FK Krajina Cazin

FKKC1932
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la FKKC1932 » 17 nov 2012, 10:44

Pojedini su igrači donijeli odluku da odlaze na kraju ove polusezone, dakle nakon utakmice sa Jedinstvom. Neki su već ranije napustili klub, a neki danas neće nastupiti jer su odabrali turnir. Nemamo ih šta kriviti, situacija je takva kakva jes. Biće teže od očekivanog protiv Jedinstva. Najgore je što nismo u fizičkoj formi pa ćemo se od 60. pa nadalje samo braniti.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 nov 2012, 11:27

Situacija je alarmantna,ali ko je je*e. Mozda je i bolje igrati trecu ligu,po redu,ako vec nema para. Svakako ni od ove lige nikakve koristi,samo su puuuno veci troskovi.

Iducu polusezonu prodati koju utakmicu,ako iko bude htio od nas i kupiti,jer se bojim da cemo biti Krajisnik, i te pare podijeliti igracima i boze moj :)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 17 nov 2012, 16:29

Svaka cast igracima. Sve cestitke. Izguralo se ovo na kraju,dvije domace pobjede gdje se niko nije nadao. Sloboda i sad Jedinstvo.

Ovo su definitivno najdraze pobjede,kao ova danas,protiv komsija i izravnog konkurenta,ovako oslabljen,bez 6,7 standardnih igraca. Cestitke.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 nov 2012, 17:59

Izvještaj sa utakmice: http://fk-krajina.cazin.net/?p=659" onclick="window.open(this.href);return false;

Statistički podaci: http://fk-krajina.cazin.net/?p=668" onclick="window.open(this.href);return false;

Igrač utakmice je: http://fk-krajina.cazin.net/?p=676" onclick="window.open(this.href);return false;

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 17 nov 2012, 21:27

Cestitke igracima na danasnjoj predstavi, za svaku je pohvalu, malo sam zakasnio tako da nisam vidio prvih 15min, ali Krajina je odigrala pametno jer se vidjelo da nemaju snage, ali iskustvo koje ima par igraca Krajine je zaista neprocjenjivo to sam vidio bas danas, iznenadilo me sto su ovi otisli na turnir ali vjerujem da su bili primorani ili je posrijedi nesto trece. Sad smo sa 20bodova u vrlo dobroj poziciji da se nadamo opet prvoj ligi u Cazinu. Eto sad se nadam da ce doci bolji dani jer ovo do sada je po svemu bila jedna losa polusezona koja ce se nadam vrlo brzo zaboraviti, samo se nadam da ove igrace koji su iznijeli sve na svojim ledjima neko reci hvala, jer su istisnki sportisti i 20 bodova je strasan uspjeh. Pozdrav do proljeca i nadamo se da ce i ostati ovako nase djece sto vise kao danas.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 18 nov 2012, 13:43

Svaka čast igračima na 20 osvojenih bodova.U drugom djelu sezone sve je u našim rukama a imamo i povoljan raspored jer vec u prva 2 kola računam 6 bodova protiv Buducnosti i Krajišnika kojem gostujemo to bi značilo već proboj u gornji dio tabele.Vitez,Sloboda i Branitelj su 3 najgore ekipe i njima gostujemo.Uglavnom u drugom djelu sezone se može osvojiti 22-25 bodova sto bi bilo dovoljno za ostanak.Od ekipe koja je završila ovu polusezonu nista se ne treba pojačavati nego zadržati ovaj kadar (Igrači koji su igrali ovaj meč protiv Jedinstva+Bečić-Delić-Karalić),ona 4 iz Bihaća igrača nisu nam potrebna jer smo vidjeli da možemo i bez njih(Babić odlicno zamijenio Šahinovica,Redžić daleko bolji igrač od Toromanovica a Halilovic i Šušnjar nam nisu potrebni).Takodjer svim igračima treba izmiriti ono sto im je klub dužan bez obzira u kojem su kolu napustili klub i po zaslugama.A najvece zasluge po meni ima Stambolija-Palić-Muzgonja(on je davno štrajko)-Reno a ne treba zaboraviti ni ova 3 igrača koja jučer nisu igrala a koja su uradila mnogo toga dobrog tokom ove polusezone.Još jednom svaka čast a uprava zajedno sa načelnikom neka se pokaže koliko imaju obraza prema ljudima kojima se možemo zahvaliti zašto klub još igra u ovoj ligi i zašto ovako dobro stoji na tabeli.

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 19 nov 2012, 21:18

merdanovic je napisao/la:Svaka čast igračima na 20 osvojenih bodova.U drugom djelu sezone sve je u našim rukama a imamo i povoljan raspored jer vec u prva 2 kola računam 6 bodova protiv Buducnosti i Krajišnika kojem gostujemo to bi značilo već proboj u gornji dio tabele.Vitez,Sloboda i Branitelj su 3 najgore ekipe i njima gostujemo.Uglavnom u drugom djelu sezone se može osvojiti 22-25 bodova sto bi bilo dovoljno za ostanak.Od ekipe koja je završila ovu polusezonu nista se ne treba pojačavati nego zadržati ovaj kadar (Igrači koji su igrali ovaj meč protiv Jedinstva+Bečić-Delić-Karalić),ona 4 iz Bihaća igrača nisu nam potrebna jer smo vidjeli da možemo i bez njih(Babić odlicno zamijenio Šahinovica,Redžić daleko bolji igrač od Toromanovica a Halilovic i Šušnjar nam nisu potrebni).Takodjer svim igračima treba izmiriti ono sto im je klub dužan bez obzira u kojem su kolu napustili klub i po zaslugama.A najvece zasluge po meni ima Stambolija-Palić-Muzgonja(on je davno štrajko)-Reno a ne treba zaboraviti ni ova 3 igrača koja jučer nisu igrala a koja su uradila mnogo toga dobrog tokom ove polusezone.Još jednom svaka čast a uprava zajedno sa načelnikom neka se pokaže koliko imaju obraza prema ljudima kojima se možemo zahvaliti zašto klub još igra u ovoj ligi i zašto ovako dobro stoji na tabeli.
Pošto ja vidim da si ti načitan,možeš li mi odgovoriti na nekoliko pitanja,ali iskreno ??
Mislis li ti da je Krajina opstala u ovoj ligi zahvaljujući samo igračima ???
Šta misliš koliko košta jedna domaća utakmica ??
Koliko košta jedna gostujuća utakmica ??
Znaš li koliko košta kotizacija za jednu sezonu ??
--- Nije nikakva provokacija,interesuje me znaš li odgovore na ova pitanja,mene je interesovalo,i saznao sam sve ... Znaš li ti ??? I mislis li da bi se opstalo u ligi da je ovdje ko zakazao...Džaba tebi jarane igračine ako se ovo gore navedeno ne obezbjedi..a ti me razuvjeri ...Selam !!
Bosanska Krajina :)

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 19 nov 2012, 21:45

Pošto ja vidim da si ti načitan,možeš li mi odgovoriti na nekoliko pitanja,ali iskreno ??
--- Nije nikakva provokacija,interesuje me znaš li odgovore na ova pitanja,mene je interesovalo,i saznao sam sve ... Znaš li ti ??? I mislis li da bi se opstalo u ligi da je ovdje ko zakazao...Džaba tebi jarane igračine ako se ovo gore navedeno ne obezbjedi..a ti me razuvjeri ...Selam !!
[/quote]
1.Trenutni broj bodova je zasluga samo igrača i trenera i nikog više-
2.Domaca utakmica kosta oko organizacije cirka 3000KM,sto u prijevodu znaci 1000 ljudi puta 3KM.
3.Gostujuca ne znam koliko košta al dat cemo cirka 1000KM
4.Za sezonu 5-10 hiljada KM nesjecam se sad(mislim da to i zavisi od broja registriranih igrača).
I šta želiš da kažeš da igrači trebaju igrati džabe je li ?
Kakve veze ova uprava ima sa sportom?Ja Krajinu gledam od 7 godine trenirao sam davno nogomet,kasnije rukomet(kojem sam isao gledati i u Bihać kad nismo imali dvorane) kojeg je uništila politika zbog koje sam i presto da to idem gledati.Placao članarinu mjesečnu,isao sam na utakmice i u Bihać kad je klub ispadao iz lige i u Kladušu na koliko je gostujuci utakmica uprava bila?
Ja sam od tih zajedno u upravi kao i igrači dao vise para Krajini ukupno 15KM(5 puta sam kartu platio,3 put nisam imao).Šta su ostali uradili?Igračima treba spomenike dignuti,gladni su isli na utakmice 20 bodova imaju i sad žele kao nekoga kažnjavati.Mene je kao navijača sramota odnos prema igračima.
I za tebe jedno pitanje kako ljudi u Vitezu mogu obezbjediti svojim igračima plate + premije kako sam procitao bile su 300KM?Kako oni mogu?Kako nasi igrači nemaju bar osnovno?

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 19 nov 2012, 21:50

@merdanovic

Uopste nisi toliko upucen,koliko mislis i smatras se upucenim. Dosta netacnih informacija u tvom postu ima.

Ali ne mogu da ne komentarisem tvoje pitanje,kako Vitez moze a Cazin ne moze ? Smijesan si :) Pojma nemas onda koliko nas grad i nasa privreda i ekonomija,zaostaje za Vitezom.

Jedna utakmica domaca je 3000 KM,a kod nas bude u prosjeku 100 ljudi,a to je 300 KM. Gdje jos 2700 KM ? :)
A gostujuce utakmice također kostaju vise nego sto si tu napisao.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 19 nov 2012, 22:05

Sve je ovo gore navedeno tacno, skupa liga, sad u martu ili februaru treba reci igracima mi cemo placati sudije i delegate a za vas nema plata, najpostenije na svijetu. Ove plate sto im duguju se zaboravljaju, ko hoce ovako hoce ko nece neka ide dalje. Ja mislim priliko rebalansa budzeta ili vec nekako ako se docepaju para ove sad sve igrace a tako sam i nacuo (kafanska posla) ce sve rastjerati i dovesti nove???!!! I opet obecanja milioni ferariji pripreme med mlijeko i u aprilu kolaps. Daj Boze da grijesim ali ovo je u Krajini praksa.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 19 nov 2012, 22:24

Situacija je teška, Načelnik prebaci pare i Savez odmah ima potraživanja. Čas kotizacija, čas kartoni, čas dugovanja organizacije... Stvar je u tome da se privatnici ne žele vezati za stalno finansiranje kluba jer nije FK Krajina jedina. Cure iz rukometnog kluba strepe hoće li uopće ići na utakmice jer klub nema para da finansira prevoz.

Opet ponavljam ono što sam ranije rekao, Savez lako zaprijeti sa izbacivanje iz lige ako se ne izmire obaveze, a obaveze su velike. Treba i te pare naći. 15 domaćih utakmica po 2 hiljade maraka je 30 hiljada maraka. 10 hiljada maraka kotizacija, to je 40 hiljada maraka. Dodajmo još XX hiljada maraka za gostovanja, to je 60-70 hiljada. Tu kad se dodaju nakupljeni kartoni, opet imamo pozamašnu svotu. Pa mi već sad imamo 48 kartona, 2 crvena i 46 žutih. Računaj da je 48 kartona po 50 maraka 2400 maraka + dva crvena kartona 200 maraka, 2600 maraka. Plus nam je isključen trener zbog psovanja i verbalnog napada na suca i to se kažnjava sa miminalno 300 maraka, dakle 3 hiljade maraka ode samo na kartone. 1200 maraka je kotizacija za djecu koja MORAJU igrati, inače klub nema pravo nastupa u Prvoj ligi. I ta djeca prave kartone koji se plaćaju dosta manje, ali i igraju utakmice koje se također trebaju platiti (službena lica - suci i delegati).

Ako Savezu ne isplatiš na vrijeme, oni ti samo nametnu nove kazne s kojima ti dugovanje povećaju za jednu hiljadu maraka i to je to. Osim kod kotizacije, onda ti automatski zabrane nastupanje u ligi.

Mislim, krajnje je glupo reći da Uprava ne radi svoj posao, samo je problem što nema dovoljno novca i sada se potvrđuje ona teza protiv koje sam uvijek bio, a to je da su nam stranci u ekipi (izuzev pojedinaca) čisti višak. Sad joj se ne protivim jer je takva situacija da jednostavno para nema. A do para nije lako doći.

Nema više toliko ljudi koji vole Krajinu. Jedan Bešo Delalić koji je nedavno preselio na ahiret ostavio je pare i pare u tom klubu čisto iz ljubavi, a nikakve nije dobio zauzvrat. Toga je danas sve manje i manje.

Ne bih da ispane da sam protiv igrača, ne daj Bože, dabogda dobili sve i marku i dabogda se situacija promijenila. Samo sam htio naglasiti da se velike pare izdvajaju, i to je veliki plus što se to može onemogućiti. Ali koliko je taj plus velik, toliko je velik minus što nema para za igrače...

Mi radimo pogrešnu stvar. Svi pametuju i svi imaju nešto negativno za reći, a niko nema prijedlog, ideju kako riješiti ovu nastalu situaciju. I takvi smo od davnina, mentalitet na nivou pećinskih ljudi. Samo udri, udri i udri. Kad toliko brinete za igrače, što niste napunili stadion protiv Slobode i Jedinstva, ostavili par hiljada maraka (jer 2 hiljade sjedećih mjesta može dati barem 2 hiljade maraka na ovakvim utakmicama, ali takav smo mi narod) i rekli eto i mi smo pomogli, da ne bi sve ostalo na priči.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 19 nov 2012, 23:02

FKKrajina je napisao/la:@merdanovic

Uopste nisi toliko upucen,koliko mislis i smatras se upucenim. Dosta netacnih informacija u tvom postu ima.

Ali ne mogu da ne komentarisem tvoje pitanje,kako Vitez moze a Cazin ne moze ? Smijesan si :) Pojma nemas onda koliko nas grad i nasa privreda i ekonomija,zaostaje za Vitezom.

Jedna utakmica domaca je 3000 KM,a kod nas bude u prosjeku 100 ljudi,a to je 300 KM. Gdje jos 2700 KM ? :)
A gostujuce utakmice također kostaju vise nego sto si tu napisao.
Tu sam te čeko zasto je 100 ljudi a ne 1000 odgovor potraži u 1.meču ove sezone i prethodnih sezona sta se je i kako radilo.Odgovor covjek sa prosjecnom inteligencijom lako zakljuci ,a znam najmanje 20 ljudi koji su rekli da poslije utakmice sa Krajišnikom više nikad nece doci da gledaju.A iza te utakmice nestoje ni igrači ni igra Krajine.
Znam ja gdje Vitez dobro,a znam i kako se razvija privreda u opštini Cazin i koji su glavni krivci za ovakvo stanje.Novca za sport se može naci ali to treba regulisati i smanjenim brojem klubova te dolaskom ljudi koji imaju veze sa sportom.
I daj mi samo kaži ukoliko se nema novca zašto se dovode igrači?Zar nije lako izracunati troškove i doci do zakljucka da ne možeš uzimati igrače sa strane u ogromnom broju.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 19 nov 2012, 23:09

FKKC1932 je napisao/la:Situacija je teška, Načelnik prebaci pare i Savez odmah ima potraživanja. Čas kotizacija, čas kartoni, čas dugovanja organizacije... Stvar je u tome da se privatnici ne žele vezati za stalno finansiranje kluba jer nije FK Krajina jedina. Cure iz rukometnog kluba strepe hoće li uopće ići na utakmice jer klub nema para da finansira prevoz.

Opet ponavljam ono što sam ranije rekao, Savez lako zaprijeti sa izbacivanje iz lige ako se ne izmire obaveze, a obaveze su velike. Treba i te pare naći. 15 domaćih utakmica po 2 hiljade maraka je 30 hiljada maraka. 10 hiljada maraka kotizacija, to je 40 hiljada maraka. Dodajmo još XX hiljada maraka za gostovanja, to je 60-70 hiljada. Tu kad se dodaju nakupljeni kartoni, opet imamo pozamašnu svotu. Pa mi već sad imamo 48 kartona, 2 crvena i 46 žutih. Računaj da je 48 kartona po 50 maraka 2400 maraka + dva crvena kartona 200 maraka, 2600 maraka. Plus nam je isključen trener zbog psovanja i verbalnog napada na suca i to se kažnjava sa miminalno 300 maraka, dakle 3 hiljade maraka ode samo na kartone. 1200 maraka je kotizacija za djecu koja MORAJU igrati, inače klub nema pravo nastupa u Prvoj ligi. I ta djeca prave kartone koji se plaćaju dosta manje, ali i igraju utakmice koje se također trebaju platiti (službena lica - suci i delegati).

Ako Savezu ne isplatiš na vrijeme, oni ti samo nametnu nove kazne s kojima ti dugovanje povećaju za jednu hiljadu maraka i to je to. Osim kod kotizacije, onda ti automatski zabrane nastupanje u ligi.

Mislim, krajnje je glupo reći da Uprava ne radi svoj posao, samo je problem što nema dovoljno novca i sada se potvrđuje ona teza protiv koje sam uvijek bio, a to je da su nam stranci u ekipi (izuzev pojedinaca) čisti višak. Sad joj se ne protivim jer je takva situacija da jednostavno para nema. A do para nije lako doći.

Nema više toliko ljudi koji vole Krajinu. Jedan Bešo Delalić koji je nedavno preselio na ahiret ostavio je pare i pare u tom klubu čisto iz ljubavi, a nikakve nije dobio zauzvrat. Toga je danas sve manje i manje.

Ne bih da ispane da sam protiv igrača, ne daj Bože, dabogda dobili sve i marku i dabogda se situacija promijenila. Samo sam htio naglasiti da se velike pare izdvajaju, i to je veliki plus što se to može onemogućiti. Ali koliko je taj plus velik, toliko je velik minus što nema para za igrače...

Mi radimo pogrešnu stvar. Svi pametuju i svi imaju nešto negativno za reći, a niko nema prijedlog, ideju kako riješiti ovu nastalu situaciju. I takvi smo od davnina, mentalitet na nivou pećinskih ljudi. Samo udri, udri i udri. Kad toliko brinete za igrače, što niste napunili stadion protiv Slobode i Jedinstva, ostavili par hiljada maraka (jer 2 hiljade sjedećih mjesta može dati barem 2 hiljade maraka na ovakvim utakmicama, ali takav smo mi narod) i rekli eto i mi smo pomogli, da ne bi sve ostalo na priči.
A šta ti imas pozitivno reci?
Zar ljudi 10 godina ne daju prijedlog da igraju samo domaci igrači?
Zar se uprave nikad nece nauciti na greškama,koje se bojim sa namjerom rade..A kafanske price koje @gerijatrija kaže su nesto najgore ako se desi(a vjerovatno se je i dešavalo).

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 20 nov 2012, 01:14

Bila je ovo jedna od najposjećenijih utakmica FK Krajine ove sezone. Velik broj domaćih i gostujućih utakmica svjedočio je iznimno čvrstoj utakmici u kojoj nismo vidjeli previše dobrih šansi, ali jesmo tri vrlo dobra gola. :mrgreen:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 20 nov 2012, 01:19

kastel je napisao/la:Bila je ovo jedna od najposjećenijih utakmica FK Krajine ove sezone. Velik broj domaćih i gostujućih utakmica svjedočio je iznimno čvrstoj utakmici u kojoj nismo vidjeli previše dobrih šansi, ali jesmo tri vrlo dobra gola. :mrgreen:
Ko radi taj i griješi.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 20 nov 2012, 01:27

FKKC1932 je napisao/la:
kastel je napisao/la:Bila je ovo jedna od najposjećenijih utakmica FK Krajine ove sezone. Velik broj domaćih i gostujućih utakmica svjedočio je iznimno čvrstoj utakmici u kojoj nismo vidjeli previše dobrih šansi, ali jesmo tri vrlo dobra gola. :mrgreen:
Ko radi taj i griješi.
Nije bilo zlonamjerno,Izvini ako si se naso prozvan! ;)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 20 nov 2012, 01:48

Jedna vrlo bitna informacija što za navijače što za igrački kadar je ta da je Adis Stambolija napustio FK Krajinu. Čudim se da to niko ranije nije spomenuo (tražim ali ne mogu naći).

Dakle, ostajemo bez ponajboljeg igrača iz prve polusezone koji je veliki radnik i veliki profesionalac. Upitan je ostanak još nekolicine igrača. Recimo Armin Sinanović više neće nositi dres Krajine (treba da se desi veliki preokret da bi očekivali suprotno) čime ostajemo i bez najboljeg klupskog strijelca. Koliko god mi je žao, toliko mi je drago jer je Selvedin Nuhić protiv Slobode trčao i u zadnjim minutama utakmice kao lud (dok nije izašao) i potvrdio da se trudom i zalaganjem na terenu može pridobiti srce navijača. A dok je Sinanovića i Rekića za njega nije bilo previše šansi.

S vremenom ćemo prenijeti informacije ko je otišao a ko bi mogao doći.

Pred nama je strašno teška polusezona, ali imamo koliko? - Oko četiri mjeseca stanke ako se ne varam, da probamo riješiti neke stvari, da proslavimo Novu godinu sa željom da sve bude na svom.

Ja se nadam da će i klub nekako svečano proslaviti 80 godina svog postojanja (ipak je to tradicija, 80 godina nije malo) sa nekom utakmicom i druženjem, uručenjem plaketa legendama kluba, bivšim igračima, djelatnicima, navijačima, i prije svega ljudskim veličinama kao što su Ferid Puškar (kojem je na Svečanoj ceremoniji povodom uređenja stadiona već uručena plaketa za vjernost klubu jer on je čovjek koji ne propušta utakmice ni treninge, bilo da je vani sunce, kiša, vjetar, snijeg) i rahmetli Bešo Delalić, sportski djelatnik i pravi primjer kako se voli klub.

Imamo potencijal i to domaći, što igrače, što trenere. **** pare su uvijek problem.

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 20 nov 2012, 11:40

merdanovic je napisao/la:
1.Trenutni broj bodova je zasluga samo igrača i trenera i nikog više-
2.Domaca utakmica kosta oko organizacije cirka 3000KM,sto u prijevodu znaci 1000 ljudi puta 3KM.
3.Gostujuca ne znam koliko košta al dat cemo cirka 1000KM
4.Za sezonu 5-10 hiljada KM nesjecam se sad(mislim da to i zavisi od broja registriranih igrača).
I šta želiš da kažeš da igrači trebaju igrati džabe je li ?
Kakve veze ova uprava ima sa sportom?Ja Krajinu gledam od 7 godine trenirao sam davno nogomet,kasnije rukomet(kojem sam isao gledati i u Bihać kad nismo imali dvorane) kojeg je uništila politika zbog koje sam i presto da to idem gledati.Placao članarinu mjesečnu,isao sam na utakmice i u Bihać kad je klub ispadao iz lige i u Kladušu na koliko je gostujuci utakmica uprava bila?
Ja sam od tih zajedno u upravi kao i igrači dao vise para Krajini ukupno 15KM(5 puta sam kartu platio,3 put nisam imao).Šta su ostali uradili?Igračima treba spomenike dignuti,gladni su isli na utakmice 20 bodova imaju i sad žele kao nekoga kažnjavati.Mene je kao navijača sramota odnos prema igračima.
I za tebe jedno pitanje kako ljudi u Vitezu mogu obezbjediti svojim igračima plate + premije kako sam procitao bile su 300KM?Kako oni mogu?Kako nasi igrači nemaju bar osnovno?[/quote]

Šta misliš po tebi ko rješava ove obaveze o kojima raspravljamo ?
...Bil bilo bodova i kraja sezone da se nisu pratile ove obaveze ?
Jel mislis da ima imalo dugova prema ovim gore stavkama da bi se igrale utakmice ???
Ja tebi hoću samo da kažem da niko ne štampa novac,i da je danas vrlo vrlo teško naći 100 KM a kamoli 2000 hiljade KM za osnovne troškove jednog kola ....
i to što si naveo 1000 ljudi 3000 KM računica je tačna,a kad je na stadionu bilo više od 400 ljudi

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 20 nov 2012, 11:46

Razumijem ja i to sto su se kao naljutili gledaoci poslije te utakmice s Krajisnikom. Ali ko su gledaoci da se ljute tako i govore protiv ljudi koji se vise od njih bore za KRajinu(Uprava) ? Ta ista uprava daje svoje pare,moli ljude da daju pare i slicno. I ne seri da zbog toga nema gledaoca. Nasa publika je najgora na svijetu,cast izuzecima. Picka do picke sve. Dodju da se nasladjuju kad gubis,a kad vodis,kao protiv Jedinstva,onda konstantno nesto prigovaraju igracima s tribina i dolazi do svadje na relaciji igrac-navijac u sred utakmice.

Mi kad smo bili prvi na polusezoni nije bilo vise ljudi nego sad. Prema tome sve te tvoje koji su rekli da nece vise dolaziti hladno nabijem na ku*ac.
Iskupite se,pa idite tamo da zamolite upravu da vam preda Krajinu u ruke i siguran sam da cete je dobiti. Shvati da Krajinu nece niko da vodi,osim par ljudi koji ne daju da se Krajina ugasi.

A 90 % ovih ljudi bilo je u upravnom odboru Krajine kad je Krajina igrala u Premijer ligi. To bi trebali da znaju ovi sto pisu po forumu kako su duuuugo u nogometu. A ocito nemaju pojma,jer citam da govore sta ce oni u nogometu,nikad nisu bili.

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 20 nov 2012, 11:54

FKKrajina je napisao/la:Razumijem ja i to sto su se kao naljutili gledaoci poslije te utakmice s Krajisnikom. Ali ko su gledaoci da se ljute tako i govore protiv ljudi koji se vise od njih bore za KRajinu(Uprava) ? Ta ista uprava daje svoje pare,moli ljude da daju pare i slicno. I ne seri da zbog toga nema gledaoca. Nasa publika je najgora na svijetu,cast izuzecima. Picka do picke sve. Dodju da se nasladjuju kad gubis,a kad vodis,kao protiv Jedinstva,onda konstantno nesto prigovaraju igracima s tribina i dolazi do svadje na relaciji igrac-navijac u sred utakmice.

Mi kad smo bili prvi na polusezoni nije bilo vise ljudi nego sad. Prema tome sve te tvoje koji su rekli da nece vise dolaziti hladno nabijem na ku*ac.
Iskupite se,pa idite tamo da zamolite upravu da vam preda Krajinu u ruke i siguran sam da cete je dobiti. Shvati da Krajinu nece niko da vodi,osim par ljudi koji ne daju da se Krajina ugasi.

A 90 % ovih ljudi bilo je u upravnom odboru Krajine kad je Krajina igrala u Premijer ligi. To bi trebali da znaju ovi sto pisu po forumu kako su duuuugo u nogometu. A ocito nemaju pojma,jer citam da govore sta ce oni u nogometu,nikad nisu bili.
Teško je vrijeme ljudi a prevelike obaveze...ne zamjeram nikome

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.