Ma samo nosite kup marsala, halal vam bilo ..VFCsTARmO1922 je napisao/la:ej grbavice rano ljuta dolazi ti red army s puta.....
Procvjetala bijela lala velez nosi kup marsala.
sorry manijaci al KUP KUP KUP JE NAS

Ma samo nosite kup marsala, halal vam bilo ..VFCsTARmO1922 je napisao/la:ej grbavice rano ljuta dolazi ti red army s puta.....
Stole iz Bora je napisao/la:Ma samo nosite kup marsala, halal vam bilo ..VFCsTARmO1922 je napisao/la:ej grbavice rano ljuta dolazi ti red army s puta.....
TheManiacs je napisao/la:Crveni_1922 je napisao/la:
Budalo u 18:0HAHAHA
1 bod za prolaz u kupu. Pa **** ga 1 bod. Kakav je to dogovor. Koja budala u Veležu bi na to pristala. O tri bi se i moglo razgovarati, ali o jednom bodu. Pa zrtvujes moguci izlazak u evropu za 1 bod. Ako već ima dogovora biće 3 boda za prolaz.Janez je napisao/la:Mislim da ce sutra da bude 3 boda Zelji,dat ce Velez za Kup ;)
A da ce Zeljo vratiti Veletu u subotu 1 bod odnosno X :D
Zili bili pa vidjeli ;)
@JanezAnalic je napisao/la:1 bod za prolaz u kupu. Pa **** ga 1 bod. Kakav je to dogovor. Koja budala u Veležu bi na to pristala. O tri bi se i moglo razgovarati, ali o jednom bodu. Pa zrtvujes moguci izlazak u evropu za 1 bod. Ako već ima dogovora biće 3 boda za prolaz.Janez je napisao/la:Mislim da ce sutra da bude 3 boda Zelji,dat ce Velez za Kup
A da ce Zeljo vratiti Veletu u subotu 1 bod odnosno X
Zili bili pa vidjeli
A iskreno igraće se otvoreno i biće šta bude
Nazalost brate al tako je stanje.I nisu samo njih trojica, ima ih još nekoliko takvih.Mogli smo daleko dogurati da je bilo discipline.Ovako samo cekam dan kad ce kola niz brdo krenuti, daj Boze da se varam ali imam ruzan predosjecaj.hujka komandant je napisao/la:ma ne znam ko ce igrati sutra protiv zelje u kupu,al ono sto sam vidio veceras je fuj...knezevic,colic,secic u zaliku u kafani mortus pijani od podne vare i tekilaju...i upada im trener ibrakovic ulazi i onako sa vrata bem li vam majku sta radite jel vas stid,posebno pita secica zbog gola u derbiju...i za pola sata dodje denis pokupi ih i odveze ma jedva brato izlaze iz birtije...a bem ti fudbal...
miky_hz je napisao/la:1-1
http://www.rodjenitv.com/index.php?opti ... 1&Itemid=9Red or Dead je napisao/la:miky_hz je napisao/la:1-1
daj nemojte me zajebavati,ako je istina,koji je minut,i gdje mogu pratiti![]()
![]()
![]()
Onih pet minuta je sasvim bilo uredu kad skontamo koliko vremena su uzele oni faulovi i pomoc onih fizioterapeutaedinko je napisao/la:Pa zar ti nije jasno da se moralo igrati dok Zeljo ne dadne gol??
Pa istovremeno su pocele tekme na Pecari i na Grbavici..tekma na Pecari gotova sedam minuta(7 minuta!)prije ove na Grbavici a na Grbavici se igralo jos 5 minuta sudijske nadoknade..Pa gledaoci sus e smijali kako su sudile te spodobe zvani sudije...ovo mi je licilo na onu tekmu Spanija-BiH...igralo se dok Zeljo ne dadne gol..
Ali NEJSE..Zeljo je pobjedio ,rezultat ostaje i zelim mu da osvoji kup ove godine!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.