Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I meni se to dogadjalo, kad sam bio manji,**** osjecajMarsal je napisao/la:A ne znam ni ja fakat, ali nema kuda nisam pad'ao, malo me i zabrinjava sto mi se to počesto događa, jednom mi se u istoj noći dogodilo 3 puta zaredom to
Pa baš jučer čitam da je hodza napisao da se to događa manjoj djeci valjda, odgovorio je nekom liku kad porasteš proći će to, jes' al u qurcu, evo meni dvadesetdruga godina i još me to ne prolazi.likma23 je napisao/la: I meni se to dogadjalo, kad sam bio manji,**** osjecaj
Hehe nisam nikad paoDonnie Darko je napisao/la:Nema to veze sa godinama. To su kompleksi od popravnog. Nikada to nece proci.
ni ja,nervira me to kad pisam u vodu,radije polako okoloDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Je me pomalo stid,ali ja sjednem na soljuSenaid L.F.C je napisao/la:ni ja,nervira me to kad pisam u vodu,radije polako okoloDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Zato ces da imas zdraviju prostatu,dok cemo mi ostali za koju godinu da furamo kateterCautinho je napisao/la:Je me pomalo stid,ali ja sjednem na soljuSenaid L.F.C je napisao/la:ni ja,nervira me to kad pisam u vodu,radije polako okoloDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.Nikad problema nema,nit moram ista čistit i brisat,nema mokro okolo,direkt
![]()
![]()
ja direktno u vodu da se čuje onaj žuborDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Izvini gazda nisam te prepoznoIlPrincipe je napisao/la:ja direktno u vodu da se čuje onaj žuborDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.nek se zna ko je gazda
HZ_ilidzaa je napisao/la:Najgore kad ti se mlaz iz glavica razdvoji na 2 dijela ode sve u tri...
Ko da se tusirasIlPrincipe je napisao/la:ja direktno u vodu da se čuje onaj žuborDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.nek se zna ko je gazda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.