Vidi prijatelju, ja znam da vama danas gori, a takoder znam da ste vi svjetski prvaci sto se propagande tice. Vjerujes ti meni, da ste vi dostigli Crvenu Zvzedu u tome, pa cak u nekim navratima i prestigli. Ovo igru sto vi igrate protiv Zelje (igrali ste je vi prije, samo u blazem obliku nego danas, sto je postalo ocito) od kada se Amar vratio i mrznju koju stvarate je samo pokazatelj vaseg plitkog, neosnovanog razmisljanja, koje vam se od 2009 u par navrata zestoko odbijalo od glavu. Takoder sa ovom izjavom danas se moze zakljuciti da vi vec trazite alibi za "moguci" neuspijeh.aS_Roma je napisao/la:Par: Leotar - Zeljeznicar je na svim kladionicama BLOKIRAN !
Utakmica je namjestena da zavrsi rezultataom 0-2

EDIT: Samo da ti napomenem, kladionce rade i razmiljaju kada su ovakve stvari po sistemu rekla-kazala, kao sto ti razmiljas. Savim je logicno, ako se vec digla hajka sa vase strane da ljudi uklone par jer postoji mogucnost da neko debelo obogati sa navedenim parom. E sada ovdje se opet postalja pitanje tvoje ljudske inteligencije? (Nemoj mene na zub, mislim na cjelokupno sliku ljudi koji izmisljaju ovakve stvari). Zasto? Jer ako si imao "projeren" info, sto nisi sutio, odradio posao, nazvao kolegu u Hr ili Sr da ti uplati solidnu svotu novca na ovaj par, digao lovu i nama prezentovao listis kao dokaz da si znao da je utakmica namjestena.

I sada? Sta ti zapravo zelis nama reci? "Ti" pricao sam provjerenim ljudima! Opet rekla-kazala jer ama bas niko od vas nema nikakav validan dokaz za to, osim mozda par cinjenica, koje su se podudarile sa vasim razmisljanjem.

Meni kao navijacu, simpatireru, ljubitelju Zeljeznicara nikada nece biti jasno zasto se Zeljo u startu ne ograduje od ovakvih. Ne moze ovo sutnja rjesavati kada neko sistematski ide na tebe poganim putem. Ja da sam clan skupstine kluba, po hitnom nalogu bi sada zasjedala vandredna sjednica da se ovom pitanju vise stane u kraj, jer ovakve price sutra ce doci u medije (da, tacno sa ovoga foruma), ljudi ce citati i stvarati drugo misljenje i graditi drugu sliku o Zeljeznicaru koju iskljucivo pokusavanju nametnuti vasi (bordo "braca", to mozes djeci maloj pricati), cisto da bi prekrli svoj nauspijeh.

U par navrata sam navodio, nas mentalitet je takav da nam ne dozvoljava priznavanje vlastitih gresaka. Sto je greska koju nas narod pravi stoljecima, a jos cemo je imati kao praksu kako stvari stoje. Jer kada nisi u stanju priznati svoj neuspijeh, onda trazis krvica u drugima da bi pritisak sa sebe sklonio, i tako se sve vrtimo u krug i stalno se nalazimo u istim sitvacijama a rjesenje ne mozemo pronaci....
Takoder, da ti ne zaboravim istaci, ja sam vas cijenio, ali zaista ali nakon medijski tortura koje priredujete i odnosu prema Zeljeznicaru samo sa jednim ciljem, ne da vas mrzim, nego vas prezirem. To vi svi mozete svatiti kako god hocete, ali prije ili kasnije cete uvidjeti da nema veceg dusmana za Zelju od ovog prvog komsije (jednog, drugog pa i treceg, ali prvenstveno ovog najblizeg komsije)