A kako cu znati nabrojati kad nisam ni bio u planu tad kad je vas trener igrao nabroj ti bgt?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
trxel je napisao/la:Sretan rodjendan legendi kluba.Zivio Poles Scholes..
Jones vjerovatno igra protiv Galate."We've still got some doubts about Wayne and Jonny Evans," said Sir Alex. "I think Robin should be fit. We'll see what they are like today but there is a doubt.
Chicha (vjerovatno) igra sutra."Phil Jones has been training all week. We will take him to Turkey [to play Galatasaray in the Champions League] with us. He’ll get part of it there, which is a good start for him."
I dalje nema ništa o Kagawi.."Bringing on Chicharito [at Villa] was good for us and he should start tomorrow."
Ovo je zvučalo rasistički..Cartman je napisao/la:Opet crni Smalling, bice veselo.
Small ce biti extra zamjena za Ria kad ode u penziju on i Evans odbrana.Cartman je napisao/la:Opet crni Smalling, bice veselo.
Kuku lele.DevilS je napisao/la:Small ce biti extra zamjena za Ria kad ode u penziju on i Evans odbrana.Cartman je napisao/la:Opet crni Smalling, bice veselo.
Jedino ce mozda Young igrat umjesto Andersona i da bude uobicajna 4-4-1-1.Narin je napisao/la:Ovo je zvučalo rasistički..Cartman je napisao/la:Opet crni Smalling, bice veselo.![]()
Nadam se ovom sastavu sutra .
DDG
Rafael Smalling Ferdinand Evra
Carrick Cleverley Anderson
Valencia RvP Hernandez
Ili tako nesto..
Ma nije da ga napadam nego je ocito van forme (sto je bilo i za ocekivat), a Norwich ima dosta opasnog i iskusnog Holta. Puno bi bio sigurniji da je tu Evans, ali eto. A generalno mislim da od Evansa, Smallinga i Jonesa samo ovaj zadnji ima potencijala da dodje do nivoa Vidica i Ferdinanda iz najboljih dana.Benop je napisao/la:Nema potrebe da se Smalling napada, treba momku utakmica i vjerujem da će se ubrzo vratiti na pravi način. Istina da je protiv Ville bio poprilično loš, ali očekujem dosta bolju partiju protiv Galatasaraya.
Dæhli, Perreira, Januzaj i Barmby su trenutno najveci talenti. Ali svi su jos mladi i tek za 2-3 godine se nesto moze ocekivat ja mislim.motty je napisao/la:Prati li iko rezerve i omladinske selekcije, ima li neko da odskace od ostalih, kao sto je bio slucaj sa Pogbom i Morisonom. Ono sto sam ja upratio jedino bi nesto moglo bit od Powela i Henriqueza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.