FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 20 okt 2009, 15:03

Meni ta priča o nekakvim "svemirskim" pojačanjima na pauzi nikako nije jasna. S kojim parama i sa kojim igraćima se to oni kontaju pojačati. Nije mi jasno kako je to recimo sad jedan Rajović ili onaj nekakav Mihajlović preskup (ne bih sad raspravljao jesu ili nisu pojačanja), a za nekoliko mjeseci kao imaćemo lovu za velika pojačanja. Može li me neko prosvjetliti.
Istina, meni je jučer visoko pozicionirani član Uprave rekao da nam treba na pauzi podhitno napadač i playmaker (kojih godinama na Grbavici nema), ali ga ja ne stigoh upitati ko će to platiti.
U ovog Želju treba brat bratu uložiti milion pa da na nešto liči. Pa ne misle valjda da će na toj nikad održanoj donatorskoj večeri ljudi na sergiju 'nako s vrata bacati po par milja eura. Prava pojačanja koštaju, a nama ih treba barem 3-4. Osim toga, kako ih nahvatati kad mi najboljeg igraća ne možemo zadržati. Nek' nam Gracić bude primjer. Spičio je frajer makar milion (onaj Ješe, Rajović i Spalević su ga dobro koštali, a gdje su ostali), a da se je nešto specijalno usrećio i nije. Jednostavno k'o išta zna o lopti neće ovdje da igra po ovim šumama i gorama. Kako ide ona čuvena: Po šumama i gorama ... Helem, nisam optimista bojim se da će biti opet ona stara: Pjesma nas je održala njojzi hvala. Pjesma s juga, naravno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 okt 2009, 15:11

Zar cemo opet o obecanjima uprave? Pa to smo sve vec prodiskutovali na samom pocetku njiovog mandata kad su i data ova obecanja! Treba sacekati jos ovo malo kola do kraja polusezone i vidjeti gdje smo i sta smo nakon jednog djela njihovog obecanja. Obecali su evropskog Zelju pa cemo vidjeti sta ce biti.
Hajmo se mi okrenuti sutrasnjoj utakmici kupa .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 15:27

Nasa pobjeda suta ABD :!:
SVI U DOLINU

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 20 okt 2009, 15:30

sutra teren težak, svega će biti, a najmanje fudbala. Nadam se pobjedi !
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2009, 15:48

ne ubacujte kospe u teren, mogle bi tikve niknut :mrgreen:
Rezultatski smo slabiji od veleza, a los teren obicno odgovara losijim ekipama :mrgreen:

@camac, vjerovatno idu na tu kartu ako se dobro plasiramo sada, mogu ponuditi igracu "manje" para i "sigurnu" priliku da igra vani, pa da se bolje uda ili dobije bolji ugovor...neznam kako bi drugacije. Sta bi sa tom vecerom? I zna li neko sta je sa fan-shopom?

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 20 okt 2009, 17:42

eto nas bracooo :lol: VELEZELJO

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 okt 2009, 20:09

nime_tm87 je napisao/la:
Seyo problem je u tome bi vi neki (cast izuzecima) rado otjerali Zuju i Co. sa njegovih pozicija, ali ja se nadam da se to nece desiti..jer imam taj neki čok da cemo se ubrzo vratit na staze stare slave naravno sve dok su oni tu ja sam siguran koliko-toliko da necemo pasti u tu krizu ;) ;) ;)
Kad se sjetimo kad je uprava i Amar dosli ovo je dosad dobro nije perfektno, uvijek moze bolje, ali dobro je kako smo mogli proc..
Uprava dosla 5 do 12 :arrow: :idea:
Pitanje, zbog koga smo bili u ovakvoj situaciji u kakvoj smo bili. Ko je nabio dug ? ;) Ako ne bude rezultata, noga. Amar treba da ostane.
Iskreno, nemam namjeru da OPET Žuji kupujem vikendice i Nijazu odijela.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 21:18

Ajdin_RA81 je napisao/la:eto nas bracooo :lol: VELEZELJO
VELEZELJO :mrgreen: :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 okt 2009, 23:42

Nema smisla pricati o Zuji sa djecom koja su za vrijeme njegovog prvog mandata bila jedva rođena!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 20 okt 2009, 23:44

ako sutra ne dobijete necete nikad...pola ekipe veleza veceras izlazi iz birtije mortus....

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 okt 2009, 23:45

vermalen je napisao/la:ovdje bi neko da kupi GOSPODINU ZUJI vikendicu???? AKO NISTE ZNALI GOSPODIN ZUJO JE JEDAN OD NAJMOCNIJIH LJUDI U BIH , IMA KOMPANIJU LIJEKOVA KOJA VRIJEDI DESETINE MILONA MARAKA ( FARMAVITA) , AKO ON IMA POTREBU DA ZELJU KRADE I NABIJA MU DUGOVE STAVRNO MI NIJE JASNO..............?????

jedan od vlasnika ;)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2009, 23:53

hujka komandant je napisao/la:ako sutra ne dobijete necete nikad...pola ekipe veleza veceras izlazi iz birtije mortus....
pocela opravdanja?

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 21 okt 2009, 00:08

Seyo_TM je napisao/la:
hujka komandant je napisao/la:ako sutra ne dobijete necete nikad...pola ekipe veleza veceras izlazi iz birtije mortus....
pocela opravdanja?
ma nije brate pa i slavija je unakazena bez 4 igraca,a kako god da zavrsi,meni je zeljo drag,vec eto ruzno mi nesto ono sto sam vidio zgadi ti se da ih vise i ne gledas....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2009, 11:38

Nekad su, cini mi se, na ovoj temi neki od poznavalaca fudbala pisali i tvrdili kako je go koji je Slavija postigla u Lukavici na utakmici protiv Zelje bio 100% regularan. Bila je ona situacija kad je jedan igrac Slavije stajao ispred Sehe i lopta koja je upucena prema golu prosla je njemu kroz noge a sudija je svirao ofsajd. Sinoc na utakmici Stuttgart-Sevilla, domacini su postigli identican go ALI sudija ga je ponistio jer je pomocni digao zastavicu. Jeli to dovoljan dokaz da je i onaj u Lukavici bio neregularan .. 8-)
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2009, 12:03

Gerrard je napisao/la:Neces vjerovati da sam ja sinoc kada sam gledao taj gol pomislio na utakmici u Lukavici i ja sam nakon nje rekao da je gol opravdano ponisten i da je igrac Slavije ometao Sehica ;)

Inace danas igrate tesku utakmicu koliko imate dobar rezultat iz Mostara toliko je i los , jer u slucaju da Velez zabije gol onda ce bas biti zaebano , bit ce to tvrda utakmica !
Bilo je nekih navijaca Sarajeva koji su tvrdili da je cist go a one iz Lukavice ne racunam jer nisu objektivni .. :)

Ma j.bena je danasnja utakmica na Grbavici. Ja sam odmah poslije one prve u Mostaru rekao da su sanse 50-50 i ostajem pri tome i sada ..
AMAR OSIM

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 okt 2009, 12:11

Ajd pustite slaviju sad,veceras protiv veleza na pobjedu.. ;)

KUP KUP KUP JE NAS! ;) ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2009, 12:14

Gerrard je napisao/la:E ako se vratis u nazad ja sam bio jedan od onih koji su odmah rekli da je gol Slavije opravdano ponisten ;)
Nisam na tebe pomislio ni u jednom momentu, vjeruj mi ... ;)
AMAR OSIM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 21 okt 2009, 13:19

Danas među 18 nisu Višća, Mehić, Popović i Rovčanin. Višća je povrijeđen već tri sedmice i trčkara lagano, s bolovima(članak-dobio udarac na treningu). Inače, kažu da bi nas baš pojačao.
I još sam čuo da od trećeg kola u klubu, zbog svađe s Amarom, nema Zeljkovića, Smiječanina i Pite, koji su bili daleko najjači dio uprave.
Možda je i novost to da je Muharemović već neko vrijeme slobodan igrač i da mu naši ne nude ugovor. Bio je i u Modriči s ekipom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 okt 2009, 13:38

Željovac je napisao/la:Danas među 18 nisu Višća, Mehić, Popović i Rovčanin. Višća je povrijeđen već tri sedmice i trčkara lagano, s bolovima(članak-dobio udarac na treningu). Inače, kažu da bi nas baš pojačao.
I još sam čuo da od trećeg kola u klubu, zbog svađe s Amarom, nema Zeljkovića, Smiječanina i Pite, koji su bili daleko najjači dio uprave.
Možda je i novost to da je Muharemović već neko vrijeme slobodan igrač i da mu naši ne nude ugovor. Bio je i u Modriči s ekipom.
Visca od kada je dosao u Zelju nije bio zdrav. Prvo se povrijedi na prijateljskoj i nema ga jedan period i onda kad je dosao sebi povrijedi se na treningu. To je pravi peh.
Ovo sa trojcem Z-S-P je stara prica i vec je bila tema ovde na forumu. Koliko ja znam nisu se posvadjali sa Amarom nego su neki drugi razlozi ali nema veze, da se ne vracamo na to.
To sto ne nude ugovor Muharemovicu je vise dobra nego losa vjest ..
AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 okt 2009, 13:38

Ako ovako ostane vrijeme bice bas ugodno za igru ,ali ako je teren kao preoran ko sto kinone veli bice najmanje fudbala :mrgreen: :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Anpa, Argentina, Bordo10 i 48 gostiju.