nesto sam pobrkao.....

ali ipak se veliki klubovi razbacuju s parama, a to ce ih kostati kad tad

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ajd iskuliraj.Možecalcio je napisao/la:uppps moram se ispraviti, kupili su ga za milion i po funti a zove se N´Gog
nesto sam pobrkao.....![]()
ali ipak se veliki klubovi razbacuju s parama, a to ce ih kostati kad tad
evo ti zavrsni dio :Gerrard je napisao/la:Ma ne treba biti naivan , sjecam se da se ovako pricalo i proslog prelaznog roka , pocinju mi na zivce ici ovi novinari koji zive od takvih izmisljotinareds_forever je napisao/la:ja sam juce napisala pismenu o liverpoolu ...sve sam svoje navijacke emocije stavila na 2 stranice....srce bi se sllomilo kada bi otisao gerrard a tek jos kad bi liverpool propao....u svakom slucaju uzdam se u najbolje navijace na svijetu....nadam se i znam da oni to nece dozvoliti![]()
Vala bas bi volio da procitam tu tvoju pismenu![]()
Vidim da me nisi shvatio sta zelim da kazem i pokusaj saznati sta znaci e.V. u punom nazivu njemackog kluba pa ces me mozda shvatiti sta zelim da kazem.Gerrard je napisao/la:Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvakamerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.![]()
Uzivaj brate i pokusaj da ne patis od tih kompleksa , jos dugo ce Englezi vladati Europom![]()
Takodjer se ne brinem za LFC, kakvi dugovi svima je jasno da ce Seik kupiti klub , i ocekujem da se to desi do kraja godine![]()
YNWA
sta si ti navalio da je neko ljubomoran na Liverpul ba...nesto se nesjecam kad su osvojli Englesku ligu...Sto jest jest najtrofejniji su ali ne zivi se od stare slave...Tako nauci primiti kritiku..Gerrard je napisao/la:Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvakamerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.![]()
Uzivaj brate i pokusaj da ne patis od tih kompleksa , jos dugo ce Englezi vladati Europom![]()
Takodjer se ne brinem za LFC, kakvi dugovi svima je jasno da ce Seik kupiti klub , i ocekujem da se to desi do kraja godine![]()
YNWA
Koje stare slave čovječe :?:LFC je 2005-te uzeo L.Š.,a 2007-me igrao finale.Toliko o "staroj slavi" .19TM87 je napisao/la:sta si ti navalio da je neko ljubomoran na Liverpul ba...nesto se nesjecam kad su osvojli Englesku ligu...Sto jest jest najtrofejniji su ali ne zivi se od stare slave...Tako nauci primiti kritiku..Gerrard je napisao/la:Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvakamerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.![]()
YNWA
Kao prvo, u premiershipu ima svega, a najmanje Engleza. Kao drugo dosadan si sa tom ljubomorom, kad god ti neko nesto kaze, sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem i stavovima, tvoj glavni argument je "ljubomora".Gerrard je napisao/la:Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvakamerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.![]()
YNWA
Zar ti ne vidis da je danas SVE novac ta je fudbalska draz davno izgubljena...malo ces naci igraca koji za dobre pare nece otici u drugi klub,za tvoju informaciju seik je priznao da je veeeliki navijac liverpoola i bio je ne nekim utakmicama prosle sezone iako nije vlasnik kluba,bilo bi lijepo ikad bi jos bio te nzavisnosti i Liverpool bi bio nezavisan al u tom slucaju bi svi klubovi billi kao nasi domaci,takva je situacija u citavom svijetu prema tome materijalizacija je davno pocela i fudbal je postao novac kao i sveribery je napisao/la:Kao prvo, u premiershipu ima svega, a najmanje Engleza. Kao drugo dosadan si sa tom ljubomorom, kad god ti neko nesto kaze, sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem i stavovima, tvoj glavni argument je "ljubomora".Gerrard je napisao/la:Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvakamerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.![]()
YNWA
I pitanje... Zar ti je drago sto ce seik kupiti klub...Gdje je tu fudbalska draz? Zar nije ljepse biti nezavisan, pa mozda i imati manjak finansijskih sredstava, ali kada nesto osvojis barem znas da je to tvojom zaslugom, trudom i zalaganjem...Je*bo to kad nekom seiku padne napamet da kupi fudbalski klub, iako ne zna ni 5 igraca, on ce kupiti jer je to "IN", pa onda malo se malo informise o igracima, pa ih kupuje k'o ja carape... Sve ode u biznis...
Nadam se da mi neces napisati da sam ljubomoran...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.