Vrlo rijetko pogriješim u ovom osjećaju, al eto ispade odlična noćdijabola je napisao/la:Single:
Milwaukee-Indiana under 189,5 @ 1.85
Bucksi su me prošli put oborili na underu, mislim da ovaj put neće. A glavni razlog je što je u dosadašnjim utakmicama Indiane ove sezone samo jednom bilo preko 189 koševa, i to baš 190. Za domaće slabo igra Ilyasova, koji je starter, pa se očekuje da Skiles uskoro promijeni petorku, ili da mu bar smanji minutažu. To bi mogao biti slučaj već večeras, jer naspram sebe ima centarski dvojac West-Hibbert, pa bi domaći mogli veći dio utakmice igrati sa dvojcem Dalembert-Udoh, koji je defanzivno orjentisan. Pacersi su sinoć poraženi od Toronta evropskim rezultatom 72-74, a nakon što su Bucksi u Philadelphiji ubacili 105 poena dičili su se, ni manje ni više, nego - odbranom. Jennings nakon utakmice: +Naša pick 'n' roll obrana u posljednjoj četvrtini je bila sjajna, najbolja koju sam ikad vidio.' Mene vuče na under.
Triple:
Cajasol-Zvezda 1 @ 2.15 (P.P.)
Oklahoma-Memphis (+5,5) h2 @ 1.85
Philadelphia-Detroit under 187,5
kvota: 7.36[/quote]
Šteta za triple, Memphis nadera Oklahomu, Phila-Detroit 170 koševa...Cajasol X.dijabola je napisao/la:Single:
Miami over 98,5 @ 1.85
btw, imam osjećaj da ću večeras sve profulat

@viler -