KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
'ladno primili 38 poena za četvrtinu 

- alan_kardec
- Kontakt:
dobro je, izvukosmo živu glavu u sevilli. nakon dobijene utakmice, potpuna pogubljenost i konfuzija u zadnjih par minuta. u produžetku nas je sreća pogledala samo tako. Subotić u samom finišu pokazao koliko je bitan za tim.
Nebitno, dvije pobjede u dvije utakmice, prvi smo u grupi, orleans je dobio talijane što nam ide na ruku. imamo sve u svojim rukama i ne bi trebalo biti problema da prođemo dalje.
Nebitno, dvije pobjede u dvije utakmice, prvi smo u grupi, orleans je dobio talijane što nam ide na ruku. imamo sve u svojim rukama i ne bi trebalo biti problema da prođemo dalje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
E vala da je ono Zvezda večeras izgubila bilo bi to katastrofalno.... Ne mogu vjerovat kakav pad relativno iskusnog tima?! 16 razlike ispustiti za svega par minuta,neko evidentno nije shvatio važnost meča! Doduše i Vukoičić je zasrao,zašto nismo pravili faul u zadnjem napadu?Stranci solidni,dosta slaba partija Brauna,pa i Skot je bio daleko od onog što je prethodno prikazao... Kahasol me pravo razočarao... očekivao sam više od njih....
Sve smo učinili što je bilo u našoj moći da ih vratimo u igru,nevjerovatno.
Zadnja četvrtina kriminalna.Neshvatljivo je da nismo pravili faul u poslednjem napadu i naravno kažnjeni smo trojkom.Čini mi se da sam na momenat ugledao Vladu kako divlja pored aut linije da se pravi faul tako da njemu ne mogu prepisati ovaj ajmo reći glupi kiks.I da,žašto je Igor pravio faul na 4sek do kraja produžetka prilikom šuta za 3 poena igrača Kahasola?Vjerovatno samo on zna.Ali ajde,ima i pozitvnih stvari.Najpozitivnija stvar je naravno pobjeda i to što smo nekako uspjeli zaustaviti kola koja su nevjerovatnom brzinom krenula niz brdo.Igra od kraja 2/4 do početka 4/4-respect.
Ovaj dečko Nelson je sam vukao prilikom onog poniranja i on zaslužuje svako poštovanje.Počeo je igrati u kontinuitetu i definitivno pokazuje ko je i šta je.Subotić je mnogo značio na kraju.Raško odličan u onom periodu dominacije kao i Igor.

1945,1927.
Ma dešava se to... Samo Vukoicic mora biti svjestan činjenice da odlučujuće lopte ne idu Igoru u ruke, jer on nije to... Može dati 30 poena, ali zadnji napad će fulati... Ili nešto zasrati....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dozvolili smo im dosta ofanzivnih skokova i samim tim ih vratili u igru, ali hajde napad je bio na nivou, vazna pobjeda upisana jer smo jedini neporazeni tim u grupi, a da smo izgubili nebi bilo ugodno. 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci znam da je off-topic ali mi treba odgovor.
Tko prenosi vecerasnji derbi, da li ArenaSport ili? Znam da obicno Arena prenosi Jelen Super ligu. Gledam u ponudi za danas samo jedan mec Francuske lige na programu, a nigdje derbija, pa me buni...Hvala
Tko prenosi vecerasnji derbi, da li ArenaSport ili? Znam da obicno Arena prenosi Jelen Super ligu. Gledam u ponudi za danas samo jedan mec Francuske lige na programu, a nigdje derbija, pa me buni...Hvala
Prva televizija (Srbija) i RTRS.DzoleZeljo je napisao/la:Momci znam da je off-topic ali mi treba odgovor.
Veceras da upisemo jos jednu pobedu
i clanovi FK-a ce prissutvovati utakmici 
A vidim i da se ovih dana na treninzima radilo nesto kontra presinga

A vidim i da se ovih dana na treninzima radilo nesto kontra presinga

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Rutinska pobjeda uz jako lošu igru. Opet premalo minuta za Cvetkovića i Mitrovića, kao i Simonovića kojeg treba vratiti u formu što prije. Elton strašno dobru tehniku oko koša ima.
Strasna utakmica u Pioniru,pobeda kao u NBA 116-104.Strasna atmosfera,jednostavno ko god nije bio moze da zali.Sto bi Edin rekao da su se krenuli bacati kuhinjski aparati i to bi uslo,obe ekipe strasno raspolozene i na kraju mi slavimo pobedu.Jbg pobeda k'o pobeda mene itekako raduje,ali opet gledajuci rasplet u ostalim grupama ja bih voleo da mi budemo drugi.Jer ipak mnogo bolje cemo da prodjemo u narednoj fazi sa takvim raspletom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sassari je strasna suterska ekipa, jedna od najboljih u Evropi sigruno.
Veceras me posebno obradovao Cvele koji je moze se reci prelomio utakmicu sa one dvije trojke i onaj faul sto je iznudio, bio je agresivan, pun energije.
Rakoc pokazao kakav je majstor, i Brown izdominirao.
Veceras me posebno obradovao Cvele koji je moze se reci prelomio utakmicu sa one dvije trojke i onaj faul sto je iznudio, bio je agresivan, pun energije.

Rakoc pokazao kakav je majstor, i Brown izdominirao.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Iako ne volim ovako čisto prangijaške ekipe bilo je fino podsjetiti se šta je prava košarka, bez guranja lopti na centre do besvijesti, bez sudija u glavnim ulogama, faulova za svaki kontakt i sl.
Kakva divljacka kosarka.
Vlada utripovao da je Mike D'Antoni i da vodi Phoenix iz najboljih dana run 'n' gun kosarke.

Vlada utripovao da je Mike D'Antoni i da vodi Phoenix iz najboljih dana run 'n' gun kosarke.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Igor Rakocevic @IgorRakocevic
Nastavlja se serija!!! Kako je sad lepo igrati u Pioniru... Pokusavam da organizujem da posle sledece pobede bacimo svi dresove u publiku!
Nastavlja se serija!!! Kako je sad lepo igrati u Pioniru... Pokusavam da organizujem da posle sledece pobede bacimo svi dresove u publiku!
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- alan_kardec
- Kontakt:
ovi Talijani pravo luda ekipa. Gledam na poluvremenu statistiku, procenat šuta za tri im je 61%, a za dvojku nešto preko 40%.
kako su šutali trojke, u jednom momentu se činilo da imaju šuterski trening.
Brown nezaustavljiv pod košem, Rakočević počeo da igra upravo onako kako se i očekuje, da bude vođa.
Kvalitetna rola Cvetkovića.
Zvezda je na omjeru 3-0, a sve ostale ekipe su na 1-2. Vjerovatno će za prvo mjesto biti dovoljan još jedan trijumf.
Cajasol pobijedio u Francuskoj.

Brown nezaustavljiv pod košem, Rakočević počeo da igra upravo onako kako se i očekuje, da bude vođa.
Kvalitetna rola Cvetkovića.
Zvezda je na omjeru 3-0, a sve ostale ekipe su na 1-2. Vjerovatno će za prvo mjesto biti dovoljan još jedan trijumf.
Cajasol pobijedio u Francuskoj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa ja, neda Covke, stedi se na dresovima.
Salu na stranu, dobro igra Zvezda, napokon su se kockice poslozile.
Cvele mora imati Vukove minute.
Sassari je prije ove utakmice ispalio 297 trojki u 10 utakmica.

Salu na stranu, dobro igra Zvezda, napokon su se kockice poslozile.
Cvele mora imati Vukove minute.

Sassari je prije ove utakmice ispalio 297 trojki u 10 utakmica.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Veliki je Igor i u 35oj....DejaNMG je napisao/la:Igor Rakocevic @IgorRakocevic
On je to izgleda htio i večeras uraditi,al mu nisu dozvolili redari....

Ono što ne valja je da se prima veliki broj poena... Šta će biti kada naiđe ekipa koja igra opaku odbranu? R&G košarka je lijepa, ali nikome nije donijela neki rezultat, sem Makabiju nekad prije čini mi se...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.