Olimpik Sarajevo

ekran
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ekran » 17 nov 2012, 21:18

Samo gore glavu i nema nikakve frke.

Da probamo malo analizirati (moje mišljenje):

Fejzić - Nezaposlen
Muharemović - Fenomenalan, ne samo zbog lijepog gola. Defanziva i ofanziva bila odlična.
Ivetić - Sve počistio. Srce kao Trebević.
Regoje - Standardno dobar.
Škaljić - Dobar, još malo da ubrza s loptom.
Durak - Ugodno iznenađenje. Odlično zamijenio kartoniranog Vidovića.
Duljević - Pravi biser. Opravdao kapitensku traku.
Đurić - Sve bolji. Odlično asistirao za gol.
Kapić - Konačno se u posljednjim utakmicama vratio. Opasan i ubojit.
Karić - Jak na lopti. Standardan.
Đelmić - Imao male padove, ali borbenost na visokom nivou.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 nov 2012, 21:45

reptile je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:otočki papak nijaz gracić može dobiti 840 hiljada tvrdih i sočnih :oops: koji je to primitivac hoće da se obogati na guzove, neće moći razbojniče! drži se lijepljenja plakata i one svoje nosate spodobe što reklamiraš po gradu. papak iskompleksirani nestalo para zbog propalih igrača tipa vladavić, i ostali otjerani kvazi talenti sa koševa. nikat ti nijaze nećeš dočekati da ti olimpik igra evropu pred 150 gledalaca, od toga 120 redari i policija.
Kakav si ti samo papak.. jarane ubi se. Ne trebas nikome takav.
Očigledno da je dozvoljeno vrijeđanje i razne nebuloze. :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 nov 2012, 21:59

Pozdrav, samo jedno pitanje :) Ima li igraca koji su pod suspenzijom za utakmicu u srijedu ili da su povrijedjeni ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 17 nov 2012, 22:11

Mislim da za kup nema niko tri žuta kartona a danas se nije niko povrijedio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 17 nov 2012, 22:32

I ja mislim da su svi zdravi i da nema kartona. Očekujem dobru utakmicu, a evo vidim na sajtu Olimpica da se igra u 17 sati.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 18 nov 2012, 00:11

Mancini je napisao/la:
reptile je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:otočki papak nijaz gracić može dobiti 840 hiljada tvrdih i sočnih :oops: koji je to primitivac hoće da se obogati na guzove, neće moći razbojniče! drži se lijepljenja plakata i one svoje nosate spodobe što reklamiraš po gradu. papak iskompleksirani nestalo para zbog propalih igrača tipa vladavić, i ostali otjerani kvazi talenti sa koševa. nikat ti nijaze nećeš dočekati da ti olimpik igra evropu pred 150 gledalaca, od toga 120 redari i policija.
Kakav si ti samo papak.. jarane ubi se. Ne trebas nikome takav.
Očigledno da je dozvoljeno vrijeđanje i razne nebuloze. :(
Dokle vise,pa treba da reaguje adminisracija jer su pojedinci preterali----ČESTITKE ZA DANASNJU POBJEDU

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 18 nov 2012, 13:32

Svaka cast na pobjedi ! Treba ponoviti u Cup-u !!! :-)

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 18 nov 2012, 20:15

emir_dj je napisao/la:slika
slika
Naš čitatelj nam je poslao fotografije treninga škole fudbala Novi Grad i omladinskog pogona FK Olimpic, a u tekstu nam naglašava vrlo loše uslove u kojima treniraju ovi mladi fudbaleri.

"Zbog ovakve situacije sve su češće pojave napuštanja ovog kluba. Na početku sezone je otišlo nekoliko juniora u Slaviju. Jedan od najtalentovanijih kadeta u BiH Edis Tahiri sprema se za odlazak, kao i najbolji strijelac u prethodnih nekoliko godina u Kantonalnoj ligi Sedin Ljuca. Na ovakav korak se sprema još nekoliko kadeta i juniora po završetku jesenjeg dijela prvenstva. Međutim to upravu kluba i ostale ne brine, njima se svakako sve svodi na članarinu od 40 KM"- naglašava naš čitatelj (ime i prezime poznato redakciji)
stvarno je ono BRUKA .. prvo za jedan klub da djeca treniraju na ovakvom terenu .. znam jednog prijatelja koji je bio generacija '93 i koji je tu trenirao i rekao mi je da je direktor te skole fudbala jedan od vecih lopova u gradu .. Da uzima lopatom i gleda samo sebe a ostalo ko ****
a s druge strane .. sta rade roditelji te djece ? oni su zadovoljni s tim uslovima da djeca posle takvog blata ne mogu uc u svlacionicu i okupati se ko ostali vrsnjaci koji treniraju u Sarajevu, Zeljeznicaru itd..
mislim da je to jadno i sramotno !
Toto Riina

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 nov 2012, 21:36

@PES2012 Buraz, daj samo razgraniči, koja škola, ko uzima i slične stvari? Ja sam za da otvoreno razgovaramo, a mislim da se s tobom može normalno pričati, bez uvreda i takvih gluposti.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 nov 2012, 21:56

ivan.balic je napisao/la:@PES2012 Buraz, daj samo razgraniči, koja škola, ko uzima i slične stvari? Ja sam za da otvoreno razgovaramo, a mislim da se s tobom može normalno pričati, bez uvreda i takvih gluposti.
Sigurno misli na skolu fudbala Novi Grad i na Fadila Aganspahica.Jer koliko znam (a znam :mrgreen: ) da ovdje treniraju oni.Ako sam pogrijesio izvinjavam se i Novom gradu i Fadilu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 nov 2012, 22:08

Voli Fađa mahnut' znaju to svi :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 18 nov 2012, 22:09

Ne znam ja. Samo sam htio reći da sam se nakon objave neki dan o tom terenu malo raspitao. Olimpic i pomenuta škola imaju ugovor o saradnji i Olimpic prema toj školi ispunjava svoje obaveze redovno. Roditelji, članarine, tereni, treneri... to određuje sama škola. Imam još nekih podataka, pa ako treba pojašnjenje tu sam.

BiHsportsclubs
Kontakt:

Post Postao/la BiHsportsclubs » 19 nov 2012, 11:55

Moram da se ukljucim kao novinar u ovu raspravu . :D

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 19 nov 2012, 16:23

Čemu da se nadaju djeca kad prvom timu ne daju da trenira na glavnom terenu dole normalno je da moraju da traže alternative, a i sami vidite kakva je alternativa.

Nego kakva je situacija sa direktorom kako je on čujem da je i on na transfer listi od sljedećeg ponedeljka ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 19 nov 2012, 16:38

hearts je napisao/la:Čemu da se nadaju djeca kad prvom timu ne daju da trenira na glavnom terenu dole normalno je da moraju da traže alternative, a i sami vidite kakva je alternativa.

Nego kakva je situacija sa direktorom kako je on čujem da je i on na transfer listi od sljedećeg ponedeljka ?
Ako dobije na sudu Osima i Sarajevo ima još para i ostaje.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 19 nov 2012, 16:39

meme pitar je napisao/la:
hearts je napisao/la:Čemu da se nadaju djeca kad prvom timu ne daju da trenira na glavnom terenu dole normalno je da moraju da traže alternative, a i sami vidite kakva je alternativa.

Ako dobije na sudu Osima i Sarajevo ima još para i ostaje.
Ma kakvi vraćaju bananu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 19 nov 2012, 16:43

Ja ne znam sto se pojedini loze na ovu tuzbu?Odlicno covjek tuzio,ako nije u pravu jos ce dodatno platiti sudske troskove,i gotovo.Ovako ispada da se jos neko pravda,a ko se pravda nije ispravan 100%.Zato pitari ako znate da ste u pravu,pustite sud da presudi sigurno ce biti u vasu korist,,ili mozda.....ili nece....nesto od to troje 100% :lol: :lol: :lol:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 nov 2012, 16:48

malo je glupo što su tužili i FK Sarajevo. koliko god oni(Sarajevo) radili pritisak na Savez, isti im nije morao dati licencu. jedino koga je po mom mišljenju ima pravo tužiti Olimpic je Savez.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 19 nov 2012, 16:50

Pasha je napisao/la:malo je glupo što su tužili i FK Sarajevo. koliko god oni(Sarajevo) radili pritisak na Savez, isti im nije morao dati licencu. jedino koga je po mom mišljenju ima pravo tužiti Olimpic je Savez.
Ma sve će to narod pozlatiti. Nego prijatelju kako ćemo mi za vikend ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 19 nov 2012, 16:53

Imaju pravo tužitikoga god hoće, te bilo koga za koga misle da će time dokazati da je bilo nepravilnosti. Pritom odštetu ako i dobiju mogu naplatiti jedino i samo od saveza, jer je savez izdavao licencu, a Sarajevo svojim plasmanom na ligaškoj tabeli je zaslužilo odlazak u Evropu a ne nauštrb Olimpika i njegovog rezultata.

Pritom i dalje ostajem pri tvrdnji da kako god završio ovaj proces Olimpik nikad dinara neće dobiti od ovoga. Možda par usluga, navučenih bodova, sudija, penala nečega, ali i sunovratom ala Sloboda kad bude stani pani
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.