amerosm je napisao/la:Ribery vidim da smo istomisljenjicii zbog toga mi je drago.
Kao prvo da obajsnim ovim englezima sta znaci ono e.V. u punom nazivu svakog njemackog kluba.
To vam znaci da su vlasnici kluba obicni ljudi kao mi koji izdvajaju novac od svoje plate i placaju godisnje clanarine u svom klubu i od toga klub napravi dobre rezultate.
I ako sam navijac HSV, Bayern mi je odmah na drugom mjestu i kad mi neki pocnu pricati da je Chelsea veliki klub vidis onda da covijek nema pojama o fudbalu. Danas si spomenuo da je BL jedna prosjecna liga i da jedan Stuttgart moze biti prvak, ali taj je isti Stuttgart 90-tih godina pobjedjivao Chelsea, pa onda na osnovu toga tek onda mozemo zakljuciti kakav bi bila PL da nema stranih ulagaca.
svaka cast...Engleska liga mozda jeste trenutno najaca ali to zato sto se tamo vrti najvece svote novca...O jacini trenutnog Engleskog fudbala treba gledat u tome da ta reprezentacija nije igrala posljednje Evropsko prvenstvo, zar to nije malo cudno sobzirom da je evropski klupski prvak mancester...
Sjebase fudbal ti razni rusi,arapi,afrikanci