Nije to nikakva provokacija. Knicksi nisu pobjedili u San Antoniju od 2003. godine.azTer je napisao/la:nije provokacija, taman posla, ali knicksi bi večeras mogli zabilježit prvi poraz. definitivno najteža utakmica dosadašnjeg dijela sezone i trebat će im puno pameti da to privedu u svoju korist.
naravno, za pobjedu su u najmanju ruku potrebne dobre partije prve petorke i solidan doprinos sa klupe. očekujem dobru utakmicu, ali mislim da bi spursi na neko iskustvo, ili ajmo reć zrelost, mogli dobit ovo.
Gledaš li večeras?MElloo je napisao/la:Najtezi protivnik od pocetka sezone (Heat lopate)
Neema veze i ako se izgubi al mozemo i pobijeditkako god , prvi na istoku
Raul_64 je napisao/la:Ma nema veze ako i izgubite..
da se pridruzim klubu optimista
Pat Ewing legenda, najdraži igrač ikada. Morao sam ga stavitiSheldonCooper je napisao/la:@Carlo promjenio avatarNeka si vala,svaka čast
![]()
Bit će teško protiv Spursa, uvijek je bilo. Spursi nisu ekipa od prije koju godinu kada su bili skoro ne zaustavljivi sada je to malo drugačije iako su i dalje extra. Ukoliko odbrana bude na nivou (Orlando zanja četvrtina) mogla pasti i pobjeda![]()
Utakmica počinje za 3 sata tačno
Za Ginobilija se ne trebas previse brinuti,jer jos uvijek nije 100%,pa sumnjam da ce biti odlican!Veci ce vam problem Parker biti!Carlo je napisao/la:Nije to nikakva provokacija. Knicksi nisu pobjedili u San Antoniju od 2003. godine.azTer je napisao/la:nije provokacija, taman posla, ali knicksi bi večeras mogli zabilježit prvi poraz. definitivno najteža utakmica dosadašnjeg dijela sezone i trebat će im puno pameti da to privedu u svoju korist.
naravno, za pobjedu su u najmanju ruku potrebne dobre partije prve petorke i solidan doprinos sa klupe. očekujem dobru utakmicu, ali mislim da bi spursi na neko iskustvo, ili ajmo reć zrelost, mogli dobit ovo.
Očekujem ozbiljniji pristup, neozbiljno su igrači pristupili defanzivno meču protiv Orlanda i donekle protiv Dallasa. Odbrana će večeras biti glavna. Očekujem od Kidda/Brewera da zaustavi Ginobilija, a za Duncana se ne brinem obzirom da će ga čuvati najbolji defanzivac lige.
Knicksi su jedina ekipa u historiji lige koja je uz 5-0 u svakoj utakmici imala manje skokova od protivnika.
ništa od toga predavanje u pola 9Carlo je napisao/la:Gledaš li večeras?MElloo je napisao/la:Najtezi protivnik od pocetka sezone (Heat lopate)
Važno je da dobijemo jednu od dvije. Dakle, večeras ili sutra protiv Memphisa.
Fakat nije smak svijeta pocetak je sezone,ali imam osjecaj da ovo Spursi dobijaju veceras.DejaNMG je napisao/la:Nije smak sveta ako izgubimo, utakmica ko utakmica.
Necu moci gledati utakmicu po prvi put u sezoni.
Sretno nam.
Duncan se izvlači na šut, a to ne odgovara Tysonu, vidjećemo baš me interesuje njihov matchup. Melo vs Diaw, uhNEZALAGANJE je napisao/la:Za Ginobilija se ne trebas previse brinuti,jer jos uvijek nije 100%,pa sumnjam da ce biti odlican!Veci ce vam problem Parker biti!A Duncan/Chandler duel....Tima ovaj nikad nije mogao zaustaviti,previse je nestrpljiv defanzivno...Mene kod vas brine JR Smith i kakvu ce noc on imati...
I ja baš u pola devet imam predavanja, moš mislitiMElloo je napisao/la:ništa od toga predavanje u pola 9Carlo je napisao/la:Gledaš li večeras?MElloo je napisao/la:Najtezi protivnik od pocetka sezone (Heat lopate)
Važno je da dobijemo jednu od dvije. Dakle, večeras ili sutra protiv Memphisa.![]()
Valjda nece staronje nas dobit
Leonard na Melu?NEZALAGANJE je napisao/la:Nece Diaw biti na Melu.Ako bude u petorci,bice na vasoj trojci(Brewer)!
Da!Carlo je napisao/la:A ko će biti na Melu? Vjerovatno ne Duncan jer bi on bio mismeč na TysonuNEZALAGANJE je napisao/la:Nece Diaw biti na Melu.Ako bude u petorci,bice na vasoj trojci(Brewer)!
Duncan ili Leonard? Nije mi jasno jer sam izmjenio postNEZALAGANJE je napisao/la:Da!Carlo je napisao/la:A ko će biti na Melu? Vjerovatno ne Duncan jer bi on bio mismeč na TysonuNEZALAGANJE je napisao/la:Nece Diaw biti na Melu.Ako bude u petorci,bice na vasoj trojci(Brewer)!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.