FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 nov 2012, 11:05

aS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !

Utakmica je namjestena da zavrsi rezultataom 0-2
Vidi prijatelju, ja znam da vama danas gori, a takoder znam da ste vi svjetski prvaci sto se propagande tice. Vjerujes ti meni, da ste vi dostigli Crvenu Zvzedu u tome, pa cak u nekim navratima i prestigli. Ovo igru sto vi igrate protiv Zelje (igrali ste je vi prije, samo u blazem obliku nego danas, sto je postalo ocito) od kada se Amar vratio i mrznju koju stvarate je samo pokazatelj vaseg plitkog, neosnovanog razmisljanja, koje vam se od 2009 u par navrata zestoko odbijalo od glavu. Takoder sa ovom izjavom danas se moze zakljuciti da vi vec trazite alibi za "moguci" neuspijeh. ;)

EDIT: Samo da ti napomenem, kladionce rade i razmiljaju kada su ovakve stvari po sistemu rekla-kazala, kao sto ti razmiljas. Savim je logicno, ako se vec digla hajka sa vase strane da ljudi uklone par jer postoji mogucnost da neko debelo obogati sa navedenim parom. E sada ovdje se opet postalja pitanje tvoje ljudske inteligencije? (Nemoj mene na zub, mislim na cjelokupno sliku ljudi koji izmisljaju ovakve stvari). Zasto? Jer ako si imao "projeren" info, sto nisi sutio, odradio posao, nazvao kolegu u Hr ili Sr da ti uplati solidnu svotu novca na ovaj par, digao lovu i nama prezentovao listis kao dokaz da si znao da je utakmica namjestena. ;) E tada bi tvoja prica imala smisla, ovako ste se zajebali.

I sada? Sta ti zapravo zelis nama reci? "Ti" pricao sam provjerenim ljudima! Opet rekla-kazala jer ama bas niko od vas nema nikakav validan dokaz za to, osim mozda par cinjenica, koje su se podudarile sa vasim razmisljanjem. ;) (Sada se ja opet pitam, da li su vecinski forumasi na ovom forumu zene, jer ovdje svaka druga rekla kazala, kao babe neke) Stustinski gledano osim nekih cinjenica sto se podudaraju, to je sve.... Dakle, mozete vi pricati satima, danima, ali ako nemas to sto pricas cime poduprijeti, onda si na otvorenom moru prijatelju, jer te niko ne slusa, a ti se deri do zore ako mislis da je tako najbolje. ;)

Meni kao navijacu, simpatireru, ljubitelju Zeljeznicara nikada nece biti jasno zasto se Zeljo u startu ne ograduje od ovakvih. Ne moze ovo sutnja rjesavati kada neko sistematski ide na tebe poganim putem. Ja da sam clan skupstine kluba, po hitnom nalogu bi sada zasjedala vandredna sjednica da se ovom pitanju vise stane u kraj, jer ovakve price sutra ce doci u medije (da, tacno sa ovoga foruma), ljudi ce citati i stvarati drugo misljenje i graditi drugu sliku o Zeljeznicaru koju iskljucivo pokusavanju nametnuti vasi (bordo "braca", to mozes djeci maloj pricati), cisto da bi prekrli svoj nauspijeh. ;)

U par navrata sam navodio, nas mentalitet je takav da nam ne dozvoljava priznavanje vlastitih gresaka. Sto je greska koju nas narod pravi stoljecima, a jos cemo je imati kao praksu kako stvari stoje. Jer kada nisi u stanju priznati svoj neuspijeh, onda trazis krvica u drugima da bi pritisak sa sebe sklonio, i tako se sve vrtimo u krug i stalno se nalazimo u istim sitvacijama a rjesenje ne mozemo pronaci....

Takoder, da ti ne zaboravim istaci, ja sam vas cijenio, ali zaista ali nakon medijski tortura koje priredujete i odnosu prema Zeljeznicaru samo sa jednim ciljem, ne da vas mrzim, nego vas prezirem. To vi svi mozete svatiti kako god hocete, ali prije ili kasnije cete uvidjeti da nema veceg dusmana za Zelju od ovog prvog komsije (jednog, drugog pa i treceg, ali prvenstveno ovog najblizeg komsije) ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 nov 2012, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 nov 2012, 11:08

Pa naravno kad su nam komsije romi... :lol:
Cuo sam ekskluzivnu informaciju da je Osim OPET premirao i Zrinjski i Radnik i za nekog njihovog protivnika u KUP-u ali mu se ne sjecam imena, a cuo sam da se spremaju i velike pare za Celika prvo kolo, kojima ce vjerovatno Celik uspjeti izaci iz dugova... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 nov 2012, 11:12

:lol: :lol: :lol: Sta nam trolovi rade.. Nismo mi normalni kada ulazimo u rasprave sa ovim pacenicima sa hadisona..

edit:
KosevskoHill je napisao/la:Biće sutra i na Moja WEB TV, napravio bi ja stream,ali pojma nemam kako i šta :?

Ako neko zna proceduru neka mi javi,nije mi mrsko da i ostali mogu gledati ;)
FredPerry123 je napisao/la:Raja, napraviću ja stream nije frka samo nek neko kaže pomoću čega je najbolje.
Pustite se Aziza velicanstvenog :lol: i svih ostalih kompleksasa.. Bolje nek neko ko zna objasni momcima kako da nam naprave stream..

Evo ovdje dosta jednostavan nacin ako neko ima web kameru i adsl:
http://www.ucionica.net/internet/kako-d ... ing-a-937/
BUDI ŽELJO !!!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 17 nov 2012, 11:25

Jesul ovo izbacili Zelju iz ponude u kladionicama?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2012, 11:30

jeste svi nam štele i babo i komitet i eufa i fifa, jedite se ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 nov 2012, 11:31

cala je napisao/la:Jesul ovo izbacili Zelju iz ponude u kladionicama?
Jesu, dvica ko kuca pa zato i izbacili ..

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 17 nov 2012, 11:44

Prosla sezona Leotar - Zeljeznicar, uoci utakmice svi prognoziraju cistu pobjedu Zelje a razlozi sljedeci : melju sve pred sobom, dosta su kvalitetniji, primaju malo golova i slicno. Na kraju kad smo izgubili dosao je na nasu temi i ko je trebao i nije, + se registrovalo jedno 500 novih forumasa da iskazu svoje nezadovoljstvo jer kako cete izgubiti kad ste sampioni i imate duplo kvalitetnije igrace, upravu, trenera od jadnog Leotara, pa oni ne mogu nas forumase da se skupimo pobijediti.

Ova sezone Leotar - Zeljeznicar, uoci utakmice svi govore ako pobijedite to ce biti jer je namjesteno, izdali ste sve redom, kako vas nije sramota, kladionice blokirale par. Haloooooooo ?????????? Jel se to Leotar ove sezone nenormalno pojacao, doveo 11 novih igraca iz liga 5, vrhunskog trenera , a Zeljo se raspao, prodao kljucne igrace, u nenormalnoj je krizi, samo cekamo da se klub ugasi ??????????? Pa sta bi sa razlozima od prije par mjeseci ??? Kako vas nije sramota tako pricati, mada me i ne cudi kad znam ko to prica i potice ovakvu diskusiju.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 nov 2012, 11:46

Pustite ove bijednike nego jeste li svjesni sta nam ova utakmica znaci tri boda bi bila veliki korak ka Tituli

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2012, 11:50

CARSON je napisao/la:Pustite ove bijednike nego jeste li svjesni sta nam ova utakmica znaci tri boda bi bila veliki korak ka Tituli
naravno, 3 boda i onda veoma bitan mec sa sirokim, ne sumnjam da ce biti 6-7 hiljada na toj utakmici, onda pauza a i leci ce neki novci od uefe, a vjerovatno ide tika taka tako da stvari izgledaju veoma povoljno :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 17 nov 2012, 12:03

ZNAĆI NEMA STREAM
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 17 nov 2012, 12:12

Hocel biti stream ?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 nov 2012, 12:31

Za stream se tek moze znaci hoce li biti kada pocne tekma. Prvo mora pusti mojaTv sliku, pa neko tko ima mojuTv nama moze napraviti stream... ;)

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 nov 2012, 12:33

amko21 je napisao/la:Hocel biti stream ?

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 17 nov 2012, 12:45

HOCEMO TAJ STREAM NA NA NA NA NA NADJI GA ZA NAS!!!!

Edit: Moze i na pp :mrgreen:

FredPerry123
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry123 » 17 nov 2012, 12:48

Evo raja ide stream još malo
1921

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 17 nov 2012, 12:49

FredPerry123 je napisao/la:Evo raja ide stream još malo
:D

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 17 nov 2012, 12:49

FredPerry123 je napisao/la:Evo raja ide stream još malo
Za nas koji ne zivimo u BiH?

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 17 nov 2012, 12:49

Molim da se stream ne dijeli po facebooku itd, jer ga onda ni mi encemo moci gledati ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 nov 2012, 12:49

Stream odmah postavljajte ovdje, nista PP. Al zato nemojte sirit link po grupama na fejsu koje imaju hiljade clanova.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 17 nov 2012, 13:00

ajde stream molim vas,kakav pp svi mi hocemo da gledamo Zelju ;)
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.