rafinja.gerdmuller je napisao/la:Tko je promasio onaj zicer kod naseg vodstva 1:0?
ne svidja mi se sto nema uigranih akcija.
nema ribija i namah smo bezidejni.
al´ dobro je, bitni su bodovi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
rafinja.gerdmuller je napisao/la:Tko je promasio onaj zicer kod naseg vodstva 1:0?
Ma znao sam da nema pobjede posle 1:1... Totalno zatvorena igra Nurnberga u zadnjem dijelu utakmice a to nama ne lezi..Omerbavarac je napisao/la:Prvi gostujuci primljen gol i prvo gostujuce prosipanje bodova.
Nije ovaj rezultat toliko los ako se zna da smo bili deficitarni za dva najbolja igraca, ali bode u oci to sto se nisu mogle iskoristiti one prilike koje su se vec stvorile.
Krivo mi je samo sto u zadnjih 15 minuta nismo nista napravili sa igracem vise, a definitivno se moglo.
I pored toga imaju onog najveceg glumca Chandlera...barem u utakmici protiv BVB-a,ne znam kakav je danas bio....anelbavarac je napisao/la:Ovaj Nirnberg je nagrublja ekipa u BL,jbm im mamu.
Znam da su nas navikli na pobjede ali ne mozemo uvijek slaviti.gerdmuller je napisao/la:Mi cemo biti prvaci ove sezone u Bundesligi jer ja tako kazem a ja kad nesto kazem uvijek tako bude.Problem lezi u samo jednom covjeku.Ime mu je Jupp.Kad-tad ce otici a na nama je da se molimo da taj dan dođe sto prije.
anelbavarac je napisao/la:S obzirom na igru i bod je dosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.