GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2012, 17:47

DANTES je napisao/la:@bbb koliko je Hajduk siguran? Previše sam ja posrtanjA na Poljudu vidio...
Uvjeren sam da će iskoristiti ovu pozitivnu atmosferu. Lokomotiva im je inače jaaako mrzak protivnik, a uz, kako se očekuje pun stadion, lagano padaju.
anton 1983 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:I ja također.
Vjeruj mi ne kao ja...Tvoj najveći problem je NADA, jer ti misliš da će se stvari po pitanju nogometa u HNL poboljšati, no nažalost to ne bu tako...
Narod kaže da nada umire zadnja, tako da.... :D
Hayley <3

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 nov 2012, 21:44

sutra ću u zagreb povodom sajma knjige, pa planiram i otić pogledat utakmicu protiv zadra. može li me neko uputit gdje mogu kupit kartu, koliko je karta i sve ostalo što bih trebao znat (pošto nisam nikad bio na maksimiru)? hvala!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2012, 21:54

azTer je napisao/la:sutra ću u zagreb povodom sajma knjige, pa planiram i otić pogledat utakmicu protiv zadra. može li me neko uputit gdje mogu kupit kartu, koliko je karta i sve ostalo što bih trebao znat (pošto nisam nikad bio na maksimiru)? hvala!
Bit će ti džabe ulaz, a kartu možeš uzeti pored sjeverne tribine, tj. u kućicama između, pokraj sjevera i istoka, u Maksimirskoj ulici, točno preko puta je Zoološki. A možeš uzeti i sa zapadne strane. Ma nećeš omašiti.
ne treba ti više ništa, nemoj se prepasti ako bude više ljudi u obližnjem restoranu ili ZOO.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 16 nov 2012, 21:57

kako misliš džabe?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2012, 21:59

azTer je napisao/la:kako misliš džabe?
Besplatno :D Tako sam čuo danas kad sam se vraćao s posla.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 nov 2012, 23:21

Dinamo Zagreb će svoje pripreme odraditi u Brazilu

Svako zlo za neko dobro, tako kaže poslovica. Pa ako Dinamo već neće prezimiti u Europi, barem će se većini igrača i treneru (tko god to bio) ostvariti dječački snovi. Naime, Modri će se ove zime pripremati u - Brazilu! Senzacija, svakako, s obzirom da se već nekoliko mjeseci znalo da će Dinamo prvi dio priprema odraditi u Međugorju, a drugi, nakon godinu pauze, ponovno u Turskoj. No, onda je stigla ponuda koju u Maksimiru nisu mogli odbiti.

Poziv na turnir u Sao Paulu, svi troškovi boravka i priprema momčadi (vjerojatno dva tjedna) bit će plaćeni, a još će Dinamo dobiti nešto novca za nastup na turniru. Jedina je prepreka bila mogućnost da Dinamo i na proljeće igra u Europi, tada radikalna promjena klime u siječnju ne bi bila baš dobrodošla, no, kako se izgledi da će se to dogoditi mjere u promilima, Dinamov odlazak u Brazil prakitčki je riješena stvar. Ostaje još definirati nekoliko detalja, međutim, doista bi bilo čudo da se sve izjalovi, a Dinamovi igrači ne dožive nešto što će teško ikad više doživjeti. Pripreme u Brazilu, to je nešto što se stvarno ne smije propustiti. I još će k tome klub zaraditi. Kao da se netko šali...
Kako su u Maksimiru ovu informaciju držali dobro 'zabarikadiranu’, valjda je iz predostrožnosti ne želeći proglasiti službenom, teško je otkriti s kojim će klubovima Modri igrati na tom turniru. Poznato je da u Brazil na pripreme u to vrijeme dolaze brojni klubovi s Dalekog istoka, iz Koreje, Japana, Kine..., vjerojatno će netko od protivnika biti iz tih zemalja, a nije isključeno da Modri odmjere snage niti s nekom od brazilskih momčadi. Na kraju, nije niti presudno, bit će to iskustvo za cijeli živo

Dok sve ne bude i službeno objavljeno, nije poznato gdje će Dinamo odraditi nastavak priprema, hoće li se po povratku u Zagreb Modri zaputiti u još neku inozemnu destinaciju poput Turske ili Portugala, ili će ipak nastaviti tradiciju i doći u Međugorje. Sve će ovisiti i o klimatskim kretanjima, odnosno o stanju terena u Mađugorju. No, o tom potom, ionako trenutno svi razmišljaju samo o Brazilu.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 nov 2012, 01:17

@azTer - Ulaz je sutra besplatan, kao sto je i kolega rekao, ali moras pokupiti kartu, jer na ulazu imaju brojaci i oni ne mogu otvoriti bez bar koda s ulaznice. Gdje ju mozes pokupiti vec ti je rekao.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 17 nov 2012, 04:44

hvala ljudi, skupio sam potrebne informacije :)

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 17 nov 2012, 15:41

Kovacic i Halilovic igraju briljantno danas.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2012, 15:53

Kenonan je napisao/la:Kovacic i Halilovic igraju briljantno danas.
[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 nov 2012, 15:55

Koja buducnost sa ova 2 malca, jos da je vratit Kramu 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 17 nov 2012, 16:04

Halilovic se ipak premalo krece za jednog veznjaka, ima potez, ali danasnji nogomet trazi puuuno vise kretanja.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2012, 16:22

Kenonan je napisao/la:Halilovic se ipak premalo krece za jednog veznjaka, ima potez, ali danasnji nogomet trazi puuuno vise kretanja.
Istina,neka je i to netko primjetio.Ni defenziva mu nije nešto i to će trebat savladat ako želi nešto više postići u karijeri.Još je mlad,ima vremena...
Iako ima i igrača kojima "nije potreban" daj defenzivni dio,ali takvi su rijetki i prave svjetske klase.
Tritolone je napisao/la:Koja buducnost sa ova 2 malca, jos da je vratit Kramu 8-)
...i maknut Mamića,pa da vidiš :mrgreen:
Tomečak bi konačno dobio priliku,Vrsaljko (u zadnje vrijeme mu se povećala minutaža i igra dosta dobro)...

Riješit se Sammira,Pivarića,Rukavine,Čopa...
Eh,to bi bio klub.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 17 nov 2012, 16:37

Ante Čačić na zimu će ga vratiti u Maksimir jer su Čop, Beqiraj i Krstanović zajedno zabili sedam golova. Kramarić ih je sam zabio deset. Ljetos je umalo završio u dresu Maribora.
- Da, bilo je kontakata, ali nije se realiziralo - kaže Krama.
Na Dinamovu sreću, onakve zicere Krama ne promašuje.
- Da sam otišao u Maribor, možda Dinamo ne bi bio u Ligi prvaka - nasmijao se Krama, za kojeg je Čačić rekao da mu treba kao Cerin Ćiri.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 nov 2012, 00:34

slika

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 18 nov 2012, 16:08

bio sam jučer na tekmi... nije bila nešto ekstra utakmica, iako je palo dosta golova. od šest prilika, dinamo je iskoristio pet, dok je zadar jedino u prvom dijelu imao jednu polukontru i u drugom poništen gol.

najviše mi se svidio kovačić. kontrola lopte sjajna, dobar tehničar, super pregled igre i nadam se da može jednog dana postat bolji od modrića.

što se tiče malog halilovića, dobro je odigrao prvih pola sata možda, pretkraj prvog dijela se već osjetio umor... nakon što se ohladio na poluvremenu, na početku drugog dijela je bio očit pad snage i energije, pa je izašao tamo oko 55. minute čini mi se. očit je potencijal, dobro barata sa loptom i zna napravit pametan potez kad ima izbor između pasa i šuta, ali ne može se on sa svojih 16 godina trkački nadmetat sa starijim i jačim igračima. ispočetka je mogao napravit koji dobar potez jer je svjež i vrckav, ali kasnije bježi od duela.

što se tiče ostalih igrača, ćop mi je oduvijek bio nekako drag, od jučer još više, jer lik je pretrčao sigurno 10+ kilometara. bećiraj i dalje trpa otpatke, vida je kreten, sammir sebičan, ademi bedem pred odbranom, kelava ne zna ispucat lopte i tako... :mrgreen:

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 19 nov 2012, 15:15

Nova nada Dinama.

slika

[youtube][/youtube]

Mali je trenutno na probi koju je ocito prosao. Odradio je vec i utakmicu protiv godinu dana starijeg uzrata i odmah zabio gol. Jozak je rekao kako ce ga vjerojatno vratit u Maroko na dvije-tri godine i onda ga opet uzet nazad. Dodao je i kako je ovo prvi put da Dinamo dovede ovako mladog talentiranog igraca. Zove se Haitam Fighil i ima samo osam godina. Nadam se da ce mali uspjet, pogotovo da ce uspjet u Dinamu :mrgreen:

EDIT: Evo link od videa, jer gospodi koja upravlja forumom dzabe govorit da konacno naprave ovo s*anje i da videi sa yt budu vidljivi, a ne samo siva podloga :?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sWvKCu87-I
Zadnja izmjena: Jack777Pott, dana/u 19 nov 2012, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 nov 2012, 17:39

haha koja šampionska poza :mrgreen:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 19 nov 2012, 21:29

Bozic dolazi - Mamic odlazi :lol:

Neka tako bude :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 nov 2012, 21:45

Čačić ode u zatvor,a Jovanović se budi i opet se inspekcije najavljuju. :mrgreen:
Recimo da smo tako nešto i očekivali.Tik-tak...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 0 gostiju.