Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
oj cuj sreca,oj braco dragaSantiago_Bernabeuo je napisao/la:alenpitar je napisao/la:Sto su kraljevici docekali jedan kiks velike Barse, i eto nakon toliko vremena, neka su dozivili i nas kiks![]()
![]()
![]()
![]()
kiks imali ste srece prije a sada ne
![]()
![]()
![]()
![]()
RUBINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
dijelimo isto misljenjeRaul_64 je napisao/la:imam neki čudan osječaj da su zadnje 3,4 osobe ustvari iste...možda se varam
heheh,nosi nosiam333 je napisao/la:a jes ovaj trener rubina vrtio tespih ko lud.....ma nosim ga i ja u portugal![]()
![]()
![]()
a nece,ovo je sve zbog umora a i pritiska na njega zbog repkeRz88 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da su izgubili. Samo da se sa Messijem ne desi isto kao i sa Ronaldinhom.![]()
Wolverine je napisao/la:izgubili jesu... nek su...
al dok je barca prva na tabeli u spaniji mene zaboli neka stvar... zato navijaci reala dzaba se nasladjujete kad znate da ce svejedno barca proci dalje, unatoc ovom porazu.i opet ce dogurati u LS vise nego Real.
Al u gujci.Isto cete zagaviti.Zali boze paraWolverine je napisao/la:izgubili jesu... nek su...
al dok je barca prva na tabeli u spaniji mene zaboli neka stvar... zato navijaci reala dzaba se nasladjujete kad znate da ce svejedno barca proci dalje, unatoc ovom porazu.i opet ce dogurati u LS vise nego Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.