Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la bosnas_ » 15 nov 2012, 18:09

Zukanovic i Stevanovic su protiv Alzira pokazali najvise! drago mi je zbog Ervina,mislim da smo s njim dobili jako dobrog igraca u reprezentaciji!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 15 nov 2012, 18:30

Zukanovic i Stevanovic zasluzuju pozive a ostali novi tesko bez obzira sto je Svraka postigo pogodak nije za prvi 11 a vremenom ce se pokazati da nije ni za klupe jer ima dosta boljih igraca sve zavisi ko mu je menadzer i ko ga gura

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 nov 2012, 13:21

Kad sam pisao da je prava igracina i da je nazreliji od svih stopera koje imamo , zuka je odlican visok jak odlicano moze razbijati onim dugim loptama sa pola centra elem ne treba ga ni bacit za one slobodne zna ih sutat jako dobro. Sada imamo slatke muke sa njim vranjesom mujdzom i lulicem :) Ogi moze igrat na beku ( desnom ) to mu i jeste prirodna pozicija , a mujdza moze igrati lijevo komotno jer u fraji je igrao na tom mjestu dosta puta. Sada ostaje dilema za lulica gdje kako sta sa njim :D Meni ova formacija protiv alzira se super dopada , salihaga konacno ima svoje pravo mjesto i moze pruzit dosta dosta vise ... A zuka samo naprijed majstore ako bog da u anderleht to bi bilo odlicno .

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 nov 2012, 13:59

Prije prilicno vremena sam pisao da bi Vranjes trebao na bok, Lulic na krilo, a Sejo u sredinu. Steva na drugu stranu. S tim sredina vise ne bi bila tako staticna, a igraci na svojim pozicijama. To se vec davno trebalo poceti uigravati ..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 nov 2012, 14:37

samson je napisao/la:Prije prilicno vremena sam pisao da bi Vranjes trebao na bok, Lulic na krilo, a Sejo u sredinu. Steva na drugu stranu. S tim sredina vise ne bi bila tako staticna, a igraci na svojim pozicijama. To se vec davno trebalo poceti uigravati ..
Istina , misketa bi onda preselili na klupu ali i opravdano...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2012, 14:42

Neće Miske iz ove ekipe zadugo ispasti, ne zato što ja hoću tako, nego iz drugih razloga, dok god bude mogao igrati, teško da će ga Pape izbaciti iz ekipe.
Mada ovo što on radi sada u reprezentaciji se ne može nazvati niti hodanje, al eto, ne pitam se ja, nego neko drugi.
Meni lično je najdraži igrač u reprezentaciji bio i ostao, al nekada čovjek treba objektivno sagledati stvari i kazati ko koči ovu ekipu.
U ovom slučaju to je on, a da li će Pape to da primjeti, ostaje da se vidi. Ja njegovu ulogu vidim u budućnosti kao igrača s klupe, ono što radi u Dynamu, da na svježinu pokuša pozitivni šok da da ekipi i ništa više, stigle su ga godine nerada i ne discipline i sada svi trpimo, od Dynama, do reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2012, 14:46

Nego da mi pišemo o Ervinu, i diskutujemo naravno.
Da li i vi djelite mišljenje srbijanskog reprezentativca ( bivšeg ) da je naš Ervin dovoljno dobar za Anderlechta ?
Šta mislite kako bi se snašao u novom klubu ukoliko bi se Anderlecht odlučio na taj potez i doveo ga u vrh belgijskog nogometa ?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 nov 2012, 14:49

zizu1991 je napisao/la:Nego da mi pišemo o Ervinu, i diskutujemo naravno.
Da li i vi djelite mišljenje srbijanskog reprezentativca ( bivšeg ) da je naš Ervin dovoljno dobar za Anderlechta ?
Šta mislite kako bi se snašao u novom klubu ukoliko bi se Anderlecht odlučio na taj potez i doveo ga u vrh belgijskog nogometa ?
Prelazak u Anderlecht bi mu bio potez karijere.Igrao bi stalno europska takmicenja i bio bi na "ocima" i vecih europskih klubova.
Svakako da rijeci Jovanovica postuju u Anderlechtu i ne bi me cudilo ako Zukanovic zavrsi vec na zimu kod njih.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2012, 14:56

Po mom mišljenju, njegov prelazak u veći klub, i vrh belgijskog nogometa, kako već napisah, pomogao bi i reprezentaciji, jer bi sigurno u ovom klubu imao puno bolje uslove za razvoj i isticanje svoje kvalitete, kao i usavršavanje.

Ali mene zanima jedna stvar, a to je, kako stoje sa defanzivcima u Anderlechtu, da li imaju neke nezamjenjive članove postave, vođe, da su u obrani ?
Prelazak u novi klub naravno, po automatizmu ne mora da znači i uspijeh, ima tu mnogih stvari koji isti uslovljavaju, od aklimatizacije na novu sredinu, igrače, no volio bih da vidim to njegovo prilagođavanje i da li bi se prilagodio.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2012, 15:09

zizu1991 je napisao/la:Po mom mišljenju, njegov prelazak u veći klub, i vrh belgijskog nogometa, kako već napisah, pomogao bi i reprezentaciji, jer bi sigurno u ovom klubu imao puno bolje uslove za razvoj i isticanje svoje kvalitete, kao i usavršavanje.

Ali mene zanima jedna stvar, a to je, kako stoje sa defanzivcima u Anderlechtu, da li imaju neke nezamjenjive članove postave, vođe, da su u obrani ?
Prelazak u novi klub naravno, po automatizmu ne mora da znači i uspijeh, ima tu mnogih stvari koji isti uslovljavaju, od aklimatizacije na novu sredinu, igrače, no volio bih da vidim to njegovo prilagođavanje i da li bi se prilagodio.
Što se tiče stopera Anderlechta:

Kouyate-crnac,snažan,mlad,visok,znaš već taj tip igrača :mrgreen: ,jedan od najboljih stopera lige,stub odbrane Anderlechta,ne bi bilo iznenađujuće da pređe u neku od najačih liga uskoro

Nuytinck-mlad igrač,doskorašnji U21 reprezentativac Holandije,odskora je u klubu,došao iz Holandskog NEC Nijmegena i odma se nametnuo u prvoj postavi

Juhasz-dugogodišnji standardni stoper,veliki broj nastupa za reprezentaciju Mađarske,ali pomalo iznenađujuće ove sezone nema mjesta u prvoj postavi

Eto ti Ervinove eventualne konkurencije u Anderlechtu :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2012, 15:17

To znači, crnac ide pa - pa, Juhasz ostaje na klupi, a Ervin sa tim iz Holandije će da igra

p.s. Željeni scenario :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2012, 15:17

Bas sam gledao ovog Juhasza u srijedu protiv Norveske, odigrao je katastrofalno. Ne bi se Adnan Mravac postidio. Mozda je imao los dan, ali...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 16 nov 2012, 15:20

bolje da ode u neki slabiji klub bundeslige...
ovaj anderlecht nije što je nekad bio.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2012, 15:22

dijalog je napisao/la:bolje da ode u neki slabiji klub bundeslige...
Ove sezone poslije dugo vremena pobijedili u ligi prvaka(1:0 protiv Zenita),uz to uzeli bod na gostovanju u Milanu,i kao šlag na tortu,sve to bez povrijeđenog Matiasa Suareza,prve zvijezde kluba.Dugo nisu bili bolji dakle.
Redovan učesnik evropskih takmičenja,klub ogromne reputacije,tradicije,ogroman broj trofeja,malo li je :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2012, 15:25

Pa nije pitanje gdje hoćeš ići, nego ko te želi, možda niko iz bundeske nije bio zainteresiran za njegove usluge, al vjerujem da će se to u skoro vrijeme promijeniti.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 nov 2012, 16:10

Dylan Dog je napisao/la:
Ove sezone poslije dugo vremena pobijedili u ligi prvaka(1:0 protiv Zenita),uz to uzeli bod na gostovanju u Milanu,i kao šlag na tortu,sve to bez povrijeđenog Matiasa Suareza,prve zvijezde kluba.Dugo nisu bili bolji dakle.
Redovan učesnik evropskih takmičenja,klub ogromne reputacije,tradicije,ogroman broj trofeja,malo li je :P
Adnerlecht je odlicna ekipa bez pretjerivanja prava ekipa gdje bi mogao ukoliko bude pruzao prave partije otici negdje dalje , i to sto kazes redovno igraju europska takmicenja. Ne sumnjam da bi se zuka tu izborio za prvih 11... Zivi bili pa vidjeli ima jos do prelaznog roka ali zuka je vec poprilicno poznat tamo bez pretjerivanja proslu sezonu je odigrao sve do jedne utakmice na zavidnom nivou . Odgledao sam vise od 15 utakmica u kojima je igrao rijetko kada grijesi sve su to sitnice koje se desavaju i dosta boljim. Mislim da je tu negdje u pravim godinama da napravi korak naprijed a meni ne bi smetalo da igra u anderlechtu citavu karijeru takvi igraci itekako mogu biti od koristi , iskusni sa finom ekipom nista bolje od toga. A sad necemo se lagat i spahic nije bio u nekim extra extra ekipama ali u reprezentaciji je pruzao nevjerovatne partije... Sto je meni i bitnije neka bude u nekom solidnom klubu standardan i bude odlican u reprezentaciji nego da se valja po nekim bundesligasima koji su na rubu ispadanja .

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 nov 2012, 18:39

SPahic ima 32godine,mislim da Zukanovic ima jos vremena za napredak ali definitivno mora ići uskoro iz Kortrijka u neki bolji klub,najbolje bi mu odgovarala Bundes liga..Interesuje me svakako razvoj situacije sa Bičakčićem i Kolašincem u pogledu reprezentativnih nastupa..

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 16 nov 2012, 18:53

ovo ljeto su Favre i skauti Gladbacha već bacili oko na Zukanovića i javno su potvrdili da ga prate, spominjao se kao moguća akvizicija u odbrani jer je otišao Dante, no doveo se Dominguez pa do transfera ipak nije došlo. Na kraju sezone Gladbach će vrlo vjerovatno napustiti Stranzl koji je najavio oproštaj od aktivne karijere pa stoga vidim prostor da Ervin pređe u Borussiu jer lično smatram da ima dovoljno kvaliteta za BUndesligu a i scouting Borussie je na zavidnom nivou i vjerujem da Ervinove sjajne partije nisu prošle nezapaženo.

Također Ervin posjeduje sve kvalitete koje Favre traži od stopera i siguran sam da bi sa Dominguezom činio sjajan tandem u odbarni i da bi Borussia bila izvrsno rješenje za njega odnosno za obje strane u ovome slučaju.

Još kad nadodam da Favre izuzetno voli da radi sa mladim igračima i da u večini slučajeva učini njihovu igru još boljom i da puno pažnje posvećuje odbrani i odbranbenim zadacima u momčadi onda imamo još jedan pozitivan aspekt za samu reprezentaciju.
Zadnja izmjena: Pale_Companion, dana/u 16 nov 2012, 18:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Agieren statt reagieren

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 nov 2012, 18:55

Da se i ja sa tobom u necem slozim :P
Bolje otici u Köln,Freiburg nego u Anderlecht. Jaca liga,bolja sansa za prelazak u jace klubove,Dortmund,Bremen,Schalke,pa zasto ne i Bayern,nikad se ne zna.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 nov 2012, 18:57

----------------Begović
Vranješ--Spahić--Zukenbauer--Mujdža

--------Salihović---Pjanić

Stevanović--------------------Lulić

----------Džeko--Ibišević

Klupa:
Šehić
Pandža
Zukanović
Misimović
Mudonja
itd...
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, bhfanatic14, myself, perun, Proximic, Sheyi, Vaya i 43 gosta.