FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dosta vise o gledaocima ccc,da je bilo 5 000 malo i sramota za prvog na tabeli al takvi su danasnji navijaci radije uz tv nego na tekmu.
Sve i da je bilo 6 milja, malo je! Svi se žale kako nema titule odavno na Koševu, a čim malo puhne i minus dođe, preko žice se navija. Sramota. Srećom, ima ovo budala par hiljada, zbog kojih i vrijedi osvojiti trofej kakav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
3000-3500 milje je bilo.Sjever solidan, 1500.
Solidna tekma, pogotovo prvo pol.
SAID VELICANSTVENI!
Solidna tekma, pogotovo prvo pol.
SAID VELICANSTVENI!
Da i ka koju kažem:
Trica je bitna.
Što se tiče igre; prvo poluvrijeme odlično, drugo znatno lošije ali smo im u drugom mogli zabiti bar tri komada da smo malo ozbiljnije odigrali napade. Ne sviđa mi se, a dešava se iz utakmice u utakmicu, da imamo previše pogrešnih dodavanja i to ona dodavanja koja u 90% slučajeva trebaju završiti kako je zamišljeno. To se obavezno mora popraviti.
Što se tiče Akija (inače mog omiljenog igrača), zvižduci su višak definitivno, kritika dolazi u obzir jer ima tu "mahanu" da pegla loptu, večeras je u onoj situaciji sigurno želio da pokaže da nije sebičan, ali je izabrao pogrešno vrijeme trebao je šutati, ali Bože moj, dešava se i najboljim.
Još bih želio spomenuti jednu osobu, malo je navukao neki gnjev na sebe, ali slika govori više od hiljadu riječi.

Trica je bitna.
Što se tiče igre; prvo poluvrijeme odlično, drugo znatno lošije ali smo im u drugom mogli zabiti bar tri komada da smo malo ozbiljnije odigrali napade. Ne sviđa mi se, a dešava se iz utakmice u utakmicu, da imamo previše pogrešnih dodavanja i to ona dodavanja koja u 90% slučajeva trebaju završiti kako je zamišljeno. To se obavezno mora popraviti.
Što se tiče Akija (inače mog omiljenog igrača), zvižduci su višak definitivno, kritika dolazi u obzir jer ima tu "mahanu" da pegla loptu, večeras je u onoj situaciji sigurno želio da pokaže da nije sebičan, ali je izabrao pogrešno vrijeme trebao je šutati, ali Bože moj, dešava se i najboljim.
Još bih želio spomenuti jednu osobu, malo je navukao neki gnjev na sebe, ali slika govori više od hiljadu riječi.

joj brate na to boldirano ti nisam mogao presutiti, haj mi jel danas samo tu zeznuo ili mimo toga jos jedno 15-tak napada, sto je direktno on kriv svojim glupostima i sto je nesposoban, drugo pored sanse u drugom poluvremu gdje dobije loptu ko rukom na 5 metara od gola gdje nema nigdje nikoga oko njega i znaci onakvu glupost uraditi koja nas je na kraju mogla kostati je neprihvatljivo i amaterski previse, i sto hocu da ti kazem pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme u tom je izasao takodjer 1 oci u oci i direk u golama pucao sa 3 metra i jos nekoliko ulaza u kazneni prostor, svaki zvizduk i vise od toga je zasluzio.hilmo je napisao/la:Da i ka koju kažem:
Trica je bitna.
I ona utakmice od prije necu spominjati dovljno ti je da se sjestis slavije i sve ti je jasno .
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eki Elche neki nesto 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste usrao tu šansu ali tu drugu nije sa 3 metra nego sa nekih 7-8 metar iz kosa ali sve je uradio školski iz prve ali nije bilo snage u šutu e sad **** ga on je najgori treba ga otjerati . Ma sramota je momak je odigrao dosta DOBRO ako ti nije jasno pogledaj snimak i onda reci, ko radi (bori se I TRUDI) taj i griješi ali da je bio loš niste u pravu i nije vala zaslužio zvižduke tolike. Neču da se raspravljamo javno ima PP da nam dušmani ne uživaju objasnit ču sve tamo ako nekog interesuje i usput Hilmo odrađeno ono ipak nije kako si zamislio ali odrađeno.aS_Roma je napisao/la:joj brate na to boldirano ti nisam mogao presutiti, haj mi jel danas samo tu zeznuo ili mimo toga jos jedno 15-tak napada, sto je direktno on kriv svojim glupostima i sto je nesposoban, drugo pored sanse u drugom poluvremu gdje dobije loptu ko rukom na 5 metara od gola gdje nema nigdje nikoga oko njega i znaci onakvu glupost uraditi koja nas je na kraju mogla kostati je neprihvatljivo i amaterski previse, i sto hocu da ti kazem pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme u tom je izasao takodjer 1 oci u oci i direk u golama pucao sa 3 metra i jos nekoliko ulaza u kazneni prostor, svaki zvizduk i vise od toga je zasluzio.hilmo je napisao/la:Da i ka koju kažem:
Trica je bitna.
I ona utakmice od prije necu spominjati dovljno ti je da se sjestis slavije i sve ti je jasno .
Sarajevo ljubavi moja!
Beganovicu, bilo je vise od 3000 ljudi na Kosevu. Cisto da ispravim krivi navod iz teksta koji si napisao, a vezano je za losu posjetu u nasoj ligi i sl. (a slazem se da je posjeta generalno losa)
Tri boda su tu. Svi u Bijeljinu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad se sjetim da je neki lik pisao kako je Tatko igrac za kantonalne lige
Covjek je neprelazan!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Buraz, kao da je pomenuti gospoin brojao sve i jednog gledatelja na stadionu. Ovo su sasvim sigurno zvanične brojke, odnosno one koje delegat pošalje u NS BiH. Dakle, on kad kaže 3.000, to je tako, mada sigurno je bilo više ili manje, ali okruglih 3.000 sigurno ne. E sad, ako maši par stotina ili čak hiljada, onda hebiga..Vamos je napisao/la:Beganovicu, bilo je vise od 3000 ljudi na Kosevu. Cisto da ispravim krivi navod iz teksta koji si napisao, a vezano je za losu posjetu u nasoj ligi i sl. (a slazem se da je posjeta generalno losa)

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma svako pise onako kako mu odgovara. Eno citam na Zrinjski info, kazu 2000, citam na NFSBiH, kazu 3000, citam ovdje na forumu govorite preko 3000, tj. negdje oko 4000. Ja licno sto sam gledao komsije na Areni u zadnjih 20 minuta, rekao bi max. do 3500, najrealnije 3000, ali dok uzivo sa stadiona ne procjenis, lahko mozes fuliti.
Dobri smo kući, samo smo jedan kiks na Koševu imali u ligi, dosad. Ono prvo kolo, protiv Čelika kad je bilo 0:0. Ostalo, sve pobjede na Hasetu. Eh sad, ostalo je posljednje kolo u ovom dijelu sezone. Da je pobijediti još protiv Radnika i ovjeriti ovu polusezonu. A nastavak će biti dosta zanimljiv, kao i period kad se počne mijenjati ekipa, kako kod nas, tako i kod ostalih, od toga dosta zavisi. Što je rek'o Obuća, ne možeš vjerovati da je ta ista ekipa najvjerovatnije jesenji prvak, koja je s njim trenirala i koja ga i nije baš oduševila dok je bio tu s njima. Svega 3-4 igrača da valjaju, ovo ostalo prosjek.
Nek je on bio igrač.
Ma nije ni on, ali ni barem pola ovih što danas igraju za naš tim, ako ćemo realno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Suljić je jedan od najboljih igrača u našem timu, samo treba malo drugačije razmišljati a tu bi mu trenersko osoblje trebalo biti od pomoći...
@sekac, primjetio sam, vjerujem da to nije bila samo moja ideja, fino je vidjeti..
@sekac, primjetio sam, vjerujem da to nije bila samo moja ideja, fino je vidjeti..
-
- Kontakt:
Kad je to reko?High je napisao/la:Dobri smo kući, samo smo jedan kiks na Koševu imali u ligi, dosad. Ono prvo kolo, protiv Čelika kad je bilo 0:0. Ostalo, sve pobjede na Hasetu. Eh sad, ostalo je posljednje kolo u ovom dijelu sezone. Da je pobijediti još protiv Radnika i ovjeriti ovu polusezonu. A nastavak će biti dosta zanimljiv, kao i period kad se počne mijenjati ekipa, kako kod nas, tako i kod ostalih, od toga dosta zavisi. Što je rek'o Obuća, ne možeš vjerovati da je ta ista ekipa najvjerovatnije jesenji prvak, koja je s njim trenirala i koja ga i nije baš oduševila dok je bio tu s njima. Svega 3-4 igrača da valjaju, ovo ostalo prosjek.

Nama treba zadnji vezni koji nije loš ka naprijed (igrac slican Dzakmicu) ali ipak mora biti brz, jak i neprelazan, da igra sa Sesarom a Radan moze bit prva izmjena, što nije nimalo loše i donjelo bi nam kolku tolku sirinu na toj poziciji(i Tadejevic ako se neko povrijedi moze odigrati tu)
Krilni igrac, po mogucnosti ljevak, ali dobar.Znaci kvalitetno rijesenje na toj poziciji.Brz, dobar šut i centaršut i sto je mozda najbitnije zadnji pas.Da moze predriblati jednog i prije nego sto mu drugi uzme loptu da je da igracu u najboljoj poziciji.
Napadač, suprotnih karakteristika od Hadzije.Dakle omalen, brz, dobar sa loptom.
Ovo je sve u slucaju da nam niko ne ode iz prvih 11.U slucaju odlaska Suljica racunaj da nam treba jos jedno krilo ili ako ode Dupovac onda nam treba još jedan stoper (osim ako Miljuskovic nije bas dobar da moze uletit u prvu postavu odma, u tom slucaju prikljucit jednog juniora ili kadeta i da polahko za par godina dobijemo novog Dupovca a u slucaju nekih bitnih utakmica Tadejevic tu moze odigrati također)
Odlaskom Sesara bi nam trebao još jedan vezni i to dobar vezni u formi, igrac koji moze dosta pretrcat kao sto to radi Sesar trenutno.
O odlasku Saida ne zelim ni komentarisati.Ukoliko se to desi treba nam pored svih gore navedenih igraca pojačavanje na jos par pozicija, kompletna ekipa u tom slucaju bi morala biti puno jaca, i fizicki i psihicki i tehnicki.Svakako mislim da bi u tom slucaju i neki bolji trener morao na klupu, konkretnije trebao bi nam puno bolji motivator i neko ko ce imati veci autoritet.Ovako dok je Said tu to sve nekako upsjeva da lici na nesto sto i Jovica sad za sad drzi na klupi.
SARAJEVO!
Nedavno izjavio, prije sedmicu-dvije. Inače, sad ganja neke papire i trčkara okolo.
-
- Kontakt:
Tebi izjavio ili negdje u medije?High je napisao/la:Nedavno izjavio, prije sedmicu-dvije. Inače, sad ganja neke papire i trčkara okolo.
Ma kakvi mediji, i ne interesiraju ih Obuće, Avdići i slični. Sreo sam ga par puta u posljednje vrijeme, pa mi reče to. U neku ruku, ima pravo, moramo se pojačati ako želimo osvojiti nešto.