RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ubi nas Merzic ove sezone, covjek nas je ukinuo pravo u par utakmica. Mehremic , brato pravi setka se ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .
Ajd ne pričaj gluposti, Velež Goška ostavio u ligi, ne vraćaj iz kante za smeće prežvakanu temu ko zna koliko puta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa zaboravio si napisati cuveni trougao Velez,Slavija,Rudar.Kako vam ljudi ne dosadi baviti se glupostima.Iskren je napisao/la:Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da je Handžić tu, sve bi drugačije bilo.Iskren je napisao/la:Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .

Who dares, wins !
i hiroš. a varešanović
ne može više ni u butmir

Losi mi , losi vi , kakvi Mostarski talenti napiju se navecer pa ujutro utakmicu igrat , nema to ni u Zimbabve-u .bekicamir je napisao/la:Brate sta je ovo,jesmo rivali ali su nam klubovi sto se tice igre i blamaza za druge lige ,gdje su ti mostarski talenti,eno ih u igraonicama i kladionicama,prije je svako igraliste bilo puno omladine i igrao se nogomet na svakom terenu u gradu,a sad?Zato nam je ovako,da ovisimo od nekakvih polovnjaka i tatinih sinova,zali Boze!
sretno susjedima !
derbi,na sto ce to da lici,dva loša ubiše miloša!
Rođak sto se tice petarde nemoj se sekirati,ovi nasi invalidi nebi mogli niti Cimu dati vise od tri gola !
Neka u derbiju pobjedi bolji

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Crveni_1922
Zajebano vrijeme ništa dobro da se desi,
počni da se brineš neke odluke donesi
bolan gdje si, bolan gdje si..
Kako problem sam od sebe može da se rješi
Da l' će rođak iz daleka kesu da odriješi
dok je u dijaspori na drugoj adresi
bolan lezi, ostani gdje jesi...
Uprava uvjek isto svira,
ovdje nikad neće biti mira
u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA
Mi bi da kupimo, al' čime to da platimo
stigla je recesija
Vrijeme brzo prolazi ti zaglavljen u trenu
s ove mrtve tačke stvari nikako da krenu
ne radiš baš ništa, a nadaš se svemu
sam si izrežir'o sebi ovu filmsku scenu!
Borite se vi i dalje svak za svoju vjeru
Nije bitno imate li šta u frižideru
masovna hipnoza danas prešla svaku mjeru
ruke peru, oni ruke peru!!!

počni da se brineš neke odluke donesi
bolan gdje si, bolan gdje si..
Kako problem sam od sebe može da se rješi
Da l' će rođak iz daleka kesu da odriješi
dok je u dijaspori na drugoj adresi
bolan lezi, ostani gdje jesi...
Uprava uvjek isto svira,
ovdje nikad neće biti mira
u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA
Mi bi da kupimo, al' čime to da platimo
stigla je recesija
Vrijeme brzo prolazi ti zaglavljen u trenu
s ove mrtve tačke stvari nikako da krenu
ne radiš baš ništa, a nadaš se svemu
sam si izrežir'o sebi ovu filmsku scenu!
Borite se vi i dalje svak za svoju vjeru
Nije bitno imate li šta u frižideru
masovna hipnoza danas prešla svaku mjeru
ruke peru, oni ruke peru!!!

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
svi koji su željni truda, trke, zalaganja dođite danas u 15:30 na rukometnu utakmicu Veleža i Željezničara. Da vidite zalaganje momaka od 15,16,17 godina uz još iskusnih igrača ako vam je dosta ovih manekena. Najavljeno je i navijanje RA ukoliko bude fin broj zainteresovanih. pa se vidimo gore : D
Bice bolje u proljetnom dijelu,kad nam dodju pojacanja,Lakicevic,Vladavic pa i taj Colic i taj neki momak iz svicarske koji vec trenira sa Velezom kako kazu,i jos 1-2 i eto fine ekipe 

malo morgen.......AMADUDI je napisao/la:Bice bolje u proljetnom dijelu,kad nam dodju pojacanja,Lakicevic,Vladavic pa i taj Colic i taj neki momak iz svicarske koji vec trenira sa Velezom kako kazu,i jos 1-2 i eto fine ekipe

Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Juniori:Slavija-Velež 3:1
Kadeti:Slavija-Velež 1:2
-
- Kontakt:
AMADUDI je napisao/la:Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...
Vladu sam danas vidio na tekiji... svje mogucee
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
standardno meni se cini! juniori svaku gube, kadeti vazda bod ili 3! znaci u kadetima ima materijala dok u juniorima tanko!samo_lijevo je napisao/la:Juniori:Slavija-Velež 3:1
Forza velez je napisao/la:AMADUDI je napisao/la:Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...
Valjao bi nam pravo,onako na iskustvo...
- samo_lijevo
- Kontakt:
14 NK TRAVNIK 13 2 4 7 10mikki21 je napisao/la:standardno meni se cini! juniori svaku gube, kadeti vazda bod ili 3! znaci u kadetima ima materijala dok u juniorima tanko!samo_lijevo je napisao/la:Juniori:Slavija-Velež 3:1
15 FK RADNIK 14 2 4 8 10
16 FK VELEŽ 13 1 2 10 5

-----------------------------------------------------------
kadeti
3 FK OLIMPIC 14 8 2 4 26
4 NK ŠIROKI BRIJEG 13 7 2 4 23
5 NK ČELIK 13 7 2 4 23
6 FK VELEŽ 13 6 4 3 22
7 FK LEOTAR 14 7 1 6 22
8 FK BORAC 12 7 0 5 21
Treba vec jednom rijesiti teren za omladince,bruka je da treniraju sa ovcama.Ali kako

i on i lakicevic! kodro out vladavic in i mehremic out lakicevic in! jos kad bi tu upali skaljic(normalno asim) i colic(jest da je papak ispao ali na terenu bi svakako pomogao) to bi vec bila vrlo dobra ekipa i vrlo dobar sklop mladosti i iskustva uz zvonica, hebibovica , cemalovica, okica, kazazica i bobica! kodru i mehremica prekomandovat na klupu i rijesit se 5-6 igraca! za merzica neznam sta bi rekao stalno ocekijuem da pokaze svoj potencijal a nikako da to uradi a sigurno ima medju najboljim ako ne i najbolju platu u klubu!AMADUDI je napisao/la:Forza velez je napisao/la:AMADUDI je napisao/la:Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...
Valjao bi nam pravo,onako na iskustvo...
treba puno manje para za teren nego za autobus(normalno tranvnati) a raja bi sigurno opet skupila! pokrenut opet akciju i opet ce se sigurno skupit sredstva!samo_lijevo je napisao/la:14 NK TRAVNIK 13 2 4 7 10mikki21 je napisao/la:standardno meni se cini! juniori svaku gube, kadeti vazda bod ili 3! znaci u kadetima ima materijala dok u juniorima tanko!samo_lijevo je napisao/la:Juniori:Slavija-Velež 3:1
15 FK RADNIK 14 2 4 8 10
16 FK VELEŽ 13 1 2 10 5![]()
kadeti
3 FK OLIMPIC 14 8 2 4 26
5 NK ČELIK 13 7 2 4 23
6 FK VELEŽ 13 6 4 3 22
7 FK LEOTAR 14 7 1 6 22
8 FK BORAC 12 7 0 5 21
Treba vec jednom rijesiti teren za omladince,bruka je da treniraju sa ovcama.Ali kako
Još kadeti imaju utakmicu manje, znači s eventualna 3 boda protiv Borca izbili bi na 4. mjesto.samo_lijevo je napisao/la:14 NK TRAVNIK 13 2 4 7 10mikki21 je napisao/la:standardno meni se cini! juniori svaku gube, kadeti vazda bod ili 3! znaci u kadetima ima materijala dok u juniorima tanko!samo_lijevo je napisao/la:Juniori:Slavija-Velež 3:1
15 FK RADNIK 14 2 4 8 10
16 FK VELEŽ 13 1 2 10 5![]()
kadeti
3 FK OLIMPIC 14 8 2 4 26
5 NK ČELIK 13 7 2 4 23
6 FK VELEŽ 13 6 4 3 22
7 FK LEOTAR 14 7 1 6 22
8 FK BORAC 12 7 0 5 21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.