HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

r0djeni
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la r0djeni » 21 okt 2009, 01:16

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:Nevjerujem ti ;) ;) ;)

Pa kad ste take mudonje sto uvijek neidete vozom? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ciao 8-)

I dolazimo pod BB :arrow:
Tako je bilo,a momci sa Carine ti to mogu potvrditi...

A što se tiće vlaka odlično samo problem je u tome da ima samo jedan termin za Sarajevo i natrag.
Žalosno,ali nadam se da će se i to uskoro promijeniti. ;)

Pozz
Upravo to jedan termin i to u 7 i 43 ujutru i 20.43 navecer...Momci s carine, e tek sada vidim da ti nisi sav svoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedna rijec:Zalost!
Ako vi hocete da putujete vozom mi cemo licno urgirati da se uvedu dodatne linije! 8-)
Sve i da si doso nisi nikog mogo zateci bola u 7 po nakom vremenu, a kad si se vratio bilo je 12 najmanje...Zato decko ne lagi mi ne lagi mi...Znam ja puno bolje od tebe ;) 8-)

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 01:19

r0djeni je napisao/la:
r0djeni je napisao/la:Nevjerujem ti ;) ;) ;)

Pa kad ste take mudonje sto uvijek neidete vozom? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ciao 8-)

I dolazimo pod BB :arrow:
Tako je bilo,a momci sa Carine ti to mogu potvrditi...

A što se tiće vlaka odlično samo problem je u tome da ima samo jedan termin za Sarajevo i natrag.
Žalosno,ali nadam se da će se i to uskoro promijeniti. ;)

Pozz
Upravo to jedan termin i to u 7 i 43 ujutru i 20.43 navecer...Momci s carine, e tek sada vidim da ti nisi sav svoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedna rijec:Zalost!
Ako vi hocete da putujete vozom mi cemo licno urgirati da se uvedu dodatne linije! 8-)
Sutra ujutro idi na stanicu i raspitaj se.
Vidim da imaš svoju viziju istine i nepotrebno mi je dalje se raspravljati sa tobom.
Nek ti sve znaš pa kud puklo da puklo.I nek si dokazao da nemaš muda da nas napadneš.Nego pravdaj se satnicama mudonjo.

Pozz

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Zadnja izmjena: ZRINJSKI-MOSTAR, dana/u 21 okt 2009, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 01:23

U STVARI KOME JA OVDJE OBJAŠNJAVAM NABERI SA OVE TEME

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 21 okt 2009, 01:32

Hocu hocu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 02:00

Pozz Za rodjenog i ostale komšije sa pjesmom

[youtube][/youtube]

i ubuduče nemojte se javljati na našu temu.

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 21 okt 2009, 09:13

Da li ce danas biti navijaca Sarajeva u Mostaru na utakmici,ili ih cekate sa kalasima :? :? :?
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 10:17

Policija HNŽ-a imat će pojačan nadzor zbog današnje utakmice nogometnog Kupa BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo, kako bi spriječila eventualno narušavanje javnog reda i mira. Srećko Bošnjak, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a, nije želio govoriti o točnom broju policajaca na terenu.

"U koordinaciji s policijom Sarajevske županije imao najavljen dolazak 50 do 80 gostujućih navijača. Oni će biti na odgovarajući način ispraćeni iz Sarajevske županije te dopraćeni do stadiona u Mostaru", kazao je Bošnjak za Dnevni list.
Također je rekao kako policija HNŽ-a ima angažiranu jedinicu za podršku, te će biti dovoljno policijskih službenika kako bi se održalo stanje javnog reda i mira.

Ova nogometna utakmica poprimila je posebno interesiranje javnosti zbog nedavnih navijačkih nereda u Širokom Brijegu, u kojima su sudjelovali upravo navijači Sarajeva, i kada je smrtno stradao Vederan Puljić.

S obzirom da je ovo prvo gostovanje Sarajeva u Hercegovini nakon nemilih scena u Širokom Brijegu, policija je u pojačanoj pripravnosti, navodi Dnevni list.

"Naša prisutnost će biti pojačana, ali ne nešto značajno i u prevelikom broju", kazao je Bošnjak.

(PREUZETO SA ****)

@gazija

Pjesma koju gore vidiš i klip se odnosi na naše drage komšije ra.

ZRINJSKI

VFCsTARmO1922
Kontakt:

Post Postao/la VFCsTARmO1922 » 21 okt 2009, 11:09

VI POSTOJITE SAMO DA PRKOSITE VELEZU NISTA VISE...TO SE ZNA!!!!
KAKVI STE VI NAVIJACI KAD NA GRADSKI DERBY DOLAZITE U MAICAMA I DRESOVIMA HAJDUKA I DINAMA.....
AL **** SE NAS ZA VAS,MI SMO OD PEPELA POSLI ZNACI S LIVADE U VRAPCICIMA AL VEC SAD IMAMO PRIBLIZAN STADION BIJELOM BRIJEGU.JOS AKO BOG DA SAD KAD SE ODRADE JOS 2 TRIBINE,ODRADE WC CVOROVI,AMBULANTA ISPOD TRIBINE ZA GLEDAOCE I NARAVNO REFLEKTORI MILSIM USTVARI NE MISLIM BIJELI BRIJEG CE TADA BITI LIVADA I NECE NAS ZANIMATI UOPSTE....

MI SEV POLAKO ALI SIGURNO VRACAMO U VRH BH NOGOMETA GDJE NAM JE I MJESTO.TO SMO VAM POKAZALI I U GRADSKOM DERBIJU KAD NAS UOPSTE NISTE NADIGRALI VEC SRETNO POBIJEDILI....

DABOGDA VAM SARAJELIJE 5 KOMADA DALI.....A MI VAS CEKAMO NA STANICI ZNAJTE TO!!!!!

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 21 okt 2009, 11:24

gazija87 je napisao/la:Da li ce danas biti navijaca Sarajeva u Mostaru na utakmici,ili ih cekate sa kalasima :? :? :?
vjerujem da ovakvi ko ti i neidu na utakmice,zato i jesi đubre pa ovako pričaš...
navijačima sarajeva se nece ništa desiti u mostaru slobodno mogu doci,ja bi osobno volio da dodju zbog navijanja i svega.neočekujem velik broj ljudi na stadionu radni je dan satnica je užasna...

navijači sarajeva nemate brige...nece vas niko napadat garantiram,ako vas napadne neko ja vise necu pisat na ovom forumu.

i samo da pozdravim ove RA balavce i da im dam podršku da nastave pisat po našoj temi. sad je i više nego očito da imaju kompleks.što se tiče stanice i čekanja samo vi čekajte a sačekat če vas **** kao i do sada...

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 21 okt 2009, 12:09

ero je napisao/la:
gazija87 je napisao/la:Da li ce danas biti navijaca Sarajeva u Mostaru na utakmici,ili ih cekate sa kalasima :? :? :?
vjerujem da ovakvi ko ti i neidu na utakmice,zato i jesi đubre pa ovako pričaš...
navijačima sarajeva se nece ništa desiti u mostaru slobodno mogu doci,ja bi osobno volio da dodju zbog navijanja i svega.neočekujem velik broj ljudi na stadionu radni je dan satnica je užasna...

navijači sarajeva nemate brige...nece vas niko napadat garantiram,ako vas napadne neko ja vise necu pisat na ovom forumu.

i samo da pozdravim ove RA balavce i da im dam podršku da nastave pisat po našoj temi. sad je i više nego očito da imaju kompleks.što se tiče stanice i čekanja samo vi čekajte a sačekat če vas **** kao i do sada...
ja prije svega nisam navijac Sarajeva nego Zelje,a nisam đubre koje ne ide na utakmice naprotiv idem ja itekako na utakmice,ali brinem se za svoje komsije sa koseva,a vidim da se i vi puno "brinete" za svoje komsije Ra
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 21 okt 2009, 12:42

Gerrard je napisao/la:
Eagles je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas :D

Spremite se Ultrasi Dolaze Horde
Samo dođite,i pazite da vas ne dočeka k...c :mrgreen:
Nema sta imamo strasnog moderatora i uzora ostalim na forumu :!:
stvarno Eagles, nisi napisao "šaka i noga" 8-)
Titula po sezoni. . .

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 18:46

Nogometaši Zrinjskog odigrali su danas protiv Sarajeva utakmicu bez pogodaka, 0:0, pa su se zahvaljujući golu postignutom u prvoj utakmici osmine finala nogometnog Kupa BiH na Koševu (1:1), plasirali u četvrtfinale. U meču koji nije obilovao prigodama Zrinjski je ostvario zacrtano.

Zrinjski: Hadžić, Šunjić, Tabi, Selimović, Musa, Žuržinov, P. Sušić (od 78. Bobby), Marković, Kordić, Zadro (od 46. Pehar), Aničić (od 17. M Sušić).

Sarajevo: Alaim, Rizvanović, Belošević, Džakmić, Dudo, Torlak, Muminović, (od 78. Pliska) Maksumić, Avdić (od 68. Hamzagić), Škoro, Hadžić.

I jedni i drugi u utakmicu su ušli dosta oprezno, Zrinjski je zaigrao u očekivanoj formaciji, a gostujući trener Janjoš uzdao se u Škoru kao najisturenijeg, pridodavao se Hadžić, međutim bez konkretnog učinka.
U 17. minuti igru je zbog ozljede morao napustiti Aničić što je natjeralo Jovića na improvizaciju, po prvi put u službenoj utakmici na mjestu stopera igrao je Mateo Sušić.
Gosti neiskustvo mladog Sušića ne uspjevaju kapitalizirati. Najizgledniju priliku pak nisu iskoristili nakon prekida u 23. minuti, na petercu je sam ostao Torlak i pucao preko gola. Razvoj situacije na terenu išao je u prilog Zrinjskom, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca a najbolju akciju domaćih bilježimo tek u sudačkoj nadoknadi poluvremena.
Pavle Sušić je izvrsno prošao i na nizao nekoliko protivnika na desnoj strani, ostavio loptu Musi čiji je udarac Alaim uspio obraniti.
U drugom dijelu Jović umjesto nevidljivog Zadre uvodi Pehara. Prvu priliku u nastavku ne koristi Kordić u 50. minuti, na okomito dodavanje Žuržinova pokušava lob udarcem prevariti Alaima ali ostaje za malo neprecizan.
Gosti su u drugom dijelu pokušavali napraviti pritisak pred vratima 'Plemića', ali prave prilike gledamo tek u završnih 15 minuta. U 76. minuti Hamzagić u gužvi s peterca promašuje plasman Sarajeva među osam. Na drguoj strani uzvratio je mladi Pehar tri minute prije kraja, iznenadnim udarcem s vrha kaznenog prostora pokušao je iznenaditi Alaima, nije prošlo.

Zrinjski slavi prolaz u četvrtfinale, no za pobjedu i tri boda protiv istog protivnika u nedjelju trebat će pokazati više.
Utakmica je odigrana u vrlo korektnoj atmosferi, agilnim 'Ultrasima' parirala je manja skupina gostujućih navijača koji su pod velikim sigurnosnim mjerama dovedeni i desetak minuta prije kraja ispraćeni sa stadiona.

"Hvala domaćinu na kao i uvijek korektnom prijemu, isto takvoj igri, čestitam Zrinjskom na pobjedi mada se ne mogu oteti dojmu da ne bi bilo nezasluženo da smo i mi prošli. U usponu smo forme, i u nedjelju ćemo doći igrati na tri boda, što je i obveza Sarajeva", kazao je gostujući trener Mehmed Janjoš koji u nedjelju, u srazu istih suparnika, zbog tri žuta kartona neće moći računati na Maksumića.

Dragan Jović složio se s kolegom sa klupe Sarajeva, istaknuo je da je igru zbog okolnosti morao prilagođavati gostima i vrlo rano ubaciti mladog Sušića koji je na mjestu stopera odigrao vrlo dobro. Za nedjelju najavljuje drukčiju utakmicu: "Nemamo kartoniranih, vraća se Afedize, nadam se da će disciplinska komisija ostaviti Melheru kaznu od jedne utakmice".

PREUZETO SA ****

slika

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 18:58

Mali klip sa današnje utakmice

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 21 okt 2009, 19:13

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Mali klip sa današnje utakmice

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE

Mali klip mali klub :D
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 19:19

Prošli smo Sarajeva u kupu a dalje

DAJTE NAM VELEŽ DA SE IGRAMO DA SE IGRAMO

ZRINJSKI

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 okt 2009, 19:22

mozda se ove godine evropa opet izbori zahvaljujuci kup-u! :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 20:42

antipolitika2 je napisao/la:mozda se ove godine evropa opet izbori zahvaljujuci kup-u! :D
Moramo u Evropu, e sad kako neznam ili kroz kup ili preko prvenstva.Ali i sam znaš da imamo bukvalno od prvih 11 igrača 7 ozlijeđenih,pa zato moramo nekako izgurati do polusezone.Kad sve sabereš dobro kotiramo na tablici,s obzirom da igraju juniori i da smo imali jednu više u gostima.Ali eto prošli smo Sarajevo teško,ali smo prošli,sad ako Bog da u nedelju prvenstvenu pobjediti POD MORATI.

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 21 okt 2009, 20:43

antipolitika2 je napisao/la:mozda se ove godine evropa opet izbori zahvaljujuci kup-u! :D
Moramo u Evropu, e sad kako neznam ili kroz kup ili preko prvenstva.Ali i sam znaš da imamo bukvalno od prvih 11 igrača 7 ozlijeđenih,pa zato moramo nekako izgurati do polusezone.Kad sve sabereš dobro kotiramo na tablici,s obzirom da igraju juniori i da smo imali jednu više u gostima.Ali eto prošli smo Sarajevo teško,ali smo prošli,sad ako Bog da u nedelju prvenstvenu pobjediti POD MORATI.

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Cestitke na prolasku.. a za igru nemam komentara ... u nedjelju mi ocekujemo pobjedu i moramo do nje doci kad vec nismo danas :D

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 okt 2009, 20:46

Hvala na čestitkama,i ako si gledao utakmicu vidio si da su nas iskreno pri kraju i vile pronosale što je promašio jedan vaš igrač...

ZRINJSKI

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 21 okt 2009, 20:46

Tko popusi u iducoj utakmici moze se od evrope oprostit kroz prvenstvo!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.