Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Službena lica:Tesla je napisao/la:Ko sudi sutrašnju utakmicu u Trebinju ?
Od kako se igra zajednička liga imamo jednu pobjedu, tri remija i šest poraza u Trebinju. Gol razlika -7. Tradicija je u potpunosti na strani Leotara. U zadnjih 8 susreta jedna pobjeda, jedan remi i šest poraza. Biće gadno.mustuluk je napisao/la:Utakmice u Trebinju stadion Police
07.05.03. FK Leotar - FK Željezničar..........2:2
23.08.03. FK Leotar - FK Željezničar..........0:0
16.10.04. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
12.11.05. FK Leotar - FK Željezničar..........1:0
01.04.07. FK Leotar - FK Željezničar..........3:0
01.03.08. FK Leotar - FK Željezničar..........1:0
25.10.08. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
26.05.10. FK Leotar - FK Željezničar..........3:3
02.04.11. FK Leotar - FK Željezničar..........0:1
23.05.12. FK Leotar - FK Željezničar..........2:1
barbarez je napisao/la:
Za sami kraj,pitali smo gospodina Osima,šta misli o jucerašnjoj izjavi izvjesnog Aziza ,da Željezničar ne bi trebao dobiti u Trebinju,i da bi bilo pošteno prema Tuzlacima i navijacima Sarajeva da izgubi.
"Ma ja se ne bih puno osvrtao na Azizove izjave,jer je ocito da momak ima problema sa Saidovim sindromom,lupa gluposti do besvijesti"-kratko je prokomentarisao Amar Osim.
Ko je ba taj lik Azizovic?? Il sta vec haha.. Ja budale boze dragi xDbagrcavi je napisao/la:barbarez je napisao/la:
Za sami kraj,pitali smo gospodina Osima,šta misli o jucerašnjoj izjavi izvjesnog Aziza ,da Željezničar ne bi trebao dobiti u Trebinju,i da bi bilo pošteno prema Tuzlacima i navijacima Sarajeva da izgubi.
"Ma ja se ne bih puno osvrtao na Azizove izjave,jer je ocito da momak ima problema sa Saidovim sindromom,lupa gluposti do besvijesti"-kratko je prokomentarisao Amar Osim.![]()
![]()
![]()
Azize javi se !
http://www.phy.pmf.unizg.hr/~dandroic/n ... indows.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;FredPerry123 je napisao/la:Raja, napraviću ja stream nije frka samo nek neko kaže pomoću čega je najbolje.
a što li boze...3r0X je napisao/la:bas me zanima sto jedino leotar-zeljo nema u ponudi za ovo kolo... xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.