RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 17 nov 2012, 20:45

Ubi nas Merzic ove sezone, covjek nas je ukinuo pravo u par utakmica. Mehremic , brato pravi setka se ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 17 nov 2012, 21:53

Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 nov 2012, 21:58

Ajd ne pričaj gluposti, Velež Goška ostavio u ligi, ne vraćaj iz kante za smeće prežvakanu temu ko zna koliko puta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 nov 2012, 22:05

Iskren je napisao/la:Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .
Pa zaboravio si napisati cuveni trougao Velez,Slavija,Rudar.Kako vam ljudi ne dosadi baviti se glupostima.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 17 nov 2012, 22:36

Iskren je napisao/la:Ja cu samo ponoviti ono sto sam rekao na pocetku sezone a to je: Velez je ostavio jedan Gosk u ligi a izbacio jednu Slobodu a da bi Velez sada ostao u ligi potreban vam je samo jedan covjek htjeli to priznati ili ne a on je: Mirza Varesanovic !!! I manite se forsiranju svojih igraca pustite bar jednog igraca s strane da pokaze sta zna i koliko moze..Primjer vam je Zeljo,Sarajevo,Zrinjski haman sve igraci s strane a ljudi imaju rezultate....Doduse imao je i Velez s Mirzom polufinale kupa BiH i opstanak u ligi a ove godine nazalost sve ste blize drugoj ligi ! VELEZ JE VELIKI KLUB S TRADICIJOM i trebao bih biti uvjek tu negdje u vrhu od 1-5 mjesta al s ovom politikom tesko pozz .
Da je Handžić tu, sve bi drugačije bilo. 8-)
Who dares, wins !

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 17 nov 2012, 22:56

i hiroš. a varešanović :D :D :D ne može više ni u butmir

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 nov 2012, 23:49

bekicamir je napisao/la:Brate sta je ovo,jesmo rivali ali su nam klubovi sto se tice igre i blamaza za druge lige ,gdje su ti mostarski talenti,eno ih u igraonicama i kladionicama,prije je svako igraliste bilo puno omladine i igrao se nogomet na svakom terenu u gradu,a sad?Zato nam je ovako,da ovisimo od nekakvih polovnjaka i tatinih sinova,zali Boze!
sretno susjedima !
derbi,na sto ce to da lici,dva loša ubiše miloša! :lol:

Rođak sto se tice petarde nemoj se sekirati,ovi nasi invalidi nebi mogli niti Cimu dati vise od tri gola ! :D
Losi mi , losi vi , kakvi Mostarski talenti napiju se navecer pa ujutro utakmicu igrat , nema to ni u Zimbabve-u .
Neka u derbiju pobjedi bolji :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 18 nov 2012, 07:17

Zajebano vrijeme ništa dobro da se desi,
počni da se brineš neke odluke donesi
bolan gdje si, bolan gdje si..
Kako problem sam od sebe može da se rješi
Da l' će rođak iz daleka kesu da odriješi
dok je u dijaspori na drugoj adresi
bolan lezi, ostani gdje jesi...
Uprava uvjek isto svira,
ovdje nikad neće biti mira
u novčaniku pola marke sija, RE CE SI JA
Mi bi da kupimo, al' čime to da platimo
stigla je recesija
Vrijeme brzo prolazi ti zaglavljen u trenu
s ove mrtve tačke stvari nikako da krenu
ne radiš baš ništa, a nadaš se svemu
sam si izrežir'o sebi ovu filmsku scenu!
Borite se vi i dalje svak za svoju vjeru
Nije bitno imate li šta u frižideru
masovna hipnoza danas prešla svaku mjeru
ruke peru, oni ruke peru!!! :lol: :lol:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 nov 2012, 13:16

svi koji su željni truda, trke, zalaganja dođite danas u 15:30 na rukometnu utakmicu Veleža i Željezničara. Da vidite zalaganje momaka od 15,16,17 godina uz još iskusnih igrača ako vam je dosta ovih manekena. Najavljeno je i navijanje RA ukoliko bude fin broj zainteresovanih. pa se vidimo gore : D

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 nov 2012, 18:14

Bice bolje u proljetnom dijelu,kad nam dodju pojacanja,Lakicevic,Vladavic pa i taj Colic i taj neki momak iz svicarske koji vec trenira sa Velezom kako kazu,i jos 1-2 i eto fine ekipe :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 nov 2012, 18:20

AMADUDI je napisao/la:Bice bolje u proljetnom dijelu,kad nam dodju pojacanja,Lakicevic,Vladavic pa i taj Colic i taj neki momak iz svicarske koji vec trenira sa Velezom kako kazu,i jos 1-2 i eto fine ekipe :lol:
malo morgen....... :lol: :lol:

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 nov 2012, 18:32

Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 nov 2012, 19:31

Juniori:Slavija-Velež 3:1
Kadeti:Slavija-Velež 1:2

Forza velez
Kontakt:

Post Postao/la Forza velez » 18 nov 2012, 20:26

AMADUDI je napisao/la:Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...

Vladu sam danas vidio na tekiji... svje mogucee
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 nov 2012, 20:31

samo_lijevo je napisao/la:Juniori:Slavija-Velež 3:1
standardno meni se cini! juniori svaku gube, kadeti vazda bod ili 3! znaci u kadetima ima materijala dok u juniorima tanko!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 18 nov 2012, 20:36

Forza velez je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:Kazu da je Vladavic spreman da se vrati na polusezoni da pomogne Velezu to sam cuo iz pouzdanih izvora,samo je pitanje odnosa njega i Tanovica,e sada ko ce ti ga znati...a za Lakicevica gotovo pa sigurno,jer trenutno nema kluba,e sada je vec pitanje koliko je spreman i sve sto ide uz to,a ovaj mali iz svicarske je vec tu,navodno ga Ibro doveo,to sam od Zaimovica cuo.I jos jednom sve je to za jednog velikog ???,ali da nam trebaju pojacanja to je jedino sigurno,sa ovim igrackim kadrom se nemoze...

Valjao bi nam pravo,onako na iskustvo...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 nov 2012, 21:15

mikki21 je napisao/la:
standardno meni se cini! juniori svaku gube, kadeti vazda bod ili 3! znaci u kadetima ima materijala dok u juniorima tanko!
14 NK TRAVNIK 13 2 4 7 10
15 FK RADNIK 14 2 4 8 10
16 FK VELEŽ 13 1 2 10 5 :oops:
-----------------------------------------------------------
kadeti
3 FK OLIMPIC 14 8 2 4 26
4 NK ŠIROKI BRIJEG 13 7 2 4 23
5 NK ČELIK 13 7 2 4 23
6 FK VELEŽ 13 6 4 3 22
7 FK LEOTAR 14 7 1 6 22
8 FK BORAC 12 7 0 5 21

Treba vec jednom rijesiti teren za omladince,bruka je da treniraju sa ovcama.Ali kako :?:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 nov 2012, 21:23

AMADUDI je napisao/la:
Forza velez je napisao/la:

Valjao bi nam pravo,onako na iskustvo...
i on i lakicevic! kodro out vladavic in i mehremic out lakicevic in! jos kad bi tu upali skaljic(normalno asim) i colic(jest da je papak ispao ali na terenu bi svakako pomogao) to bi vec bila vrlo dobra ekipa i vrlo dobar sklop mladosti i iskustva uz zvonica, hebibovica , cemalovica, okica, kazazica i bobica! kodru i mehremica prekomandovat na klupu i rijesit se 5-6 igraca! za merzica neznam sta bi rekao stalno ocekijuem da pokaze svoj potencijal a nikako da to uradi a sigurno ima medju najboljim ako ne i najbolju platu u klubu!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 nov 2012, 21:30

samo_lijevo je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
15 FK RADNIK 14 2 4 8 10
kadeti
3 FK OLIMPIC 14 8 2 4 26
5 NK ČELIK 13 7 2 4 23
6 FK VELEŽ 13 6 4 3 22
7 FK LEOTAR 14 7 1 6 22
8 FK BORAC 12 7 0 5 21

Treba vec jednom rijesiti teren za omladince,bruka je da treniraju sa ovcama.Ali kako :?:
treba puno manje para za teren nego za autobus(normalno tranvnati) a raja bi sigurno opet skupila! pokrenut opet akciju i opet ce se sigurno skupit sredstva!

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 18 nov 2012, 22:56

samo_lijevo je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
15 FK RADNIK 14 2 4 8 10
kadeti
3 FK OLIMPIC 14 8 2 4 26
5 NK ČELIK 13 7 2 4 23
6 FK VELEŽ 13 6 4 3 22
7 FK LEOTAR 14 7 1 6 22
8 FK BORAC 12 7 0 5 21

Još kadeti imaju utakmicu manje, znači s eventualna 3 boda protiv Borca izbili bi na 4. mjesto.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.