Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
solointer
-
Kontakt:
Trener Intera , Andrea Stramccioni dobio je super vijesti . Imeno , kako saznajemo za Nedeljnu utakmicu protiv Cagliaria ima ce na raspolaganju :Samuela , Ranocchiu , Guarina , Sneijdera , Coutinha i Marigu .
Nadam se da je ovo istina
Balotellia ne bih volio al ako dodje nije smak svijeta. Jest da je to BALOTELLI

, ali on je kvalitet.
-
Huska
-
Kontakt:
Izgleda da smo dogovorili dolazak Rossia
http://www.football-italia.net/27321/ro ... er-january" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvo bi on dobro pjacanje bio samo ako se na pravi nacin vrati poslije ove povrede...
Sneijder ce imati na stolu uskoro ugovor do 2016 godine i dva mil. manju platu, tj. imat ce 4 mil, a ako ne prihvati, onda mu je noga...A kao njegova zamjena se spominje Eriksen iz Ajaxa
Ricky bi takodjer mogao na posudbu u spaniju, nesto kao Coutinho...
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Nece on nikad prestati igrati, ali i ne treba prestajati.
On je sigurno jedan od najomiljenijih igrača svijeta. Iako, legendarni kapiten Intera, Javier Zanetti ima 39 godine, Argentinac će po svemu sudeći produžiti ugovor na još dvije sa Milanezima.
Popularni Traktor i dan danas igra na nevjerovatnom nivou nogomet i prosto je nezamislivo ga ne vidjeti u timu Intera. Zanetti bi uskoro trebao da potpiše ugovor do 2014.godine, pa bi dres Intera trebao nositi i u svojoj 41.godini.
Nedavno je Il Capitano odigrao 800.službenu utakmicu za Inter. Došao je među "nerazzurre" 1995. iz Banfielda, a četiri godine kasnije je postao i kapiten.
-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Capitano produzuje do 2014.
TOOOOOOOOOOO

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
sanjingr
-
Kontakt:
CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?
Napadač Intera odgovorio na prozivke treneru juventusa podsetivši ga da kao neko ko je osuđen za nameštanje mečeve ne može da priča o moralu.Kao i uvek: Antonio Kasano bez dlake na jeziku! Kontroverzni italijanski fudbaler nije ostao dužan treneru juventusa i imenjaku Konteu na nedavne prozivke i podsetio ga da on ne bi nikom smeo da drži pridike o moralu. Podsetimo, Konte je nedvno reako da je „Kasano brbljivac koji ne bi imao mesta u juventusu“. Naravno, nestašni momak rođen u Bariju nije ostao dužan...
„Konte kaže da sam brbljiv? Zanimljivo... A, baš je on bio taj koji nije pričao kada je trebalo i nije prijavio nameštanje mečeva za koje je znao. Uradio sam mnogo glupih stvari u karijeri i za to sam često bio kažnjen. Ali, ako Konte počne nekome da priča o moralu i poštenju onda je to kraj sveta!“, poručio je Kasano Konteu.

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
-
Pupi04
-
Kontakt:
Ma Capitano nek sam sebi odredi koliko hoce da igra i koliku platu hoce
Tesko ce bit gledat Inter bez njega...
A Cassano ko Cassano,zustro i u samu srz

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
IlCapitano
-
Kontakt:
Postao/la IlCapitano » 15 nov 2012, 21:12
sanjingr je napisao/la:CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?
Napadač Intera odgovorio na prozivke treneru juventusa podsetivši ga da kao neko ko je osuđen za nameštanje mečeve ne može da priča o moralu.Kao i uvek: Antonio Kasano bez dlake na jeziku! Kontroverzni italijanski fudbaler nije ostao dužan treneru juventusa i imenjaku Konteu na nedavne prozivke i podsetio ga da on ne bi nikom smeo da drži pridike o moralu. Podsetimo, Konte je nedvno reako da je „Kasano brbljivac koji ne bi imao mesta u juventusu“. Naravno, nestašni momak rođen u Bariju nije ostao dužan...
„Konte kaže da sam brbljiv? Zanimljivo... A, baš je on bio taj koji nije pričao kada je trebalo i nije prijavio nameštanje mečeva za koje je znao. Uradio sam mnogo glupih stvari u karijeri i za to sam često bio kažnjen. Ali, ako Konte počne nekome da priča o moralu i poštenju onda je to kraj sveta!“, poručio je Kasano Konteu.

Moron.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
vrebac86
-
Kontakt:
Galiani nudi Pazzinia i 10mil za Cassana

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
LateraleSinistro
-
Kontakt:
Postao/la LateraleSinistro » 15 nov 2012, 21:21
IlCapitano je napisao/la:sanjingr je napisao/la:CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?

Moron.
Opste je poznato da Cassano nije bas sav svoj, njegovi postupci tokom karijere najbolje govore o njemu.S toga, rijeci takve "moralne" velicine ne treba uzimat za nesto bitno.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
sanjingr
-
Kontakt:
LateraleSinistro je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:sanjingr je napisao/la:CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?

Moron.
Opste je poznato da Cassano nije bas sav svoj, njegovi postupci tokom karijere najbolje govore o njemu.S toga, rijeci takve "moralne" velicine ne treba uzimat za nesto bitno.
Bolje biti blentav nego lopov
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
-
Puma
- Moderator
-
Kontakt:
Un Quaquaraquà
A iskreno, dobro mu je i reko. Sto pecka covjeka bez veze ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
Prescritto
-
Kontakt:
Postao/la Prescritto » 15 nov 2012, 22:03
šlagirani bi trebao na koju terapiju
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
-
SiamoNoi
-
Kontakt:
Cassano za Mediaset:
Interu se vrača Sneijder...
"Wes je za mene igrač koji će učiniti razliku. Želim ga u ekipi zauvijek. Taktički će to biti problem za Stramaccionija, ali ja želim igrati sa Sneijderom."
Ti i Wesley živite u istoj zgradi, često ga susrećeš?
"Susrećem ga stalno, od jutra do mraka. Kontinuirani je to stres (smijeh, op.a.)..."
Priča se o povratku Balotellija u Inter...
"Mnogo je jakih igrača u crno-plavom. Ostanimo na njima."
Čuješ se s Prandellijem?
"Ne, možda jer sam promijenio broj. U svakom slučaju, navijam za Italiju i moj je san igrati na Svjetskom prvenstvu, to mi fali u karijeri."
Želiš li pružiti ruku Juventusu?
"Naravno, pružam ruku svakome. Bitno da nisu ispred nas."
Juve ostaje favorit?
"Da, favoriti su jer su osvojili prošlo prvenstvo, ali odmah iza smo mi."
Komentar o pogotku Ibre?
"Fantastično, nevjerojatno. Samo takav luđak može pomisliti da će zabiti na takav način. Da, poslao sam mu poruku u kojoj mu čestitam. Nije mi odgovorio, vjerojatno je još pijan..."
Slažem se sa svime

-
Padovan
-
Kontakt:
Puma je napisao/la:A iskreno, dobro mu je i reko. Sto pecka covjeka bez veze ?
Mislim da je Cassano prvi počeo sa prozivkama o igračima Juventusa da su vojnici da je on odbio Juventus itd., a Conte je postavljeno pitanje od strane navijača u vezi s Cassanom i on je odgovorio da se slaže sa Bonuccijem ne znam tačno šta je sad Bonucci govorio, ali ništa strašno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
sanjingr
-
Kontakt:
Prescritto je napisao/la:šlagirani bi trebao na koju terapiju
Žalosno je šta pišeš.
FORZA INTER!
-
Pupi04
-
Kontakt:
Kad njihovi nesto kazu nista strasno,kad covjek odgovori kako jedino i zna onda je moron,a izjava da pored onakvog napada u juventusa on nema mjesta je cista sprdacina i podjebavanje pa da su mu izvadili srce imo bi mjesta pored onakvih igracica
Znao sam da ce ko muhe poletit na ovu izjavu...
Falio nam je od Matrixa ovakav brbljivac i "idiot" u ekipi,ovakve igrace obozavam

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
Yuto
-
Kontakt:
Od danas mi je Cassano jedan od najdrazih igraca.

Kako je gospodski reko onom lopovu,svaka mu cast !
Forza Antonio
P.S. U nedjelju bi se mogli vratit Coutinho,Ranocchia i Wes.Bit ce veselo

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
-
baresi#6
-
Kontakt:
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Tritolone
-
Kontakt:
Jel ovo sluzbeno da je Capitano produzio ugovor?? Ide skinit sve moguce rekorde

do pedesete ce igrat
Fantantonio u svom stilu, jasno i u kost bravo bravo
Nego citam danas da bi Ericksen lako moga kod nas, koje pojacanje bi to bilo
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.