Sreca pa se na listicu ne vidi da je Wiliams

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LIvada je napisao/la:Singl:
Caersws - Airbus 2...1.95![]()
![]()
double:
Blackpool - Plymouth 1 ...1.75
Crotone - Vicenza 1...2.40
grohnu na tri, ko bi reko, relativni siguran listić, a napola paoMT87TM je napisao/la:eh mji predlozi
Vojvodina-Ofk Bg 1
Arsenal-Birming 1
Man UTd-Bolton 1
Hamburg-leverkusen 1
Lyon-sochaux 1
Valenci-grenoble 1
Koef 5.80 uplata od 10 pa navise
Kako sam loše odigrao ,pa to je katastrofa .Ivann je napisao/la:Osasuna -- Atletiko -2
Toulouse---PSG --2
Hajduk --- Šibenik 3+ G
Brugge ---- Gent --1
Bran ... Valerenga 1
Jesenice -- Salzburg 2
Alba --- Linz 2
Straunb ----Eisbaren 2
Ovo je moj listić za danas .
Pozdrav
...ajd kad tebi dojave sta, pa dojavi i ti namaneko_iz_mase je napisao/la:Jucer na Lionu padnem,danas na Hajduku.
Danas dobijem 2 dojave. Otetul Gloriu rumunsku i Hajduk kula, i opet ubacim ove sitne neke kvote,i normala,padavina. Zadnji par,nit ga mogu podjonit,nit ista![]()
Jucer Scunthorpe isto dojava bila, a dzaba kad je meni malo uvijek, i moram dodat neke levate.
qertdzjghfdreqdjmnbfd<erahnscvxvfc psmtr.
daj , odakle dobijas te dojave , de me nauci xDAzdaha je napisao/la:...ajd kad tebi dojave sta, pa dojavi i ti namaneko_iz_mase je napisao/la:Jucer na Lionu padnem,danas na Hajduku.
Danas dobijem 2 dojave. Otetul Gloriu rumunsku i Hajduk kula, i opet ubacim ove sitne neke kvote,i normala,padavina. Zadnji par,nit ga mogu podjonit,nit ista![]()
Jucer Scunthorpe isto dojava bila, a dzaba kad je meni malo uvijek, i moram dodat neke levate.
qertdzjghfdreqdjmnbfd<erahnscvxvfc psmtr....danas sam 40KM dobar na kladionici, a jooj dosta nisam ni kop`o ni maltu mijes`o...
ja ni zadnji igrao ko ti, ostalo bi preslikoAzdaha je napisao/la:Liverpool-Lyon 1
Inter-Dynamo K h1
Rangers-Unirea 1
Stuttgart-Sevilla 2
na 5 KM, 46,5 pa valjda bude...
a sta mislis sto je i kod mene zadnjiThe Game je napisao/la:ja ni zadnji igrao ko ti, ostalo bi preslikoAzdaha je napisao/la:Liverpool-Lyon 1
Inter-Dynamo K h1
Rangers-Unirea 1
Stuttgart-Sevilla 2
na 5 KM, 46,5 pa valjda bude...
Modo - Färjestads BK 1
HV 71 - Frölunda Indians 1
Linköpings HC - Skellefteå AIK 2
Ja mislim, ni blizu da neces biti..steve-o je napisao/la:igrao sam na tri tekme iz svedskog sampionata u hokeju za sutra, uplatio €50 i ako upali dobitak bude €705![]()
Modo - Färjestads BK 1
HV 71 - Frölunda Indians 1
Linköpings HC - Skellefteå AIK 2
Modo - Färjestads BK 3-6![]()
HV 71 - Frölunda Indians 4-1
Linköpings HC - Skellefteå AIK 1-2
Färjestads BK - Luleå HF 1
Timrå IK - HV 71 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.