Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Ja mogu reci samo za igrace Bratstva, mislim da od igrača Bratstva ulazak u ovaj tim zasluzuje cijela odbrana Efendić - Kadić - Šuša - Pantić, jedan od najboljih napadača lige Jasmin Mujkić i najbolji džoker s klupe Mousa Diabang (nadam se da sam dobro napisao ime
)

Bratstvo do groba....
Kako ste se vi zajebali sto se lugija drzali na klupi, zvjer je on coveceLjumani_Banovici je napisao/la:ja bi prije ubacio golmana Viteza (ne znam ime,prezime no nebitno),naseg bivseg DRUGOG golmana Lugavića i naravno NAŠEG Husića, koji zna da brani..jedini njegov biser je to sto odbrani stopostotnu priliku, a primi nesto bezveze ... ali nije za bacit .. i u odbranu takodjer ubaciti Džinića, mnogi su ga pohvalili i mnogo je puta spasio nas tim.. upoznali su ga simpatizeri drugih ekipa kada je buducnost igrala u gostima, brz momak. .. mnogi su i bili su puni hvale sto se tice njega

inace ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
to stoji da nije dobijao cesto priliku, ali sjecam se da je dobio priliku dok smo igrali sad Premijer ligu.. Protiv zvijezde je igrao i 5 golova primio .. e sad sta je uradio sa sebe, NE ZNAM .. kako ode od nas najjaci golman ligeJohnLowe je napisao/la:Kako ste se vi zajebali sto se lugija drzali na klupi, zvjer je on coveceLjumani_Banovici je napisao/la:ja bi prije ubacio golmana Viteza (ne znam ime,prezime no nebitno),naseg bivseg DRUGOG golmana Lugavića i naravno NAŠEG Husića, koji zna da brani..jedini njegov biser je to sto odbrani stopostotnu priliku, a primi nesto bezveze ... ali nije za bacit .. i u odbranu takodjer ubaciti Džinića, mnogi su ga pohvalili i mnogo je puta spasio nas tim.. upoznali su ga simpatizeri drugih ekipa kada je buducnost igrala u gostima, brz momak. .. mnogi su i bili su puni hvale sto se tice njega![]()

1947!
Ključ se zove: Zlatko Maršalek. Trener golmana, inače stari dobri gloman, branio u brojnim ekipama širom Ex Yu 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Stari 200% si upravu za ovu 4 igrača ja mislim po onome što sam ja pratio da su Šuša i Pantic odigrali 14 utakmica i jednu pauzirali zbog kartona a Kadic je bio i povredjen nekoliko utakmica,ali žalosno je kad vidis onaj spisak ko je tu sve od igraca,a nasa odbrana do ova zadnja dva kola znaci u 13 kola primili 5 golova ali zalosno da to niko ne vidi,a sto se tice selektora valjda to treba biti trener viteza i trener druge ekipe bratstva Muslimovic,ja mislim da ide tako sad ko ovo odredjuje nemam pojma ovo sto sam procito je dno dna..ElWeddo23 je napisao/la:Ja mogu reci samo za igrace Bratstva, mislim da od igrača Bratstva ulazak u ovaj tim zasluzuje cijela odbrana Efendić - Kadić - Šuša - Pantić, jedan od najboljih napadača lige Jasmin Mujkić i najbolji džoker s klupe Mousa Diabang (nadam se da sam dobro napisao ime)
Ma nek stave cijelo bratstvo baarminBRATSTVO je napisao/la:Stari 200% si upravu za ovu 4 igrača ja mislim po onome što sam ja pratio da su Šuša i Pantic odigrali 14 utakmica i jednu pauzirali zbog kartona a Kadic je bio i povredjen nekoliko utakmica,ali žalosno je kad vidis onaj spisak ko je tu sve od igraca,a nasa odbrana do ova zadnja dva kola znaci u 13 kola primili 5 golova ali zalosno da to niko ne vidi,a sto se tice selektora valjda to treba biti trener viteza i trener druge ekipe bratstva Muslimovic,ja mislim da ide tako sad ko ovo odredjuje nemam pojma ovo sto sam procito je dno dna..ElWeddo23 je napisao/la:Ja mogu reci samo za igrace Bratstva, mislim da od igrača Bratstva ulazak u ovaj tim zasluzuje cijela odbrana Efendić - Kadić - Šuša - Pantić, jedan od najboljih napadača lige Jasmin Mujkić i najbolji džoker s klupe Mousa Diabang (nadam se da sam dobro napisao ime)

inace ?
-
- Kontakt:
ŠTO SE TIČE REPREZENTACIJE PRVE LIGE DA SE NEBI PUNO RAZMIŠLJALO STAVIO BIH 15 IGRAČA VITEZA I POPUNIO IH SA JOŠ 5 OD KOJIH BI PROBAO NAĆ MJESTA ZA KAJIĆA I MILOŠA IZ TROGLAVA ILI NEKE AKO IH IMA ALA JARANOVIĆ I SL-UGLAVNOM PRVIH 11 IZ VITEZA I NJIHOVOG TRENERAJER ONI TO ZASLUŽUJU.
arminBRATSTVO je napisao/la:Stari 200% si upravu za ovu 4 igrača ja mislim po onome što sam ja pratio da su Šuša i Pantic odigrali 14 utakmica i jednu pauzirali zbog kartona a Kadic je bio i povredjen nekoliko utakmica,ali žalosno je kad vidis onaj spisak ko je tu sve od igraca,a nasa odbrana do ova zadnja dva kola znaci u 13 kola primili 5 golova ali zalosno da to niko ne vidi,a sto se tice selektora valjda to treba biti trener viteza i trener druge ekipe bratstva Muslimovic,ja mislim da ide tako sad ko ovo odredjuje nemam pojma ovo sto sam procito je dno dna..ElWeddo23 je napisao/la:Ja mogu reci samo za igrace Bratstva, mislim da od igrača Bratstva ulazak u ovaj tim zasluzuje cijela odbrana Efendić - Kadić - Šuša - Pantić, jedan od najboljih napadača lige Jasmin Mujkić i najbolji džoker s klupe Mousa Diabang (nadam se da sam dobro napisao ime)
A 800% nije

Ne valja to, cak bi mogli i da dobiju, nije onim u cilju izgubitplavobijeli je napisao/la:ŠTO SE TIČE REPREZENTACIJE PRVE LIGE DA SE NEBI PUNO RAZMIŠLJALO STAVIO BIH 15 IGRAČA VITEZA I POPUNIO IH SA JOŠ 5 OD KOJIH BI PROBAO NAĆ MJESTA ZA KAJIĆA I MILOŠA IZ TROGLAVA ILI NEKE AKO IH IMA ALA JARANOVIĆ I SL-UGLAVNOM PRVIH 11 IZ VITEZA I NJIHOVOG TRENERAJER ONI TO ZASLUŽUJU.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ovdje bi svako stavio ovce iz svog stada ... ali imaju ljudi koji ce to da odrade, na nama je samo da nabijamo postove 

1947!
Vidi relevantnih stručnjaka, baš me zanima koliko su utakmica drugih klubova pogledali 

pa svi smo gledali snimke samo, i ja i ti heheFKKC1932 je napisao/la:Vidi relevantnih stručnjaka, baš me zanima koliko su utakmica drugih klubova pogledali
inace ?
-
- Kontakt:
Imal kakvi novosti u vezi ove reprezentacije sto igra u gradaccu imal kakav spisak igraca ko igra,da li ima ko iz bratstva...
Josip Šantić i Anel Dedić iz Viteza te Mirza Hamzabegović iz Podgrmeča, samo sam to uspio za sad saznatarminBRATSTVO je napisao/la:Imal kakvi novosti u vezi ove reprezentacije sto igra u gradaccu imal kakav spisak igraca ko igra,da li ima ko iz bratstva...

A Haris Dilaver, zar on nije prva opcija iz Viteza???sony_91 je napisao/la:Josip Šantić i Anel Dedić iz Viteza te Mirza Hamzabegović iz Podgrmeča, samo sam to uspio za sad saznatarminBRATSTVO je napisao/la:Imal kakvi novosti u vezi ove reprezentacije sto igra u gradaccu imal kakav spisak igraca ko igra,da li ima ko iz bratstva...
Bratstvo do groba....
GOLMANI; Ivan Tirić (FK "Rudar") i Mirza Hamzabegović (NK "Podgrmeč");
IGRAČI: Aleksandar Pantić, Jasmin Mujkić (NK "Bratstvo"), Renato Gojković (FK "Sloboda"), Ivan Rajić (HNK "Čapljina"), Ivo Zlatić (HNK "Branitelj"), Ahmet Trejić (NK "Jedinstvo"), Elvedin Nebić (NK "Iskra"), Jasmin Jaranović (FK "Radnički"), Anel Dedić, Josip Šantić, Haris Dilaver (NK "Vitez"), Belmin Kobilica (FK "Rudar"), Amer Drljević (FK "Goražde") Emir Redžić (FK "Krajina"), Kemal Ćesa, Adi-Amar Fočić (NK "Bosna") i Muhamed Mujić (FK "Budućnost")
IGRAČI: Aleksandar Pantić, Jasmin Mujkić (NK "Bratstvo"), Renato Gojković (FK "Sloboda"), Ivan Rajić (HNK "Čapljina"), Ivo Zlatić (HNK "Branitelj"), Ahmet Trejić (NK "Jedinstvo"), Elvedin Nebić (NK "Iskra"), Jasmin Jaranović (FK "Radnički"), Anel Dedić, Josip Šantić, Haris Dilaver (NK "Vitez"), Belmin Kobilica (FK "Rudar"), Amer Drljević (FK "Goražde") Emir Redžić (FK "Krajina"), Kemal Ćesa, Adi-Amar Fočić (NK "Bosna") i Muhamed Mujić (FK "Budućnost")
Jbt pa Lugavić je primio upola manje golova od golmana Podgrmeča i nema ga na spiskusony_91 je napisao/la:GOLMANI; Ivan Tirić (FK "Rudar") i Mirza Hamzabegović (NK "Podgrmeč");

Ma nema ga, sta cemo, izgleda nekim se nije dojmiostudeni je napisao/la:Jbt pa Lugavić je primio upola manje golova od golmana Podgrmeča i nema ga na spiskusony_91 je napisao/la:GOLMANI; Ivan Tirić (FK "Rudar") i Mirza Hamzabegović (NK "Podgrmeč");

Po meni je spisak los ( ne zato sto nema puno nasih igraca), ima puno vise izbora u ovoj ligi..

Sigurno da kvalitetnijih rješenja ima ali spisak je takav kakav jeManiaacs je napisao/la:sony_91 je napisao/la:GOLMANI; Ivan Tirić (FK "Rudar") i Mirza Hamzabegović (NK "Podgrmeč");
Ma nema ga, sta cemo, izgleda nekim se nije dojmio![]()
Po meni je spisak los ( ne zato sto nema puno nasih igraca), ima puno vise izbora u ovoj ligi..
Što se tiče spiska koji sam sastavio prije nekoliko dana sigurno da od ovih što nisu pozvani Više od pola njih je kvalitetnije od ovih što su pozvanisony_91 je napisao/la:
Golmani:
Mirza Hamzabegović (Podgrmeč)
Tino Divković (Sloboda)
Odbrana:
Elvis Mešić (Jedinstvo)
Aleksandar Pantić (Bratstvo)
Nenad Timkov (Bratstvo)
Franjo Delić (Branitelj)
Adnan Šubić (Radnički)
Emrah Hasanhodžić (Bosna)
Armin Džananović (Čapljina)
Tarik Cerić (Sloboda)
Vezni:
Dario Pranjković (Vitez)
Anel Dedić (Vitez)
Jasmin Jaranović (Radnički)
Adis Stambolija (Krajina)
Muamer Vila (Čapljina)
Haris Seferović (Iskra)
Nikola Kaić (Troglav)
Samir Duro (Rudar)
Edin Šeko (Goražde)
Napad:
Haris Dilaver (Vitez)
Ante Pinjuh (Branitelj)
Muhamed Mujić (Budućnost)
Jasmin Mujkić (Bratstvo)
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nitko iz najgore ekipe lige Krajišnika i - Troglava.

Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 28 nov 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.