NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
Walker je majstor. Prošle sezone je razočarao kao i Bobcatsi, ali ove godine igraju odlično na čelu s Kembom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
gledao sam tekmu jucer. Jamal Crawford ima najbolji crossover u ligi od vremena Tima Hardawaya, dakle 20ak godina.rio_Ferdy88 je napisao/la:Odlična tekma sinoć u Staplesu, Clippersi izgledaju odlično i na parketu i na papiru, a još kad im pridodamo Billups-a i Hill-a
![]()
Bledsoe kao i Crawford sa klupe Clippsa su odigrali odlično, a Bledsoe je imao i block of the night nad D-Wadeom![]()
Jordanove Mačke na omjeru 4-3 ( a prošle sezone su ukupno dobili 7 tekmi), nakon sinoćnje pobjede nad Vukovima, koju je donijeo Kemba sa zvukom sirene![]()
A Grizliji su u fantastičnoj formi i sinoćnjom pobjedom su potvrdili da su najozbiljniji kandidat za 2 ili 3 mjesto na Zapadu uz Clippse, naravno nakon neprikosnovenih Spursa![]()
Jako dobra utakmica. Miami je izgubio zbog Wadea.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Pirke je napisao/la: Jamal Crawford ima najbolji crossover u ligi od vremena Tima Hardawaya, dakle 20ak godina.
Postovanje treba zaraditi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Crawford vjerovatno ima jedan od najboljih crossovera u ligi vec dugi niz godina, ali sinoc je napravio duple korake prilikom istog nad Ray Allenom. Duple.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
veceras spurs vs knicks uhhhhhhhhhhhhh
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Obojica se trebate sramotiti , izostaviti jednog Allena Iversona je svetogrdje,kad_kako je napisao/la:[youtube][/youtube]Pirke je napisao/la: Jamal Crawford ima najbolji crossover u ligi od vremena Tima Hardawaya, dakle 20ak godina.

-
- Kontakt:
uozbiljite se, zna se ko je kralj crossakad_kako je napisao/la:[youtube][/youtube]Pirke je napisao/la: Jamal Crawford ima najbolji crossover u ligi od vremena Tima Hardawaya, dakle 20ak godina.

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Post iznad
. 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jedan od... To da.Donnie Darko je napisao/la:Crawford vjerovatno ima jedan od najboljih crossovera u ligi vec dugi niz godina, ali sinoc je napravio duple korake prilikom istog nad Ray Allenom. Duple.
Postovanje treba zaraditi.
Allen je imao jako brz crossover. Ali nijeo imao "handles" kao J-Crossover. Ja sam prije svega mislio na ruke, trebao sam specifirati.Majmun je napisao/la:Obojica se trebate sramotiti , izostaviti jednog Allena Iversona je svetogrdje,kad_kako je napisao/la:[youtube][/youtube]Pirke je napisao/la: Jamal Crawford ima najbolji crossover u ligi od vremena Tima Hardawaya, dakle 20ak godina.Ankle breaker

Sto se tice Hardawaya, potrazite Utep 2 Step.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
dugo nije bilo boljih top 10
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Jel tacan podatak da je asik jedan od 12 likova u ligi sa double double prosjekom?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ronaldo2012 je napisao/la:Jel tacan podatak da je asik jedan od 12 likova u ligi sa double double prosjekom?
Asik ima statistiku u 8 utakmica ove sezone: 10,5 PPG, 12,9 RPG... za ostale ne znam napamet, treba pogledati statistiku...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jonah Kaner @TheKnicksWall
RT @AlexKennedyNBA If you missed it, the Washington Wizards signed Shaun Livingston and the Minnesota Timberwolves signed Josh Howard.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Faried i Durant takodje imaju dbl-dbl u prosjeku...ostali nezz...mozda Rondo,CP3,Dwight,Al Jefferson?? :S :SBernardBarnjak je napisao/la:Ronaldo2012 je napisao/la:Jel tacan podatak da je asik jedan od 12 likova u ligi sa double double prosjekom?
Asik ima statistiku u 8 utakmica ove sezone: 10,5 PPG, 12,9 RPG... za ostale ne znam napamet, treba pogledati statistiku...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Gortat,J.J. Hickson..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno 11 igraca ima Double-Double prosjek.
http://espn.go.com/nba/statistics/playe ... ubleDouble" onclick="window.open(this.href);return false;
http://espn.go.com/nba/statistics/playe ... ubleDouble" onclick="window.open(this.href);return false;
12
randolph, rondo, jefferson, cp3, durant, howard, asik, varejao, faried, gortat, hickson i asik
a ima jos par sa 9.9/9.8 rpg
randolph, rondo, jefferson, cp3, durant, howard, asik, varejao, faried, gortat, hickson i asik
a ima jos par sa 9.9/9.8 rpg
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pronađite se
, @Carlo ti si u skinut u originalu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
MOzel Boston dobiti noces sta mislite???
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.