Druga Liga - grupa Jug

Rdje94
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la Rdje94 » 13 nov 2012, 22:46

benfica1923 je napisao/la:
nagibuzbrdica je napisao/la:benfica1923 sta je bilo na utakmici sloga-stolac, zasto je prekinuta utakmica
Rezultat 0:2 bio za stolac,domacini dobili 2 crvena i nakon toga poceli na lijep nacin ganjati suda po stadionu i prijetiti,a imamo na ovoj temi kolegu iz ljubuskoga,pa mogao je on detaljano sve napisati... ;)
Stvarno pojma nemam / na putu sam zadnjih tjedan dana van BIH i ne znam uopce sta se dogadjalo na utakmici i u klubu :roll: ali izgleda prilicno lose...
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 14 nov 2012, 00:09

badblueboylivno je napisao/la:
Tomislav, koliko mi je poznato, nema ambicije za višu ligu - dakle, nema netko potrebu slati suce za njih.

Marko je mlad sudac koji u ovakvoj delikatnoj utakmici nije smio biti glavni sudac - pravi županijski derbi, stvara se neki rivalitet između ove dvije ekipe, a njemu je ovo prva sezona kao glavnom sucu, kako si i sam rekao, neiskusan.

Smiješan je Savez koji ga je delegirao na ovu utakmicu, a smiješan je i idiot koji je skočio na njega, a posebno pri 0-3 rezultatu. Općenito nam je Savez smiješan, koji kao da se trudi ugušiti nogomet.

Svako diranje suca bih kažnjavao trajnom suspenzijom igrača.
Nikad nisam bio za nasilje bilo kakve vrste i udaranje sudaca i sve te pizdarije, ali nemalo puta sam sudjelovao u utakmicama gdje je neki sudac jednostavno zaslužio degenek, a rijetko kad ga je dobio. Ja bih trajnom suspenzijom više kažnjavao suce nego igrače.

Ali unatoč svemu, koliko god loše suđenje bilo, uvijek suci dobiju prolaznu ocjenu. U tome je problem. Ili napumpavanje dobrih ocjena jer ih netko gura, pa onda neki neuki i nesposobni sudac dobije za suditi neke malo teže utakmice i eto ti sranja. Koliko su ti suci loši oni većinom uspiju naljutiti obje strane, glupim pogreškama pa pokušajima kompenzacije i slično. Jednostavno suci su kritični, većina ih nikad nije ni igrala nogomet, oni nemaju pojma što se događa na terenu, njihovo poznavanje nogometa dolazi od pogledanih par utakmica na televiziji. Sudački ispiti se ne polažu uopće kako treba, na testovima se čak ne moraš ni pojaviti, a ako dođeš daju ti rješenja. To se stvarno tako radi, ne pričam ja ovo bezveze.

I što onda očekivati nego probleme. Pogotovo u ovakvoj državi, u ovakvom okruženju i ovakvoj ligi. :evil:
www.facebook.com/hnkvisici

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2012, 00:28

slogauskoplje je napisao/la:Za većinu sudaca znam kakvi su, ali ovog pošto je relativno nov i ne znam dobro. Vidim samo da se na prvoj jačoj utakmici iskazao.
U nogometu je otkad ga znam - a znam ga doslovno cijeli život. Uopće ne sumnjam da će ostvariti zapaženu karijeru, samo eto, šteta što na početku - znači u svojoj prvoj sezoni kao glavni sudac u ovom rangu - ima ovakve utakmice za koje se može pretpostaviti da će biti delikatne.

@ visici

Može biti da suci zasluže degenjek, ali neka se rasprave poslije utakmice, a ne ovako prekinuti utakmicu divljaštvom pojedinca... yebote, gubiš 0-3 i ideš na suca. :roll: A koliko je utakmica prekinuto u ovoj ligi u posljednje dvije-tri sezone, bokte mazo. :roll:
Hayley <3

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 14 nov 2012, 02:15

Ništa čudno za ovaj rang natjecanja, ali koliko god su krivi oni koji rade prekide, odnosno fizički napadaju suce, toliko su krivi i suci sami. U nekim slučajevima više, u nekima manje naravno. Ne može se promijeniti situacija u klubovima preko noći, uvijek će biti agresivnih pojedinaca jer takav je to mentalitet, ali mora se promijeniti situacija u savezu i u sudačkoj organizaciji.
www.facebook.com/hnkvisici

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 14 nov 2012, 09:57

moram se i ja dotaknuti doticnog suca, sudio nam je ove godine par puta svaki put u gostima i vjerujte mi da je svaki put zasluzio degenek,samo sreca njegova sto su momci koji igraju za Klis poprilicno kulturni i strpljivi pa ga ne namlate, sve tri puta nam je dao po crveni karton, prvi put jer mu je kapiten rekao mars zbog njegovih smjesnih odluka,drugi put jer je nas igrac rekao **** mater nikom upuceno, a ajd treci ej zasluzeno,pored tih kartona njegove odluke su kao da nikad nije u fudbalu iako evo tvrde ovdje da je oduvijek u fudbalu ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 15 nov 2012, 11:34

Turbina-Kamešnica 1
Bigeste-Igman 2
Brotnjo-Posušje 1
Kupres-Lokomotiva 1
Višići-Grude 1
Rama-Klis 1
Stolac-Sloga Uskoplje 1
Tomislav-Sloga Ljubuški 1

Sve sigurne pobjede domaćina osim utakmice Bigeste-Igman ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 15 nov 2012, 18:12

Grdan je napisao/la:Turbina-Kamešnica 1
Bigeste-Igman 2
Brotnjo-Posušje 1
Kupres-Lokomotiva 1
Višići-Grude 1
Rama-Klis 1
Stolac-Sloga Uskoplje 1

Sve sigurne pobjede domaćina osim utakmice Bigeste-Igman ;) .
nije Turbina sigurna, fali nam 7 igraca nakon utakmice s igmanom ..

Klisho
Kontakt:

Post Postao/la Klisho » 15 nov 2012, 19:38

[quote="DiNno"][quote="Grdan"]Turbina-Kamešnica 1
Bigeste-Igman 2
Brotnjo-Posušje 1
Kupres-Lokomotiva 1
Višići-Grude 1
Rama-Klis 1
Stolac-Sloga Uskoplje 1

greskom sam ti prijavio ovaj post,ali zelim da kazem da ce Klis najmanje uzeti bod protiv Rame jer ce doci autobus navijaca u Prozor

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 16 nov 2012, 10:56

Bigeste-Igman 2
Brotnjo-Posušje 1
Kupres-Lokomotiva 1
Višići-Grude 1
Rama-Klis 1
Stolac-Sloga Uskoplje 1

eoo isto misljenje kao kolega prije!!!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 16 nov 2012, 10:58

Derbi kola u stocu,uvjeti idealni,protivnik za pozeljeti.....s pobjedom cemo se izjednaciti sa slogom...Motiva ce biti i previse nakon danasnje pobjede!!! Samo jako!!!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 nov 2012, 13:48

ODLUKA- broj: 35/12:

Anđelko Omazić-1500656,igrač HNK"Kamešnica"-Podhum kažnjava se zabranom igranja od 6 (šest) mjeseci i novčanom kaznom od 500 (petsto) KM. .Ova odluka stupa na snagu od današnjeg dana 15.11.2012. godine.

OBRAZLOŽENJE:

Na utakmici 14. kola prvenstva Druge lige „JUG" NS FBiH između ekipa HNK"Kamešnica"-Podhum i HNK „Tomislav"-Tomislavgrad odigrane 11.11.2012.godine na stadionu „Bilo polje"- Podhum igrač broj 19 iz ekipe HNK"Kamešnica"-Podhum, Anđelko Omazić-1500656 u 73. minuti utakmice fizički je napao glavnog suca utakmice pa se sukladno članku 48. Disciplinskog pravilnika kažnjava zabranom igranja od 6 (šest) mjeseci.Glavni sudac je nakon ovog incidenta prekinuo utakmicu u 73.minuti utakmice.Zbog izazivanja prekida utakmice Anđelko Omazić-1500656, igrač HNK"Kamešnica"-Podhum kažnjava se sukladno članku 54. Disciplinskog pravilnika novčanom kaznom u iznosu od 500 (petsto) KM.

ODLUKA- broj: 36/12:

Radoslav Bunoza-38720 i Zvonimir Tolj-38719,igrači NK"Sloga"-Ljubuški kažnjavaju se zabranom igranja do okončanja disciplinskog postupka.Ova odluka stupa na snagu od današnjeg dana 15.11.2012.godine

OBRAZLOŽENJE:

Zbog incidenata utakmici 14. kola prvenstva Druge lige „JUG" NS FBiH između ekipa NK"Sloga"-Ljubuški i HNK"Stolac" odigrane 11.11.2012.godine na igralištu „Babovac"-Ljubuški protiv igrača NK"Sloga"-Ljubuški: Radoslava Bunoze-38720 i Zvonimira Tolja-38719 vodi se disciplinski postupa

Klisho
Kontakt:

Post Postao/la Klisho » 16 nov 2012, 17:30

Ipak u Prozor nece doci autobus navijaca Klisa zbog sigurnosni mjera:(((

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 nov 2012, 16:16

Tomislav-Sloga Ljubuški 1:2 :shock:

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 nov 2012, 16:27

Stolac - Sloga 2:2
Sloga Uskoplje

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 17 nov 2012, 17:32

Turbina-Kamesnica (0-0) 1-0
Rama-Klis (0-0) 1-0

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 17 nov 2012, 18:07

ovoo neka zajebancija .. ?

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 17 nov 2012, 18:33

wazza je napisao/la:ovoo neka zajebancija .. ?

možda tako izgleda,ali rezultati su tačni

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 nov 2012, 18:45

Grdan je napisao/la:Tomislav-Sloga Ljubuški 1:2 :shock:
ovim bi rekao da je Igman već osigurao ulazak u prvu ligu ;)
Sloga Uskoplje

nagibuzbrdica
Kontakt:

Post Postao/la nagibuzbrdica » 17 nov 2012, 19:02

znaci ljubuskom pusteno, kod nas u Buturovic Polju su gostovanja korektna to svako ko je bio ovdje moze potvrditi, nas su danas u prozoru tukli na sve moguce nacine laktovima ,gazanjem,grubim startovima,daleko su najlosija ekipa i najveci grmalji da se tako izrazim, sudija Ivkovic je bio toliko dobar samo sto nije poceo i sutati za njih, znaci kriminalno sudjenje, moram izdvojiti Grebenara koji je mahao krajnje korektno,svaka mu cast, a ovi kad dodju ovamo zadje kolo,ako dodju bice im veselo obecavam, najgrublje gostovanje koje je Klis igrao u ove dvije sezone... i na kraju da rama-klis 1-0 oko 80 minute,ugurali su loptu u go svim i svacim nakon stotog kornera,zatim je ivkovic svirao kraj za tri minute...

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 17 nov 2012, 21:06

@Rdje

ti ode na put baš kad je najzanimljivije :mrgreen:
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.