Hoće li mi neko reći od vas iskusnijih kladioničara šta da izbacim odavde :
Bajern 2
M.siti 1
Everton 2
Čelsi 3+
Valensija 1
psv 2
ajax 3-5
Barsa 3-5
kvota 49,79
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Poluvrijeme 13-11DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pozdrav svima,
Evo jedan poklon od mene za veceras odnosno greska u derby kladionici:
Groswallstadt-T.Essen
zbir golova prvo poluvrijeme 29,5
a ukupan zbir na mecu je 53,5
znaci treb igrati zbir u prvom tip 1, oni su to zamjenili sa broj golova domacina.
Ko zeli neka proba, pozurite pocinje za 20 min
Drug pusti se golova igra se liga prvaka sljedece sedmice i normalno je da ce se pojedine ekipe cuvatiTara je napisao/la:Zdravo svima
Bajern 2
M.siti 1
Everton 2
Čelsi 3+
Valensija 1
psv 2
ajax 3-5
Barsa 3-5
kvota 49,79

Ja bih radije odigrao Udinese oba daju gol, Frankfurt X, Osasuna oba daju, Granada 3+, Zvezda od 0-2.Lisac je napisao/la:
Za vikend![]()
P.S nikako ne prepisivati sve,posebno ovaj zadnji par
dr.van nostrand je napisao/la:igro isto,Fordinjo je napisao/la:Dundee United - Kilmarnock BTS @1.70
Ma smucili mi se vise padovi na kvotama ispod 1.4,bar kad padnam znam na cemu sam pao ako dobijem znam sta sam dobio.Malagu ganjam evo treci vikend pa da vidim hocel konacno pobijedit,Zvezda navijacki,Sijena bi trebala dobit konkurenta za opstanak,Udine ne mogu non stop kiksat,Frankfurt treci na tabeli protiv zadnjeg,Njukastl kiksno proslo kolo kuci ne vjerujem da ce i ovo,mada je Svonsi solidna ekipa i Atletiko kao slag na tortuinsider je napisao/la:
Ja bih radije odigrao Udinese oba daju gol, Frankfurt X, Osasuna oba daju, Granada 3+, Zvezda od 0-2.
Dobro ti je ovo, i ja ciljam često ove krupnije koeficijente, mada u zadnje vrijeme igram samo zbroj golova.
Hvala na komentaruDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Drug pusti se golova igra se liga prvaka sljedece sedmice i normalno je da ce se pojedine ekipe cuvatiTara je napisao/la:Zdravo svima
Bajern 2
M.siti 1
Everton 2
Čelsi 3+
Valensija 1
psv 2
ajax 3-5
Barsa 3-5
kvota 49,79
Sretno drugariceTara je napisao/la: Hvala na komentaruDrugarica u pitanju
Uplatiću sutra ovako,pa kako bude
videćemo.

Cim se pocnes dvoumit dodat il izbacit ,izbaciTara je napisao/la:sad ste me zabrinuli za Čelsi.Ili stavim1-3 gola,ili da izbacim taj par ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.