nije ni cudo sto nece ici na svjetsko prvenstvo sledece godine

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Veceras su mogli da rijese sve,odg im je u pobjeda Mancestera,i ocekivao sam da ce pobjediti,minimalne su sanse da ce proci dalje...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A sto su im male sanse da prodju izvini nista ? 

Pobijede u Istambulu ,dobra noc Dzeke, i Miske i toje to...nije nemoguce, A man.und ce da pobijedi i kuci CSKA..OTNYS_YNWA je napisao/la:A sto su im male sanse da prodju izvini nista ?
NAKON 4KOLA TABELA:
Man=12
Wolf=7
CSKA=3
BESK=1
miky_hz je napisao/la:Veceras su mogli da rijese sve,odg im je u pobjeda Mancestera,i ocekivao sam da ce pobjediti,minimalne su sanse da ce proci dalje...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Man Of The Match: Edin Dzeko
http://goal.com/de/news/955/champions-l ... edin-dzeko
jarani moji, dzekinho je danas odigro super, samo mu je gol falio..
bice abd usred istanbula:D
Pa zato sto ih cekaju dva strasno teska gostovanja u Turskoj i Rusiji,i sto mislim da tu nece ostvariti ni jednu pobjedu eventualno ce neki x izvuc,jedino im sansu vidim dajem mozda u zadnjoj utakmici protiv Mancestera jer ce Mancester vjerovatno tad poslati dosta slabiji tim jer ce vjerovatno tad imati ovjeren prolazak daljeOTNYS_YNWA je napisao/la:A sto su im male sanse da prodju izvini nista ?
Mislim bilo bi mi drago da prodju,jer ih simpatisem zbog nasih ovih,ali po meni nemaju bas toliko sanse da idu dalje...volio bih da pogrijesim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- rob do bagro
- Kontakt:
kako je ovo bilo lijepo citatahmiiic je napisao/la:Man Of The Match: Edin Dzeko

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.