ajmo sad prognoze za tekmu ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
n.e.t.r.a.ja.netGunnerS je napisao/la:Imal' gdje prijenos ?!
ArenaGunnerS je napisao/la:Imal' gdje prijenos ?!
ronaldo99 je napisao/la:koliko je said dominantan u ovoj ligi to je za pricu...jednostavno mu ne mogu loptu uzeti...u ovih 40min smo izdominirali zrinjski u svim segmentima nogometne igre, toliko smo ih natrcali da je to cudo, strasno kako smo fizicki spremna ekipa
kakva je god ekipa vas je nadigralatwisttm87 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:koliko je said dominantan u ovoj ligi to je za pricu...jednostavno mu ne mogu loptu uzeti...u ovih 40min smo izdominirali zrinjski u svim segmentima nogometne igre, toliko smo ih natrcali da je to cudo, strasno kako smo fizicki spremna ekipa
necu da ti kvarim mastu,al brate ko ovakvu postavu i ovakvu igru ne moze natrcati onda taj ne treba ni igrat fudbal realnopa ljudi nisu 3 puta iznijeli loptu kako treba
al opet svaka cast vama na igri jedna od boljih vasih utakmica ove sezone bar do sad
izvalio si glupost sam se roknisamoposteno je napisao/la:kakva je god ekipa vas je nadigralatwisttm87 je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:koliko je said dominantan u ovoj ligi to je za pricu...jednostavno mu ne mogu loptu uzeti...u ovih 40min smo izdominirali zrinjski u svim segmentima nogometne igre, toliko smo ih natrcali da je to cudo, strasno kako smo fizicki spremna ekipa
necu da ti kvarim mastu,al brate ko ovakvu postavu i ovakvu igru ne moze natrcati onda taj ne treba ni igrat fudbal realnopa ljudi nisu 3 puta iznijeli loptu kako treba
al opet svaka cast vama na igri jedna od boljih vasih utakmica ove sezone bar do sad
Nemoj zaboraviti da je ovo haman juniorska ekipa Zrinjskog pojacana sa golmanom i par standardnih.. Kako god, pobjedi se ne gleda u zube..ronaldo99 je napisao/la:ne znam da bi ih svako ovako nadigrao, i nisu presli 3 puta centar zato sto im mi to nismo dopustili, jednostavno presing se igra i lopta je uvijek u nasem posjedu, pa cak 85% jedno je vrijeme bila u nasem posjedu, pa i barcelona bi nam pozavidila na toj statistici![]()
i da slazem se da je ovo jedna od boljih nasih utakmica, steta sto rezultat vec nije 2 ili 3-0, ovako jos moramo strepiti
Zrinjski je nas dobio 1:0 a vas razvalio 3:1 u kupu iz kojeg su vas izbacili.. Sta cemo sad?? I onako je ova tekma namjestena.. Ljudi juniore poslalisamoposteno je napisao/la: kakva je god ekipa vas je nadigrala
izvalio si glupost sam se rokni
hoces rec da vas zrinski nije razvalio
Uzećemo vas i Čelika to je već 6Minhi je napisao/la:Jel vi fakat mislite da mozete biti prvaci?
U drugom dijelu sezone gostujete Celiku, Sirokom, Velezu, Borcu, Zeljeznicaru i Zrinjskom. Ako im uzmete 5 bodova od mogucih 18, mozete se nogama u guzove lupat. Takodjer idete dvije za redom u goste, za razliku od nas.
Meni licno je drago da ne gubite nadu, jer ova prekucana igrica od strane Zeljeznicara, zvana 'Premier liga BH'' nama je jos uvijek interesantna samo zahvaljujuci vama.
nas dobilichampions1921 je napisao/la:Zrinjski je nas dobio 1:0 a vas razvalio 3:1 u kupu iz kojeg su vas izbacili.. Sta cemo sad?? I onako je ova tekma namjestena.. Ljudi juniore poslalisamoposteno je napisao/la: kakva je god ekipa vas je nadigrala
izvalio si glupost sam se rokni
hoces rec da vas zrinski nije razvalio
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, broj6, Direktorcic, Giuseppe1, Hamagara, HariTz, Kyle88, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sanfrancisco, Velaxsa i 95 gostiju.