BavaracZenica je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Steta sto nije ostalo 1:0,ali opet preponosan sam zbog igre i borbe koji su pokazali nasi igraci

Sa deset igraca rijetko tko moze igrati protiv Bayerna,a Valencia je to ucinila i bila bolja u nekoliko navrata.
Plasman je osiguran i nadam se sada da cemo imati finog rivala i dovesti neka kvalitetna pojacanja na zimu da bude to jos kompletnija ekipa.Veceras bez dvojbe najbolji Feghouli,mada nije mnogo zaostajao ni Banega,Cissokho,pa i Rami.Sve u svemu Valencia je pokazala zube
@BavaracZenica
Hvala mnogo i meni je drago da nema Valencia vise Bayerna za protivnika.Nadam se da cemo se sresti u nekoj zavrsnici takmicenja.Bilo bi lijepo ponoviti Milano

Upravo too buraz hehe, ma ej idete vi daleko, samo ak i sreca vas posluzi, jedino da dodje neki sudija pa da zezne, al inace ovako igrom, mozete igrat skim hocete

Valjda nece,valjda u LP posteno suđenje

Bog te cuo pa da odemo barem do 1/2 finala heh
L_blancos je napisao/la:Valencia ove godine stvarno dobro igra protiv svih vecih timova. Mislim da imaju velikih sansi u lp jer se nece moci sretati odma' sa Bayernom,Realom i Barcom..
To je ta promjena koju je donio Flaco,jos samo da u prvenstvu popravi igru u gostima bilo bi odlicno
Moram reci da Valencia ne smije dopustiti da ostane bez Feghoulia.Alzirac je paklen igrac,a moze biti sigurno i bolji,te sam misljenja da Barragana moraju rijesiti.Ako su skupe zamjene onda neka sansu dobije Dalmau ili Leuko,sumnjam da su losiji od njega

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net