Spremite se Ultrasi Dolaze Horde
Samo dođite,i pazite da vas ne dočeka k...cRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Koji ste sugav narod Bog zna sta nas ocekuje ..Eagles je napisao/la:Samo dođite,i pazite da vas ne dočeka k...cRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Nadam se da neće samo biti kiše,a normala da ćete doči.Smješno bi bilo da nedođete.Uvijek je bolje kad se ima s kim nadmetati,mislim na tribinama.Nek bolji pobjedi,a nadam se da ćemo to biti miRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Valjda nece .. Dobro mi cemo vas nadglasat kako god okrenete i zna ce ko ce pobjedit i na terenu i na tribiniZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nadam se da neće samo biti kiše,a normala da ćete doči.Smješno bi bilo da nedođete.Uvijek je bolje kad se ima s kim nadmetati,mislim na tribinama.Nek bolji pobjedi,a nadam se da ćemo to biti miRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Spremite se Ultrasi Dolaze Horde![]()
Pozz
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Mediji u Bosni nas tako okarakterisali i to je to.Mi nemamo nikakvih računa trenutno sa vama i mislim da ti je jasno.A što se tiće nacionalizma mi smo davno izbacili "GAZI BALIJE" itd.Respektiva je napisao/la:Valjda nece .. Dobro mi cemo vas nadglasat kako god okrenete i zna ce ko ce pobjedit i na terenu i na tribiniZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nadam se da neće samo biti kiše,a normala da ćete doči.Smješno bi bilo da nedođete.Uvijek je bolje kad se ima s kim nadmetati,mislim na tribinama.Nek bolji pobjedi,a nadam se da ćemo to biti miRespektiva je napisao/la:Sutra vas deremo najaci sastav Sarajeva ide u Mostar i naravno uzimamo vas![]()
Spremite se Ultrasi Dolaze Horde![]()
Pozz
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ali ovo da podvucem nadam se da nece biti NACIONALISTICKIH Ispada .. jer mi smo vas docekali i odpratiili na najbolji nacin !
Pozz
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@Respektiva
Nas je drama ostalo sad u Mostaru kad smo igrali protiv Olimpika,niko **** im mater neda kombije niti auta...Ali nadam se da će se za Laktaše to promijeniti...Blago vama kad imate prevoz.
Pozz
Nisam ti htio odgovoriti niti raspravljati sa tobom..Ali samo da ti kažem zorom i naveče kad smo došli ORILO SE ROĐENI SU SMRDLJIVE ****VFCsTARmO1922 je napisao/la:sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
Znas i sam kako je bilo u Sirokom i sta je nama policija radila ne samo u Sirokom nego i svugdje gdje se god ide.. odes u rep.srpsku ili u hercegovinu mrze te .. ne samo u fudbalu nego i u drugim sferama zivota , takva nam je drzava i svi trpe pa moramo i mi navijaci..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@Respektiva
Ajde samo jednu anegdotu da ti kažem...Došli mi sad protiv Olimpika na stadion i nakon nešto vremena mijenja se sastav specijalaca.Odlaze ovi što su bili oko nas dolaze drugi.I sad ulaze kad jedan specijalac ovim riječima:
VIDI USTAŠA ULTRASA DOŠLI
Alo i što bi čovjek,ali jedan naš koji je to čuo spustio mu je kulturno.A on iznenađen (skonto što je rekao) nastavio se penjati na tribinu.
I to je stvarnost...
Sta se bola orilo???????ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nisam ti htio odgovoriti niti raspravljati sa tobom..Ali samo da ti kažem zorom i naveče kad smo došli ORILO SE ROĐENI SU SMRDLJIVE ****VFCsTARmO1922 je napisao/la:sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
pa gdje si ti bio tada??
Nemam želje i više ti se javljeti ali sam ti ogovorio gdje je željeznička stanica...
r0djeni je napisao/la:Sta se bola orilo???????ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nisam ti htio odgovoriti niti raspravljati sa tobom..Ali samo da ti kažem zorom i naveče kad smo došli ORILO SE ROĐENI SU SMRDLJIVE ****VFCsTARmO1922 je napisao/la:sta ces kad je zeljeznicka stanica na nasoj strani a i voz je nas
hehe crknite
pa gdje si ti bio tada??
Nemam želje i više ti se javljeti ali sam ti ogovorio gdje je željeznička stanica...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kad bi vi dosli na stanicu i to pjevali a da tu bude neko od nasih i vi prodjete ja nikad nebi otiso vise ni na jednu utakmicu![]()
A mi dolazimo!
A ako zelite orati(orilio) slobodno idite u posavinu![]()
Ako se ovo stvarno desilo onda to pokazuje kakvi kreteni rade u MUP-u,zalosnoZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@Respektiva
Ajde samo jednu anegdotu da ti kažem...Došli mi sad protiv Olimpika na stadion i nakon nešto vremena mijenja se sastav specijalaca.Odlaze ovi što su bili oko nas dolaze drugi.I sad ulaze kad jedan specijalac ovim riječima:
VIDI USTAŠA ULTRASA DOŠLI
Alo i što bi čovjek,ali jedan naš koji je to čuo spustio mu je kulturno.A on iznenađen (skonto što je rekao) nastavio se penjati na tribinu.
I to je stvarnost...
Tako je bilo,a momci sa Carine ti to mogu potvrditi...r0djeni je napisao/la:Nevjerujem ti![]()
![]()
![]()
Pa kad ste take mudonje sto uvijek neidete vozom?![]()
![]()
![]()
![]()
Ciao
I dolazimo pod BB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.