NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
Ne znam je li iko napisao, ali Bynum ce biti odsutan jos 5 sedmica i njegov povratak se tek ocekuje sredinom Decembra.
U zvanicnom saopstenju iz 76ersa su rekli da je to samo mjera opreza i nije u pitanju nastavak njegove karijere kako su neki spekulisali.
Nadam se da ce se sto prije vratiti na parket i poceti pruzati partije kao kod nas proteklih godina/sezona.
U zvanicnom saopstenju iz 76ersa su rekli da je to samo mjera opreza i nije u pitanju nastavak njegove karijere kako su neki spekulisali.
Nadam se da ce se sto prije vratiti na parket i poceti pruzati partije kao kod nas proteklih godina/sezona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- adriano_leite
- Kontakt:
Znao sam da ce sa njim biti belaja, jer lik je jednostavno nacet povredama i bit ce samo gore. Tesko da moze biti bolje i bas mi je drago da Cavsi nisu ucestvovali u tom trejdu sa Lakersima i Orlandom. Jos kad bude uzeo maksimalan ugovor od Phile ili nekog drugog, tek tada nastaju problemi. Steta za njega, veliki je talenat, samo je Howard ispred njega na toj poziciji, ali povrede unistavaju igrace.amerosm je napisao/la:Ne znam je li iko napisao, ali Bynum ce biti odsutan jos 5 sedmica i njegov povratak se tek ocekuje sredinom Decembra.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
4 minute prije kraja trece cetvrtine Pistonsi vode na gostovanju kod 76ers-a 18 razlike.

moraju i oni nekog pobijedit jbg 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bucksi se izivljavaju nad Indianom.
Pistonsi razvaljuju 76erse
-
- Kontakt:
kad vec spominjete bynuma
sa samo 4 izgubljene lopte uspjeli izgubit..kriminalno smo sutali,ubili nas u reketu

sa samo 4 izgubljene lopte uspjeli izgubit..kriminalno smo sutali,ubili nas u reketu
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Houston tukao no. Asik 4. ili 5. double double zaredom. 6 zakucavanja. Od rezerve ide ka top 5 centara lige. JH 30 komada.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Dobro smo odigrali, Lin slab Asik Parsons i Harden jaki veceras.Ronaldo2012 je napisao/la:Houston tukao no. Asik 4. ili 5. double double zaredom. 6 zakucavanja. Od rezerve ide ka top 5 centara lige. JH 30 komada.
McHale je kreten, neda lik rookima da igraju nikako, fakat nije dobar u glavi
- adriano_leite
- Kontakt:
Asik ce biti u top 5 centara lige kada ne bude Howarda, Bynuma, Big Ala, Horforda, Noaha, Chandlera, AV-a, Gortata. Svi oni redom su bolji od Asika. Ne brojim Duncana i KG-a koji igraju i 4 i 5.Ronaldo2012 je napisao/la:Houston tukao no. Asik 4. ili 5. double double zaredom. 6 zakucavanja. Od rezerve ide ka top 5 centara lige. JH 30 komada.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bynuma kralja
Charlotte opet dobio, njih sam najmanje upratio ove godine. Odlgedao sam samo jednu utakmicu ove sezone. Bas me zanima kako MKG igra.

Charlotte opet dobio, njih sam najmanje upratio ove godine. Odlgedao sam samo jednu utakmicu ove sezone. Bas me zanima kako MKG igra.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mikrofon frizura

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sinoć igrao samo 17 min. Ima neku povredu leđa, pa su ga izveli iz predostrožnosti. Trebalo bi da nije ozbiljno.Amagelos je napisao/la: Bas me zanima kako MKG igra.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
alemsa je napisao/la:Dobro smo odigrali, Lin slab Asik Parsons i Harden jaki veceras.Ronaldo2012 je napisao/la:Houston tukao no. Asik 4. ili 5. double double zaredom. 6 zakucavanja. Od rezerve ide ka top 5 centara lige. JH 30 komada.
McHale je kreten, neda lik rookima da igraju nikako, fakat nije dobar u glavi
Lin samo potvrduje moje izjave prije pocetka sezone!
plač aaahahhahahhahahaha

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako sezona sve vise i vise odmice, tako sam ja jos vise ubjedjen da su Thunderi napravili gresku onim trade-om. Clippersi i Memphis bi mogli pomrsiti racune velikoj trojci na zapadu, jer stvarno imaju odlicne ekipe, dok su sa druge strane Thunderi sami sebe zahebali, a Lakersi se jos traze.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 15 nov 2012, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
thunderi trebaju pokušati sa martinom u prvoj petorci pa da odma prave razliku, martin je bez tima prosjecan igrac i nije ni h od hardena
nema potpisa
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prva ovosezonska pobjeda Pistonsa. G. Monroe 19p, 18s.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlična tekma sinoć u Staplesu, Clippersi izgledaju odlično i na parketu i na papiru
, a još kad im pridodamo Billups-a i Hill-a
Bledsoe kao i Crawford sa klupe Clippsa su odigrali odlično, a Bledsoe je imao i block of the night nad D-Wadeom

Jordanove Mačke na omjeru 4-3 ( a prošle sezone su ukupno dobili 7 tekmi), nakon sinoćnje pobjede nad Vukovima, koju je donijeo Kemba sa zvukom sirene
[youtube][/youtube]
A Grizliji su u fantastičnoj formi i sinoćnjom pobjedom su potvrdili da su najozbiljniji kandidat za 2 ili 3 mjesto na Zapadu uz Clippse, naravno nakon neprikosnovenih Spursa

Bledsoe kao i Crawford sa klupe Clippsa su odigrali odlično, a Bledsoe je imao i block of the night nad D-Wadeom

Jordanove Mačke na omjeru 4-3 ( a prošle sezone su ukupno dobili 7 tekmi), nakon sinoćnje pobjede nad Vukovima, koju je donijeo Kemba sa zvukom sirene

[youtube][/youtube]
A Grizliji su u fantastičnoj formi i sinoćnjom pobjedom su potvrdili da su najozbiljniji kandidat za 2 ili 3 mjesto na Zapadu uz Clippse, naravno nakon neprikosnovenih Spursa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.