Bosanske piramide

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Bosanske piramide

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2012, 21:32

Sheyi je napisao/la:Ima Osmanagic i onu dokumentarnu emisiju.

Nego, @Mirza, zanima me kako su oni tuneli nastali, je li i to prirodnim putem?
Ma to je voda sve napravila,a sidjes dole,srusis zid koji je pregradjen ljudskom rukom i otvori se 20m novog tunela ,koji je isto voda napravila,a da nije srusila ove pregrade... :lol: :lol:

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 16 nov 2012, 21:42

@NEZALAGANJE

Ti si onaj koji nameće tuđe mišljenje, držis se Osmanagića i njegovih priča i to su ti jedini argumenti! Hoćeš li tako i mene veličati ako ti pošaljem moje slike iz Gize? i ja sam bio na piramidama i eto, mogu se zbog toga zvat stručnjakom za piramide??? Ljudi ti ovdje svoje mišljenje argumentuju nizom naučnih ČINJENICA, matematičkim definicijama i fizičkim zakonima koji su nepobitni i egzaktni, a ti zauzvrat nudis uvrede kako je neko ograničen jer odbija da vjeruje u babaroge i vanzemaljce...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 nov 2012, 21:49

:mrgreen:
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 nov 2012, 21:51

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Dosli ljudi vidjeli svojim ocima samo oni nisu stavili sesir ala Indiana Jones
Thomas Müller - Fußballgott

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2012, 21:54

Dosli na poziv Osmanagica,jer covjek voli da svako iznese svoje misljenje,a to sto su isjekli sve njegove izjave i sto su prvo snimili jednui afirmativnu,pa onda ovu drugu negacijsku emisiju govori o njima.... ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 nov 2012, 21:56

Ma ja :) Sigurno su i gusteri koji su obukli kostime ljudi

Jadan Sema izjave mu u montazi zavrsili :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2012, 21:58

MirzaLukavac je napisao/la:@NEZALAGANJE

Ti si onaj koji nameće tuđe mišljenje, držis se Osmanagića i njegovih priča i to su ti jedini argumenti! Hoćeš li tako i mene veličati ako ti pošaljem moje slike iz Gize? i ja sam bio na piramidama i eto, mogu se zbog toga zvat stručnjakom za piramide??? Ljudi ti ovdje svoje mišljenje argumentuju nizom naučnih ČINJENICA, matematičkim definicijama i fizičkim zakonima koji su nepobitni i egzaktni, a ti zauzvrat nudis uvrede kako je neko ograničen jer odbija da vjeruje u babaroge i vanzemaljce...
http://www.piramidasunca.ba/bs/componen ... erija.html" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti dokaza koliko ti je volja,pa ti i dalje negiraj i nemoj mi replicirati vise,molim te!imas svoj stav i ja to postujem,samo nemojte 'pljuvati' po necijem radu,jer covjek zeli dobro ovoj zemlji,za razliku od mnogih....

High

Post Postao/la High » 16 nov 2012, 22:00

Ne da se usranom preko potoka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 16 nov 2012, 22:06

Sheyi je napisao/la:Ima Osmanagic i onu dokumentarnu emisiju.

Nego, @Mirza, zanima me kako su oni tuneli nastali, je li i to prirodnim putem?
Ja u tunelima nisam bio, prema tome nemogu donosit neki sud, da obiđeš obje ˝piramide˝trba ti pola dana, plus noge ti oteknu od pentranja i lice strada od grmlja i granja dok se probijaš do vrha.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 nov 2012, 22:11

OK, razumijem. :D

High

Post Postao/la High » 16 nov 2012, 22:23

Je l' ima kakvih naznaka da ovi ''stručnjaci'' iz Engleske griješe, ili? Kol'ko se bila zahuktala priča o piramidama prije 4-5 godina, ovo je nula u odnosu na tad. Valjda se ne obrukamo u svijetu i da ne bude klempa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 16 nov 2012, 22:39

High je napisao/la:Je l' ima kakvih naznaka da ovi ''stručnjaci'' iz Engleske griješe, ili? Kol'ko se bila zahuktala priča o piramidama prije 4-5 godina, ovo je nula u odnosu na tad. Valjda se ne obrukamo u svijetu i da ne bude klempa.
tesko je bilo sta reci a da ne budes krivo shvacen. evo recimo @NEZALAGANJE tvrdi da ko ne vjeruje osmanagicu,on ne zeli dobro zemlji bosni i njemim narodima :mrgreen:

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 16 nov 2012, 22:40

Hajd da mi krenemo sa foruma kopat, ili cemi piramidu iskopat ili brdo srusit :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 nov 2012, 22:49

Sjećam se, tamo nekad 2004.kad je bila baš aktuelna ova priča, dok sam studirao bio jedan frajer iz Visokog i kad god bi neko pokušao da negira tu teoriju o piramidama on odmah počeo da priča kako je nama sarajlijama krivo što nije u Sarajevu, kako imamo nešto protiv Visokog...Zamislite.. :|

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 nov 2012, 22:53

don_burza je napisao/la:Ma ja :) Sigurno su i gusteri koji su obukli kostime ljudi

Jadan Sema izjave mu u montazi zavrsili :lol:
kazu ovi strucnjaci nagib pod uglom 20 stepeni,mjerili oni :D
pa golim okom se tu vidi da ima brat bratu 40 stepeni
Rođen s tobom da budem

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2012, 22:55

Ajmo svi koji sumnjamo van s ove teme, jer spammamo, ne držimo se topica uopšte
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 16 nov 2012, 23:00

hilmo je napisao/la:Sjećam se, tamo nekad 2004.kad je bila baš aktuelna ova priča, dok sam studirao bio jedan frajer iz Visokog i kad god bi neko pokušao da negira tu teoriju o piramidama on odmah počeo da priča kako je nama sarajlijama krivo što nije u Sarajevu, kako imamo nešto protiv Visokog...Zamislite.. :|
Upravo!

evo par stranica unazad, pojavljuje se jedan lik koji drži da mi (tuzlaci) negiramo piramidu jer onda tuzla više neće biti najstariji grad u bih :mrgreen: potom, nema tu interesa sarajeva jer visoko nije u sa, vec u ze-do kantonu, pa će sarajevski osnovni prihod (prodaja ćevapa) znatno past jer će svi ići na ćevap kod faraona :lol:

Svašta ljudi umisle, ali brate, ići tako daleko i prozivat nekog da ne voli zemlju gdje je rođen zbog toga, stvarno ne znam :?

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 16 nov 2012, 23:01

zizu1991 je napisao/la:Ajmo svi koji sumnjamo van s ove teme, jer spammamo, ne držimo se topica uopšte
Ajmo noga iz kafane :mrgreen: :mrgreen: ups teme :D

Volio bih da postoje, ne znam o tome nista pa cu samo citati :cry:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 nov 2012, 23:08

Ja niti kažem da imaju, niti kažem da nemaju, sačekat ćemo i vidjeti. Naša zemlja je jako bogata tim nalazištima samo što to nema niko da istraži..
Samo da napomenem visočake da niko ne dira u Visoko i da ono neće izgubiti svoju vrijednost ako, kažem ako, od te priče Semira Osmanagića ne bude ništa, jer ko i malo poznaje historiju Bosne (a Bogami i Hercegovine ;) ) zna da se Desnik spominje davno prije Saraj Ovasa.. :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 nov 2012, 03:30

Vise o geologiji i stijenama zna "padavicar" u I razredu rudarsko geološke škole nego Semir :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.