FK Krajina Cazin
-
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
Do sad sam čitao međutim više stvarno nemam strpljenja pa moram odgovoriti odnosno pitati ovog što svako malo brani upravu.Reci ti meni jarane jel tu istu upravu neko natjero s puškom da uđu u krajinu.Jesi ti to stvarno kratkovidan da ne vidiš da je to politička uprava.Pa pogledaj koga su samo uvukli u upravu ,pa ti ljudi nesmiju sijalicu jednu zamijeniti dok ne pitaju irfu.Dalje, nemoj više nikad da kažeš kako irfo i ibro nemaju interes da budu u krajini jer su ostvarili do sad jednu stvar a to je da su za 3 do 4 godine ušli u saveze jedan u državni a drugi u federalni a ovaj drugi irfo koji nije pogledo utakmice ni na tv dok nije ušo u krajinu dogura do dopredsjednika federalnog saveza. Jel vidiš njihov interes.Briga njih što krajina nema nego 3 polovične lopte za igranje službenih utakmica ,briga njih što igračima ispade prosječna plaća 150 km jer su za 4 mjeseca dobili 600km.Dalje u nekim od ranijih komentara si pisao kako nije tačno da je klub igrao 3 za 3.Da te ja malo razuvjerim pa da ti kažem da je krajina igrala 3 za 3 prvu sa krajišniko ,zatim goraždem čapljinom,i sa podgrmečom .To svako zna na cijeloj opštini samo neznaju takvi kao ti možda i ti znaš al očito imaš interes da ih braniš na ovom forumu čistim lažima.Prestani molim te providan si.
@korektorsedmica
Nikad nisam tvrdio da te utakmice nisu bile 3 za 3. Samo sam rekao da cilj opravdava sredstvo. Znaci ako ostanu u ligi ja ne zamjeram te 3,4 utakmice sto su tako igrane. To se samo kod nas zamjera u Cazinu,a ne u drugim klubovima koji isto tako igraju 3 za 3 s nekim prijateljskim klubovima. Samo mi to spominjemo.
Dalje, normalna stvar je da ti ljudi imaju svoje interese. Pa davali su 2,3 godine svoje pare za Krajinu i normalno da ce traziti nacin da pokusaju nazad izvuci tu lovu. Iako tu nema finansijske koristi,jer su tu samo na gubitku.
I za kraj,vidi se da si zavidan ljudima koji su dobili te pozicije.
Dok je Tigar bio u savezu,njega su u Bihacu slavili,a kod nas se prica sta ce ti ljudi u savezu itd...a takvima porucujem da mogu da mi popuse. Ukljuci malo mozak druze moj. Mi vise volimo da je nas najveci neprijatelj u savezu,samo da nisu tu ljudi iz Cazina,jer smo mi zavidan i ljubomoran narod. Zato smo tu gdje jesmo.
Nikad nisam tvrdio da te utakmice nisu bile 3 za 3. Samo sam rekao da cilj opravdava sredstvo. Znaci ako ostanu u ligi ja ne zamjeram te 3,4 utakmice sto su tako igrane. To se samo kod nas zamjera u Cazinu,a ne u drugim klubovima koji isto tako igraju 3 za 3 s nekim prijateljskim klubovima. Samo mi to spominjemo.
Dalje, normalna stvar je da ti ljudi imaju svoje interese. Pa davali su 2,3 godine svoje pare za Krajinu i normalno da ce traziti nacin da pokusaju nazad izvuci tu lovu. Iako tu nema finansijske koristi,jer su tu samo na gubitku.
I za kraj,vidi se da si zavidan ljudima koji su dobili te pozicije.
Dok je Tigar bio u savezu,njega su u Bihacu slavili,a kod nas se prica sta ce ti ljudi u savezu itd...a takvima porucujem da mogu da mi popuse. Ukljuci malo mozak druze moj. Mi vise volimo da je nas najveci neprijatelj u savezu,samo da nisu tu ljudi iz Cazina,jer smo mi zavidan i ljubomoran narod. Zato smo tu gdje jesmo.
-
- Kontakt:
Ja lično ću uvijek što je dobro u sportu da pohvalim a što ne valja uvijek ću da iznesem javno a ako tebi i sličnima tebi odgovara to stanje u klubu bujrum al nemoj kritikovati one koji neće da odu pogledati dogovorenu utakmicu ,ja lično te koje se igraju 3 za 3 neću gledati taman da moj sin igra.Ovo što sam do sad napisao u prošlom postu vjeruj da je to samo jedan dio onog što ne valja Možeš li samo zamisliti situaciju kad igrači sjednu u bus za goražde udaljeno 500 km a znaju da moraju izgubiti.Jel se na taj način prave ,stvaraju igrači objasni molim te.Uostalom koliko je to navijačima interesantno gledati vidjeli smo protiv krajišnika kad su napustili tribine 20 min prije kraja.Neće ljudi da gledaju kako se igrači krajišnika sklanjaju da domaćin da go što je najgore psuju jedan drugome što je zabio gol .Tu lakrdiju neka gledaju oni što misle da treba tako a koliko ih je vidi se.Dalje netreba ovdje niko nikog da previše zamara nemojmo tražiti šta ne valja u klubu jer toga stvarno ima i previše hajdemo neka neko napiše šta je to dobro u krajini
-
- Kontakt:
Ko riješava probleme?Ljudi koji su zaduženi zato,samo sam čuo da ih rješavaju na taj način da ce kazniti Karalica jer nije branio posljedni meč protiv Jedinstva.Ljudski nedati čovjeku novac a čovjek ima 2 djece koje treba školati?A kako navijač Krajine može da pravda takve postupke.Šta misliš po tebi ko rješava ove obaveze o kojima raspravljamo ?
...Bil bilo bodova i kraja sezone da se nisu pratile ove obaveze ?
Jel mislis da ima imalo dugova prema ovim gore stavkama da bi se igrale utakmice ???
Ja tebi hoću samo da kažem da niko ne štampa novac,i da je danas vrlo vrlo teško naći 100 KM a kamoli 2000 hiljade KM za osnovne troškove jednog kola ....
i to što si naveo 1000 ljudi 3000 KM računica je tačna,a kad je na stadionu bilo više od 400 ljudi
Jel tebi jasno da opcina non stop asfaltira puteve u vrijednostima koje su mizerne u skladu sa gore navedenim ciframa.A lično znam ljude koji kažu da niko od njih nece praviti budale da dolaze gledati utakmice protiv Krajišnika(to govorim 10. put).
Protiv Krajišnika je bilo oko 600 ljudi,ali ubijanje nogometa traje vec mnogo godina,pa se ti zapitaj koje budala da to gleda?
Jesu li najveci svjetski manageri povrat novca tražile preko funkcija ili prodaje igrača?
Konkretno se može preko igrača zaraditi novac(tesko jeste) pa to čak bila i Krajina(Iskra je dobila prosle godine novac od Zeca 10% od transfera),ali definitivno ne na načine na koji to pojedinci rade.Pare se moraju trebaju smišljeno ulagati a ne bacati kako oni to rade.
I na kraju najgore od svega je braniti nečasne radnje.
Recimo da sam licno ja u upravi ja bih podnio davno ostavku jer ne bih mogao gledati igrače kako u velikom iščekivanju čekaju plate.
Ta uprava je politički stavljena,ja sam ti trenirao rukomet i gledao kako politika smjenjuje sve sto valja u Cazinu pod raznim izgovorima.U isto vrijeme kad su uletili ljudi u rukomet uletili su i u nogomet.Mene niko ne može da ubjedi u suprotno jer sam mnogo toga vidio.Jer ukoliko nisi politicki podložan novca sine za tebe nema.
A to sto oni vama pricaju su priče za malu djecu.
Ali ti si sve čuo i sve prenosiš ovdje.
Kao da ja sad to čujem od tebe i prenesem na drugo mjesto. Je li to smisleno? Naravno da nije.
Kao da ja sad to čujem od tebe i prenesem na drugo mjesto. Je li to smisleno? Naravno da nije.
Stvarno ne razumijem zašto ljudi ne dolaze na stadione kad znaju da je utakmica 3 za 3. Englezi levati pune stadione na svakoj utakmici, a nikad se prije početka ne zna kako će završiti. Nedavno gledam Arsenal, gubi 0:4, pa izjednači, preokrenu, navijači se tamo nerviraju, grizu nokte, utakmica puna neizvjesnosti. Kod nas te neizvjesnosti ni blizu stadiona, al opet ljudi ne dolaze, stvarno ne znam čega se onda boje. E Cazinjani, razočaran sam...FKKrajina je napisao/la:Nikad nisam tvrdio da te utakmice nisu bile 3 za 3. Samo sam rekao da cilj opravdava sredstvo. Znaci ako ostanu u ligi ja ne zamjeram te 3,4 utakmice sto su tako igrane. To se samo kod nas zamjera u Cazinu,a ne u drugim klubovima koji isto tako igraju 3 za 3 s nekim prijateljskim klubovima. Samo mi to spominjemo.
Ili dođemo mi u Doglode gledati Krajinu protiv SAŠK-a, bore se naši, mi se nerviramo, neko i opsuje. Ali onda naša divna Uprava uđe na poluvremenu u svlačionicu i kaže igračima da moraju pustiti utakmicu i tako poštedi naše živce, a neke poštedi i grijeha, jer nema nerviranja i psovanja cijelo drugo poluvrijeme, izađemo sa stadiona odmah na početku drugog kad vidimo da će im naši pustiti. Uštedili su nam i pola sata koje možemo iskoristiti na nešto drugo. Svaka čast za Upravu!
A kako tek to utiče na razvoj mladih igrača, kad mu kaže trener: "Uđi u igru, al nemoj slučajno da šutiraš prema protivničkom golu". Slušam neke trenere, kažu mladi igrači su skloni oscilacijama, ma naši uvijek puste utakmicu kad im se kaže da moraju pustiti, nema nikakvih oscilacija, uvijek konstantni, već izgrađeni igrači!
Još jednom, čestitke Upravi!
Sigurno si bio protiv Ušanovića dok je bio u Savezu, e taj tip "sportskog radnika" je i Irfo, i nije bitno odakle je, bitno je da takvi uništavaju bh. fudbal, **** te on, nema pojma o fudbalu k'o ni ti. Popričaj malo sa igračima, svi su protiv 3 za 3, samo nije i Irfo i oni što mu se uvlače u nešto kao ti.
Cilj opravdava sredstvo - jedna od najglupljih izjava u historiji čovječanstva.
I još dva bisera divne Uprave, sad se sjetih.
Igralo se 8 utakmica u Cazinu ove polusezone, ulaznica 3 KM, 8*3=24, a cijena polusezonske karte 30 KM

I drugo, igrali sa raspalim Krajišnikom 3 za 3, dakle dogovorili "veliki krajiški derbi" na koji su pozivali navijače da dođu u što većem broju i pomognu igračima. Valjda da im pomognu zaobilaziti igrače Krajišnika koji stoje kao čunjevi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
Sigurno cuo al ovo zadnje sto sam napisao od igrača Krajine,al sigurno ni jedna informacija tačna nije.Ali eto to su nepouzdani izvori.Pogledaj šta je Džele pisao po facebook-u kako je bio ucijenjivan od strane uprave i slicno a uvijek davao 100% od sebe na terenu.Ma ustvari čitava država poštena,razvijeni od Švedske,samo nas recesija j ebe.To ce nam uvijek biti opravdanje za sve.FKKC1932 je napisao/la:Ali ti si sve čuo i sve prenosiš ovdje.
@gollum
To ti nije tacno za Sask i tu utakmicu gdje smo vodili 1-0,a izgubili 2-1. Tu utakmicu su nam otele sudije i te sezone se i gledala kaseta u Savezu kao ocit primjer sudijske kradje,da si mi ziv i zdrav. Ne lupetaj gluposti. I ne iznosi dezinformacije.
Dalje,polusezonska ulaznica nije napravljena za cicije i nije bitno koliko ona kosta. Napravljena je za prijatelje kluba,da kupe tu polusezonsku ulaznicu i da se na taj nacin pomogne Krajini. Razmisljaj malo glavom,nemoj da sluzi samo za sisanje.
Krajisniku je prosle godine pustena utakmica u zadnjem kolu u Kladusi,tako da oni ostanu u ligi, da ne ispadnu. A ove godine ce nam vratiti dvostruko. Dobit cemo tu 6 bodova. I ja ipak mislim da je bolje da se tako zavrsilo,nego da je Krajisnik ispao iz lige,a mi ovu sezonu npr upisali 0 bodova.
Neka je najgluplja izjava,ali cilj stvarno opravdava sredstvo. Zeljo je Zeljo,pa pusti Leotaru zadnje kolo da ostanu u ligi i ove godine im Leotar lagano da utakmicu u Trebinju. Pa niko ne kuka toliko kao par nasih hasuma
U Bihacu prosle godine kupili par utakmica,ostali u ligi i njihovi navijaci slavili upravu sto su uspjeli to rijesiti i nisu dali da ih se napada.
A nasim budalama,seljacima i mozgovima sve smeta. Kad si najgori i kad si najbolji.
To ti nije tacno za Sask i tu utakmicu gdje smo vodili 1-0,a izgubili 2-1. Tu utakmicu su nam otele sudije i te sezone se i gledala kaseta u Savezu kao ocit primjer sudijske kradje,da si mi ziv i zdrav. Ne lupetaj gluposti. I ne iznosi dezinformacije.
Dalje,polusezonska ulaznica nije napravljena za cicije i nije bitno koliko ona kosta. Napravljena je za prijatelje kluba,da kupe tu polusezonsku ulaznicu i da se na taj nacin pomogne Krajini. Razmisljaj malo glavom,nemoj da sluzi samo za sisanje.
Krajisniku je prosle godine pustena utakmica u zadnjem kolu u Kladusi,tako da oni ostanu u ligi, da ne ispadnu. A ove godine ce nam vratiti dvostruko. Dobit cemo tu 6 bodova. I ja ipak mislim da je bolje da se tako zavrsilo,nego da je Krajisnik ispao iz lige,a mi ovu sezonu npr upisali 0 bodova.
Neka je najgluplja izjava,ali cilj stvarno opravdava sredstvo. Zeljo je Zeljo,pa pusti Leotaru zadnje kolo da ostanu u ligi i ove godine im Leotar lagano da utakmicu u Trebinju. Pa niko ne kuka toliko kao par nasih hasuma

A nasim budalama,seljacima i mozgovima sve smeta. Kad si najgori i kad si najbolji.
-
- Kontakt:
Gdje sad to Jedinstvo,što dobija utakmice na taj način?
Ne radujem se tudjoj muci,a ni mi nismo u nista boljoj situaciji. U istoj su ligi kao i mi,i imaju gotovo jednako sanse da ostanu ili ispadnu kao i mi. Liga je sugava i to se mora znati. Koristi se svako svacim. Jos se ove godine malo i stabilizovalo,kako je do sad bilo.merdanovic je napisao/la:Gdje sad to Jedinstvo,što dobija utakmice na taj način?
-
- Kontakt:
Isti smo mi ko i oni..ni bolji ni gore..a daleko od toga da je ova liga šugava ..kakva je bila proslih sezona ovo je med i mlijeko,a za svoju nemoć možemo kriviti druge..FKKrajina je napisao/la:Ne radujem se tudjoj muci,a ni mi nismo u nista boljoj situaciji. U istoj su ligi kao i mi,i imaju gotovo jednako sanse da ostanu ili ispadnu kao i mi. Liga je sugava i to se mora znati. Koristi se svako svacim. Jos se ove godine malo i stabilizovalo,kako je do sad bilo.merdanovic je napisao/la:Gdje sad to Jedinstvo,što dobija utakmice na taj način?
Je l' ti tako ispričao onaj što je naredio da se pusti? Ja sam bio tamo, nije bilo nikakve krađe, naš kapiten i pomoćni sudija su nam na početku drugog poluvremena rekli da Krajina mora pustiti utakmicu, nakon normalno i borbeno odigranih prvih 45 minuta. Pitaj Kerana kako je "branio" drugo poluvrijeme. Čovjek se sklanja, al ovi jedva dva puta pogodiše golFKKrajina je napisao/la:@gollum

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
-
- Kontakt:
Ta utakmica protiv SAŠK-a je bila prije 2 godine i meni je drugar iz razreda koji je igrao tu utakmicu rekao da im SAŠK ne bi mogao dati gol do sutra,ali su morali da puste tu utakmicu.gollum je napisao/la:Je l' ti tako ispričao onaj što je naredio da se pusti? Ja sam bio tamo, nije bilo nikakve krađe, naš kapiten i pomoćni sudija su nam na početku drugog poluvremena rekli da Krajina mora pustiti utakmicu, nakon normalno i borbeno odigranih prvih 45 minuta. Pitaj Kerana kako je "branio" drugo poluvrijeme. Čovjek se sklanja, al ovi jedva dva puta pogodiše golFKKrajina je napisao/la:@gollum
A ovaj korisnik fkkrajina misli na utakmicu od prosle sezone zbog koje Čaki nije mogao da igra protiv Krajišnika jer je dobio crveni karton i ako se nevaram bio je penal u zadnjoj minuti.
Ako si dugo čekao sa strpljenjem evo sad se uključi javno kad bude skupština čujem svi će moći biti prisutni,pa se suprostavi tim ljudima koji nisu dali da se klub suspendira iz lige zbog troškova..kažeš da poznaješ tematiku sporta i nogometni klubova Bujrum brete,takvi kao ti tzv borci trebaju svakom klubu..Ovo ozbiljno kažem...Daj Bože da je takvih puno,ali kako stvari stoje nema ni opozicije koja bi preuzela klub....Korektorsedmica je napisao/la:Do sad sam čitao međutim više stvarno nemam strpljenja pa moram odgovoriti odnosno pitati ovog što svako malo brani upravu.Reci ti meni jarane jel tu istu upravu neko natjero s puškom da uđu u krajinu.Jesi ti to stvarno kratkovidan da ne vidiš da je to politička uprava.Pa pogledaj koga su samo uvukli u upravu ,pa ti ljudi nesmiju sijalicu jednu zamijeniti dok ne pitaju irfu.Dalje, nemoj više nikad da kažeš kako irfo i ibro nemaju interes da budu u krajini jer su ostvarili do sad jednu stvar a to je da su za 3 do 4 godine ušli u saveze jedan u državni a drugi u federalni a ovaj drugi irfo koji nije pogledo utakmice ni na tv dok nije ušo u krajinu dogura do dopredsjednika federalnog saveza. Jel vidiš njihov interes.Briga njih što krajina nema nego 3 polovične lopte za igranje službenih utakmica ,briga njih što igračima ispade prosječna plaća 150 km jer su za 4 mjeseca dobili 600km.Dalje u nekim od ranijih komentara si pisao kako nije tačno da je klub igrao 3 za 3.Da te ja malo razuvjerim pa da ti kažem da je krajina igrala 3 za 3 prvu sa krajišniko ,zatim goraždem čapljinom,i sa podgrmečom .To svako zna na cijeloj opštini samo neznaju takvi kao ti možda i ti znaš al očito imaš interes da ih braniš na ovom forumu čistim lažima.Prestani molim te providan si.
Evo jedan prijedlog: oformi tim koja bi preuzela klub to se na skupštini lako može izlobirati,jer u skupštini kluba nema kakve nema trahane,nemožeš kazati da je jednopartijska skupština,ustvari ako znaš ko su članovi skupštine,ali vidim da poznaješ stvari u klubu pa bi trebao znati i članove skupštine.

Bosanska Krajina :)
merdanovic je napisao/la:Ko riješava probleme?Ljudi koji su zaduženi zato,samo sam čuo da ih rješavaju na taj način da ce kazniti Karalica jer nije branio posljedni meč protiv Jedinstva.Ljudski nedati čovjeku novac a čovjek ima 2 djece koje treba školati?A kako navijač Krajine može da pravda takve postupke.Šta misliš po tebi ko rješava ove obaveze o kojima raspravljamo ?
...Bil bilo bodova i kraja sezone da se nisu pratile ove obaveze ?
Jel mislis da ima imalo dugova prema ovim gore stavkama da bi se igrale utakmice ???
Ja tebi hoću samo da kažem da niko ne štampa novac,i da je danas vrlo vrlo teško naći 100 KM a kamoli 2000 hiljade KM za osnovne troškove jednog kola ....
i to što si naveo 1000 ljudi 3000 KM računica je tačna,a kad je na stadionu bilo više od 400 ljudi
Jel tebi jasno da opcina non stop asfaltira puteve u vrijednostima koje su mizerne u skladu sa gore navedenim ciframa.A lično znam ljude koji kažu da niko od njih nece praviti budale da dolaze gledati utakmice protiv Krajišnika(to govorim 10. put).
Protiv Krajišnika je bilo oko 600 ljudi,ali ubijanje nogometa traje vec mnogo godina,pa se ti zapitaj koje budala da to gleda?
Jesu li najveci svjetski manageri povrat novca tražile preko funkcija ili prodaje igrača?
Konkretno se može preko igrača zaraditi novac(tesko jeste) pa to čak bila i Krajina(Iskra je dobila prosle godine novac od Zeca 10% od transfera),ali definitivno ne na načine na koji to pojedinci rade.Pare se moraju trebaju smišljeno ulagati a ne bacati kako oni to rade.
I na kraju najgore od svega je braniti nečasne radnje.
Recimo da sam licno ja u upravi ja bih podnio davno ostavku jer ne bih mogao gledati igrače kako u velikom iščekivanju čekaju plate.
Ta uprava je politički stavljena,ja sam ti trenirao rukomet i gledao kako politika smjenjuje sve sto valja u Cazinu pod raznim izgovorima.U isto vrijeme kad su uletili ljudi u rukomet uletili su i u nogomet.Mene niko ne može da ubjedi u suprotno jer sam mnogo toga vidio.Jer ukoliko nisi politicki podložan novca sine za tebe nema.
A to sto oni vama pricaju su priče za malu djecu.
Ljudi koji su zaduženi za to...slab ti taj odgovor....Loše informacije imaš,niko nikoga neće kazniti,a o Karaliću da i ne govorimo,znaš li ti da je ista ta uprava Krajine pomagala Karaliću dok je branio u Mladost Polju,znaš li da je vodio omladinsku ligu prošle sezone kako bi zaradio nešto,pa da je primao finu platu a bio drugi golman niko mu nije htio smanjivati platu upravo zato što mu je potrebna,i svašta toga ima moj jarane da bi on otišao zadnju utakmicu za 100 eura na turnir,Turnir bude i prođe a Krajina će ostati i biti,eto proljeća treba to sve sagledati pa onda jahati po ovoj tastaturi...**** upravu,ta uprava je spala na 3 čovjeka i da nije njih klub bi bio sada suspendiran...Ali neka tako im i treba sad su još lopovi....
-
- Kontakt:
Ama raspad sistema u krajini ljudi jeste li svjesni toga.Pogledajte na što liči samo omladinski pogon kluba .Samo jedno poređenje :Branitelj iz Rodoča u svom omladinskom pogonu broji oko 200 djece a jedna krajina cirka30.Rodoč kao mjesto ne podcjenjujem ali vjerujte spram Cazina to vam je kao poređenje Ćoralića i Bihaća.Pa pogledajte da jedan gundo gore u medresi ima na raspolaganju oko 120 djece. Politika kluba odnosno ljudi koji vode klub doveli su klub na dno dna što je najgore nevidi se ništa da bi ukazivalo na to da dolaze neki bolji dani .Nisam ja taj koji je dao Poboru ovlasti da tamo radi nešto stom djecom (to i neliči na rad ) već su to opet dali ljudi odnosno jedan od dvojice ljudi koji su tamo .Dalje krajina slavi 80 god postojanja .Neka mi neko kaže šta se to napravilo da bi se to obilježilo.Zatim pobjeda protiv Slobode pa Jedinstva a da niko od čelnih ljudi kluba se ne udostoji pa čestita igračima .Ovaj gore napisa kako je bolje da je krajina osvojila 6 bodova protiv Krajišnika, aludira na dogovorenu utakmicu,pa me zanima kako je on to mogao znati da će se Krajišnik naći u ovoj situaciji u kakvoj jeste .Ja razumijem da se nekom pusti utakmica na kraju sezone da bi taj klub ostao u ligi ali dogovarati 3 za 3 u prvom kolu i to derbi kakav je takav je al je derbi to mogu samo bolesni ljudi odnosno ljudi koji su u sportu samo iz vlastita interesa.Šta mislite koliko je igrača izvarano , obeća im se plata primjer 800km a oni na kraju dobiju po 150 .Ovakvih primjera odnosno činjenica ima na desetke ali neka biće vremena za iznošenje a pojedinci neka samo brane lopovluk u klubu pa će uskoro na tribinama biti samo oni i ovih par iz uprave.Uostalom možda oni i misle da se nogomet igra zbog njih pa se tako ponašaju.
Korektorsedmica je napisao/la:Ama raspad sistema u krajini ljudi jeste li svjesni toga.Pogledajte na što liči samo omladinski pogon kluba .Samo jedno poređenje :Branitelj iz Rodoča u svom omladinskom pogonu broji oko 200 djece a jedna krajina cirka30.Rodoč kao mjesto ne podcjenjujem ali vjerujte spram Cazina to vam je kao poređenje Ćoralića i Bihaća.Pa pogledajte da jedan gundo gore u medresi ima na raspolaganju oko 120 djece. Politika kluba odnosno ljudi koji vode klub doveli su klub na dno dna što je najgore nevidi se ništa da bi ukazivalo na to da dolaze neki bolji dani .Nisam ja taj koji je dao Poboru ovlasti da tamo radi nešto stom djecom (to i neliči na rad ) već su to opet dali ljudi odnosno jedan od dvojice ljudi koji su tamo .Dalje krajina slavi 80 god postojanja .Neka mi neko kaže šta se to napravilo da bi se to obilježilo.Zatim pobjeda protiv Slobode pa Jedinstva a da niko od čelnih ljudi kluba se ne udostoji pa čestita igračima .Ovaj gore napisa kako je bolje da je krajina osvojila 6 bodova protiv Krajišnika, aludira na dogovorenu utakmicu,pa me zanima kako je on to mogao znati da će se Krajišnik naći u ovoj situaciji u kakvoj jeste .Ja razumijem da se nekom pusti utakmica na kraju sezone da bi taj klub ostao u ligi ali dogovarati 3 za 3 u prvom kolu i to derbi kakav je takav je al je derbi to mogu samo bolesni ljudi odnosno ljudi koji su u sportu samo iz vlastita interesa.Šta mislite koliko je igrača izvarano , obeća im se plata primjer 800km a oni na kraju dobiju po 150 .Ovakvih primjera odnosno činjenica ima na desetke ali neka biće vremena za iznošenje a pojedinci neka samo brane lopovluk u klubu pa će uskoro na tribinama biti samo oni i ovih par iz uprave.Uostalom možda oni i misle da se nogomet igra zbog njih pa se tako ponašaju.
To je dostu sve amaterizam,kome se to sviđalo ili ne.Tako nam je u svemu.
-
- Kontakt:
Slažem se da je to amaterizam međutim htio sam ukazati na pojedince koji to brane taj lopovluk svim silama kao da to funkcionira u najboljem redu a većina nas zna da to nije ni blizu onog što bi trebalo biti
-
- Kontakt:
Čuj da nije uprave klub bi bio suspendiran ...Da nije onih 11 igrača što su išli kombijem u Lukavac klub bi bio suspendiran,a to što se u Krajini radi je ubijanje cazinske mladosti i zdravog razuma(samo to je tesko shvatiti).Ljudi koji su zaduženi za to...slab ti taj odgovor....Loše informacije imaš,niko nikoga neće kazniti,a o Karaliću da i ne govorimo,znaš li ti da je ista ta uprava Krajine pomagala Karaliću dok je branio u Mladost Polju,znaš li da je vodio omladinsku ligu prošle sezone kako bi zaradio nešto,pa da je primao finu platu a bio drugi golman niko mu nije htio smanjivati platu upravo zato što mu je potrebna,i svašta toga ima moj jarane da bi on otišao zadnju utakmicu za 100 eura na turnir,Turnir bude i prođe a Krajina će ostati i biti,eto proljeća treba to sve sagledati pa onda jahati po ovoj tastaturi...**** upravu,ta uprava je spala na 3 čovjeka i da nije njih klub bi bio sada suspendiran...Ali neka tako im i treba sad su još lopovi....
Koliko igrača Krajine igra u premijerligi BiH?
U Krajini vec godinama vlada nestučnost u svakom pogledu rada sa mladim igračima,koje za to kriv?Ko postavlja trenere u mladjim kategorijama Krajine?Da li smo mi krivi sto ce tatini sinovi uvijek moci igrati u Krajini upravo zbog nestručnih trenera koji ce u juniorima za 100KM prodati mjesto u ekipi?
Da li smo krivi mi koji godinama govorimo da mladima treba pružiti šansu ili uprava koja igrače poput Karalica dovodi i na kraju vidis sta se dešava.Karalicu je vjerovatno tih 100eura potrebnije sad,jer da nisu potrebni sigurno da ne bi isao?
Koje kriv za ovakav rad sa mladim igračima?Koje kriv za nestručne trenere?Koje kriv sto igračima kasne plate?Koje kriv što djeca propadaju?
Stvar je da nešto nevalja i gotovo!!Vi možete braniti upravu zajedno sa načelnikom Ogreševićem.
Zašto načelnik nije došao gledati utakmicu protiv Krajišnika ili Čapljine da vidi malo kako se igra pravi fudbal,koje bio iz uprave na ovim festivalima fudbala ?
Koje kriv za sve ovo ?
Ja ne znam zašto Vi nama koji smo sve to gledali pokušavate zamagliti oči kad smo sve vidjeli a i Vi ste nadam se .
-
- Kontakt:
Super pravi odgovor, AMATERIZAM, znači ko hoce igrati dzaba ili kao nekad dobiju nesto super ako ne nikome nista, ali mi na početku sezone glumimo Juventus obecanjima a kada krenu jadnici onda su amateri i kada traze svoje su štrajkaci ili kako ih sve narod ne zove. Znaci nasa djeca igraju za dzaba i rijesena stvar. Imat cemo bodova ko Krajisnik ali sretni i zadovoljni, bez svadja i štrajkova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.