Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Za ove prvi put cujem,,btw. nek si postavila Who the fuck are Man Utdreds_forever je napisao/la:Clanovi grupe Oasis navijaju za Man. City
[youtube][/youtube]
a clanovi grupe Simply red su vatreni navijaci uniteda,grupi su dali to ime bas zbog svoje ljubavi prema MUFC
Dobra cica! Imas njen broj zice?QUARESMA 18<<< je napisao/la: Charlize Theron
![]()
sam si rekao... navijao...Wolverine je napisao/la:Villa je navijao za Barcelonu... idol mu je Luis Enrique... Ima i slika on se slikao sa Barcinim dresom jos dok je za Gijon igrao.adnan_nanda je napisao/la:Villa navija za Valenciju
**** ga covjek profesionalac. iako se sjecam intervjua prije nekoliko godina kad su ga ptitali Barca o Madrid, on je rekao Barca. Ali njegov zivot je Valencia sad. Mada kako vidim ne jos za dugo.amadeus21 je napisao/la:sam si rekao... navijao...Wolverine je napisao/la:Villa je navijao za Barcelonu... idol mu je Luis Enrique... Ima i slika on se slikao sa Barcinim dresom jos dok je za Gijon igrao.adnan_nanda je napisao/la:Villa navija za Valenciju
Za Velež takođe navijaju Zdravko Grebo,Senad Hadžifejzović,Emir(što pjeva sa Frozen Camels),Dragan Čović(i meni je bilo čudno ali kaže lik da je Velež njegova prva i jedina ljubav)...ima njih još masa samo da ih pohvatam.Analic je napisao/la:Behmen navija za Velež i Želju jednako. Info iz prve ruke.presley_sa je napisao/la: Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
P.S. Sergej Trifunović navija za Velež
Predsjednik HDZ-a,,btw. optuzen je za pranje kesasteve-o je napisao/la:tko je ovaj covic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.