FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 18 nov 2012, 13:27

sukna je napisao/la:ovu ligu i drzavu treba ukinuti...ovakvim stvarima nema kraja...
Momcino, da ne idemo puno u politiku, DRŽAVU MI NE SPOMINJI! Znas da ti u njoj valja zivit do sudnjeg dana.
Sto se utakmice i lige tice,ne budi licemjer! Gdje si bio proljetos,posle zadnjeg kola? Jelde,tad si rado platio 5 km da gledas "namjestenu utakmicu".
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 18 nov 2012, 13:40

Zvanicna stranica je sax!

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 18 nov 2012, 14:03

Sega meni ovo sve nekako,dok je 4,5 boba razlike sve OK,sudjenje,derby,pobjeda,sve stima,svi zadovoljni.Mali hoce na silu titulu al nemere,idemo na prvo mjesto kad je najsladje,sve neke teor.zavjere,Osim,komitet a niko da se ufati tima,trenera,kvalitete.Zeljo ima dva tima na raspolaganju,svaka pozicija uduplana,trenera,titule,iskustvo a mali igraju u istom sastavu cijeloprvenstvo,nema zamjene za tatomirovica a kad neigra suljic koda im messi fali.
Komplexi su cudo i to je ono sto isplivava,jos derby spominju kao da su ligu prvaka osvojili a mi laganica bod po bod po planu i programu.Oni da su zijanili derby sad bi skupstine sazivali a mi od tad cjeli tim izmjenjali,neke odmorili,nekim dali sansu,valja na dva fronta igrati.
malima je ova danasnja protiv Zrinje najvaznija jer dzes sad ispustiti prvo mjesto,sad kad ide pauza,neznam al mislim da su se precjenili i pitanje dana kad ce im se to odbiti od glavu kao i sto puta dosad.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 nov 2012, 14:32

ne znam sto se mi moramo nekome pravdati,a pogotovo da se pravdamo jednom klubu zvanom terpedo,oni nama treba da se pravdaju,oni su namjestali historiju,ali nisu uspjeli prezivio je gigant zvani Željezničar,prezivio i zivi,to je institucija koju su dusmani samo ojacali,probudili nas inat,nasu ljubav,i sad sto oni vise vrse pritiske ja osjecam da vise volim Želju,kome mi da se pravdamo jednom malom klubu iz prve lige federacije slobodi,zasto njima da se pravdamo uvijek su imali kompleks prema Želji,njih ne treba uzimati u obzir uopste. Znaci sve sto nije u nivou imena naseg kluba ne treba spominjati nije vrijedno paznje kao sto su ovi policijski,politicki,provincijski,a prije svega mali klubovi ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 nov 2012, 14:44

Namjesteno, ne namjesteno je.be mi se. Ostavili smo ih u PL i ovo je najmanje sto su mogli uraditi.
NO PYRO NO PARTY

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 18 nov 2012, 15:05

naravno da se prica da je namjesteno, velike klubove uvjek prate takve price ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 18 nov 2012, 15:42

:) uzeli smo 3 boda i to je najvaznije

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 nov 2012, 15:48

Danas su na pomocnom terenu stadiona Grbavica odigrane utakmice 14. kola Premijer Lige u omladinskim selekcijama izmedju ekipa FK Zeljeznicara i Leotara.
Kadeti Zeljeznicara su slavili sa 3:1.. Pred njima su jos godine ucenja fudbalskih finesa tako da se nema sta puno dodati..
Juniori su vec nesto sasvim drugo.. Po mnogima koji prate te uzraste najdominantnija generacija Zelje od rata pa na ovamo.. Danas su demonstrirali silu nad vrsnjacima iz Trebinja.. Rezultat od 9:0 to najbolje dokazuje cime su gol razliku popravili na nevjerovatnih 63-14 tj. postizu 4,5 golova po utakmici.. Strijelci su bili:

br.8 Sadikovic- Mislim da dobijamo novog Zolu ako ne i boljeg od njega.. Inteligentan i nepogresiv zadnji vezni.
br.7 Bajic (3 gola)- Sva tri prelijepa.. Desni vezni za pozeliti.. Nadam se da ce ga Amar sto prije prikljuciti prvom timu jer momak to vise nego zasluzuje..
br. 9 Hodzic (2 gola)- O njemu sve znamo..
br. 14 Haskovic (2 gola)- Jos jedan igrac sredine terena na koga treba obratiti paznju mada nije kalibar za prvog tima i mislim da nece biti u naredne dvije godine..
br. 12 ne znam ime..

Jos mogu istaknuti br.10 Hotu i br.11 neki Dzeno koji su odlicni igraci i koji bi u vecini premijerligasa igrali u prvom timu.. Za Zeljin prvi tim jos nisu spremni.. Tu je i naravno veliki talenat golman Vedran Kjosevski..

Ako ove neki klosari od menadzera ne odvedu u krivom pravcu Zeljo ima lijepu buducnost..
I na kraju svaka cast Mulalicu koji ih vodi..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 18 nov 2012, 16:09, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 nov 2012, 15:49

Dobro bi bilo da Zrinjski danas odere pituljice ili bar im uzme bod pa onda u zadnjem kolu protiv Radnika im zelim isto, a mi docekujemo Siroki. Nece biti lahko ali mislim da je njima teze nego nama.

P.S. Mozda bi bilo dobro motivisati Radnik. :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2012, 16:06

samoposteno je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:živi u nadi, DIVOVI GAZE SVE REDOM!!!!!!!
Slavija, Zvijezda, Travnik :?: :?: :?: Bas ste ih zgazili :lol: .. Ja se nadam da cete tako pregaziti i Zrinjki i Radnik :mrgreen:
a jeste li vi pregazili zrinski i radnik :D
idi ba na tekmu,sta palmudis ovdje :P

nismo,zijanili od zrinja,a radnik otkinuo bod na praznoj grbavici,ali smo zato razmontirali zvjezdu i slaviju,a travniku bod uzeli. dovoljno?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2012, 16:19

pile87 je napisao/la:
meme pitar je napisao/la:živi u nadi, DIVOVI GAZE SVE REDOM!!!!!!!
:lol: :D :mrgreen: :lol: :D :lol: :lol: :mrgreen: :D :D :mrgreen:
Kakvo ludilo
A ko i svake godine...

u sljedecoj epizodi : divovi cupaju stolice,sve redom,na gradskom stadionu kosevo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 nov 2012, 16:28

@pile87 pp
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 nov 2012, 20:14

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 nov 2012, 20:31

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 18 nov 2012, 22:41

Kako prodjose izbori, prodje i ova prica o stadionu...
FKŽ !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 nov 2012, 23:39

Falilo im "samo" 7 igraca.

Grbavica??? Ima li kakve novine??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 nov 2012, 08:06

Proteklog vikenda odigrano je 14. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a vjerovali ili ne, na osam premijerligaških terena bilo je prisutno 5.250 gledalaca ili u prosjeku je na jednom susretu bilo 656 ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu.
:o :? :oops: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 nov 2012, 08:32

Zato podhitno ligu smanjiti na 12 klubova. Kada bi igralo samo 12 klubova, prosječna posjeta bi bila sigurno oko 2 000. Čelik, Željo, Sarajevo, Zrinjski, Borac, Široki i Olimpic (oni bi kvarili)...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 nov 2012, 09:55

Pitanje je moze li se ovo sve jos vratiti u zivot. Ovo ti je otprilike kao bijela kuga, kad uzme maha, nema povratka. Sve si slabiji a moras privuci sve vise ljudi. Kako?
Ja ne vidim izlaz, osim ako se liga ujedini sa susjednim drzavama, ali to je previse rizicno, prosto nemoguce sad za sad.

Smanjenje na 12 klubova je i po mom misljenju jedini pokusaj, ali ne kazem da bi uspio. Problem je i stimanje, kad ti neko (pro)daje, moze ti dati 9 bodova ili ti ga skoro 10% bodova od samo jednog kluba, ako bi se igarla 33 kola, 3x11.

Mozda bi bilo najbolje pokusati da se puno vise izdignemo od ostatka lige, da bar Zeljo napreduje kad liga ne moze.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 nov 2012, 11:36

Stvarno mi nije jasno zasto ste tako bezobrazni i zayebaye te ih.. Pa zar vi neznate ko su DIVOVI!!! :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, Mana i 46 gostiju.