FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 18:25

jel se to meni čini ili i Šaqiri salutira? :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 18:28

Omerbavarac je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Mi cemo biti prvaci ove sezone u Bundesligi jer ja tako kazem a ja kad nesto kazem uvijek tako bude.Problem lezi u samo jednom covjeku.Ime mu je Jupp.Kad-tad ce otici a na nama je da se molimo da taj dan dođe sto prije.
Znam da su nas navikli na pobjede ali ne mozemo uvijek slaviti.
Ako cemo vec negdje gubiti bodove neka to budu ovakva gostovanja, koja su strasno teska, a Bayern historijski gledano, nema sa Nurnbergom neka strasno dobra iskustva.

slika
Vjeruj Omere nije problem u tome sto smo odigrali lose i sto nismo pobjedili.S Bayernom sam prosao sve i svasta tako da sam naviknuo na svakakve situacije.Onaj forumas Effenberg i onaj forumas Secer itekako dobro znaju odnosno ce najbolje shvatiti zasto sam i ja protiv Heynckesa.Stvarno nema smisla da ponovo pisem neke stvari koje su drugi pisali.HEYNCKES RAUS :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 nov 2012, 18:35

kakav je ovo članak na sport sport ba o mandži? prava ona četnička propaganda, čuj nacističko salutiranje!???

slika

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 17 nov 2012, 18:39

pacovi_tu_ima je napisao/la:kakav je ovo članak na sport sport ba o mandži? prava ona četnička propaganda, čuj nacističko salutiranje!???

slika
to ti je kad im je važniji koji klik više nego kvalitetan članak

19Z05
Kontakt:

Post Postao/la 19Z05 » 17 nov 2012, 18:46

Cestitke portalu na ekspresnom objavljivanju vijesti hahahah manite se fasizma, optereceni ste s njim previse :D

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 18:47

http://i47.tinypic.com/2s9davs.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
shaqiri 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 nov 2012, 18:49

mandzi svaka cast za pozdravljanje generalima, portal nek se mani gluposti o nacizmu...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 18:53

nate je napisao/la:mandzi svaka cast za pozdravljanje generalima, portal nek se mani gluposti o nacizmu...
:!:
- Karl-Heinz Rummenigge

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 17 nov 2012, 18:58

ma ovaj novinar škundrić nije normalan vidio sliku i poletio da napiše članak.
Reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić doveo je Bavarce u prednost već u trećoj minuti utakmice, a u oko upada način na koji je Mandžukić proslavio pogodak. Naime, sa desnom rukom visoko uzdignutom u zrak i u stavu mirno salutirao je navijačima, što neodoljivo podsjeća na nacistički pozdrav.
a evo kako je proslavio ovdje se najbolje vidi.

http://www.trilulilu.ro/video-sport/nur ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 19:20

gerdmuller je napisao/la:
Vjeruj Omere nije problem u tome sto smo odigrali lose i sto nismo pobjedili.S Bayernom sam prosao sve i svasta tako da sam naviknuo na svakakve situacije.Onaj forumas Effenberg i onaj forumas Secer itekako dobro znaju odnosno ce najbolje shvatiti zasto sam i ja protiv Heynckesa.Stvarno nema smisla da ponovo pisem neke stvari koje su drugi pisali.HEYNCKES RAUS :!:
A zašto si I ti? :lol: :lol: :lol:

Ljudi kad su nervozni i oće srat, seru poslije lošeg rezultata te nepogledaju sveukupni SKOR!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 19:23

anton 1983 je napisao/la:
A zašto si I ti? :lol: :lol: :lol:

Ljudi kad su nervozni i oće srat, seru poslije lošeg rezultata te nepogledaju sveukupni SKOR!
Zar ne vidis da sam napisao nema smisla da pisem ono sto su vec drugi pisali? Uostalom imamo mega ekipu i najvecu sirinu u kadru u zadnjih 10-tak godina i nitko me ne moze uvjeriti da bi bili jos 20,30% jaci s drugim trenerom,pritom mislim na nekog mlađeg i modernijeg trenera koji je jak takticar.
- Karl-Heinz Rummenigge

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 19:29

Zar ne vidis da sam napisao nema smisla da pisem ono sto su vec drugi pisali? Uostalom imamo najvecu sirinu u kadru u zadnjih 10-tak godina i nitko me ne moze uvjeriti da bi bilo jos 20,30% jaci s drugim trenerom,pritom mislim na nekog mlađeg i modernijeg koji je jak takticar.
Još jači? :lol: :lol: :lol:

Pa problem je u tome što nas se predstavlja toliko jakima koliko mi nismo! Problem je u tome što je oko Bayerna stvoren MIT o nepobjedivosti, a Bayern to realno ne može ispuniti. Gurnuli smo sami sebe sa svojim prezentacijama u medijima u nebesa i sada to postaje jako opasTno, jer :

BAYERN SVE UTAKMICE MORA POBJEDITI! KADA BAYERN NEPOBJEDI TO JE RASPAD SISTEMA! KADA NEUNIŠTIMO PROTIVNIKA, NEŠTO U KLUBU NEŠTIMA!

Neuviđaš li ti ovdje nešto?

Bayern MORA SMJETI NEPOBJEDITI UTAKMICU I TI TO MORAŠ PRIHVATITI!!! Uz to za današnji remi nije najviše kriv JUPP, iako on snosi svoj dio krivice i po meni samo iz razloga što nije stavio dva napadača u trenutku kad je Nurnberg dobio crveni već je zamjenio napadača za napadača, a ostavio je na terenu najvećeg krifca (ako ćemo tražiti samo jednog, što je glupo do boli), Tonija KROOSA; koji je zasro na sredini terena kada je Feulner zabio gol, krump, jer će mu biti jedini takav u karijeri!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 19:58

Zar ne vidis da sam napisao nema smisla da pisem ono sto su vec drugi pisali? Uostalom imamo najvecu sirinu u kadru u zadnjih 10-tak godina i nitko me ne moze uvjeriti da bi bilo jos 20,30% jaci s drugim trenerom,pritom mislim na nekog mlađeg i modernijeg koji je jak takticar.
Još jači? :lol: :lol: :lol:

Pa problem je u tome što nas se predstavlja toliko jakima koliko mi nismo! Problem je u tome što je oko Bayerna stvoren MIT o nepobjedivosti, a Bayern to realno ne može ispuniti. Gurnuli smo sami sebe sa svojim prezentacijama u medijima u nebesa i sada to postaje jako opasTno, jer :

BAYERN SVE UTAKMICE MORA POBJEDITI! KADA BAYERN NEPOBJEDI TO JE RASPAD SISTEMA! KADA NEUNIŠTIMO PROTIVNIKA, NEŠTO U KLUBU NEŠTIMA!

Bayern MORA SMJETI NEPOBJEDITI UTAKMICU I TI TO MORAŠ PRIHVATITI!!! Uz to za današnji remi nije najviše kriv JUPP, iako on snosi svoj dio krivice i po meni samo iz razloga što nije stavio dva napadača u trenutku kad je Nurnberg dobio crveni već je zamjenio napadača za napadača, a ostavio je na terenu najvećeg krifca (ako ćemo tražiti samo jednog, što je glupo do boli), Tonija KROOSA; koji je zasro na sredini terena kada je Feulner zabio gol, krump, jer će mu biti jedini takav u karijeri!

Ajd da ne odugovlacimo raspravu jer mi se s takvima poput tebe ne da gubiti vrijeme odgovori sto je to senilni starac napravio u ovih godinu i par mjeseci koliko je u klubu?
- Karl-Heinz Rummenigge

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 nov 2012, 00:47

Ajd da ne odugovlacimo raspravu jer mi se s takvima poput tebe ne da gubiti vrijeme odgovori sto je to senilni starac napravio u ovih godinu i par mjeseci koliko je u klubu?
Aha, a ja sam **** koja bi trebala braniti svoje stavove, a ti ćeš mi sa jednom rečenicom davati odgovore? A ma vidi ti njega! :lol:

malo si si dečec zabrijo po pitanju svoje važnosti ;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 nov 2012, 01:01

Aha, a ja sam **** koja bi trebala braniti svoje stavove, a ti ćeš mi sa jednom rečenicom davati odgovore? A ma vidi ti njega! :lol:

malo si si dečec zabrijo po pitanju svoje važnosti ;)
:wave:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 nov 2012, 01:03

Ma i sport i ova tema ode u onu stvar zbog ovih stvari.
Mandzukic ili bilo ko mogu salutirati do mile volje sto se mene tice, samo ne znam koliko je to pametno.
Sport bi trebao biti jedna totalna suprotnost od onog sto nas svakodnevno okruzuje na ovom usranom Balkanu, medjutim kada vidim ovo salutiranje, i onu smijesnu izjavu bivseg golmana BiH reprezentacije, ogadi mi se i sport...
Iskreno.

anton 1983 je napisao/la:Pa problem je u tome što nas se predstavlja toliko jakima koliko mi nismo! Problem je u tome što je oko Bayerna stvoren MIT o nepobjedivosti, a Bayern to realno ne može ispuniti. Gurnuli smo sami sebe sa svojim prezentacijama u medijima u nebesa i sada to postaje jako opasTno, jer :

Sta treba tu da se uvidi? Ti sada postavljas stvari onako kako ih ja ni iz bliza ne vidim jer ja ne citam mitove. Mediji uopce ne prezentiraju Bayern tako u nebesa kako ti tvrdis. U Evropi nas mediji ne prdstavljaju ni medju vodecih 5 favorita za osvajanje naslova tako da ti ta prica ne pije vodu. U BuLi smo medju favoritima i to bez da nas neko iz medija uzdize u nebesa. To i ptice na grani znaju :!:

Treba stvari pogledati realno, i vidjeti gdje nesto ne stima i to popravljati. Za mene je bilo besmisleno danas odmarati Riberya a svi su se slozili da idemo na tesko gostovanje. Nisam procitao nigdje da je povrijedjen sto znaci da ga je odmarao, odnosno podcijenio protivnika. Uvodi Lahma kada je vrag odnio salu.

Na tvoje pitanje, "Neuviđaš li ti ovdje nešto?" uvidjam da nam ne ide protiv bunkera jer daleko smo bolje stojali na tereno dok je Nurnberg koliko toliko igrao otvoreno i dok se nije povukao nazad i zatvorio sve prilaze svom golu, i uz to sa igracem manje. 8-)
Ne koriste se prekidi onako kako bi trebali, slaba ucinkovitost iz skok igre, a sutevi iz daljine nedostaju onda kada su najpotrebiji. Nesto je trulo u zemlji Danskoj! ;)
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 18 nov 2012, 03:31, ukupno mijenjano 1 put.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 18 nov 2012, 01:17

[quote="Bilall"]Ma i sport i ova tema ode u onu stvar zbog ovih stvari.
Mandzukic ili bilo ko mogu salutirati do mile volje sto se mene tice, samo ne znam koliko je to pametno.
Sport bi trebao biti jedna totalna suprotnost od onog sto nas svakodnevno okruzuje na ovom usranom Balkanu, medjutim kada vidim ovo salutiranje, i onu smijesnu izjavu bivseg golmana BiH reprezentacije, ogadi mi se i sport...
Iskreno.

Respekt, sve si rekao, ostaje mi samo da se složim....žalosno je to da kroz sport se prožimaju političko/vjersko/nacionalne aktivnosti. :(
MIA SAN MIA!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 nov 2012, 12:25

Fudbal je danas produzena ruka politike I puno je vise od sporta I vrijeme je da se to prihvati kao realnost

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 nov 2012, 13:01

Manite se politike ljudi, ako se igraci previse mijesaju tamo gdje im nije mjesto ne morate i vi.

Nego da se dotaknemo jucerasnje tekme.Veliki bavarski derbi, ipak uvijek opravda epitet ovog "veliki" kada se igraju utakmice u Nurnbergu. Druga je prica na Allianz Areni gdje neizvjesnosti gotovo i ne bude. Dakle u Nurnbergu navijaci odnosno simpatizeri ovog kluba se naostre koliko god je to moguce kada se igraju utakmice protiv najljuceg im rivala Bayerna, tako je bilo i juce. Nevjerovatno je koliki se pritisak pravio na suca, koji je naposlijetku i napravio par pogresaka na stetu obje strane. Nego Bayern s onoliko izmjenjenim sastavom je realno tesko mogao do sva tri boda.
Svaka cast Shaqiriu,Rafinhi, pa cak i Tymoschuku ali oni nisu niti blizu klase Ribija,Gustava,Lahma. Za Shaqiria ima vremena od njega bi moglo i nesto postati, ima brzinu jos samo da malo vise podigne glavu i pogleda raspored saigraca bilo bi dobro.

Dakle Bayern u prvom poluvremenu je iskreno bolje stajao nego li u prvih 20 minuta drugog dijela. Pored tog gola Mandzukica, Bayo je imao jos par prilika, a posebno se istice onaj promaseni zicer Rafinhe. Nurnberg s druge strane je takodje imao jednu nesto izgledniju sansu. U drugom dijelu brzi pogodak Nurnberga nakon glupe pogreske Kroosa na nekih 35 metara od svog gola, nakon cega dolazi do dalekometnog suta kog Neuer nije vidio dok nije bilo prekasno, medjutim to ga nikako ne opravdava jer je lopta isla po sredini gola iako je imala cudan efej. Ali ova greska mu se i moze oprostiti s obzirom na sjajnu odbranu nakon suta glavom igraca Nurnberga, gdje je vrlo lako moglo biti 2:1 za Nurnberg. Sem ove odbrane Neuera ja ove sezone od njega pa gotovo nista da nisam vidio kad se tice tih sjajnih intervencija, sve sto je bilo iole ozbiljnije zavrsilo je u golu, a nije bilo mnogo takvih situacija. Ja prvi sam za njega uvijek govorio da moze postati broj jedan na svijetu sto se tice golmana, medjutim od onih njegovih sjajnih refleksa i intervencija je ostalo samo sjajno izlazenje na loptu prilikom kornera, slobodnih udaraca.. Dakle u drugom dijelu je bilo previse nervoze pogotovo kod igraca Nurnberga sto je rezultiralo i crvenim kartonom za ovaj tim. Nakon crvenog kartona falilo je Mario Gomez da koji ubacaj pospremi iza ledja golmana Nurnberga i na kraju je ostalo pravednih 1:1. Jos jednom se vidjelo koliko Ribi znaci za Bayern, zatim Lahm takodje, neshvatljivo je koliko je Rafinha slab u defanzivnim zadacima, Alaba s druge strane nije bio nista bolji.
Na sredini terena Bastian je bio opet koliko toliko solidan, sto se ne moze reci niti za Martineza a niti za Tymoschuka, o Kroosu da i ne govorim. Muller se trudio medjutim i on je bio jako los. Mandzukic pored gola nije niti imao nekih lopti, a Dante i kosonja Buyten su dobro odradili svoj posao.

Nego da pitam sta je s Gustavom je li ga Heynckes samo odmarao ili je u pitanju neka povreda, nisam bas u toku ovih posljednjih dvije sedmice :?: Nevjerovatno je koliko on fali na DMF-u s Bastianom. I manite se tih prica da je Heynckes kriv za ovaj remi, iako dio krivice i on snosi, pa nema smisla da forsira najbolje igrace kada se ima solidna zaliha u Bundesligi dok u Ligi Prvaka predstoji jedna jako bitna utakmica gdje svi oni trebaju biti odmorni i spremni. Pozdrav Bavarci.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 nov 2012, 14:34

slika

Sasvim normalna reakcija momaka koji su i sami osjetili rat (za Mandžu znam, a mislim da je i Shaq bježao sa Kosova zbog rata). Zanimljivo da su neki zlobni mediji iz susjedstva ovaj Mandžin pozdrav okarakterizirali kao nacističko salutiranje. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.