Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Atletico je u zadnjih 10+ godina proizvodio i dovodio najbolje napadace.
Ne bih imao nista protiv da se tako nastavi,a ako ode Falcao,veliki korak prema tome bi bilo dovodjenje Jamesa Rodrigueza...
Ne bih imao nista protiv da se tako nastavi,a ako ode Falcao,veliki korak prema tome bi bilo dovodjenje Jamesa Rodrigueza...
Falcao će ostat ovu sezonu taman da osvojimo EL.
A kasnije možemo samo čekat da kaže da odlazi
A kasnije možemo samo čekat da kaže da odlazi
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Nije mi bas najjasnije zasto se ovoliko pise o nekakvom odlasku Tigra iz Atletica . Pogotovo nakon sto je ljetos Tigar ostao u klubu, iako cak Atletico ne igra ni LP
zasto naftasi misle da ce ga dobiti ako (a izvjesno je) Atleti sljedece sezone zaigra u LP?
U svakom slucaju ,Falcao je najbolje pojacanje Atletica u zadnjoj deceniji bez sumnje . Njegovom eventualnom prodajom klub ce vratiti ulozeno u njega,i jos zaraditi , tako da ce moci priustiti dosta kvalitetne zamjene . Dakle,svaka opcija je dobra za klub. Nesto kontam,kada bi sa Chelseom dogovorili da plate za Falcaa 55 miliona + Curton , dovedes Llorentea da bude zamjena za Falcaa i to gratis . A dobijeni novac ulozis u dovodjenje Isca ili Diega . Jos bi ostalo novca za poreznu upravu .To bi po meni bio najbolji moguci posao .
Inace,Miranda,Gabi i Filipe do sada su nakupili 4 zuta kartona ,sto znaci da im fali jos jedan do suspenzije . A ako znamo kako Sevilla igra prljavo,onda je izvjesno da ce neki od njih propustiti Real . Najbolje bi bilo kada bi to bio samo Gabi jer za njega postoje adekvatne zamjene ,dok za Filipea i pogotovo Mirandu ne postoji .

Inace,Miranda,Gabi i Filipe do sada su nakupili 4 zuta kartona ,sto znaci da im fali jos jedan do suspenzije . A ako znamo kako Sevilla igra prljavo,onda je izvjesno da ce neki od njih propustiti Real . Najbolje bi bilo kada bi to bio samo Gabi jer za njega postoje adekvatne zamjene ,dok za Filipea i pogotovo Mirandu ne postoji .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Najbolje da Miranda i ne igra,on je bas potreban protiv Reala a ovu utakmicu protiv Seville moze i Cata iznjet.juznjak> je napisao/la:Nije mi bas najjasnije zasto se ovoliko pise o nekakvom odlasku Tigra iz Atletica . Pogotovo nakon sto je ljetos Tigar ostao u klubu, iako cak Atletico ne igra ni LPzasto naftasi misle da ce ga dobiti ako (a izvjesno je) Atleti sljedece sezone zaigra u LP?
U svakom slucaju ,Falcao je najbolje pojacanje Atletica u zadnjoj deceniji bez sumnje . Njegovom eventualnom prodajom klub ce vratiti ulozeno u njega,i jos zaraditi , tako da ce moci priustiti dosta kvalitetne zamjene . Dakle,svaka opcija je dobra za klub. Nesto kontam,kada bi sa Chelseom dogovorili da plate za Falcaa 55 miliona + Curton , dovedes Llorentea da bude zamjena za Falcaa i to gratis . A dobijeni novac ulozis u dovodjenje Isca ili Diega . Jos bi ostalo novca za poreznu upravu .To bi po meni bio najbolji moguci posao .
Joj volio bi da Falcao ostane u Atleticu,iako je tako Atletico ispred Valencije samo zbog ovih likova s engleskog pdf.Cuj ovo na temi Chelsea :"Ma Falcao je vec vas igrac"
Boga molim da ostane u Atleticu samo da ispuse ovi rusko-arapski klubovi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mislim da Hulk nebi imao nekih problema postati pravi napadac tako da se izrazim. Decko ima sut boli glava, dobru tehniku, brzinu i zna je zavuc tako da se izrazim znaci ima jako dobar osjecaj za prostor i loptu. Otisao je on u Rusiju za nekih 40-50miliona ako se ne varam medzutim mislim da bi se mogao dovesti za nekih 35 milja jer se nije bas dokazao (uklopio) u Rusiji.juznjak> je napisao/la:Hulk i Falcao su razliciti tipovi igraca . Ako Falcao ode ,onda zamjena mora biti neka klasicna'' 9'' tipa Cavani ili Torres. A svakako je Zenit platio neku bolesnu cifru za Hulka nedavno,tako da je preskup i za mnogo bogatije ekipe od Atletica.zeljocity je napisao/la:Nece Falco nigdje ako se osigura liga prvaka, barem ja tako mislim. Ako vec ode onda mislim da bi Hulk bivsi kolega iz Porta (sad igra u Rusiji) bio odlicna zamjena.
Inace,spominje se da bi Sity mogao ukljuciti Ballotelia u operaciju dovodjenja Falcaa. Sta mislite o njemu ? Moje neko misljenje da ne bi bilo pametno ga dovesti . Neupitne su njegove igracke kvalitete,ali znamo koliko je problematican fudbaler ,vjerovatno bi razjebo citavu pozitivnu atmosferu u ekipi koju je stvorio Colo . Al opet s druge strane,ako bi iko mogao smiriti Balonju onda je to Colo.
Balloteli ne hvala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Djecija posla .Adi_Zepce je napisao/la:Joj volio bi da Falcao ostane u Atleticu,iako je tako Atletico ispred Valencije samo zbog ovih likova s engleskog pdf.Cuj ovo na temi Chelsea :"Ma Falcao je vec vas igrac"![]()
Soe,ne bi to bilo lose ,ali poznavajuci Colu on nece kalkulisati protiv direktnog rivala za LP

Inace, Triuzzi agent Cavania pohvalio Atletico rekavsi kako je to veliki klub sa slavnom historijom ,klub koji ima nevjerovatne navijace i klub koji se nalazi u prelijepom gradu .
zeljocity ,Cavani moze, jel tako ?

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Smijem se kladit da Cavani nece doci u Atletico.
Prije da ce i on poletit na ostrvo za parama.
A evo i ako bi dos'o.
Sta vi mislite koliku bi platu trazio i da li bi se zadrzao duze od, maximalno 2 sezone.
Imajuci u vidu ''sposobnost i postenje'' onog majmuna koji je glavni u ATM-u ..
A evo i ako bi dos'o.
Sta vi mislite koliku bi platu trazio i da li bi se zadrzao duze od, maximalno 2 sezone.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
juznjak> je napisao/la:Djecija posla .Adi_Zepce je napisao/la:Joj volio bi da Falcao ostane u Atleticu,iako je tako Atletico ispred Valencije samo zbog ovih likova s engleskog pdf.Cuj ovo na temi Chelsea :"Ma Falcao je vec vas igrac"![]()
Soe,ne bi to bilo lose ,ali poznavajuci Colu on nece kalkulisati protiv direktnog rivala za LPA dobre vijesti nam dolaze pred taj susret . Naime,Negredo se povrijedio ,tako da ce odsustvovati s terena 3 sedmice
. Takođe nece biti ni Medela .Razlog tome je akumulacija 5 zutih kartona, zbog koje mora pauzirati jednu utakmicu . Odlicne vijesti
![]()
Inace, Triuzzi agent Cavania pohvalio Atletico rekavsi kako je to veliki klub sa slavnom historijom ,klub koji ima nevjerovatne navijace i klub koji se nalazi u prelijepom gradu .
zeljocity ,Cavani moze, jel tako ?
Cavani how yes no, sta je sa ovim potencijalnim investitorima?
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Edison je u par navrata odbijao ostrvljane sa pricom da mu nije stalo do love.Ako Atletico udje u LP i kojim slucajem proda Falcaa nema sumnje da Cavani ne bi volio zaigrati u takvom timu.M4kaveli je napisao/la:Smijem se kladit da Cavani nece doci u Atletico.
A evo i ako bi dos'o.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A to su uglavnom medijske priče. Ja recimo sumnjam da bi Napoli odbio neku ponudu od 50+ miliona, kao i Cavani neku dobru ponudu od 7+ miliona godišnje + šansu da igra u LP i bori se za trofej u prvenstvu. A opet, Atletico nije neka velika klasa u odnosu na Napoli. Bolji vjerovatno jesu, ali nije to neki ogroman napredak u njegovoj karijeri. Cavani i Falcao ako budu odlazili iz svojih klubova (a ako ovako nastave hoće), to će biti neki top klub.Adi_Zepce je napisao/la:Edison je u par navrata odbijao ostrvljane sa pricom da mu nije stalo do love.Ako Atletico udje u LP i kojim slucajem proda Falcaa nema sumnje da Cavani ne bi volio zaigrati u takvom timu.M4kaveli je napisao/la:Smijem se kladit da Cavani nece doci u Atletico.
A evo i ako bi dos'o.
FK Pjetlovi
Mozda jesu medijska nagađanja,a mozda i nisu.Mozda u njima ima istine,to nikad necemo saznatireds je napisao/la:A to su uglavnom medijske priče. Ja recimo sumnjam da bi Napoli odbio neku ponudu od 50+ miliona, kao i Cavani neku dobru ponudu od 7+ miliona godišnje + šansu da igra u LP i bori se za trofej u prvenstvu. A opet, Atletico nije neka velika klasa u odnosu na Napoli. Bolji vjerovatno jesu, ali nije to neki ogroman napredak u njegovoj karijeri. Cavani i Falcao ako budu odlazili iz svojih klubova (a ako ovako nastave hoće), to će biti neki top klub.Adi_Zepce je napisao/la:Edison je u par navrata odbijao ostrvljane sa pricom da mu nije stalo do love.Ako Atletico udje u LP i kojim slucajem proda Falcaa nema sumnje da Cavani ne bi volio zaigrati u takvom timu.M4kaveli je napisao/la:Smijem se kladit da Cavani nece doci u Atletico.
A evo i ako bi dos'o.

Pa realno Atletico je jaci i vise napreduje od Napolia,a postoji vrlo malo klubova koji su veci i bolji od Jorgandzija u ovom trenutku

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Naravno, to stoji, ali kažem da je recimo daleko izglednije i logičnije da Cavani i Falcao odu u Chelsea ili City (jer se oni uglavnom spominju) nego u Atletico ili tako neki klub koji je ispod ovih.
Atletico trenutno jeste sila, to pokazuju iz utakmice u utakmicu. Cholo je napravio sjajan posao sa ovom ekipom, ali ipak to nije dovoljno da ih se stavi u sami nogometni vrh. Mada po meni oni mogu dobiti sve i jednu ekipu iz Premiershipa bez problema (primera radi). Trebat' će im kontinuitet prije svega u LP da bi mogli privlačiti igrače tipa Cavani. To je ono što želim da kažem.
Atletico trenutno jeste sila, to pokazuju iz utakmice u utakmicu. Cholo je napravio sjajan posao sa ovom ekipom, ali ipak to nije dovoljno da ih se stavi u sami nogometni vrh. Mada po meni oni mogu dobiti sve i jednu ekipu iz Premiershipa bez problema (primera radi). Trebat' će im kontinuitet prije svega u LP da bi mogli privlačiti igrače tipa Cavani. To je ono što želim da kažem.

FK Pjetlovi
Sve zavisi sta ce raditi City i Chelsea u narednim transfer rokovima.Oni su pominju jer imaju najvise novca,a to mi fkt ide na zivce jer su oba kluba mnogo manja od Atleticareds je napisao/la:Naravno, to stoji, ali kažem da je recimo daleko izglednije i logičnije da Cavani i Falcao odu u Chelsea ili City (jer se oni uglavnom spominju) nego u Atletico ili tako neki klub koji je ispod ovih.

Ma dobro za velike igrace je normala potrebna Liga prvaka,ali i volja igraca za nesto manjom zaradom.Valjda nisu svi sami placenici

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja sam uzeo njih za primjer jer se nekako najviše piše o odlasku Radamela u Chelsea, a Cavani se često spominje u kontekstu sa Cityem. Mada recimo njih mogu priruštiti i Bayern, United, Real, Barca, PSG, Anzhi pa vjerovatno i još neki klub. Vjerovatno da bi i Real i Barca doveli obojcu bez problema da su im potrebni. 
Atletico je veliki klub, i bilo bi itekako dobro kada bi uspijeli zadržati Radamela, te dovesti još neka pojačanja i konačno stvoriti ekipu koja je sposobna ugroziti Barcu i Real. Ipak, dok je ovakva raspodjela novca, nažalost, Atletico (a i ostali klubovi) će biti primorani da prodaju najbolje igrače prije svega premierligašima.

Atletico je veliki klub, i bilo bi itekako dobro kada bi uspijeli zadržati Radamela, te dovesti još neka pojačanja i konačno stvoriti ekipu koja je sposobna ugroziti Barcu i Real. Ipak, dok je ovakva raspodjela novca, nažalost, Atletico (a i ostali klubovi) će biti primorani da prodaju najbolje igrače prije svega premierligašima.
FK Pjetlovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč EL protiv gostiju iz Tel Aviva

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja ne znam koliko je Cavaniju ostalo do kraja ugovora ali te cifre od 50 miliona i 7 miliona plate su mi prenapuhane. Njemu kad ostane godina-dvije do kraja ugovora otici ce on za max 30 miliona iz Napolija. Zivi bili pa vidjeli.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ne trebaju Atleticu nikakva pojacanja . Mozda jedino neki kvalitetan ofanzivni vezni,tipa Diego. I to cisto na neki kraci period , dok Oliver Torres ne bude spreman za prvi tim . A bice spreman za prvu ekipu mozda vec sljedece sezone .
Evo i sastava protiv Hapoela.
..............Asenjo...........
Silvio, Pulido- Cata -Díaz,-Cisma
....... Emre--- Mario Suárez---
...............RG.....................
Adrian............. Cristian Rodríguez
----------- Diego Costa-------------
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 22 nov 2012, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Fin golazo Raula 

Treba po meni neki kvalitetan desni bek.juznjak> je napisao/la:Ne trebaju Atleticu nikakva pojacanja . Mozda jedino neki kvalitetan ofanzivni vezni,tipa Diego. I to cisto na neki kraci period , dok Oliver Torres ne bude spreman za prvi tim . A bice spreman za prvu ekipu mozda vec sljedece sezone .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.