NK Vitez

Casp3r
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Casp3r » 15 nov 2012, 12:02

nkvitez je napisao/la:a trebalo bi jer sudi Elmir Pilvav premijerligaski sudac :)
Dobar je sudac, dosta toleriše, ali sve pamti, pa onda pred kraj padnu crveni kartoni, možda izgleda preoštro na kraju - ali naberu igrači za 90 minuta sa sitnicama.

Nama je sudio ovdje sa Slobodom kad smo igrali.

Sretno i Vama i komšijama, pa čija uprava odluči da ide u PL, sretno i tamo onda.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 15 nov 2012, 12:19

Casp3r je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:a trebalo bi jer sudi Elmir Pilvav premijerligaski sudac :)
Dobar je sudac, dosta toleriše, ali sve pamti, pa onda pred kraj padnu crveni kartoni, možda izgleda preoštro na kraju - ali naberu igrači za 90 minuta sa sitnicama.

Sretno i Vama i komšijama, pa čija uprava odluči da ide u PL, sretno i tamo onda.

Hvala,sretno i Radničkom na teskom gostovanju u gorazdu! :D znaci sudac je dobar,ima nade onda u povoljan rezultat tamo.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 nov 2012, 12:57

nkvitez je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

Hvala,sretno i Radničkom na teskom gostovanju u gorazdu! :D znaci sudac je dobar,ima nade onda u povoljan rezultat tamo.
Nama dolazi isti ovaj što nam je sudio prethodno kolo i svirao gostima slobodan udarac nakon štu su se naša dva igrača sudarila sami od sebe, neka nam je Tito na pomoći. :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 nov 2012, 08:57

evo vidio sam :D Milan Strukar glavni sudac,Biljesko i Zilić linijski svi iz viteza haha :D aj bar vas nije sjebo proslu dobili ste glat kuci :) a nevjerujem da ce i dole,dobijate vi to :D

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 16 nov 2012, 10:51

Vitez dobru situaciju ima, kakve su ambicije, financia-konstrukcija.?Gledao sam kup na Otoci, trener je bio izvrstan.Vodio je bolje od 2/3 ljudi koji rade u premijer ligi.Vidi se da je složio momčad, a i dosta je mladih igrača.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 nov 2012, 11:31

dobro nam došli u Gračanicu, nadam se samo da će vrijeme biti OK, da neće biti kakve kiše, snijega ili sl. i da igrači mogu pokazati koliko mogu i šta znaju

imamo dobrog sudiju, dobar teren, vjerovatno i dobru posjetu na stadionu, dakle, sve uslove za dobru utakmicu

Vitez opasan sezonama u Gračanici, pa zašto nebi bio i ove, vjerujem da imate ambicije da odigrate dobro u Gračanici, bujrum i dobro nam došli

ja navijački očekujem situaciju kao mi u Kaknju :)

pozzzz
Undici stelle - ACM 1899

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 nov 2012, 23:58

Jesenji Prvaci!
" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala na pozivu i neka bolji dobije sutra uz fer i korektno sudenje naravno! ocekujem dobar prijem u Gračanici :)

Sto se trenera i ekipe tice sve je zasad odlicno.ako se htjedne Pl msm da ove sezone ulazimo :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 nov 2012, 16:35

Velika pobjeda Viteza u Gračanici!

U derbiju jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine fudbaleri Viteza su u Gračanici savladali domaće Bratstvo (3:0), te su tako još jednom pokazali da su trenutno najbolja momčad u prvoligaškom društvu.

Tokom cijele sezone fudbaleri iz Viteza su bili ispred svih svojih kolega i na kraju su sasvim zasluženo osvojili titulu jesenjeg prvaka.

Na najbolji način su Vitežani zatvorili jesenji dio sezone. Danas su u Gračanici sa ubjedljivih 3:0 savladali najvećeg konkurenta u borbi za premijerligaški ststus, momčad Bratstva.

Pitanje pobjednika odlučeno je več u prvom poluvremenu, kada su gosti postigli sve tri gola, a put do pobjede olakšao im je domaći fudbaler Aleksandar Pantić, koji je u 14. minuti dobio crveni karton.

Samo minut kasnije Marko Mišić je dove Vitežane u vodstvo, u 26. minuti Anel Dedić udvostručuje njihovu prednost, da bi Mišić u 35. minuti svojim drugim golom stavio tačku na i u ovom susretu.

Sve u svemu kraj jedne uspjesne polusezone! 8-)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 17 nov 2012, 17:15

Evo da vama cestitam, vi ste sigurno najbolja ekipa u ligi, cim ste pobjedili svog glavnog konkurenta za PL..

Sretno u nastavku :!:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 nov 2012, 17:44

Hvala! :D sretno i vama u nastavku :)

Igraci stigli u Vitez! Veceras u Caffe Vitez za igrace i upravu kluba,sponzore i prijetelje kluba, velika proslava pobjede i jesenske titule! 8-)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 nov 2012, 17:56

Ma u koju ekipu Alić S. ode mora biti prva :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 nov 2012, 17:59

Cestitke na jesenjoj tituli zasluzeno,za dalje cemo vidjeti. :D

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 17 nov 2012, 18:07

SVAKA ČAST VITEŽANI,IMATE NAJBOLJU EKIPU I NAJBOLJEG TRENERA U LIGI I ŠIRE,to sam rekao više puta i sad ponavljam a isto sam rekao da će Krajišnik nekoga doći glave i evo ga mrtva Iskra.Mišljenja sam i tog da uz boljeg golmana i možda jednog stoprea možete biti i u premijer ligi u vrhu.Nemoj te ponoviti greške Gradine koja je dovela cilu ekipu i sad u raspadu al ovo što ja razmišljam je još rano al eto.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 17 nov 2012, 18:08

Kakav vam je stadion Vitezani ? ;)
ZELJEZNICAR 1921!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 17 nov 2012, 18:40

Evo ja cu se prvi usuditi da vam 15 KOLA PRIJE KRAJA cestitam ulazak u Premijer ligu...sretno komsije... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 18:45

Igrate fantasticno i pravo efikasno na dobrom ste putu.Cestitke.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 17 nov 2012, 19:01

Cestitke ekipi Viteza novom pl-u sve najbolje .. danasnja pobjeda zasluzena iako je sudija po mom misljenju napravio veliku pogresku iskljucenjem pantica i samim time presudio ekipi Bratstva koja danas nije bila na visini zadatka i mislim da i bez tog iskljucenja da je poraz bio neminovan jednostavno nije to bilo ono Bratstvo koje je igralo do sada ..nekakav problem ima ali nimalio ne zelim da umanjim zasluzenu pobjedu Viteza koja je danas odigrala zrelije nego pola PL--gasa ... sretno vam u PRIMERI sve najbolje i da imate igru kao danas i ne rasipajte ekipu koja je za respekt

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 nov 2012, 16:51

čestitke Vietzu na pobjedi u Gračanici

Gradina nas je prošle godine uzela 2:1 i dobila aplauz

vi ste bili još moćniji i zasluženo ste slavili iako sumnjam da ste ovoliko bolji od Bratstva i da ne zaboravim dobili ste aplauz na kraju utakmice

trenutna snaga je ipak na vašoj strani

sve najbolje i nek mi neko kaže kolko godina ima onaj Mišić i odakle je???
Undici stelle - ACM 1899

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 nov 2012, 17:24

http://www.transfermarkt.de/de/marko-mi ... 38246.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloga Uskoplje

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 18 nov 2012, 18:40

Cestike ekipi Viteza na osvojenom prvom mjestu u prvom dijelu.
Igrali su dobro i u Kaknju,jedina ekipa koja je zasluzeno odnjela bod,bar sto se drugog poluvremena tice u prvom su imali dosta srece,precke stative su ih spasavale.
Sve u svemu svaka cast,nadam se ako udjete da necete biti poput Gradine.
Pozz iz Kaknja i svako dobro :)
Rudar Kakanj !!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Maestro987 i 2 gosta.