Nadam se da je ovo istina

Balotellia ne bih volio al ako dodje nije smak svijeta. Jest da je to BALOTELLI

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
On je sigurno jedan od najomiljenijih igrača svijeta. Iako, legendarni kapiten Intera, Javier Zanetti ima 39 godine, Argentinac će po svemu sudeći produžiti ugovor na još dvije sa Milanezima.
Popularni Traktor i dan danas igra na nevjerovatnom nivou nogomet i prosto je nezamislivo ga ne vidjeti u timu Intera. Zanetti bi uskoro trebao da potpiše ugovor do 2014.godine, pa bi dres Intera trebao nositi i u svojoj 41.godini.
Nedavno je Il Capitano odigrao 800.službenu utakmicu za Inter. Došao je među "nerazzurre" 1995. iz Banfielda, a četiri godine kasnije je postao i kapiten.
Moron.sanjingr je napisao/la:CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?
Napadač Intera odgovorio na prozivke treneru juventusa podsetivši ga da kao neko ko je osuđen za nameštanje mečeve ne može da priča o moralu.Kao i uvek: Antonio Kasano bez dlake na jeziku! Kontroverzni italijanski fudbaler nije ostao dužan treneru juventusa i imenjaku Konteu na nedavne prozivke i podsetio ga da on ne bi nikom smeo da drži pridike o moralu. Podsetimo, Konte je nedvno reako da je „Kasano brbljivac koji ne bi imao mesta u juventusu“. Naravno, nestašni momak rođen u Bariju nije ostao dužan...
„Konte kaže da sam brbljiv? Zanimljivo... A, baš je on bio taj koji nije pričao kada je trebalo i nije prijavio nameštanje mečeva za koje je znao. Uradio sam mnogo glupih stvari u karijeri i za to sam često bio kažnjen. Ali, ako Konte počne nekome da priča o moralu i poštenju onda je to kraj sveta!“, poručio je Kasano Konteu.
Opste je poznato da Cassano nije bas sav svoj, njegovi postupci tokom karijere najbolje govore o njemu.S toga, rijeci takve "moralne" velicine ne treba uzimat za nesto bitno.IlCapitano je napisao/la:Moron.sanjingr je napisao/la:CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?
Napadač Intera odgovorio na prozivke treneru juventusa podsetivši ga da kao neko ko je osuđen za nameštanje mečeve ne može da priča o moralu.Kao i uvek: Antonio Kasano bez dlake na jeziku! Kontroverzni italijanski fudbaler nije ostao dužan treneru juventusa i imenjaku Konteu na nedavne prozivke i podsetio ga da on ne bi nikom smeo da drži pridike o moralu. Podsetimo, Konte je nedvno reako da je „Kasano brbljivac koji ne bi imao mesta u juventusu“. Naravno, nestašni momak rođen u Bariju nije ostao dužan...
„Konte kaže da sam brbljiv? Zanimljivo... A, baš je on bio taj koji nije pričao kada je trebalo i nije prijavio nameštanje mečeva za koje je znao. Uradio sam mnogo glupih stvari u karijeri i za to sam često bio kažnjen. Ali, ako Konte počne nekome da priča o moralu i poštenju onda je to kraj sveta!“, poručio je Kasano Konteu.
Bolje biti blentav nego lopovLateraleSinistro je napisao/la:Opste je poznato da Cassano nije bas sav svoj, njegovi postupci tokom karijere najbolje govore o njemu.S toga, rijeci takve "moralne" velicine ne treba uzimat za nesto bitno.IlCapitano je napisao/la:Moron.sanjingr je napisao/la:CASANO : NECE VALJDA CONTE DA PRICA O POSTENJU !?
Slažem se sa svimeInteru se vrača Sneijder...
"Wes je za mene igrač koji će učiniti razliku. Želim ga u ekipi zauvijek. Taktički će to biti problem za Stramaccionija, ali ja želim igrati sa Sneijderom."
Ti i Wesley živite u istoj zgradi, često ga susrećeš?
"Susrećem ga stalno, od jutra do mraka. Kontinuirani je to stres (smijeh, op.a.)..."
Priča se o povratku Balotellija u Inter...
"Mnogo je jakih igrača u crno-plavom. Ostanimo na njima."
Čuješ se s Prandellijem?
"Ne, možda jer sam promijenio broj. U svakom slučaju, navijam za Italiju i moj je san igrati na Svjetskom prvenstvu, to mi fali u karijeri."
Želiš li pružiti ruku Juventusu?
"Naravno, pružam ruku svakome. Bitno da nisu ispred nas."
Juve ostaje favorit?
"Da, favoriti su jer su osvojili prošlo prvenstvo, ali odmah iza smo mi."
Komentar o pogotku Ibre?
"Fantastično, nevjerojatno. Samo takav luđak može pomisliti da će zabiti na takav način. Da, poslao sam mu poruku u kojoj mu čestitam. Nije mi odgovorio, vjerojatno je još pijan..."
Mislim da je Cassano prvi počeo sa prozivkama o igračima Juventusa da su vojnici da je on odbio Juventus itd., a Conte je postavljeno pitanje od strane navijača u vezi s Cassanom i on je odgovorio da se slaže sa Bonuccijem ne znam tačno šta je sad Bonucci govorio, ali ništa strašno.Puma je napisao/la:A iskreno, dobro mu je i reko. Sto pecka covjeka bez veze ?
Žalosno je šta pišeš.Prescritto je napisao/la:šlagirani bi trebao na koju terapiju
Yuto je napisao/la:Od danas mi je Cassano jedan od najdrazih igraca.Kako je gospodski reko onom lopovu,svaka mu cast !
Forza Antonio![]()
![]()